EVA Hard

Siux Spyder Lite Control 3 Hard - 12K (Rond) - 2024 padel racket
Siux Spyder Lite Control 3 Hard - 12K (Rond) - 2024 padel racket
Ontdek de revolutie in het padelspel met Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024, een racket ontworpen om elk spel op de baan te transformeren. Gemaakt van de meest geavanceerde materialen, belooft dit racket niet alleen je spel te verbeteren, maar ook een unieke ervaring te bieden dankzij zijn uitzonderlijke controle en verfijnd ontwerp.De unieke combinatie van 12K carbon op het blad en 3K buisvormig in het frame geeft het een ongeëvenaarde sterkte, terwijl het interne EVA Hard rubber een superieure controle over de bal garandeert. Met de Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024 ben je uitgerust om de baan met stijl en precisie te domineren.
De Siux Spyder Lite Control 3 Hard 2024 is perfect voor veeleisende spelers die controle en precisie boven kracht stellen. Het ontwerp is bedoeld voor degenen die genieten van een tactisch spel en altijd nauwkeurig de bal willen plaatsen. Vanwege zijn unieke balans tussen controle, kracht en duurzaamheid, zal dit racket je vanaf de eerste slag betoveren. Het elegante ontwerp, samen met de geavanceerde technologie die het bevat, geeft je een voorsprong op de baan en tilt je spel naar nieuwe niveaus.

Constructie van 12K carbon op het blad en 3K buisvormig, voor sterkte en lichtheid.
EVA Hard rubber voor superieure controle en spinmogelijkheden met de bal.
Dual Pro Grip handvat met reliëf voor een comfortabele en stevige grip.
Ingebouwde Shockout Dampeners om trillingen en vermoeidheid in de arm te verminderen.
Lage balans en ronde vorm, ideaal voor een spel van controle en precisie.
Onderdeel van de geavanceerde Siux 2024 racketcollectie.

LOK Maxx Hype - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
-€ 30,00
LOK Maxx Hype - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
De Maxx Hype is LÔK's technologisch meest geavanceerde aanvalsracket voor spelers op Pro-niveau. Het asymmetrische hart biedt structurele stijfheid die stabiliteit biedt en essentieel is voor het bereiken van een optimaal evenwicht.Gemaakt van 18K Carbon in drie verschillende lagen en voorzien van het Gradual Face en Vibration Groove-systeem om trillingen te helpen verminderen. Bovendien verhoogt het 3D Spin Lines-systeem de balrotatie bij impact met het racket, waardoor de spin wordt verbeterd en de controle wordt verbeterd.De Maxx Hype bevat Carbon-versterkingen die de duurzaamheid van de structuur van het racket ondersteunen en het Dynamic Holes-systeem met een progressieve opstelling van gaten van verschillende groottes die de slag kracht geven.Het beschikt tevens over het Comfort Polsbandsysteem, een verstelbare polsband en de diamantvorm van het racket verhoogt de sweet spot, wat helpt bij het verbeteren van slagen en aanvallen.
€ 213,39
€ 243,39
Siux Spyder Lite Control 3 Hard - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Siux Spyder Lite Control 3 Hard - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
De nieuwe Siux Spyder Lite Control 3 Hard valt op door zijn ronde vorm, zijn EVA Harde kern en zijn 12K Carbon op het blad voor uitzonderlijke prestaties. De buisvormige en glanzende afwerking bieden weerstand en esthetiek.
Met een zeer hard gevoel en een lage balans is het de perfecte keuze voor veeleisende spelers die gewend zijn aan een controlespel met een aanvallend gevoel. Ervaar uitmuntendheid bij elke opname!
Siux Spyder Lite 3 Hard - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Siux Spyder Lite 3 Hard - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
De nieuwe Siux Spyder Lite 3 Hard valt op door zijn druppelvorm, zijn EVA Harde kern en zijn 12K Carbon  op het blad voor uitzonderlijke prestaties. De buisvormige en glanzende afwerking bieden weerstand en esthetiek.
Met een zeer hard gevoel en hoge balans is het de perfecte keuze voor veeleisende spelers die gewend zijn aan een aanvallend spel. Ervaar uitmuntendheid bij elke slag!
Siux Fenix Go 4 - 3K (Hybride) - 2024 padel racket
Siux Fenix Go 4 - 3K (Hybride) - 2024 padel racket
De Siux Fenix ​​IV Go is gericht op padelspelers van gemiddeld niveau en is een hybride racket met een hoge balans en een hard gevoel dat ultieme kracht biedt bij agressief spelen op het net. Wat de hybride vorm en de hoge balans betreft, is het een ideaal racket voor de agressievere spelers die graag krachtige en snelle volleys maken. Bovendien is hij dankzij zijn gewicht, dat varieert van 355 tot 375 gram, gemakkelijk te hanteren vanwege zijn lichtheid en goede wendbaarheid.
Als we ons concentreren op de samenstelling, kunnen we de 3K-koolstof op het blad benadrukken, omdat het een smallere, resistentere en gladdere vezel is, die schoten vol kracht bereikt, ideaal voor treffers op het net. Het blad heeft een gladde glanzende afwerking.
Aan de andere kant is het buizenframe vervaardigd door 50% 3K-koolstof en 50% glasvezel te combineren, waardoor het een resistent, duurzaam racket is dat ongelooflijke sensaties bij het slaan garandeert vanwege zijn lichtheid, kwaliteit en hoge prestaties.
De kern, op zijn beurt is het samengesteld uit EVA Hard-rubber, een zeer hard schuim dat meer kracht genereert bij het slaan, evenals een goede controle. Het zorgt ook voor meer stabiliteit en stevigheid bij het slaan van de bal en heeft een groot vermogen om trillingen te absorberen.
Op dezelfde manier zijn, met als doel de prestaties van de Siux Fenix ​​IV Go te verbeteren, de Dampeners Shockout anti-vibrators ingebouwd, een technologie die de algemene sensaties verbetert en extra comfort biedt door de trillingen die worden geproduceerd na de impact van de Siux Fenix ​​IV Go optimaal te absorberen. de bal. Op esthetisch vlak is het de moeite waard om het ontwerp te benadrukken met koperen details, die de zwarte koolstof op de vlakken perfect combineren met een grafische textuur op de andere helft van de voorkant van het lemmet.
Siux Fenix Pro - 21K (Diamant) - 2024 padel racket
Siux Fenix Pro - 21K (Diamant) - 2024 padel racket
De Siux Fenix ​​IV Pro is ontworpen voor padelspelers op professioneel niveau die graag kracht op het net zetten. Het is een diamanten racket waarmee je agressief kunt zijn in aanvallend spel. De diamantvorm en de hoge balans maken hem tot de perfecte bondgenoot als je op zoek bent naar onstuitbare en krachtige slagen, maar ook naar hoge prestaties op het veld.
Het gewicht varieert tussen 355 en 375 gram, wat dankzij zijn lichtheid een comfortabele bediening en optimale bewegingsvrijheid bevordert. Aan de andere kant is het gemaakt met materialen van topkwaliteit zoals 18K Textreme 45º Carbon waaruit het blad van dit Siux-racket bestaat. Dit materiaal is zeer resistent en duurzaam. het blad heeft een glanzende afwerking met 3D-reliëf, wat spin aan de schoten toevoegt, omdat de bal meer grip heeft en sneller draait.
In de kern vinden we EVA Hard rubber, een schuim met hoge dichtheid dat superieure controle biedt in de richting en plaatsing van de bal. Bovendien vermindert het trillingen op het moment van impact. Het buizenframe is gemaakt van 13K carbon Aramide, waardoor het een grotere stijfheid en weerstand biedt dankzij de stevigheid en duurzaamheid van het frame. Het is een licht materiaal, dus het heeft een gecontroleerd gewicht.
Wat de technologieën betreft, het bevat Shockout Dampeners, een systeem dat de trillingen vermindert die optreden na de impact van de bal, waardoor het gevoel van comfort wordt vergroot en de kans op blessures wordt geminimaliseerd. Op dezelfde manier is de Dual Pro Grip inbegrepen, een grip gemaakt van FOAM-rubber die een comfortabelere, natuurlijke en stevigere grip bevordert, waardoor je te allen tijde met stevigheid en stabiliteit kunt slaan. Wat de esthetiek betreft, is het ontworpen met een combinatie van metallic en glanzende kleuren, waardoor een opvallend en aantrekkelijk uiterlijk ontstaat.
Siux Fenix Lite - 3K (Diamant) - 2024 padel racket
Siux Fenix Lite - 3K (Diamant) - 2024 padel racket
De Siux Fenix ​​IV Lite is ontworpen voor gevorderde of professionele padelspelers en is het ideale padelracket met harde aanraking als je op zoek bent naar krachtige slagen en agressief aanvallend spel. Het heeft een diamantvorm met een hoge balans, zodat je kunt genieten van een enorme kracht en een hoger impactpunt kunt bereiken, wat een betere controle mogelijk maakt bij schoten zoals smashes. Je slaat met een hoge effectiviteit op rood.
Bovendien geniet je dankzij het gewicht, dat varieert tussen 355 en 375 gram, van grote bewegingsvrijheid, lichtheid en wendbaarheid bij het bewegen over het veld. Als we ons concentreren op de samenstelling, is het de moeite waard om de 3K Twill-koolstof op het blad te vermelden, omdat het een harde en resistente vezel is die niet overmatig buigt en minder inspanning vereist om zijn oorspronkelijke vorm te herstellen na een impact, waardoor de levensduur wordt verlengd.
Het Twill-weefsel is samengesteld uit diagonaal verweven garens, wat een meer open positie en grotere elasticiteit mogelijk maakt. Het oppervlak heeft bovendien een matte afwerking en 3D-reliëf, waardoor de bal beter grip heeft en sneller ronddraait voor meer spin. Het frame daarentegen is gemaakt van 3K Carbon, wat zorgt voor veel controle en precisie bij het slaan.
Ondertussen bevat de kern EVA Hard-rubber, een dicht en hard schuim dat kracht genereert en de trillingen van de schokken op een optimale manier absorbeert. Het biedt ook veelzijdigheid en extra stabiliteit.
Als aanvullende details kunnen we de Dual Pro Grip- en Dampeners Shockout-technologieën vermelden. De eerste bestaat uit een grip gemaakt van FOAM-rubber, wat een comfortabelere, stevigere en natuurlijkere grip bevordert, en de tweede is een antivibratiesysteem dat de algehele sensaties verbetert en de speler comfort en bescherming biedt.
Siux Electra ST3 Stupa Pro - 15K (Hybrid) - 2024 padel racket
Siux Electra ST3 Stupa Pro - 15K (Hybrid) - 2024 padel racket
Ontdek de Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024, een krachtig racket ontworpen voor de meest veeleisende spelers. Als u op zoek bent naar precisie en kracht op de baan, dan is dit racket uw perfecte bondgenoot, omdat u dankzij de zandafwerking de effecten aanzienlijk kunt verbeteren.Dankzij het hybride ontwerp en de medium balans biedt hij een uitzonderlijke balans tussen controle en kracht. Dankzij zijn lichtheid kun je vrij bewegen en domineer je het spel met elke slag. Het combineert een constructie met carbon en EVA-Hard rubber, waardoor het een semi-hard gevoel geeft.
De Siux Electra ST3 Stupa Pro is ideaal voor gevorderde en professionele spelers die op zoek zijn naar een racket met een perfecte balans tussen kracht en controle. Het ontwerp en de materialen maken het de voorkeursoptie voor veelzijdige spelers die zich willen onderscheiden in elk spel. De Siux Electra ST3 Stupa Pro 2024 zal je verliefd maken op zijn elegante design en prestaties op het circuit. Dankzij de unieke combinatie van technologieën en materialen van topkwaliteit kun je met precisie en kracht spelen en sta je in elke wedstrijd in het middelpunt van de belangstelling.

Officieel racket van WPT-speler Franco Stupaczuk.
Hybride vorm en medium balans voor gebalanceerd spel.
15K 20x40 Textreme Carbon-constructie op het blad.
3K Carbon en Aramide buizenframe voor meer weerstand.
Hard EVA-rubber in de kern voor optimale rebound.
Het behoort tot de Siux 2024 racketcollectie.
Siux Electra ST3 Lite - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Siux Electra ST3 Lite - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de Siux Electra ST3 Lite 2024, een racket dat uitzonderlijk is ontworpen voor gevorderde padelspelers die het veld met controle en elegantie willen domineren. Het lichtgewicht en uitgebalanceerde ontwerp geeft je een superieure game-ervaring, perfect voor manoeuvreren met precisie en behendigheid.Met een samensmelting van innovatieve technologieën en materialen van topkwaliteit, zoals 12k twill carbon aan de buitenkant en EVA-rubber aan de binnenkant, garandeert dit racket een krachtig spel. Het bevat ook een ruwe afwerking en een anti-vibratiesysteem om te genieten van een comfortabele slag zonder armblessures.
De Siux Electra ST3 Lite is ideaal voor gevorderde vrouwelijke spelers die waarde hechten aan de balans tussen kracht en controle. Dit padelracket past zich perfect aan aan spelers die precisie en comfort willen bij elke beweging. De combinatie van modern design en geavanceerde features maken de Siux Electra ST3 Lite tot een onweerstaanbaar racket. Dankzij zijn elegantie en prestaties val je op, zowel door je spel als door zijn aantrekkelijke esthetiek.

Ontwerp aangepast voor spelers van gevorderd niveau met superieure controle.
12K Twill Carbon constructie en een EVA Hard rubberen kern voor krachtige slagen.
Zandige, matte afwerking die de spin bij elke slag verbetert.
ShockOut-technologie om trillingen te verminderen en blessures te voorkomen.
Het behoort tot de Siux 2024 racketcollectie.
Siux Electra ST3 GO (Hybrid) - 2024 padel racket
Siux Electra ST3 GO (Hybrid) - 2024 padel racket
Ontdek de Siux Electra ST3 Go 2024, een uitzonderlijk racket uit de Siux Go-serie, perfect voor spelers uit het middensegment die ernaar streven je spelniveau te verhogen. Het elegante zwart-gouden ontwerp valt niet alleen op door zijn prestaties, maar ook door zijn onberispelijke esthetiek op het circuit.Dit hybride padelracket met medium balans en een gewicht van 355 tot 375 gram zorgt voor superieure wendbaarheid en uitzonderlijke controle, waardoor het veelzijdig is in elke slag. De combinatie van koolstof en glasvezel in de buisvormige structuur, samen met de kern van EVA-hard rubber, biedt een middelhard gevoel en solide controle bij elke impact.
Ideaal voor spelers op het middenniveau die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd padelracket met een hyridvormig formaat, dat een uitstekende sweetspot en een gecentreerde balans biedt voor extra kracht bij het slaan. U zult de Siux Electra ST3 Go geweldig vinden vanwege zijn uitzonderlijke prestaties bij zowel aanval als verdediging, naast de aantrekkelijke esthetiek met een combinatie van zwart en geel in een glanzende afwerking.

Buisvormige structuur bestaande uit 50% 3K-koolstof en 50% glasvezel.
3K carbon op het blad voor meer flexibiliteit en controle.
Harde EVA-rubberen kern, voor een middelhard gevoel en stevigheid bij impact.
Anti-vibratie Shockout Dampeners-systeem voor comfortabeler spel.
Het behoort tot de Siux 2024 racketcollectie.
Royal Padel Whip EVA (Rond) - 2024 padel racket
Royal Padel Whip EVA (Rond) - 2024 padel racket
De Royal Padel Whip EVA 2024 is een van onze meest succesvolle modellen. De Eva Hard-rubberen kern met gealuminiseerd glasweefsel zorgt voor een betere schokabsorptie. Speciaal ontworpen voor technische spelers, precisie en controle met goede kracht, hoge trillingsabsorptie dankzij de centrale staander in het hart van het racket.
De RP Whip Eva 2024 is ideaal voor competitieve spelers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket dat zowel controle als kracht biedt, met een droog gevoel dat hun techniek op de baan verbetert.De RP Whip Eva 2024 is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij innovatieve technologie en hoogwaardige materialen worden gecombineerd om u een ongeëvenaarde game-ervaring te bieden. Het vernieuwde ontwerp zorgt ervoor dat je niet alleen met de besten speelt, maar er ook mee pronkt.

Eva Harde rubberen kern voor superieure schokabsorptie.
Ronde vorm met gecentreerde balans die kracht en controle biedt.
Met koolstof versterkte glasvezelstructuur voor grotere duurzaamheid.
"Ruw oppervlak" oppervlak voor een betere respons op slagen met spin.
Het behoort tot de racketcollectie Royal Padel 2024.