Outlet

RETOURDEALS..... terugestuurd door onze relaties maar niet gebruikt!

Stel dat jouw bestelde artikel net is bezorgd, maar het is of de verkeerde kleur, of het betreft de verkeerde maat schoenen of kleding of het racketblad is niet jouw perfecte keuze? Je stopt het artikel terug in de verpakking en stuurt hem naar ons retour. Zonde om er niks mee te doen toch?

Daarom bieden wij de Retourdeal na een strenge kwaliteitscontrole, opnieuw aan tegen een nieuwe prijs incl. Korting.

Wat koop ik precies?

Je koopt een artikel dat eerder door iemand anders is gekocht, uit de verpakking is gehaald, bekeken en retour is gestuurd. Vervolgens is het zorgvuldig en nauwkeurig gecontroleerd waarbij de kans op gebruikssporen nihil is. Zitten er toch gebruikssporen op, dan bieden wij dit artikel hier niet aan!


Bullpadel 'Paquito Navarro' WPT T-shirt - Retourartikel
-€ 4,95
Bullpadel 'Paquito Navarro' WPT T-shirt - Retourartikel
Officieel Padel Shirt van WPT-speler Paquito Navarro.
De vorige klant had de verkeerde maat besteld vandaar dat wij middels een kleine korting dit mooie WPT-shirt opnieuw aanbieden in maat: MHet T-shirt is nog fabrieksnieuw en voorzien van het originele kledinglabel.
€ 60,00
€ 64,95

Asics Gel Challenger 13 (Dames) - 2022
-€ 15,00
Asics Gel Challenger 13 (Heren) - Retourartikel
Val op op het veld met deze Asics Gel Challenger 13 schoenen die een comfortabele pasvorm bieden aan de natuurlijke beweging van je voeten. GEL-CHALLENGER™ 13 CLAY is een uitstekende keuze voor elke speler die op zoek is naar duurzaamheid en maximaal comfort.
€ 94,95
€ 109,95

Bullpadel Hack Hybrid Fly 21l (Heren) - Retourartikel
-€ 30,00
Bullpadel Hack Hybrid Fly 21l (Heren) - Retourartikel
De Bullpadel Hack Hybrid Fly 21I-schoen is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers die op zoek zijn naar een flexibele en lichtgewicht schoen. Deze schoen is een flexibele en lichtgewicht schoen die snelle bewegingen mogelijk maakt en meer stabiliteit en tractie garandeert.
€ 79,95
€ 109,95

Munich Padx 21 (Unisex) - 2022
-€ 15,00
Munich Padx 21 (Unisex) - Retourartikel
De Munich PadX is gekenmerkt door zijn weerstand in het gebied van de wreef dankzij het geïnjecteerde KPU-stuk, dat de stofbasis structureert en tegelijkertijd weerstand biedt tegen slijtage in de meest aangetaste delen.
€ 94,95
€ 109,95
Adidas Weekend padeltas Blauw - 2022
Adidas Weekend padeltas Blauw - Retourartikel
Met zijn gevoerde handgrepen en een groot centraal compartiment heb je alles binnen handbereik om te genieten zoals je verdient met deze Adidas Weekend padeltas voor dames. De Weekend tas heeft een exclusief en uniek design. Draag alles wat je nodig hebt met een buitengewone elegantie ver je schouders of in je hand zoals je wilt met het comfort van gewatteerde handvatten.

HEAD Sprint Team 3.5 (Dames) - 2022
-€ 25,00
HEAD Sprint Team 3.5 (Dames) - Retourartikel
Verbeterd met een nieuw bovenwerk van mesh, is de HEAD Sprint Team 3.5 nog meer ademend dan voorheen en bevat ook een fris ontwerp. Ideaal voor alle spelers-levels zijn deze schoenen zo licht en comfortabel dat je ze ook buiten het veld wilt dragen.
€ 94,95
€ 119,95

Bullpadel Hack Hybrid 22V (Heren) - 2022
-€ 20,00
Bullpadel Hack Hybrid 22V (Heren) - Retourartikel
De nieuwe Bullpadel Hack Hybrid 22V-schoen, geselecteerd door WPT-speler Paquito Navarro, is ontworpen voor professionele of gevorderde spelers.
€ 99,95
€ 119,95

Royal Padel SuperCross Poly (Round) - 2021
-€ 50,00
Royal Padel Cross Poly (Round) - Retourartikel
De Royal Padel Cross Poly is het meest populaire padelracket dat de afgelopen 10 jaar in Argentinië is verkocht. Het hoogste niveau van controle van een racket met uitstekende balabsorptie. Dit racket kan worden gebruikt van beginners tot gevorderde spelers die totale controle willen.
€ 174,95
€ 224,95

StarVie Raptor (Round) - 2021
-€ 100,00
StarVie Raptor (Round) - Ex Demo racket
De StarVie Raptor is het officiële racket van WPT-speler Franco Stupaczuk. De speler heeft volledig meegewerkt aan het ontwerp en de ontwikkeling van deze mal, waardoor een racket is ontstaan ​​dat agressief spel en controle verbetert. Het is voorzien van het Stupaczuk-logo en de handtekening op het blad.
€ 184,95
€ 284,95