350-360


Puma 'Victoria Iglesias' Solar Attack -3K (Diamant) - 2023 padel racket
Nieuw
Puma 'Victoria Iglesias' Solar Attack -3K (Diamant) - 2023 padel racket
De langverwachte Puma Victoria Iglesias Solar Attack is hier om de padelwereld op zijn kop te zetten. Een padel racket ontworpen voor diegenen die niet voor minder gaan. Met zorgvuldig ontworpen innovatieve eigenschappen wordt dit juweel het symbool van kracht en precisie op de padelbaan, waardoor de speelster een ongeëvenaarde ervaring krijgt bij elke slag.Beschouwd als een van de beste, is de Puma SolarAttack 2023, ondertekend door Victoria Iglesias, niet zomaar een padel racket, maar een statement. Het heeft een subliem design met witte en roze afwerkingen en de handtekening van de WPT-ster, Victoria Iglesias. Een echt icoon van stijl en prestatie voor sportliefhebbers.
Dit padel racket is gemaakt met geavanceerde tot gemiddelde vrouwelijke spelers in gedachten. Het is perfect voor diegenen die kracht in hun slagen zoeken, maar tegelijkertijd een licht en handelbaar padel racket willen dat zich aanpast aan elke beweging op de padelbaan. De Puma SolarAttack is niet zomaar een padel racket, het is een symbool van exclusiviteit. Als een gelimiteerde editie met de handtekening van Victoria Iglesias, garandeert het je niet alleen eliteprestaties, maar ook een uniek design dat niet onopgemerkt zal blijven op de baan.

Uitblinkend door zijn diamantvorm die de kracht benadrukt.
Interieurs van pro EVA-rubber voor een evenwicht tussen controle en kracht.
Koolstofweefsel 3k in de oppervlakken, wat zorgt voor stijfheid en duurzaamheid.
Opmerkelijke wendbaarheid met een gewicht tussen 350 - 360 gram.
Twin Carbon Tube-systeem dat de levensduur van het padel racket verlengt.
Maakt deel uit van de Puma 2024 padel racket collectie.
Wilson Bela LT V2.5 (Druppel) - 2024 padel racket
Wilson Bela LT V2.5 (Druppel) - 2024 padel racket
Maak kennis met het padel racket Wilson Bela V2.5 LT 2024, de parel onder de padelrackets voor spelers die lichtheid en behendigheid waarderen in hun spel. Met een geoptimaliseerd gewicht van ongeveer 355 gram vergemakkelijkt dit racket niet alleen een uitzonderlijke wendbaarheid, maar maakt het ook snelle en nauwkeurige slagen mogelijk, ideaal voor de meest veeleisende wedstrijden op de baan.Ontworpen in samenwerking met de padellegende Fernando Belasteguín, combineert de Wilson Bela V2.5 LT 2024 de nieuwste technologie in koolstofvezel met een Soft Eva-kern, resulterend in indrukwekkende kracht zonder comfort op te offeren. Zijn kenmerkende Spin Effect-textuur en scherpe gaten technologie beloven ongeëvenaarde controle over de rotatie, waardoor je prestaties in elke wedstrijd verbeteren.
Speciaal ontworpen voor spelers die hun behendigheid en snelheid op de baan willen verbeteren. Dankzij het gewicht is het ook geschikt voor vrouwen in alle niveaus van gemiddeld tot gevorderd die hun spel willen verbeteren met een licht racket dat noch kracht noch controle compromitteert. De combinatie van lichtheid, kracht en controle maakt de Bela LT een onverslaanbare keuze voor spelers die willen uitblinken. Zijn innovatieve ontwerp en de samenwerking met Belasteguín garanderen uitzonderlijke prestaties op de baan, waardoor het de perfecte metgezel is voor je volgende uitdaging.

Uitzonderlijke lichtheid voor superieure wendbaarheid bij snelle slagen.
Carbon op het blad voor indrukwekkende krachtige slagen.
Soft Eva kern voor een dempend gevoel en schokabsorptie.
Strategisch geplaatste en ontworpen gaten technologie die de prestaties op de baan verbetert.
Spin Effect textuur voor superieure rotatiecontrole.
Maakt deel uit van de Wilson 2024 racketcollectie.
Softee Speed 3.0 Woman Power - 3K (Druppel) - 2024
Softee Speed 3.0 Woman Power - 3K (Druppel) - 2024
Het Softee Speed ​​3.0 Power racket maakt deel uit van de nieuwe collectie van het merk voor dit jaar 2024. Nieuw design, modern en aantrekkelijk, waardoor je opvalt op de baan. Het is een licht padelracket, gemakkelijk te gebruiken en zeer aanpasbaar aan elk type speler. Dit racket is bedoeld voor spelers van hoog niveau, wier speelstijl is gebaseerd op krachtige en agressieve slagen, om hoofdrolspelers te zijn en beslissend op elk punt. Bovendien valt het op door zijn zeshoekig reliëf, wat voor meer precisie zorgt. Traanvorm en medium balans.
Aarzel niet, dit Softee Speed ​​3.0 racket voor vrouwelijke spelers biedt maximale prestaties op de baan. Daaraan is een modern ontwerp toegevoegd, waardoor u het middelpunt van alle ogen zult zijn. Als je een speler bent met een gevorderd spelniveau en een stap verder wilt gaan, dan is dit je ideale racket.

EVA Soft S8-rubber in de kern van het racket, wat een betere balopbrengst bevordert, zonder aan kracht in te boeten.
3K Carbon op het blad.
100% koolstofframe.
Glanzende en ruwe 3D-afwerking.
Gewicht: 350-360 gram.
Collectie: 2024
Babolat Air Veron (Diamant) - 2024 padel racket
Babolat Air Veron (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek de Babolat Air Veron 2024, een padel racket die je ideale partner op het veld wordt, biedt je een onberispelijke balans tussen kracht en hanteerbaarheid. Met zijn innovatieve weefsel van twee materialen op het blad, combineert dit racket de explosieve kracht van koolstof met de flexibiliteit van glasvezel, wat zorgt voor een dynamische reactie bij elke slag.Haar moderne ontwerp en ruwe afwerking zullen je niet alleen een benijdenswaardige esthetiek bieden, maar ook extra controle en effecten op de bal. De optimalisatie in de verdeling en grootte van de gaten volgens de vorm van het racket, samen met de kern gemaakt in een sandwich-stijl met drie verschillende EVA-lagen, benadrukt de krachtoverdracht en precisie bij het retourneren van de slagen. Met de Babolat Air Veron 2024, zal elk spel een demonstratie zijn van je vaardigheid en potentieel op het padelveld.
De Babolat Air Veron 2024 is de perfecte keuze voor regelmatige spelers die op zoek zijn naar extra kracht in hun spel zonder in te boeten aan hanteerbaarheid. De lichtheid en ergonomische ontwerp maken het ideaal voor diegenen met een goed spelniveau die verlangen naar gemakkelijke bewegingen op het veld en een uitstekende prestatie in elke competitie.Het nieuwe ontwerp van het koord laat je het verwijderen voor eenvoudige reiniging of personalisatie, en brengt je spelervaring naar een nieuw niveau. Bovendien zal de ongeëvenaarde esthetiek je laten schitteren op het veld, waardoor elk spel een demonstratie van stijl en vaardigheid wordt. Met de Babolat Air Veron 2024 voel je het verschil bij elke slag!

Heel handzaam en licht racket, met een gewicht van ongeveer 355 gram.
Diamantvorm met balans naar het bovenste gedeelte.
Combineert koolstof en glasvezel voor een goede speelbaarheid.
Reageert goed op langzame ballen dankzij de kern met verschillende dichtheden.
Meer contact met de bal om effecten te genereren dankzij het ruwe oppervlak.
Behoort tot de Babolat 2024-racketcollectie.
Babolat Air Viper - 16K (Diamant) - 2024 padel racket
Babolat Air Viper - 16K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek de Babolat Air Viper 2024, een ware revolutie in de wereld van padel. Met zijn geavanceerde technologie en uitzonderlijk design zal dit racket je spel naar een nieuw niveau tillen. Gemaakt met 16k carbonvezel op het blad, biedt de Babolat Air Viper een explosiviteit en precisie die ongeëvenaard is bij elke slag. Bovendien stelt zijn 3D Spin+ technologie met reliëf en zanderige afwerking je in staat om verbazingwekkende effecten aan de bal te geven.De Babolat Air Viper is voorzien van het Vibrasorb systeem, dat zorgt voor een optimale absorptie van trillingen, waardoor je een zacht en comfortabel gevoel krijgt bij elke slag. De kern van drie lagen X EVA-rubber met verschillende dichtheden balanceert de kracht en de uitvoer van de bal, wat het perfect maakt voor gevorderde spelers die meerdere keren per week trainen en op zoek zijn naar een ideale balans tussen kracht en controle.
Aanbevolen voor spelers die meerdere keren per week trainen, met een hoog speelniveau, die graag dicht bij het net spelen en een krachtig maar handelbaar racket nodig hebben.Je zal het geweldig vinden vanwege zijn extreme wendbaarheid dankzij zijn lichte gewicht. Je kunt het snel bewegen en de snelheid gebruiken om je tegenstanders te overtreffen. Bovendien is het aantrekkelijke ontwerp in blauwe tinten een klassieker die altijd in de smaak valt.

Power-racket met diamantvormige mal en balans aan de bovenkant.
Blad met dubbele ruwheid voor onmogelijke effecten.
Constructie met 16K carbonvezelweefsel voor een grotere duurzaamheid.
Geschat gewicht van 355 gram, wat het zeer handelbaar maakt.
Perfecte balans tussen kracht en balsnelheid dankzij de X EVA-rubber van verschillende dichtheden.
Behoort tot de collectie Babolat rackets 2024.
HEAD Radical Pro - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
HEAD Radical Pro - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Het Radical Pro racket is onderdeel van een nieuwe druppelvormige serie en is gemaakt in een nieuwe vorm. Het racket biedt radicale controle voor gevorderde en professionele spelers. Het 3K carbon op het blad vergroot de controle en veelzijdigheid, en het lichtere gewicht en de balans vergroten de beweeglijkheid. Het racket maakt gebruik van de innovatieve Auxetic-technologie voor extra power en een sensationeel impactgevoel. De Soft Butt Cap-technologie zorgt daarentegen voor een zachter speelgevoel en dempt vibraties. Het exclusieve marineblauwe ontwerp heeft doorzichtige carbonelementen voor een extra premium look.

Radicale controle voor gevorderde en professionele spelers
Nieuw, druppelvormige serie met een nieuwe vorm
3K-raakoppervlak van carbon voor controle en veelzijdigheid
Lichter gewicht en balans voor extra beweeglijkheid
Auxetic-technologie voor extra power en een sensationeel impactgevoel
Soft Butt Cap-technologie voor zachter speelgevoel en demping van vibratie
Exclusief marineblauw ontwerp met doorzichtig carbon

De Head Radical Pro 2024 is de ideale keuze voor spelers van gevorderd niveau die regelmatig strijden en een racket eisen dat zich met ongeëvenaarde veelzijdigheid aan alle hoeken van het veld aanpast.Dit racket valt op door de synergie van de materialen en geavanceerde technologieën, waardoor u een sublieme speelervaring krijgt. Het zwarte ontwerp met rode details trekt niet alleen de aandacht, maar weerspiegelt ook de passie en kracht die je spel kenmerken.
HEAD Radical Motion 3K (Druppel) - 2024 padel racket
HEAD Radical Motion 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Het Radical Motion racket is het lichtste in een nieuwe druppelvormige serie. Het racket biedt radicale controle en extra beweeglijkheid. Het 3K-raakoppervlak van carbon vergroot de controle en veelzijdigheid. Het racket maakt gebruik van de innovatieve Auxetic-technologie voor extra power en een sensationeel impactgevoel. De geavanceerde Soft Butt Cap-technologie zorgt voor een zachter speelgevoel en dempt vibraties. Het exclusieve marineblauwe ontwerp heeft doorzichtige carbonelementen voor een extra premium look.

Radicale controle voor gevorderde en professionele spelers
Lichtste model in een nieuwe, druppelvormige serie met een nieuwe vorm
3K carbon op het blad voor controle en veelzijdigheid
Auxetic-technologie voor extra power en een sensationeel impactgevoel
Soft Butt Cap-technologie voor zachter speelgevoel en demping van vibratie
Exclusief marineblauw ontwerp met doorzichtig carbon

Het Head Radical Motion 2024 racket is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een licht en handelbaar racket. Speciaal ontworpen om zich aan te passen aan mannen en vrouwen die een balans willen tussen macht en controle, waardoor snelle beheersing van elk deel van het veld wordt vergemakkelijkt.Wat je het leukste zult vinden aan de Head Radical Motion 2024 is de hanteerbaarheid en het opvallende design. Reageer snel op de meest gecompliceerde ballen en geniet van de stijl die wordt geboden door de zwarte esthetiek met levendige rode accenten.
Royal Padel Whip Woman (Rond) - 2024 padel racket
Royal Padel Whip Woman (Rond) - 2024 padel racket
De Royal Padel Whip Woman 2024 is een van onze meest succesvolle modellen, gebruikt door World Padel Tour-spelers. Het bestaat uit dezelfde constructie als zijn zuster RP 790 Whip Polyethyleen 2024 met de enige variatie aan vrouwelijke cosmetica en lichtere gewichten.Voorzien van het zachte polyethylene rubber, met snel herstel en comfort tijdens het spel, met epoxyharsimpregnatie die titaniumdioxide bevat en speciaal ontworpen voor technische spelers, precisie en controle met goede kracht.
De RP Whip Woman 2024 is bedoeld voor spelers met een hoog spelniveau, die waarde hechten aan een veelzijdig en comfortabel racket om elke uitdaging op het veld aan te kunnen.Dankzij de snelle aanpassing en de zachte aanraking die het spel vergemakkelijken, naast het grijze en roze ontwerp dat je geweldig zult vinden omdat het ongelooflijk vrouwelijk is, zul je schitteren in elk van je wedstrijden!

Lichtgewicht voor ongeëvenaarde manoeuvreerbaarheid.
Glasvezelstructuur met koolstofversterkingen.
Zacht en comfortabel aanvoelend met polyethyleen rubber.
Verminderd risico op letsel dankzij de licht ruwe afwerking.
Behorend tot de Royal Padel collectie van het jaar 2024.


Babolat Counter Vertuo (Hybrid) - 2023 padel racket
-€ 95,00
Babolat Counter Vertuo (Hybrid) - 2023 padel racket
Het nieuwe Babolat Counter Vertuo 2023 padelracket is gemaakt om te genieten van krachtige slagen met gemakkelijke toegang op het veld tijdens je games. De oppervlakken zijn gemaakt met Soft Fibre, een zacht vezelmateriaal met een zachte en elastische touch voor goede rebounds. In de body van het racket zit Black EVA, een flexibel rubber dat de bal dempt en zachtjes laat stuiteren. Een racket voor spelers met een tegenaanvaltechniek die gemakkelijk met kracht en comfort willen slaan.
Met een licht gewicht voor eenvoudige bediening en dat je de precisie van de slagen snel kunt bewerken. Daarnaast zijn er een specifieke opstelling en maten ontworpen en toegepast op het racket om het gewicht te verlichten en efficiënter gebruik te maken van kracht. Ook heeft het blad een 3D-reliëf om het vermogen om te variëren te vergroten en de effecten te verbeteren die je de bal bij elk schot wilt geven. Een betere grip die het voor jou gemakkelijker maakt om in de tegenaanval te gaan en het volgende punt te scoren.
€ 165,29
€ 260,29