Nieuwe producten


HEAD Radical Elite padelracket (Druppel) - 2024
Nieuw
HEAD Radical Elite padelracket (Druppel) - 2024
Het Radical Elite racket is onderdeel van een nieuwe, druppelvormige serie en is gemaakt in een nieuwe vorm. Het racket biedt radicale controle voor gemiddelde en gevorderde spelers. Het lichtere gewicht en de balans ondersteunen gecontroleerd spel, terwijl de glasvezel op het raakoppervlak zorgt voor zachte touch en daardoor meer comfort en eenvoudige power. De innovatieve Auxetic-technologie zorgt voor extra power en een sensationeel impactgevoel. De Soft Butt Cap-technologie zorgt daarentegen voor een zachter speelgevoel en dempt vibraties. De radicale controle wordt gecombineerd met een exclusief, kleurrijk ontwerp dat ervoor zorgt dat je direct opvalt als je op de baan stapt

Radicale controle voor gemiddelde en gevorderde spelers
Nieuwe, druppelvormige serie met een nieuwe vorm
Lichter gewicht en balans ondersteunen gecontroleerd spel
Glasvezel op het raakoppervlak voor een zachte touch
Auxetic-technologie voor extra power en een sensationeel impactgevoel
Soft Butt Cap-technologie voor zachter speelgevoel en demping van vibratie
Exclusief, kleurrijk ontwerp

De Head Radical Elite 2024 is ideaal voor spelers van midden- en hoog niveau die op zoek zijn naar een aanzienlijke verbetering in hun spel. Dankzij de balans tussen kracht en controle kunnen spelers hun beste schoten met vertrouwen en precisie uitvoeren.Je zult verliefd worden op de Head Radical Elite 2024 vanwege de combinatie van geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp. Het contrast van de levendige oranje kleur met zwarte details trekt niet alleen de aandacht, maar vertegenwoordigt ook de kwaliteit en innovatie van het merk Head.

HEAD Radical Pro - 3K padelracket (Druppel) - 2024
Nieuw
HEAD Radical Pro - 3K padelracket (Druppel) - 2024
Het Radical Pro racket is onderdeel van een nieuwe druppelvormige serie en is gemaakt in een nieuwe vorm. Het racket biedt radicale controle voor gevorderde en professionele spelers. Het 3K carbon op het blad vergroot de controle en veelzijdigheid, en het lichtere gewicht en de balans vergroten de beweeglijkheid. Het racket maakt gebruik van de innovatieve Auxetic-technologie voor extra power en een sensationeel impactgevoel. De Soft Butt Cap-technologie zorgt daarentegen voor een zachter speelgevoel en dempt vibraties. Het exclusieve marineblauwe ontwerp heeft doorzichtige carbonelementen voor een extra premium look.

Radicale controle voor gevorderde en professionele spelers
Nieuw, druppelvormige serie met een nieuwe vorm
3K-raakoppervlak van carbon voor controle en veelzijdigheid
Lichter gewicht en balans voor extra beweeglijkheid
Auxetic-technologie voor extra power en een sensationeel impactgevoel
Soft Butt Cap-technologie voor zachter speelgevoel en demping van vibratie
Exclusief marineblauw ontwerp met doorzichtig carbon

De Head Radical Pro 2024 is de ideale keuze voor spelers van gevorderd niveau die regelmatig strijden en een racket eisen dat zich met ongeëvenaarde veelzijdigheid aan alle hoeken van het veld aanpast.Dit racket valt op door de synergie van de materialen en geavanceerde technologieën, waardoor u een sublieme speelervaring krijgt. Het zwarte ontwerp met rode details trekt niet alleen de aandacht, maar weerspiegelt ook de passie en kracht die je spel kenmerken.

HEAD Radical Motion 3K padelracket (Druppel) - 2024
Nieuw
HEAD Radical Motion 3K padelracket (Druppel) - 2024
Het Radical Motion racket is het lichtste in een nieuwe druppelvormige serie. Het racket biedt radicale controle en extra beweeglijkheid. Het 3K-raakoppervlak van carbon vergroot de controle en veelzijdigheid. Het racket maakt gebruik van de innovatieve Auxetic-technologie voor extra power en een sensationeel impactgevoel. De geavanceerde Soft Butt Cap-technologie zorgt voor een zachter speelgevoel en dempt vibraties. Het exclusieve marineblauwe ontwerp heeft doorzichtige carbonelementen voor een extra premium look.

Radicale controle voor gevorderde en professionele spelers
Lichtste model in een nieuwe, druppelvormige serie met een nieuwe vorm
3K carbon op het blad voor controle en veelzijdigheid
Auxetic-technologie voor extra power en een sensationeel impactgevoel
Soft Butt Cap-technologie voor zachter speelgevoel en demping van vibratie
Exclusief marineblauw ontwerp met doorzichtig carbon

Het Head Radical Motion 2024 racket is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een licht en handelbaar racket. Speciaal ontworpen om zich aan te passen aan mannen en vrouwen die een balans willen tussen macht en controle, waardoor snelle beheersing van elk deel van het veld wordt vergemakkelijkt.Wat je het leukste zult vinden aan de Head Radical Motion 2024 is de hanteerbaarheid en het opvallende design. Reageer snel op de meest gecompliceerde ballen en geniet van de stijl die wordt geboden door de zwarte esthetiek met levendige rode accenten.

Babolat 'Juan Lebron' Tech Veron (Diamant) - 2024
Nieuw
Babolat 'Juan Lebron' Tech Veron (Diamant) - 2024
Behendig, medelevend, spectaculair... dat kunnen de bijvoeglijke naamwoorden zijn die de "Wolf" definiëren. Dit racket, het resultaat van een samenwerking met Juan Lebron, biedt tegelijkertijd dynamische kracht en precisie bij aanvalsslagen en een exclusief ontwerp.
Je kunt nu spelen met de kleuren van de beste speler ter wereld met de technische Veron Juan Lebron. Wil je met een carbonracket spelen, maar lijkt het je altijd te zwaar? Kan de explosiviteit van koolstof niet worden geoptimaliseerd? Om u te helpen hebben wij dit racket ontwikkeld met de unieke Carbon Flex technologie. Probeer het en je zult een compleet nieuwe sensatie ontdekken namelijk dynamische kracht. Nu kunt ook u profiteren van de kracht van koolstof met de flexibiliteit van glasvezel.
Deze Technische Striker moet beslissend zijn bij elke aanvalsslag. Dankzij het gatenpatroon aangepast aan de ruitvorm maakt dit racket uw slagen uiterst beslissend. We weten dat de stijfheid van de bladen voor sommige spelers armklachten kan veroorzaken. Daarom heeft het Babolat team gewerkt aan het verminderen van het risico op letsel. De nieuwe Vibrasorb System²-technologie, Powered by SMAC, zorgt voor een optimale absorptie van trillingen dankzij een combinatie van elastomeren, geïntegreerd in de koolstofvezels, in het hart en het handvat van het racket.

Babolat 'Juan Lebron' Tech Viper (Diamant) - 2024
Nieuw
Babolat 'Juan Lebron' Tech Viper (Diamant) - 2024
Behendig, medelevend, spectaculair... dat kunnen de bijvoeglijke naamwoorden zijn die de "Wolf" definiëren. En als de nummer 1 van de wereld bijzonder is, is zijn racket dat ook. Dit racket, het resultaat van een samenwerking met Juan Lebron, combineert extreme kracht, maximale effecten en exclusief design.
Je kunt nu spelen met de kleuren van de beste speler ter wereld met de Technical Viper Juan Lebron. Je wilde kracht en wij geven je explosiviteit. Naast de grotere intensiteit dankzij deze op maat gemaakte koolstofproductie voor Juan Lebron, zul je explosieve kracht ontdekken zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Maak een verschil en overtref je tegenstanders.
Deze technische striker moet beslissend zijn bij elke aanvalsslag. Hiervoor is precisie essentieel. Dankzij het gatenpatroon aangepast aan de ruitvorm maakt dit racket uw slagen uiterst beslissend.
Het padelspel is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd, omdat de draaiing van de bal in sommige spelsituaties een groot voordeel is geworden. Om welke slag het ook gaat, dit racket zal dankzij zijn ruwheid de effecten accentueren en je slagen nog beslissender maken.

Babolat 'Juan Lebron' Tech Vertuo (Diamant) - 2024
Nieuw
Babolat 'Juan Lebron' Tech Vertuo (Diamant) - 2024
Snel, competitief, spectaculair... dit zouden de bijvoeglijke naamwoorden kunnen zijn die de "Wolf" (bijnaam van Juan Lebron) omschrijven. Dit racket, het resultaat van een samenwerking met Juan Lebron, is ideaal als je een technische aanvaller bent, die het spel wil leiden en zijn techniek en kracht wil gebruiken om het verschil te maken.Om perfect aan de behoeften van deze speler te voldoen, hebben we de Technical Vertuo Juan Lebron ontwikkeld, die zorgt voor eenvoudige kracht en tegelijkertijd precisie in de aanvallende slagen. En je speelt in de kleuren van de beste speler ter wereld!
De kracht van een racket hangt af van de speler die het gebruikt. Dit is de realiteit en daarom hebben we flexibele materialen gebruikt, zodat je kunt profiteren van de elasticiteit van het racketoppervlak. Je zult moeiteloos kracht hebben om het beste uit je spel te halen. Het diamantvormige gatenpatroon van dit racket zorgt ervoor dat je slagen raak en beslissend zijn.
Speelcomfort is een belangrijk punt bij het kiezen van een racket. Om ervoor te zorgen dat je zo vaak kunt spelen als je wilt, hebben we dit racket ontwikkeld met zachte materialen en een licht gewicht dat de vermoeidheid van je arm vermindert en je meer comfort en weerstand geeft.

HEAD Radical Tour CO - Pickleball Racket
Nieuw
HEAD Radical Tour CO - Pickleball Racket
Het Head Radical Tour CO Pickleball-racket is gemaakt voor de krachtige speler die ook stabiliteit nodig heeft. Naast het grafiet slagoppervlak is hij voorzien van de nieuwe Control Stabilizer Technology (CST) voor extra stabiliteit tijdens krachtige rally's.
HEAD's Graphite Hitting Surface (GHS) combineert een helder gevoel en meer controle voor een extra touch, terwijl het Comfort Grip-systeem zorgt voor een geweldig gevoel en verbeterde trillingsdemping.

Diadem Icon Lite Miami Vice - Pickleball Racket
Nieuw
Diadem Icon Lite Miami Vice - Pickleball Racket
De Diadem Icon Lite Miami Vice is ontworpen om het pickleballspel naar een hoger niveau te tillen. Door gebruik te maken van hoogwaardige Japanse koolstofvezel is het slagvlak de perfecte mix van stijfheid en comfort voor een zacht maar krachtig gevoel.
In de kern zorgt de 8 mm polypropyleen honingraat van Diadem ervoor dat je comfortabel vanaf de basislijn kunt spelen met gemakkelijke kracht. Spin RP, de gepatenteerde tweecomponenten polyurethaancoating van Diadem, zorgt ervoor dat de Icon de meest spinvriendelijke USAPA-goedgekeurde peddel op de markt is.
Perfect uitgebalanceerd en prachtig ontworpen met een slanke randbescherming en hoogwaardige graphics. De Diadem Icon is de volgende generatie pickleball-peddels!

Diadem Icon Lite - Pickleball Racket
Nieuw
Diadem Icon Lite - Pickleball Racket
De Diadem Icon Mid Weight is ontworpen om het pickleballspel naar een hoger niveau te tillen. Door gebruik te maken van hoogwaardige Japanse koolstofvezel is het slagvlak de perfecte mix van stijfheid en comfort voor een zacht maar krachtig gevoel.
In de kern kun je met onze 8 mm PP-honingraat comfortabel vanaf de basislijn spelen met gemakkelijke kracht. Spin RP, onze gepatenteerde tweecomponenten polyurethaancoating, zorgt ervoor dat de Icon de meest spinvriendelijke USAPA-goedgekeurde peddel op de markt is.
Perfect uitgebalanceerd en prachtig ontworpen met een slanke randbescherming en hoogwaardige graphics. De Icon is de volgende generatie pickleballpeddels.

Diadem Icon Mid Weight - Pickleball Racket
Nieuw
Diadem Icon Mid Weight - Pickleball Racket
De Diadem Icon Mid Weight is ontworpen om het pickleballspel naar een hoger niveau te tillen. Door gebruik te maken van hoogwaardige Japanse koolstofvezel is het slagvlak de perfecte mix van stijfheid en comfort voor een zacht maar krachtig gevoel.
In de kern kun je met onze 8 mm PP-honingraat comfortabel vanaf de basislijn spelen met gemakkelijke kracht. Spin RP, onze gepatenteerde tweecomponenten polyurethaancoating, zorgt ervoor dat de Icon de meest spinvriendelijke USAPA-goedgekeurde peddel op de markt is.
Perfect uitgebalanceerd en prachtig ontworpen met een slanke randbescherming en hoogwaardige graphics. De Icon is de volgende generatie pickleballpeddels.

Diadem Hero - Pickleball Racket
Nieuw
Diadem Hero - Pickleball Racket
De Diadem Hero is het perfecte pickleball-paddle voor de eerste keer dat je pickleball speelt. Deze paddle is goedkoop en comfortabel in gebruik en is ideaal om het pickleball-spel mee te leren. Het brede slagvlak geeft je het maximale oppervlak om contact te maken met de bal terwijl je aan het leren bent.
Door gebruik te maken van dezelfde HMT-vezel als de Diadem Riptide-lijn, is de Diadem Hero licht van gewicht en gemakkelijk te zwaaien. De dikkere bumper voorkomt schade tijdens jouw leerdagen op de baan. Met een dikte van 0,55 inch en een honingraatkern van 8 mm is kracht gemakkelijk te verkrijgen. De volgende pickleball-kampioen begint hier!

Diadem Hero - Pickleball Racket
Nieuw
Diadem Hero - Pickleball Racket
De Diadem Hero is het perfecte pickleball-paddle voor de eerste keer dat je pickleball speelt. Deze paddle is goedkoop en comfortabel in gebruik en is ideaal om het pickleball-spel mee te leren. Het brede slagvlak geeft je het maximale oppervlak om contact te maken met de bal terwijl je aan het leren bent.
Door gebruik te maken van dezelfde HMT-vezel als de Diadem Riptide-lijn, is de Diadem Hero licht van gewicht en gemakkelijk te zwaaien. De dikkere bumper voorkomt schade tijdens jouw leerdagen op de baan. Met een dikte van 0,55 inch en een honingraatkern van 8 mm is kracht gemakkelijk te verkrijgen. De volgende pickleball-kampioen begint hier!

Diadem Riptide Electric Green - Pickleball Racket
Nieuw
Diadem Riptide Electric Green - Pickleball Racket
De Diadem Riptide is de ideale keuze voor de echte pickleballspeler. Onberispelijk aangepast en eenvoudig te zwaaien, u zult genieten van elk moment vanaf het moment dat u onmiddellijk het veld betreedt. Kies tussen de echte Diadeem-blauwgroen of het elektrische geel.
De Diadem Riptide Pickleball-paddle maakt gebruik van HMT Fiber, een mix van hotmelt glasvezel om ultieme kracht te geven vanaf de basislijn, samen met een ruwer oppervlak om meer spin te genereren. De dikke bumperbescherming voorkomt krassen op het peddeloppervlak naarmate je het spel beter beoefent. Een dikte van 12 mm/0,55 inch met een polypropyleen honingraatkern van 8 mm emuleert de hoogwaardige Icon-peddels van Diadem voor extra kracht. Maak ruimte voor de volgende Pickleball-kampioen!

Diadem Riptide Electric Yellow - Pickleball Racket
Nieuw
Diadem Riptide Electric Yellow - Pickleball Racket
De Diadem Riptide is de ideale keuze voor de echte pickleballspeler. Onberispelijk aangepast en eenvoudig te zwaaien, u zult genieten van elk moment vanaf het moment dat u onmiddellijk het veld betreedt. Kies tussen de echte Diadeem-blauwgroen of het elektrische geel.
De Diadem Riptide Pickleball-paddle maakt gebruik van HMT Fiber, een mix van hotmelt glasvezel om ultieme kracht te geven vanaf de basislijn, samen met een ruwer oppervlak om meer spin te genereren. De dikke bumperbescherming voorkomt krassen op het peddeloppervlak naarmate je het spel beter beoefent. Een dikte van 12 mm/0,55 inch met een polypropyleen honingraatkern van 8 mm emuleert de hoogwaardige Icon-peddels van Diadem voor extra kracht. Maak ruimte voor de volgende Pickleball-kampioen!

Diadem Icon Mid Weight Miami Vice - Pickleball Racket
Nieuw
Diadem Icon Mid Weight Miami Vice - Pickleball Racket
De Diadem Icon Mid Weight Miami Vice is geproduceerd om je pickleball-spel naar een hoger niveau te tillen. Door gebruik te maken van hoogwaardige Japanse koolstofvezel is het slagvlak de beste mix van kracht en comfort voor een kwetsbaar en toch verbazingwekkend gevoel.
In de centrale kern kunt u dankzij de 8 mm polypropyleen honingraattechnologie van Diadem comfortabel vanaf de basislijn spelen met moeiteloze kracht. SPIN RP, de tweedelige polyurethaancoating van Diadem zorgt ervoor dat de Icon Mid Weight de meest spin-verplichte, door de USAPA goedgekeurde pickleball-peddel is die er is. Perfect gecompenseerd en prachtig gerangschikt met een gladde randbescherming en de beste contouren in zijn klasse.
De Diadeem Icon Mid Weight is een uitzonderlijke optie voor pickleballspelers van gemiddeld tot gevorderd niveau!

Diadem Warrior Red - Pickleball Racket
Nieuw
Diadem Warrior Red - Pickleball Racket
De Warrior Red is ontworpen met verschillende nieuwe technologieën ontwikkeld door Diadem. Dankzij de 3X L-Core kan een speler de bal beter voelen bij dinks, terwijl hij nog steeds kracht creëert bij harde slagen. Drie verschillende honingraattypes zijn ingeklemd om een ​​dikte van 19 mm te bereiken. kerndikte geeft de speler een ongelooflijk solide en stabiel gevoel.
Vóór de Warrior was dit soort dikte niet haalbaar zonder een enorme grip, maar dankzij de voorgevormde Taper Tech-handgreep heeft de Warrior een comfortabele en slanke gripmaat van 4 1/8. Ten slotte verhoogt de unieke Grit Paint het spinpotentieel, waardoor de Warrior een van de meest complete paddles op de markt is.