Padel Tassen

Padel Tassen

De beste Padelartikelen van de beste Padelmerken

Met de Padelartikelen van PadelCentre speel je jezelf naar de top. In ons uitgebreide assortiment vind je Padelartikelen van de beste merken zoals Babolat, Nox, Dropshot of Head. Je hebt een ruime keuze uit Padelkleding, Padelrackets, Padelschoenen en handige accessoires, zowel voor Dames als Heren. De Padelartikelen van PadelCentre helpen je om iedere training en wedstrijd het beste uit jezelf te halen.

Voordelige Padelartikelen en merken

De Padelartikelen van PadelCentre zijn altijd super scherp geprijsd. Je vindt hier altijd de beste deals van bekende Padelmerken. Hierdoor heb jij altijd de beste artikelen voor de laagste prijs. Door tijdens de wedstrijd goede kleding en -schoenen te dragen, sta je comfortabel en vol zelfvertrouwen op de baan. Of je nu een recreatief potje of competitiewedstrijden speelt: PadelCentre heeft altijd de beste Padelartikelen van bekende merken tegen de beste prijs. Neem daarom snel een kijkje in onze online Padelshop.

Bullpadel Elite 'Gemma Triay padeltas - 2022
Ontdek de nieuwe unieke en exclusieve Bullpadel ELITE-padeltas van de geweldige WPT speelster Gemma Triay. Een tas voor dames met grote compartimenten om alles te dragen wat je nodig hebt tijdens grote wedstrijden. Deze tas heeft een grote capaciteit, thermotechnologie voor de rackets en een exclusief Bullpadel-ontwerp van Gemma Triay. Het verdeelt zijn ruimte in een hoofdcompartiment, een apart vak voor schoenen en andere kleinere voor accessoires. Het heeft ook 2 vakken voor de rackets, een met thermotechnologie en je kunt het hangend op je rug dragen dankzij de gewatteerde handgrepen.
Drop Shot Siba padeltas - 2022
Deze Drop Shot Siba padelrackettas met groot middenvak en thermovak is gechikt voor voor 1 of 2 padelrackets. Het betreft hier een padeltas met grote capaciteit, een groot middenvak, een speciaal vak met speciaal ventilatieschoeisel of gebruikte kleding, handvat en gevoerde handgrepen om op te hangen. Geschatte afmetingen: 63 x 33 x 32 cm.
Head Core padeltas - 2022
Deze Head Core Padel Combi is het functionele kleine broertje van onze collectie padeltassen. In twee kleurenversies zal deze tas met twee grote compartimenten en een vak voor accessoires je vergezellen tijdens je wedstrijden of trainingssessies met alles wat je nodig hebt. Met een origineel ontwerp op basis van felle kleuren, zal dit behendige model met je meegaan waar je ook van plan bent om padel te spelen.
-€ 65,00
NOX Ultimate Power Carbon Pack Zilver 2022 (racket + tas)
De Nox Ultimate Power Carbon is voorzien van een bijpassende NOX Ultimate padeltas zodat je goed uitgerust de baan op kan. Het racket heeft een carbonframe en een ruw blad voor de beste slice-ballen. De padeltas is voorzien van een groot hoofdvak, een apart vak voor het racket en tevens voorzien van verstelbare bandjes zodat het ook als backpack gebruikt kan worden.
€ 224,95
€ 289,95
-€ 45,00
NOX Ultimate Pack Blue 2022 (racket + tas)
De spectaculaire Nox Ultimate Power 3 Blue LTD is voorzien van een bijpassende NOX Ultimate padeltas zodat je goed uitgerust de baan op kan. Het racket heeft een carbonframe en een ruw blad voor de beste slice-ballen. De padeltas is voorzien van een groot hoofdvak, een apart vak voor het racket en tevens voorzien van verstelbare bandjes zodat het ook als backpack gebruikt kan worden.
€ 184,95
€ 229,95
-€ 45,00
NOX Ultimate Pack Orange 2022 (racket + tas)
De spectaculaire Nox Ultimate Power 3 Orange LTD is voorzien van een bijpassende NOX Ultimate padeltas zodat je goed uitgerust de baan op kan. Het racket heeft een carbonframe en een ruw blad voor de beste slice-ballen. De padeltas is voorzien van een groot hoofdvak, een apart vak voor het racket en tevens voorzien van verstelbare bandjes zodat het ook als backpack gebruikt kan worden.
€ 184,95
€ 229,95
Drop Shot Naos Backpack Red - 2022
De Drop Shot Naos Red Backpack heeft een heel cool ontwerp in zwart met details en het logo van het merk in rood zodat je het zowel voor sport als voor dagelijks gebruik kunt gebruiken. Bij de fabricage zijn hoogwaardige materialen en versterkingen gebruikt in de gebieden die het meest onderhevig zijn aan slijtage om de beste duurzaamheid te garanderen.
Drop Shot Naos Backpack Blue - 2022
De Drop Shot Naos Blue Backpack heeft een heel cool ontwerp in zwart met details en het logo van het merk in blauw zodat je het zowel voor sport als voor dagelijks gebruik kunt gebruiken. Bij de fabricage zijn hoogwaardige materialen en versterkingen gebruikt in de gebieden die het meest onderhevig zijn aan slijtage om de beste duurzaamheid te garanderen.
Drop Shot Naos Blue - 2022
De Drop Shot Naos Blue 22 padeltas bestaat uit een groot centraal compartiment, een ruimte gereserveerd voor het opbergen van maximaal twee padelrackets, een compartiment uitgerust met speciale ventilatie om schoenen of gebruikte kleding op te bergen, en tot slot verschillende vakken Kleinere interieurs om gemakkelijk kleine spullen te vinden.
Drop Shot Naos Red - 2022
De Drop Shot Naos Red 22 padeltas bestaat uit een groot centraal compartiment, een ruimte gereserveerd voor het opbergen van maximaal twee padelrackets, een compartiment uitgerust met speciale ventilatie om schoenen of gebruikte kleding op te bergen, en tot slot verschillende vakken Kleinere interieurs om gemakkelijk kleine spullen te vinden.
Drop Shot Ambition Red - 2022
Als je je spullen comfortabel en elegant wilt vervoeren, is de Drop Shot Ambition je ideale aanvulling. Het is ontworpen met een dubbel compartiment om de speler maximale ruimte te bieden als het gaat om het opbergen van hun bezittingen. Het heeft ook een speciaal compartiment dat extra ventilatie biedt voor de schoenen.
Drop Shot Ambition Blue - 2022
Als je je spullen comfortabel en elegant wilt vervoeren, is de Drop Shot Ambition je ideale aanvulling. Het is ontworpen met een dubbel compartiment om de speler maximale ruimte te bieden als het gaat om het opbergen van hun bezittingen. Het heeft ook een speciaal compartiment dat extra ventilatie biedt voor de schoenen.
Drop Shot LCP padeltas - 2022
Met de Drop Shot LCP 22 rackettas kan de speler zijn spullen op de meest comfortabele manier vervoeren. Zijn bekentenis is ontworpen om de speler breedte te bieden. De padeltas bestaat uit een centraal compartiment dat groter is dan de rest, dat een dubbele ritssluiting heeft om het inbrengen van grote voorwerpen te vergemakkelijken.
Drop Shot Essential Red - 2022
Vervoer je spullen nu met het grootste comfort dankzij de Drop Shot Essential rackettas. De tas bestaat uit een dubbel compartiment dat maximale ruimte voor de speler garandeert als het gaat om het opbergen van zijn spullen. Het vervoeren van je spullen is geen gedoe meer, want de Drop Shot Essential biedt maximaal comfort dankzij de handvatten met rugzakoptie.
Drop Shot LCP Backpack - 2022
De Drop Shot LCP 22-rugzak heeft het perfecte formaat voor dagelijks gebruik. Het bestaat uit een groot centraal compartiment, een ruimte speciaal gereserveerd voor het racket en meerdere buitenvakken om drankjes, ballen of andere spullen in te vervoeren. Daarnaast zijn er aan de binnenkant verschillende vakken voor de kleinste spullen.
Drop Shot Essential Blue - 2022
Vervoer je spullen nu met het grootste comfort dankzij de Drop Shot Essential rackettas. De tas bestaat uit een dubbel compartiment dat maximale ruimte voor de speler garandeert als het gaat om het opbergen van zijn spullen. Het vervoeren van je spullen is geen gedoe meer, want de Drop Shot Essential biedt maximaal comfort dankzij de handvatten met rugzakoptie.