StarVie

StarVie produceert hoogwaardige materialen voor padelspelers, hun rackets zijn van de hoogste kwaliteit. StarVie ontwerpt tassen van alle groottes en past zich zo aan de behoeften van alle padelspelers aan. Elk detail dat van invloed kan zijn op het transport van onze racket is verzorgd en biedt grote en kleine compartimenten voor elk type object.

StarVie Pro Astrum Backpack - 2024
StarVie Pro Astrum Backpack - 2024
De nieuwe Pro Astrum-rugzak heeft een nieuw ontwerp in grijze en oranje kleuren met een grote opslagcapaciteit, perfect voor het spelen van padel. Het heeft een beschermd vak om elektronische apparaten comfortabel mee te nemen en een centraal vak om padeluitrusting, het racket en andere accessoires op te bergen.Bovendien heeft deze padelrugzak een versteviging in het lendengedeelte die meer comfort mogelijk maakt bij het bereiken van de baan. De handvatten zijn voorzien van een volledig verstelbaar sluitsysteem met borstband. Het ontwerp van de ritstrekkers maakt het gemakkelijk om de zakken te openen.

Afmetingen: 54 cm x 35 cm x 23 cm.
Materialen: PVC-rubber en PVC-twill.
Kleur: Grijs en Oranje
Collectie: 2024
StarVie White Padel rackettas - 2024
StarVie White Padel rackettas - 2024
De Padel White rackettas presenteert een innovatief ontwerp met twee TermoTech-compartimenten aan de zijkanten. Deze compartimenten, gemaakt van thermisch materiaal, bieden effectieve bescherming tegen kou of hitte, waardoor de rackets hun technische eigenschappen behouden.Met een functionele insteek biedt deze padelrackettas de mogelijkheid om rackets, sportkleding en accessoires te vervoeren zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte. Het bevat een centraal vak voor meer organisatie, evenals een individueel geventileerd compartiment dat speciaal is ontworpen voor het opbergen van schoenen. Naast het praktische ontwerp is de White Paddle Bag uitgerust met een lendenversterking die comfort biedt en mogelijk ongemak bij het dragen voorkomt.

Afmetingen: 52 cm x 25 cm x 28 cm.
Materialen: PU-leer.
Kleur: Wit en Paars
Collectie: 2024
StarVie Padel Elite rackettas - 2024
StarVie Padel Elite rackettas - 2024
De Padel Elite rackettas is voorzien van twee compartimenten aan de zijkanten TermoTech (thermisch materiaal) die de rackets beschermen tegen zowel kou als hitte, waardoor de eigenschappen intact blijven. Dankzij het functionele ontwerp kunt u rackets, sportkleding en accessoires vervoeren zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte. Het heeft een centraal vak en een individueel geventileerd compartiment om schoenen op te bergen. Het bevat een lendenversterking om ongemak te voorkomen bij het laden van het padelracket.

Afmetingen: 52 cm x 25 cm x 28 cm.
Materialen: PU-leer
Kleur: Zwart en Wit
Collectie: 2024
StarVie Hex Kenta rackettas - 2024
StarVie Hex Kenta rackettas - 2024
De nieuwe Hex Kenta padelrackettas in de kleuren zwart en groen heeft een grote opbergcapaciteit. Het bestaat uit een centraal vak met ruimte voor padeluitrusting en andere accessoires. Bovendien is er als nieuwigheid een vak voor een ballenblik ingebouwd.Het heeft twee Termotech-compartimenten (thermisch materiaal) aan de zijkanten voor het padelracket, exclusief ontworpen om het padelracket te beschermen tegen hitte en zo de conservering en het onderhoud ervan te garanderen. Deze padelrackettas is voorzien van een individueel compartiment voor het opbergen van schoenen met een ventilatiesysteem. Bovendien is het lendengedeelte van het padelracket versterkt voor meer comfort.

Afmetingen: 60 cm x 34 cm x 38 cm.
Materialen: Polyestermand, Simil Carbon en PVC
Kleur: Zwart en Groen
Collectie: 2024
StarVie Hard Kenta Backpack - 2024
StarVie Hard Kenta Backpack - 2024
De nieuwe StarVie Hard Eva Kenta rugzak is ontworpen met een grote opslagcapaciteit. Het heeft een centraal compartiment waarin je een racket, padeluitrusting en de rest van de accessoires kunt opbergen, zodat je er op het veld van kunt genieten. Deze rugzak is ontworpen om padel te spelen, maar ook om naar je werk te gaan, omdat hij een beschermd vak heeft om je laptop comfortabel mee te nemen.Het bevat een lendenversterking en verschillende handvatten om ongemak te voorkomen. Naast een onafhankelijk compartiment met een ventilatiesysteem om schoenen op te bergen. Het bevat nieuwe ritstrekkers die een soepele en gemakkelijke opening van de zakken mogelijk maken.

Afmetingen: 50 cm x 32 cm x 22 cm.
Materialen: Polyestermand, Polyester 900D, Hard Eva.
Kleur: Zwart en Donkergrijs
Collectie: 2024
StarVie Dronos Tour padeltas - 2023
StarVie Dronos Tour padeltas - 2023
De nieuwe StarVie Dronos Tour paletero die is gearriveerd om je te laten opvallen wanneer je op de baan komt. Gemaakt met comfortabele, hoogwaardige materialen die u weerstand en duurzaamheid bieden tijdens gebruik.Met een modern en elegant design waarmee je opvalt tussen collega's en rivalen. Met voldoende capaciteit zodat je geen spullen vergeet.
StarVie Aquila Line padeltas - 2023
StarVie Aquila Line padeltas - 2023
De nieuwe StarVie Aquila Line padel-rackettas die is gearriveerd om u maximale bescherming en veiligheid te bieden bij de zorg voor uw bezittingen terwijl u in uw trainingssessies en padel-wedstrijden bent.Ontworpen met een moderne en unieke stijl waarmee u zich onderscheidt van uw collega's en rivalen.
StarVie Triton 2.0 padeltas - 2023
StarVie Triton 2.0 padeltas - 2023
De nieuwe StarVie Triton 2.0 padel-rackettas is gearriveerd om deel uit te maken van je padelwedstrijden. Met een elegant en modern design waarmee je opvalt, waar je ook bent.Vervaardigd met hoogwaardige materialen die u een uitstekende weerstand tegen gewicht geven, met een grote opslagcapaciteit.
StarVie Raptor Evolution - 2022
StarVie Raptor Evolution - 2022
De StarVie Raptor Evolution rackettas in Zwart en Rood is gebaseerd op het Raptor 2022 racket uit de nieuwe collectie. Dit model heeft een grote capaciteit om al uw materiaal te dragen, omdat het twee zijvakken heeft, waarvan één met thermisch materiaal om het racket te beschermen.
StarVie Astrum Eris Backpack - 2022
StarVie Astrum Eris Backpack - 2022
De StarVie Astrum Eris Backpack valt op door zijn grote opslagcapaciteit, met een onafhankelijk en geventileerd gedeelte aan de onderkant om je schoenen op te bergen, een achterzak, een kleiner vak aan de voorkant en twee andere zijvakken met een extra vak om de waterfles te dragen en altijd gehydrateerd te blijven.