Diamant


Puma 'Victoria Iglesias' Solar Attack -3K (Diamant) - 2023 padel racket
Nieuw
Puma 'Victoria Iglesias' Solar Attack -3K (Diamant) - 2023 padel racket
De langverwachte Puma Victoria Iglesias Solar Attack is hier om de padelwereld op zijn kop te zetten. Een padel racket ontworpen voor diegenen die niet voor minder gaan. Met zorgvuldig ontworpen innovatieve eigenschappen wordt dit juweel het symbool van kracht en precisie op de padelbaan, waardoor de speelster een ongeëvenaarde ervaring krijgt bij elke slag.Beschouwd als een van de beste, is de Puma SolarAttack 2023, ondertekend door Victoria Iglesias, niet zomaar een padel racket, maar een statement. Het heeft een subliem design met witte en roze afwerkingen en de handtekening van de WPT-ster, Victoria Iglesias. Een echt icoon van stijl en prestatie voor sportliefhebbers.
Dit padel racket is gemaakt met geavanceerde tot gemiddelde vrouwelijke spelers in gedachten. Het is perfect voor diegenen die kracht in hun slagen zoeken, maar tegelijkertijd een licht en handelbaar padel racket willen dat zich aanpast aan elke beweging op de padelbaan. De Puma SolarAttack is niet zomaar een padel racket, het is een symbool van exclusiviteit. Als een gelimiteerde editie met de handtekening van Victoria Iglesias, garandeert het je niet alleen eliteprestaties, maar ook een uniek design dat niet onopgemerkt zal blijven op de baan.

Uitblinkend door zijn diamantvorm die de kracht benadrukt.
Interieurs van pro EVA-rubber voor een evenwicht tussen controle en kracht.
Koolstofweefsel 3k in de oppervlakken, wat zorgt voor stijfheid en duurzaamheid.
Opmerkelijke wendbaarheid met een gewicht tussen 350 - 360 gram.
Twin Carbon Tube-systeem dat de levensduur van het padel racket verlengt.
Maakt deel uit van de Puma 2024 padel racket collectie.

Puma 'Victoria Iglesias' Nova Elite -3K (Diamant) - 2024 padel racket
Nieuw
Puma 'Victoria Iglesias' Nova Elite -3K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek het uitzonderlijke Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 padelracket, een symbool van innovatie en uitmuntendheid in de wereld van padel, zijnde het officiële racket van Victoria Iglesias. Ontworpen in samenwerking met de bekende speler Victoria Iglesias, belooft dit racket niet alleen ongeëvenaarde prestaties op het veld, maar levert het ook ongeëvenaarde prestaties, waarbij kracht, snelheid en controle perfect worden gecombineerd. De geavanceerde technologie en het verfijnde ontwerp zijn bedoeld voor spelers die hun grenzen willen overschrijden en het spel met elke slag willen domineren.Met een 3K carbon frame en een grafiet slagvlak zorgt de Puma Nova Elite voor uitzonderlijke precisie en kracht, waardoor je met gemak beslissende slagen kunt maken. Het EVA Pro-rubber in de kern garandeert een zacht en comfortabel gevoel, terwijl het moderne ontwerp ervoor zorgt dat je niet alleen opvalt door je spel, maar ook door je stijl.
De Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 is ontworpen voor gevorderde en professionele spelers die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen kracht en controle in hun spel. Het is ideaal voor degenen die hun prestaties op het veld willen verbeteren en een superieure speelervaring willen bieden. Je zult verliefd worden op de Puma Nova Elite vanwege zijn innovatie, precisie en stijl. De samenwerking met Victoria Iglesias zorgt voor een ontwerp dat niet alleen je spel verbetert, maar ook je passie en toewijding aan padel weerspiegelt. De prestaties en esthetiek onderscheiden je in elke wedstrijd.

100% koolstofstructuur met een dubbel buisvormig ontwerp voor meer weerstand en duurzaamheid.
Hoogwaardig grafietoppervlak met 3K-koolstof voor een snelle en krachtige respons.
EVA Pro rubberen kern voor uitzonderlijk balgevoel en superieure controle.
Gevlochten handgreepkoord en LDPE-handgreepstop voor een stevige en duurzame grip.
Glanzende afwerking met holografische details in 3D-reliëf, die stijl en technologie combineren.
Onderdeel van de Puma 2024 damesracketcollectie.
NOX LA10 Future - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
NOX LA10 Future - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
Maak kennis met het nieuwste wonderkind in de padelwereld: de Nox LA10 Future van Leo Augsburger 2024. Dit racket is niet zomaar een stuk gereedschap, maar is een verlengstuk van uw arm, speciaal ontworpen voor wie op zoek is naar de perfecte combinatie van kracht en precisie. Pure energie en techniek smelten samen in dit meesterwerk en weerspiegelen de unieke en agressieve stijl van WPT-speler Leo Augsburger.Je hoeft de controle niet langer op te offeren voor macht of andersom. De Nox LA10 Future is gebouwd om je beide te bieden en je spel naar een hoger niveau te tillen. Voel hoe elke klap aansluit en laat je tegenstander zich verbazen over je vaardigheden op de padelbaan.
Dit racket is de ideale keuze voor spelers die liever in de backhandpositie spelen. Als jij een van degenen bent die de bal hard aanvalt en op zoek bent naar die extra kracht om het punt op het net te bepalen, dan zal de Nox LA10 Future je beste bondgenoot worden.
Naast zijn aanvalskracht zal de Nox LA10 Future je verrassen met zijn comfortabele aanraking, verzorgd door het HR3-rubber. Dit racket biedt u een uitzonderlijke balopbrengst bij slagen op lage snelheid. Dankzij het strakke, glanzende ontwerp voelt en ziet u er elke keer als u het veld betreedt uit als een professional.

Nieuw racket speciaal ontworpen voor WPT-speler Leo Augsburger, professionele speler op de World Padel Tour.
Uitzonderlijke kracht bij volleys en spikes dankzij het diamantontwerp en de superieure balans.
Comfort bij elke slag, gegarandeerd door het AVS laterale anti-vibratiesysteem.
Ruwe verhoogde oppervlakken op het blad die de spinshots verbeteren.
Geavanceerde constructie met 12K gealuminiseerde koolstofvezel voor meer sterkte en duurzaamheid.
Het behoort tot de Nox 2024 racketcollectie.

Drop Shot X-Drive 1.0 - 24K (Diamant) - 2024 padel racket
Drop Shot X-Drive 1.0 - 24K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek uitmuntendheid in het spel met het Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket, een juweel uit de Be Unique collectie dat kracht en controle op de padelbaan herdefinieert. Dit model valt op door zijn geavanceerde technologie en ontwerp, en zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring voor gevorderde spelers die hun grenzen willen verleggen.
Ontworpen om te schitteren, bevat de Drop Shot X-Drive 1.0 state-of-the-art materialen en een geoptimaliseerd ontwerp voor weerstand, duurzaamheid en uitzonderlijke dynamiek. Zijn diamantvorm en de samenstelling van 24.000 koolstofvezelfilamenten garanderen krachtige en precieze slagen, waardoor je spel naar een hoger niveau wordt getild.
Dit racket is ideaal voor gevorderde spelers die hun spel willen verheffen met kracht, perfect om het net te domineren met volleys en smashes. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp om de meest veeleisende uitdagingen op de baan aan te gaan. Het Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket wordt je beste bondgenoot op de baan door zijn vermogen om elke slag in een unieke ervaring te transformeren. De combinatie van technologieën garandeert superieure prestaties, waardoor elk spel een kans wordt om uit te blinken.

Diamantvorm voor een krachtig en geavanceerd spel.
24K Carbon voor meer flexibiliteit en snelle reactie.
Eva Pro rubber aan de binnenkant voor superieure controle en verhoogde kracht.
Smart Holes System-technologie voor een gatenverdeling die het effect verbetert en trillingen vermindert.
3D Face textuur voor meer uitgesproken effecten bij agressieve slagen.
Onderdeel van de Drop Shot 2024 racketcollectie.
NOX Nerbo Official WPT + NOX MM2 Backpack - 2022 Combi
NOX Nerbo Official WPT + NOX MM2 Backpack - 2022 Combi
Een Combi van de NOX Nerbo WPT 2022 tezamen met de NOX MM2 Pro Backpack.
De NOX Nerbo 2022 behoudt al het karakter van zijn voorganger: krachtig, solide en snel. Met zijn nieuwe Multilayered Black Eva-kern, een evolutie van de Multilayered Core die, samen met de 18K-carbonvlakken, een optimale verdeling van de energie mogelijk maakt die wordt gegenereerd bij het slaan van zowel lage snelheden als krachtslagen, waardoor de prestaties in het spel worden verbeterd.
De NOX Nerbo is voorzien van ruwe oppervlakken op het blad om de effecten te maximaliseren, zijdelingse anti-vibrators ingebouwd in de racketstructuur en een zorgvuldig kernontwerpHet bevat het nieuwe Smartstrap® vervangbare veiligheidsriemsysteem. Het verbetert de hygiëne en veiligheid van uw racket door eenvoudig het koord te vervangen zonder de garantie te verliezen, aangezien het niet nodig is om aan de bodemdop te knoeien.

Met de NOX MM2 Pro Backpack kunt u uw padeluitrusting en accessoires gemakkelijker vervoeren dankzij meerdere compartimenten.

Algemeen compartiment
Compartiment voor racket
Voorvak voor kleine spullen
Zijvakken met ritssluiting
Handgreep voor handgreep
Gewatteerde rugzakhandvatten

Indian Maharadja Platinum DX6 - 18K (Diamant) - 2024
Indian Maharadja Platinum DX6 - 18K (Diamant) - 2024
The Indian Maharadja Platinum DX6-418 heeft een stoere en technische uitstraling. Een 18K carbon racket dat aan alle eisen van de gevorderde en professionele speler voldoet. De combinatie van de diamant vorm en het hoge balanspunt maken de Platinum DX6-418 een echte 'power-hitter' met een ultieme balans van kracht en controle.
Het carbon frame en het slagvlak van 18K carbon zorgen voor duurzaamheid, stabiliteit en power. De 3D-technologie op het slagvlak zorgt voor meer effect en spin bij elke slag. Met de hoogwaardige EVA tech pro-kern en de kurkdemping geïntegreerd in de ronding van het racketblad (yoke) ben je verzekerd van een uiterste precisie bij elke slag zonder trillingen.
Dit racket biedt de perfecte balans tussen speelbaarheid en controle. Het stelt de gevorderde en professionele speler in staat om met precisie te spelen en toch de kracht te behouden.
Royal Padel R30 White Premier (Diamant) - 2024 padel racket
Royal Padel R30 White Premier (Diamant) - 2024 padel racket
Dompel je onder in excellentie met de Royal Padel R30 White Premier Padel 2024, de nieuwste innovatie van Royal Padel ontworpen voor padel-enthousiastelingen die het beste eisen op het gebied van prestaties en stijl. Dit racket, prominent in de collectie van 2024, belooft je spel te transformeren met een ongeëvenaarde mix van kracht en controle, ideaal voor degenen die willen uitblinken op de baan.Model R30 White Premier presenteert zich als een juweel in de kroon van Royal Padel, waarbij spelers een krachtig maar gecontroleerd racket krijgen, perfect om elke uitdaging op de baan aan te gaan. Dankzij zijn vooruitstrevende constructie en premium materialen voelt elke slag intuïtiever en effectiever aan, waardoor een superieure spelervaring wordt geboden.
Ontworpen voor gevorderde en professionele spelers, is de Royal Padel R30 ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een racket dat kracht perfect in balans brengt met controle. Het is vooral geschikt voor spelers die hun offensieve spel willen verbeteren zonder precisie op te offeren. De R30 White Premier zal snel je favoriete speelmaatje worden vanwege zijn vermogen om je spel naar nieuwe niveaus te tillen. De combinatie van kracht, controle en elegant ontwerp stelt je in staat om met vertrouwen en stijl tegen je tegenstanders te spelen.

Innovatieve Fibertech-technologie op het blad voor een uitzonderlijke spelcontrole.
Zachte polyethyleen rubberen kern die een comfortabele en krachtige respons biedt bij elke slag.
Hoge balans en diamantvorm voor dominante aanvalsslagen.
Duurzame constructie die een lange levensduur en constante prestaties garandeert.
Maakt deel uit van de Royal Padel 2024 collectie van Limited Edition rackets.
LOK Be Hype (Diamant) - 2024 padel racket
LOK Be Hype (Diamant) - 2024 padel racket
Het Be Hype racket is het racket waarmee je deze geweldige sport ontdekt, die padel zelf begint te worden. Een racket dat balans, comfort en gebruiksgemak combineert. Het zal in elke wedstrijd het beste in u naar boven halen en u helpen bij aanvallende schoten. De Be Hype is een racket voor spelers die groeien op de padelbaan. Het is ontworpen om gemakkelijk te hanteren te zijn en biedt alle faciliteiten voor de speler om zijn spel te verbeteren. De diamantvorm maakt aanvalsschoten effectiever en consistenter. Het asymmetrische hart van de Be Hype optimaliseert de gewichtsverdeling in het racket, waardoor de wendbaarheid en stabiliteit bij elke slag worden verbeterd.De BE Hype heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een racket met een hoog comfortgevoel, waardoor je comfortabel op de baan blijft.Bovendien is het gemaakt met ons EVA-rubber, dat na een balimpact in minder tijd naar zijn oorspronkelijke positie kan terugkeren. Dankzij zijn dichtheid past dit rubber zich aan elke speler aan en wordt het gepresenteerd in een exclusieve groene kleur, volgens de bedrijfslijn van het merk.
LOK Easy Hype (Diamant) - 2024 padel racket
LOK Easy Hype (Diamant) - 2024 padel racket
Het Easey Hype-racket is de perfecte keuze voor spelers met een gemiddeld niveau en past zich aan alle speelstijlen aan, met een bijzondere nadruk op aanvalsacties. Een van de belangrijkste kenmerken van het Easy Hype-racket is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor snellere en preciezere reacties op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere schoten.
Het racket heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een hoog comfortgevoel, terwijl de focus op de aanval behouden blijft dankzij de ruitvorm en verhoogde sweet spot. Het beschikt ook over het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit treden en reliëfs die trillingen bij impact helpen verminderen. Bovendien bevat het koolstofversterkingstechnologie, wat de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten in het frame inhoudt om de stijfheid en duurzaamheid van het racket te vergroten.
Ten slotte is hij uitgerust met de Comfort-polsband, een verstelbare polsband. Qua prestaties biedt de Easy Hype een uitzonderlijke speelervaring. Het innovatieve ontwerp en geavanceerd technologieën maken het tot een veelzijdig en krachtig racket dat zich aanpast aan een breed scala aan speelstijlen en vaardigheidsniveaus. Of je nu vanaf de achterkant van het veld slaat of volleys uitvoert aan het net, de Easy Hype biedt je de kracht en het comfort die je nodig hebt om het padelspel te domineren, vooral tijdens aanvallende spelen.
LOK Carbon On Hype - 6K (Diamant) - 2024 padel racket
LOK Carbon On Hype - 6K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Carbon-On Hype-racket is een geavanceerde optie voor gevorderde padelspelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle, ondersteund door innovatieve technologieën en een zorgvuldig ontwerp. Een van de opvallende kenmerken van de Carbon-On Hype is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling in het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren.
Het racket heeft een oppervlak van 6K Carbon gerangschikt in drie verschillende vlakken, waardoor het een krachtgericht racket is. Het bevat ook het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit een stapvormig slagoppervlak aan de buitenkant om trillingen bij balimpact te verminderen.
Bovendien beschikt het racket over de exclusieve 3D Spin Lines, strategisch geplaatste lijnen op het slagoppervlak die de balrotatie bij impact vergroten. Het beschikt ook over het Dynamic Holes System, een progressieve opstelling van gaten met verschillende afmetingen die de kracht van de slag vergroten. Voorts heeft het koolstofversterkingen en een verstelbare polsband genaamd de Confort-polsband. Dankzij de diamantvorm bevinden de balans en de sweet spot zich bovenaan, waardoor het een racket is dat zich richt op aanvalsschoten.

LOK Maxx Hype - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
-€ 30,00
LOK Maxx Hype - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
De Maxx Hype is LÔK's technologisch meest geavanceerde aanvalsracket voor spelers op Pro-niveau. Het asymmetrische hart biedt structurele stijfheid die stabiliteit biedt en essentieel is voor het bereiken van een optimaal evenwicht.Gemaakt van 18K Carbon in drie verschillende lagen en voorzien van het Gradual Face en Vibration Groove-systeem om trillingen te helpen verminderen. Bovendien verhoogt het 3D Spin Lines-systeem de balrotatie bij impact met het racket, waardoor de spin wordt verbeterd en de controle wordt verbeterd.De Maxx Hype bevat Carbon-versterkingen die de duurzaamheid van de structuur van het racket ondersteunen en het Dynamic Holes-systeem met een progressieve opstelling van gaten van verschillende groottes die de slag kracht geven.Het beschikt tevens over het Comfort Polsbandsysteem, een verstelbare polsband en de diamantvorm van het racket verhoogt de sweet spot, wat helpt bij het verbeteren van slagen en aanvallen.
€ 213,39
€ 243,39
Drop Shot Tacoma 1.0 - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
Drop Shot Tacoma 1.0 - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Tacoma-model keert al terug binnen onze collectie padelrackets dankzij de geweldige ontvangst bij onze klanten. Dit seizoen verwelkomt de Be One-lijn, zoals het niet anders kan zijn, het Drop Shot Tacoma 1.0 racket. Dit model is bedoeld voor ervaren spelers die uitmuntendheid zoeken in hun spel, aangezien ons racket wordt gekenmerkt door zijn grote dynamiek, geweldige speelbaarheid en hoge weerstand.
Het is ontworpen met een diamantvorm; een format dat speciaal bedoeld is voor spelers met een gevorderd niveau en die een krachtig spel willen spelen. Om de buizen te maken hebben we gewone koolstof gecombineerd met Hotmelt-technologie en een nieuw plat bidirectioneel koolstofweefsel met 18K Carbon op het blad, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt.
Voor de constructie van de carbon hebben wij gekozen voor de Spread Tow-systeem, dat bestaat uit een vlakke, extra fijne en stabiele verweving, die meer controle en lichtheid biedt en een snellere reactie produceert bij het slaan van de bal. Wat het rubber betreft, hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht.
Het blad is voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Het racket beschikt over het Smart Holes System gatenverdeelsysteem, dat helpt de bal spin te geven en de trillingsreductie te verbeteren. Om stijfheid, duurzaamheid en weerstand te bieden, hebben we een balk in het hart toegevoegd met Power Beam Heart-technologie.
Bij Drop Shot weten we het uit de eerste hand dat de belangrijkste blessures veroorzaakt worden door padel en daarom integreren we technologieën in onze producten die deze risico's helpen minimaliseren. Onder hen valt de Vibra Tech Angles-technologie op, die bestaat uit een structuur met uitgesproken hoeken, in het gebied van het hart van het racket, waardoor de overdracht van trillingen naar het handvatgebied wordt verminderd, waardoor wordt voorkomen dat ze de arm van de speler bereiken.
Vermeld ten slotte dat al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en een grotere stijfheid wordt geboden, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Neem jij graag risico’s met het ontwerp van je racket? Het Drop Shot Tacoma 1.0-racket combineert het rood van het Drop Shot-logo met het blauw van het binnenste rubber, waardoor een modern ontwerp ontstaat dat alleen de meest gedurfde mensen zullen zien. dragen.
Puma Nova Elite Power - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
Puma Nova Elite Power - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Puma Nova Padel Elite Power padelracket biedt kracht en snelheid bij elke slag. Het is vervaardigd met een dubbel buisvormig ontwerpframe dat de precisie maximaliseert. Het koolstof-vezelframe van dit racket is geconfigureerd om torsie te minimaliseren en slagen met hoge intensiteit en een groter reactievermogen te bevorderen. Gemaakt in de vorm van een Diamant, is dit het beste racket in deze lijn. Dus pak het en je zult slagen.

Frameontwerp en samenstelling: 100% koolstofvezel dubbelbuisvormig designframe
Composiet textielversterking (oppervlak): 12K Carbon koolstof geweven
Hoge balans/bovenste sweet spot
Greepkoord: gekleurd gevlochten greepkoord zwart met neopreen hoes met merklogo
Verstelbaar trekkoord
Spuitgegoten LDPE-greepstop met aangebrachte merksticker
Collectie: 2024
Siux Diablo Revolution Sanyo Pro 3 - 15K (Diamant) - 2024 padel racket
Siux Diablo Revolution Sanyo Pro 3 - 15K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Siux Diablo Revolution Sanyo Pro 3-racket is het favoriete wapen van WPT-speler Sanyo Gutiérrez in het seizoen 2024. Dit racket is voorzien van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen en is ontworpen om uw padelspel naar een hoger niveau te tillen. De keuze van Sanyo Gutiérrez, het Siux Diablo Revolution Sanyo Pro 3-racket, is een bewijs van zijn topfuncties en prestaties. Of je nu een doorgewinterde speler bent of een gevorderd niveau wilt bereiken, dit racket is ontworpen om te voldoen aan de eisen van competitief padelspel. Verbeter je spel met de precisie, kracht en stijl van de Diablo Revolution Sanyo Pro 3. De belangrijkste kenmerken zijn onder meer: ​​15K 45º Carbon op het blad: Het racket bevat hoogwaardige 15K 45º Carbon op de slagvlakken, wat zorgt voor uitzonderlijke sterkte en reactievermogen. Dit geavanceerde koolstofmateriaal draagt ​​bij aan krachtige en nauwkeurige slagen op de padelbaan.EVA-rubberen kern: Binnenin is het racket voorzien van een EVA-rubberen kern, die een medium touch biedt. Deze combinatie van materialen zorgt voor uitgebalanceerde prestaties en komt tegemoet aan de behoeften van gevorderde spelers die op zoek zijn naar controle en kracht bij elke slag.Glanzende afwerking met 3D-sticker: Ondanks de glanzende afwerking is het oppervlak van het racket voorzien van een ruwe 3D-sticker. Dit innovatieve ontwerpelement voegt niet alleen een visuele flair toe, maar draagt ​​ook bij aan een betere spin en precisie in je slagen.3K Aramid Tubular: De structuur van het racket omvat een 3K-aramidebuisframe, dat de duurzaamheid verbetert en stabiliteit biedt tijdens intense gameplay. Het buisvormige ontwerp draagt ​​bij aan de algehele prestaties en levensduur van het racket.Dual Pro Grip: Siux heeft de Diablo Revolution Sanyo Pro 3 uitgerust met het Dual Pro Grip systeem. Deze technologie verbetert de grip en vermindert trillingen, waardoor een comfortabel en veilig gevoel tijdens elke swing wordt gegarandeerd. Het stelt spelers in staat de controle te behouden en zich op hun spel te concentreren.
Siux Diablo Revolution Lite 3 - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
Siux Diablo Revolution Lite 3 - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
Introductie van het Siux Diablo Revolution Lite 3-racket, een toppunt van padel-excellentie dat kracht en finesse naadloos combineert voor een ongeëvenaarde speelervaring. Dit racket is gemaakt met precisie en innovatie en is een gamechanger voor spelers die superieure prestaties op het veld eisen. De kern van de Diablo Revolution Lite 3 wordt gevormd door het diamantformaat, een ontwerp dat zorgvuldig is ontworpen om spelers een optimale mix van kracht en controle te bieden. Deze strategische ontwerpkeuze zorgt ervoor dat elke swing een perfect evenwicht kent, waardoor je het spel met vertrouwen kunt domineren.
Het slagvlak van het racket is een bewijs van zijn technologische bekwaamheid, met een constructie gemaakt van 12K Carbon. De 12K Carbon staat bekend om zijn kracht en reactievermogen en zorgt ervoor dat spelers krachtige schoten kunnen loslaten terwijl ze de behendigheid behouden die nodig is voor nauwkeurige manoeuvres. Het is de ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar veelzijdigheid in hun speelstijl.
In de Diablo Revolution Lite 3 zit een EVA De rubberen kern draagt ​​bij aan een medium touch en biedt spelers de tactiele feedback die nodig is om de bal te voelen en schoten met chirurgische precisie uit te voeren. De medium balans van het racket vergroot het aanpassingsvermogen verder, waardoor het geschikt is voor spelers die een perfecte harmonie van kracht en controle in hun spel nodig hebben.
De Diablo Revolution Lite 3 is visueel opvallend en heeft een opvallend rood frame dat niet alleen in het oog springt, maar ook de intensiteit van je gameplay weerspiegelt. Matte afwerkingen voegen een element van verfijning toe aan het ontwerp en tonen de toewijding van Siux om prestaties en stijl te combineren. Een van de opvallende kenmerken van dit racket is de integratie van het Dual Pro Grip-systeem. Deze geavanceerde technologie verbetert de grip voor superieure controle, terwijl tegelijkertijd wordt gewerkt om trillingen tijdens slagen te minimaliseren. Het resultaat is een comfortabelere en stabielere speelervaring, waardoor je gefocust kunt blijven op je spel zonder onnodige afleiding.
Stap vol vertrouwen de padelbaan op, gewapend met het Siux Diablo Revolution Lite 3-racket. Of je nu krachtige slagen loslaat die resoneren met autoriteit of finesse-plays uitvoert die tegenstanders met ontzag achterlaten, dit racket is jouw sleutel tot winnende prestaties. Verbeter je spel en maak een krachtig statement met de perfecte mix van stijl en inhoud. Met de Siux Diablo Revolution Lite 3 is uitmuntendheid niet alleen een doel – het is een garantie.
Babolat Technical Veron (Diamant) - 2024 padel racket
Babolat Technical Veron (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek het spectaculaire padel racket Babolat Technical Veron 2024, een geavanceerd model dat belooft je spel op de baan te revolutioneren. De ingenieuze combinatie van carbon en glasvezel op het oppervlak biedt niet alleen ongeëvenaarde dynamische kracht, maar ook een elasticiteit die elke slag vergemakkelijkt, waardoor een geoptimaliseerde krachtoverdracht en een precisie bij het terugslaan van de slagen die je zal verbazen.In het model Babolat Technical Veron, is elk detail zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van geavanceerde of hoge spelers. De verdeling en grootte van de gaten, samen met een kern die is gemaakt in een sandwichmodus van drie verschillende EVA-lagen, maken elke slag een unieke ervaring. Of je nu krachtige of langzamere slagen uitvoert, de stijve buitenlaag en de zachte binnenlaag bieden je de kracht en het comfort die je nodig hebt in elke situatie.
De Babolat Technical Veron 2024 is perfect voor geavanceerde of hoge spelers die liever dicht bij het net spelen, altijd op zoek naar kracht in de slag. Het krachtige maar handelbare ontwerp past perfect bij degenen die houden van het hard slaan van de bal, waardoor een uitzonderlijke prestatie in elk spel.Met de Babolat Technical Veron 2024 heeft elke slag een andere smaak. De ruwe afwerking van het racket maakt onmogelijke effecten mogelijk die je rivalen zonder antwoorden zullen laten. Bovendien zal het spectaculaire esthetiek je laten schitteren op de baan, het verschil voelend met elk spel. Het is tijd om je spel naar een nieuw niveau te tillen!

Heeft een diamantvorm met balans naar de punt, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar kracht.
De combinatie van carbon en glasvezel geeft het meer elasticiteit, wat een technisch spel vergemakkelijkt.
Uitstekende gevoelens bij aanraking dankzij het rubber van verschillende dichtheden.
Heel comfortabele grip dankzij het vervangbare koordsysteem smart buttcap.
Helpt de effecten te verbeteren dankzij het ruwe oppervlak in reliëf.
Behoort tot de collectie van padel rackets Babolat 2024.