Over PadelCentre

Over PadelCentre

Padelcentre werd opgericht in 2017 om, naast de liefde voor de padelsport, een beter niveau van dienstverlening en een breder assortiment aan padelartikelen in Europa te brengen. Bij Padelcentre kunt u terecht voor al uw padelartikelen zoals rackets, schoenen, tassen, kleding en/of accessoires en ons assortiment wordt dagelijks uitgebreid!

Zoekt u iets wat niet in de webshop staat neemt u dan contact met ons op via verkoop@padelcentre.nl
Vaak kunnen we het product via ons grote netwerk wel leveren zonder dat deze nog in de webshop vermeld staat!

Wij hebben ruime ervaring met diverse racketsporten waaronder 27 jaar Tennis, 3 jaar Squash en 4 jaar Padel. Wij spelen enkele dagen per week padel in zowel club- als competitieverband en proberen ook met zoveel mogelijk verschillende rackets te spelen om de klant een zo goed mogelijk advies te kunnen geven.

Bij Padelcentre werken we elke dag om onze klanten de beste producten aan te bieden tegen de meest concurrerende prijzen. Daarom is één van onze toezeggingen om de laagste beschikbare prijs op de markt aan te bieden voor elk product. En als u elders het product goedkoper aantreft, matchen we gegarandeerd de prijs, mits de voorwaarden worden nageleefd.

Wij richten ons vooral op de padelspeler die naast alle overige artikelen, o.a. een kwalitatief goed racket wil welke ook langer meegaat en richten ons op de internationale merken die zich reeds hebben bewezen op kwaliteit en duurzaamheid.

Padelcentre is leverancier van padelartikelen in bijna alle landen van Europa en gespecialiseerd in zowel advies als levering van de merken :

Adidas, Asics, Babolat, Black Crown, Bullpadel, Cartri, Drop Shot, Head, J’Hayber, K-Swiss, Nox, Prince, Royal Padel, StarVie, Siux, Vibor-A en Wilson.

Test & Buy
Dit is onze goedlopende service waarbij wij u een Testracket naar keuze opsturen en u dit racket 3 werkdagen ter beschikking heeft zodat u hiermee kan spelen. Het is de beste manier om te weten of het racket die u zoekt voor u geschikt is. Als de beschrijving en/of specificaties binnen onze webshop niet voldoende lijken en u toch eerst met een racket wilt spelen, aarzel dan niet om gebruik te maken van deze service.

Meer informatie en de beschikbare Testrackets treft u via de onderstaande link:

https://www.padelcentre.nl/190–test-buy-

Wij wensen u veel padel winkelplezier binnen onze webshop die 24/7 open is en schroomt u niet contact met ons op te nemen indien u een vraag of advies wil.

Vamos Padel!hzContactinformatie


Verkoop en Administratie


Groenewold 20
7414 CE Deventer
Nederland
Email: verkoop@padelcentre.nl


KVK nummer: 38023712
BTW-identificatienummer: NL001647369B08

 

hz

 

E-mailadressen:

E-mail Verkoop: verkoop@padelcentre.nl

 

hz

 

Bankgegevens

IBAN: NL89 ABNA 0860 8773 53

BIC-code:
ABNANL2A

Vermeld bij het betalen van een factuur altijd het Ordernummer en uw Relatienummer!

 

hz

 

Openingstijden Klantenservice

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Tijdens de bovenstaande openingstijden zijn wij telefonisch of per what's app bereikbaar via: 06 - 248 92 334

Uiteraard kunt u 24 uur per dag terecht voor bestellingen binnen onze webshop www.padelcentre.nl of ons een email sturen op verkoop@padelcentre.nl

hz

 

Privacy Policy

Wanneer u gegevens aan ons doet toekomen of anderszins contact met ons opneemt, zullen wij uw gegevens en de reden voor het contact, vastleggen. Deze gegevens zullen wij gebruiken voor het doel waarvoor u de gegevens aan ons verstrekt hebt (bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de betreffende actie waarom u ons verzoekt, of waaraan u deelneemt) en de evaluatie daarvan.

Tijdens uw bezoek aan deze website verzamelen wij informatie betreffende het adres van de computer waar vanuit de betreffende pagina bekeken wordt, de gebruikte browser (type) en versie, de pagina's die zijn bezocht, de onderliggende relaties en de datum en het tijdstip van het bezoek.

Indien u heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze producten en diensten kunnen wij de door u verstrekte gegevens (tezamen met andere gegevens waarover wij reeds beschikken of die wij in de toekomst verkrijgen) gebruiken om u informatie en/of aanbiedingen toe te sturen aangaande onze producten die volgens ons voor u interessant kunnen zijn.

De gegevens zullen worden gebruikt om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de gebruikers van onze website(s).

Gegevensregistratie vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (P-0015554).