Dames

copy of Wilson Rush Pro 4.0 Clay (Heren) - 2023
copy of Wilson Rush Pro 4.0 Clay (Heren) - 2023
De Wilson Rush Pro 4.0 Clay zijn schoenen gemaakt voor mannen die veelvuldig en intensief padel en tennis spelen. Ze hebben een modern en innovatief ontwerp dat witte en groene kleuren combineert, waardoor een gevoel van veiligheid en stevigheid ontstaat.Bij dit model van het merk Wilson is het chassis in twee delen verdeeld dankzij de 4D Support Chassis 2.0-technologie. Op deze manier wordt een betere ondersteuning, meer stabiliteit en controle in bewegingen bereikt.
Op de buitenzool vinden we Duralast-technologie, een systeem dat de duurzaamheid en tractie van de schoenen aanzienlijk verbetert, omdat het optimaal bestand is tegen schuren.Aan de andere kant bevat de tussenzool R-DST-technologie, die bestaat uit een schuim dat zachtere demping biedt en uitzonderlijke ondersteuning biedt, waardoor een betere start wordt bereikt.Ook in de tussenzool vinden we EVA-schuim met een lichte dichtheid, vooral in het voorvoetgebied, en dit is verantwoordelijk voor een zachter gevoel bij overgangen en versnellingen.

Wilson Kaos Comp 3.0 (Dames) - 2023
-€30.00
Wilson Kaos Comp 3.0 (Dames) - 2023
Wilson heeft, voor vrouwen die een gevorderd niveau hebben en deelnemen aan wedstrijden, hoogwaardige padelschoenen ontworpen die de beste technologie bevatten. Het heeft een ontwerp dat kracht en moderniteit uitstraalt, aangezien rood als hoofdkleur is gekozen, een warme toon die veiligheid en kracht uitstraalt.
Een van de belangrijkste onderdelen van een schoen is de zool. In dit geval heeft de Kaos Comp 3.0 een All Court buitenzool met een dubbel visgraatpatroon, die je de beste prestaties op de baan zal bieden, of het nu gaat om kunstgras, hard of gravel. Deze veelzijdigheid wordt toegevoegd aan de uitstekende grip op het oppervlak die ze je geven, evenals soepel en behendig glijden.Bovendien is de zool vervaardigd met behulp van een verbinding met een hoge dichtheid, Duralast genaamd. Dit materiaal biedt u een geweldige weerstand tegen de slijtage die kenmerkend is voor deze sport en biedt u een onverslaanbare tractie.
Aan de andere kant bevat het een OrthoLite EVA Bidensity-binnenzool , die bestaat uit een gestanste binnenzool die goede ondersteuning en ondersteuning biedt, evenals veel comfort en een gedempt gevoel bij het lopen. Evenzo bevat het chassis van dit Wilson-model de door Pro Torque Chassis Light gebouwde boogtechnologie, die de rijsnelheid verhoogt en tegelijkertijd een grote stabiliteit, stevigheid en flexibiliteit biedt.
€73.26
€103.26

Wilson Rush Pro 4.0 (Dames) - 2023
-€15.00
Wilson Rush Pro 4.0 (Dames) - 2023
De Rush Pro 4.0 W Clay zijn zowel tennis- als padelschoenen die speciaal zijn ontworpen voor vrouwen die deze sporten vaak en intensief beoefenen, omdat ze opvallen door hun uitstekende weerstand en duurzaamheid.Dit Wilson-model heeft een zool met een visgraat- of kleipatroon, dat wil zeggen dat hij vooral opvalt door de uitzonderlijke grip die hij biedt op elk type baan. Daarnaast is duurzaamheid een ander sterk punt van deze zool aangezien hij optimaal bestand is tegen slijtage.Het glijdende vermogen is onverslaanbaar omdat de bewegingen snel, soepel en behendig zullen zijn. Dankzij de Duralast-technologie, die de duurzaamheid van de zool verhoogt, biedt het de speler ook ongelooflijke grip.
€96.53
€111.53

Wilson Hurakn Pro (Dames) - 2023
-€25.00
Wilson Hurakn Pro (Dames) - 2023
Wat je op het veld draagt, beïnvloedt je spel en ook de planeet. 21% van het totale gewicht van Wilson's Hurakn Pro padelschoenen bestaat uit gerecycled materiaal. Een ander groot voordeel van deze milieuvriendelijke schoenen is de zool, speciaal ontworpen voor beweging op de paddlebaan. Ze zijn ook ontworpen om de behendigheid te maximaliseren, met een binnensokconstructie die ondersteuning biedt terwijl je uitvalt naar de bal.
De zeer responsieve EVA-tussenzool houdt je voeten koel na drie volledige sets. Fused 8 foam integreert gerecycled plastic draadmateriaal in de tussenzool voor duurzame prestaties en reactievermogen. Optimum Grip heeft vortex-ontwerpen in de voorvoet en hiel om bladbewegingen op het veld te optimaliseren, inclusief rotatie en draaien in alle richtingen.
€86.53
€111.53
Wilson Hurakn 2.0 (Dames) - 2023
Wilson Hurakn 2.0 (Dames) - 2023
De snelheid van reflexen brengt je ver op de paddlebaan. De Wilson's Hurakn 2.0-schoenen helpen je om elke bal behendig te bereiken. Deze ultralichte en ademende schoen is gemaakt met een buitenzool die speciaal is ontworpen voor beweging op de padelbaan.De tussenzool is gemaakt van Pro Torque Chassis, dat extra stabiliteit biedt om van de ene kant van het veld naar de andere te sprinten.De bogen van je voeten zullen blij zijn dankzij de TPU-hielkap die speciaal is ontworpen om je extra stabiliteit, ondersteuning van de voetboog en comfort te bieden.Naast comfort en stabiliteit zijn deze schoenen gemaakt van gerecyclede plastic draadmaterialen, zodat je eersteklas reactievermogen kunt ervaren terwijl je over het veld beweegt en tegelijkertijd de planeet kunt redden.

Wilson Hurakn Pro (Dames) - 2023
-€25.00
Wilson Hurakn Pro (Dames) - 2023
Wat je op het veld draagt, beïnvloedt je spel. 21% van het totale gewicht van Wilson's Hurakn Pro padelschoenen bestaat uit gerecycled materiaal. Een ander groot voordeel van deze milieuvriendelijke schoenen is de zool, speciaal ontworpen voor beweging op de padelbaan. Ze zijn ook ontworpen om de behendigheid te maximaliseren, met een binnensokconstructie die ondersteuning biedt terwijl je uitvalt naar de bal.De zeer responsieve EVA-tussenzool houdt je voeten koel na drie volledige sets. Fused 8 foam integreert gerecycled plastic draadmateriaal in de tussenzool voor duurzame prestaties en reactievermogen.
€86.53
€111.53

Wilson Bela Pro (Unisex) - 2022
-€40.00
Wilson Bela Pro (Unisex) - 2022
Dankzij een ontwerp dat speciaal is ontworpen voor optimale beweging op de padelbaan, smeedt de Bela Pro nieuwe mogelijkheden voor padelspelers die topprestaties van hun schoenen zoeken. Deze schoen, een samenwerking tussen Wilson en de padellegende zelf, heeft een uniek ontwerp dat een WOW-factor biedt als geen ander in het spel.
€92.19
€132.19