Bea Gonzalez (StarVie)

Klik HIER voor de actuele Rangschikkingspunten en overige Statistieken.

StarVie Astrum Soft (Rond) - 2024
StarVie Astrum Soft (Rond) - 2024
De ronde vorm van Astrum Soft is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar veel comfort met ongelooflijke sensaties bij het slaan van de bal. Daarnaast heeft het een dubbele laag carbon op het blad dat zorgt voor extra controle en kracht.
Het blad is uitgerust met twee lagen van 3K Carbon. Het racket is gehard door het gebruik van twee lagen carbon, waardoor meer kracht wordt bereikt bij het slaan.De nieuwe Noene Inside StarVie anti-shock padelgrip, exclusief voor de rackets van het merk en standaard gemonteerd, absorbeert en beschermt tot 96% van de negatieve energie die wordt gegenereerd door schokken en trillingen.
De kern is uitgerust met het Soft 30 rubber en draagt ​​bij aan het bereiken van een grotere balsnelheid en gemak bij het uitvoeren van de slag.
De ruwheid op het vlak rechtstreeks uit de mal onderscheidt zich door zijn stabiliteit en duurzaamheid. Dankzij de Full Plane Effect-technologie kun je de bal met grotere precisie laten draaien. De grip is met 1 cm meer lengte uitgerust om de grip met twee handen comfortabeler te maken bij backhand slagen.