Close

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

* Test & Buy * Er zijn geen producten in deze categorie.

Test & Buy is onze service waarbij wij u een racket naar keuze opsturen en u dit racket maximaal 3 kalenderdagen ter beschikking heeft zodat u hiermee kan spelen. Het is de beste manier om te weten of het racket die u zoekt voor u geschikt is. Als de beschrijving en/of specificaties binnen onze Webshop niet voldoende lijken en u toch eerst met een racket wilt spelen, aarzel dan niet om gebruik te maken van deze service van PadelCentre.nl

Hoe werkt het?
Het proces is heel eenvoudig, u hoeft alleen de onderstaande stappen te volgen:

 • Klik bovenin op Test & Buy of klik op MENU en kies voor Test & Buy met een onderverdeling van de diverse merken rackets. Als je eenmaal een racket hebt gezien die je interesseert, klik je op de afbeelding.

 • Klik op de knop Winkelwagen en klik vervolgens op 'Doorgaan naar Betalen'

 • Volg de aankoopstappen en ga door met het betalen van het racket. U betaalt niet het Testracket, maar alleen het nieuwe racket als aanbetaling.

 • U ontvangt het Testracket binnen 3 a 4 dagen op het adres dat u ons aangeeft na de aanbetaling.

 • U heeft vervolgens het Testracket maximaal 3 kalenderdagen tot uw beschikking en vervolgens beslist u of u het nieuwe racket wilt ontvangen.

 • Wanneer het Testracket u bevalt en deze aan ons retourneert dan betaald u alleen uw eigen verzendkosten. Na ontvangst van het Testracket leveren wij een gloednieuw racket af incl. fabrieksgarantie welke door één van onze vervoerders (FedEx, UPS, GLS of PostNL) bij u aan huis wordt bezorgd zonder verdere verzend- of andere kosten in zowel Nederland als België.

 • Wanneer het Testracket binnen 3 kalenderdagen niet bevalt en u deze naar ons retour stuurt, brengen wij € 9,95 huur per dag in rekening en betaald u daarnaast de eigen verzendkosten en wordt de aanbetaling direct naar u teruggestort minus  29,85 voor de 3 kalenderdagen. Behoudt u het racket langer dan maximaal 3 kalenderdagen dan wordt de huur per dag met € 9,95 vermeerderd.

 • U kunt het Testracket terugsturen incl. een Track & Trace vermelding via Email, naar het onderstaande adres :

  PadelCentre
  Afd. Verkoop
  Groenewold 20
  7414 CE Deventer
  Overijssel, NederlandLEES VERDER : Overige Informatie en Algemene Voorwaarden

 

Uit welke Testrackets kan ik kiezen?

Door de extreem grote vraag naar rackets in heel Europa en de vertraging in zowel productie als transport, is er tijdelijk een groot tekort aan rackets wat resulteert dat er ook weinig tot geen Testrackets voorhanden zijn!

Wij verwachten binnenkort weer nieuwe voorraden TESTrackets te ontvangen! Houdt u deze pagina in de gaten en hierbij onze excuses voor het ongemak!

Close