Close

Categorieën

Fabrikanten

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

Padel Technologieën / Benamingen

In 9 van de 10 gevallen staan er op padelrackets diverse afbeeldingen en benamingen en bijna niemand weet wat het inhoud, zoals bijv. Exoskeleton, Soft Core, EVA High Quality e.d. Onderstaand treft u van diverse merken de technische aanduidingen op padelrackets aan, met daarnaast een duidelijke uitleg.

ADIDAS

Dual ExoskeletonDual eXoskelet-technologie, met zijn 100% carbon dubbelhoge ribben, worden geplaatst in de structuur en het hart van het racket, waardoor de kracht van de speler wordt gemaximaliseerd. De structurele stijfheid van het racket neemt toe en de torsie wordt verminderd.
Exoskeleton100% carbonribben worden in de structuur en het hart van het racket geplaatst, waardoor de kracht van de speler wordt gemaximaliseerd. De stijfheid van het racket neemt toe en de structurele torsie wordt verminderd.
Power EmbossedUniek ontwerp voor agressievere rackets om meer kracht te krijgen met je slagen. Externe ribben in het frame zorgen voor een grotere structurele stijfheid en verminderen de torsie.

Structural Power

De vezelinvoeging bevindt zich in het hart van het racket en biedt een grotere stijfheid, meer kracht tijdens het spelen en minder torsie. Gemak en comfort in het belang van je spel.
Power GroovePerimeterversterking op kritische racketpunten die zorgen voor een grotere weerstand tegen de hoge torsies die het racket ondersteunt, en dus de duurzaamheid ervan verhogen.
Smart Holes CurveGatenpatroon is speciaal ontworpen om de kogelrotatie te vergroten.
Smart Holes LinealEquidistante opstelling van de gaten in groepen van drie versterkt het oppervlak en verbetert de duurzaamheid van het racket.
Spin Blade3D-reliëf om de opname-effecten in de impact te vergroten. Ze zijn in de vorm gegraveerd en geven meer dichtheid en verhogen de efficiëntie.
Structural Reinforcement.         
Perimeterversterking op kritische racketpunten die zorgen voor een grotere weerstand tegen de hoge torsies die het racket ondersteunt, en dus de duurzaamheid ervan verhogen.

Babolat

GTTechnology                   
De extra signaalheid die door deze technologie wordt verkregen, krijgt meer precisie of vermogen volgens de constructie.
S.A.SBeter compromis comfort / sensaties bij de bal impact. Elastomeer met trillingsabsorptie-eigenschappen aan elke kant van de arm, dempt schokken.
Protector Frame
Frame bumper gemaakt in een milieuvriendelijke polyamide bioplastic materiaal bekend om zijn kenmerken van schokbestendigheid.

Ultra Power Core 2

Een nieuwe EVA-kern met lage dichtheid met verbeterde flexibiliteit voor extreme omstandigheden, kracht en een goed comfort.
Anti Torsion
Een nieuw hart gevormd rond 2 versterkte pilars, exclusiviteit Babolat, zorgt voor een optimale torsiebestendigheid bij de balimpact en een betere energierestitutie in de top van het racket.
EVA High Quality
EVA-rubberkern van hoge kwaliteit die zorgt voor een verbetering van de energierestitutie en een verbeterde duurzaamheid van het racket.
Speed Edge
Achthoekig frame voor verminderde luchtweerstand.
Elliptic Geometry
Elliptische frame-vorm met een hoge weerstand tegen draaien en buigen voor een optimaal vermogen.
Graphite Tungsten
Perimeterversterking op kritische racketpunten die zorgen voor een grotere weerstand tegen de hoge torsies die het racket ondersteunt, en dus de duurzaamheid ervan verhogen.
Response TechnologyVeel manoeuvreerbaarheid en precisie.

Prince

TripleThreat                
Triple Threat bestaat uit het inbrengen van 3 stabilisatoren, die samenwerken om de speler 3 voordelen te bieden, te weten:

a) Stabiliteit: De drie stabilisatoren bevinden zich op de meest kritieke punten van het racket, waardoor de stabiliteit en balans tijdens het spel aanzienlijk worden verbeterd.

b) Traagheid: Verbeterd dankzij een aerodynamischer profiel en de locatie van de bovenste stabilisatoren van de Tiple Threat (TT) -technologie. Hiermee wordt een toename van snelheid en nauwkeurigheid bereikt tijdens de slag.

c) Versterking: De stabilisatoren versterken de structuur van het geheel en zorgen voor een grotere duurzaamheid en weerstand van het blad tijdens intensief gebruik.
FTP
Nieuw constructiesysteem toegepast op het blad of de voorkant van het racket: Glasvezellaag in contact met de EVA-kern die flexibiliteit biedt aan de voorkant. FTP-laag (Fusion Thermo Polyamidex) dat weerstand, comfort en energieteruggave biedt. 3K Carbon buitenlaag van hoge weerstand die maximale duurzaamheid en controle biedt. Deze combinatie samen met onze verschillende kernen en structuren maken deze messen krachtiger, comfortabeler en resistenter.
T-Gel
Nieuw anti-vibratiesysteem dat optimale trillingsdemping mogelijk maakt. Het systeem bestaat uit een Techno-Gel die de basis van het hart bedekt totdat het in de greep wordt geïnjecteerd. Op deze manier vermindert de T-Gel de trillingen die de spieren en gewrichten maximaal beschermen.

PS_EVO

De "concentrische gaten" van de voorkant van het racket worden omhoog opgeheven, zodat de zone van grotere energie samenvalt met de zone van slaan. Deze gaten verzamelen tijdens het slaan meer energie in de slag, verhogen de output van de bal en geven meer controle. Het genereert een effectievere "Catapult" effect-evolutie. Als u het gatenpatroon naar links draait, betekent dit bovendien dat in de centrale verticale en horizontale lijn van de voorkant van het racket geen gaten in de lijn zijn geboord. We verminderen ook het aantal gaten. Dit maakt het bladoppervlak resistenter en geeft het racket meer duurzaamheid.
P_Wrist
Beveiliging, functionaliteit en elegantie. Dat zijn de kenmerken van het beste beveiligingssysteem, zodat de grip niet ontsnapt. Prince past een elegante in kleur geborduurde polsband met het Prince-logo aan het veiligheidskoord aan. De polsband laat geen zweet van de arm door van de pols naar de hand. Op deze manier zorgt Prince ervoor dat de grip niet in de hand glijdt, wat de grip en functionaliteit van het racket verbetert. De P-draadband past comfortabel bij elke polsmeting.
AHS
De constructie van de greepstructuur van het blad in 2 delen, samen met het antivibratie handgreepsysteem in het centrale deel van de handgreep, werkt door de trillingen van het frame te dempen en te minimaliseren die ontstaan ​​door de impact van de bal. De interactie van dit materiaal met de rest van de grip, zorgt ervoor dat het alleen schadelijke trillingen voor de arm of pols dempt, maar zorgt ervoor dat die nodig zijn om sensaties en een goede balaanslag te hebben.
ESF

Reliëf op het blad helpt het om de bal een groter effect of "spin" te geven. Het effect helpt de slagen meer te beheersen, zodat ze veiliger en gevaarlijk zijn voor de tegenstander. Het komt ook de balaanslag ten goede.


Close