Close

Categorieën

Fabrikanten

Nieuws Archief

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

Padel Technologieën / Benamingen

In 9 van de 10 gevallen staan er op padelrackets diverse afbeeldingen en benamingen en bijna niemand weet wat het inhoud, zoals bijv. Exoskeleton, Soft Core, EVA High Quality e.d. Onderstaand treft u van diverse merken de technische aanduidingen op padelrackets aan, met daarnaast een duidelijke uitleg.

ADIDAS

Dual ExoskeletonDual eXoskelet-technologie, met zijn 100% carbon dubbelhoge ribben, worden geplaatst in de structuur en het hart van het racket, waardoor de kracht van de speler wordt gemaximaliseerd. De structurele stijfheid van het racket neemt toe en de torsie wordt verminderd.
Exoskeleton100% carbonribben worden in de structuur en het hart van het racket geplaatst, waardoor de kracht van de speler wordt gemaximaliseerd. De stijfheid van het racket neemt toe en de structurele torsie wordt verminderd.
Power EmbossedUniek ontwerp voor agressievere rackets om meer kracht te krijgen met je slagen. Externe ribben in het frame zorgen voor een grotere structurele stijfheid en verminderen de torsie.

Structural Power

De vezelinvoeging bevindt zich in het hart van het racket en biedt een grotere stijfheid, meer kracht tijdens het spelen en minder torsie. Gemak en comfort in het belang van je spel.
Power GroovePerimeterversterking op kritische racketpunten die zorgen voor een grotere weerstand tegen de hoge torsies die het racket ondersteunt, en dus de duurzaamheid ervan verhogen.
Smart Holes CurveGatenpatroon is speciaal ontworpen om de kogelrotatie te vergroten.
Smart Holes LinealEquidistante opstelling van de gaten in groepen van drie versterkt het oppervlak en verbetert de duurzaamheid van het racket.
Spin Blade3D-reliëf om de opname-effecten in de impact te vergroten. Ze zijn in de vorm gegraveerd en geven meer dichtheid en verhogen de efficiëntie.
Structural Reinforcement.         
Perimeterversterking op kritische racketpunten die zorgen voor een grotere weerstand tegen de hoge torsies die het racket ondersteunt, en dus de duurzaamheid ervan verhogen.

Babolat

GTTechnology                   
De extra signaalheid die door deze technologie wordt verkregen, krijgt meer precisie of vermogen volgens de constructie.
S.A.SBeter compromis comfort / sensaties bij de bal impact. Elastomeer met trillingsabsorptie-eigenschappen aan elke kant van de arm, dempt schokken.
Protector Frame
Frame bumper gemaakt in een milieuvriendelijke polyamide bioplastic materiaal bekend om zijn kenmerken van schokbestendigheid.

Ultra Power Core 2

Een nieuwe EVA-kern met lage dichtheid met verbeterde flexibiliteit voor extreme omstandigheden, kracht en een goed comfort.
Anti Torsion
Een nieuw hart gevormd rond 2 versterkte pilars, exclusiviteit Babolat, zorgt voor een optimale torsiebestendigheid bij de balimpact en een betere energierestitutie in de top van het racket.
EVA High Quality
EVA-rubberkern van hoge kwaliteit die zorgt voor een verbetering van de energierestitutie en een verbeterde duurzaamheid van het racket.
Speed Edge
Achthoekig frame voor verminderde luchtweerstand.
Elliptic Geometry
Elliptische frame-vorm met een hoge weerstand tegen draaien en buigen voor een optimaal vermogen.
Graphite Tungsten
Perimeterversterking op kritische racketpunten die zorgen voor een grotere weerstand tegen de hoge torsies die het racket ondersteunt, en dus de duurzaamheid ervan verhogen.
Response TechnologyVeel manoeuvreerbaarheid en precisie.

Drop Shot

InnegraFiber                    
Drop Shot bevat Innegra S, een zeer sterke polypropyleenvezel die, onafhankelijk of in combinatie met andere vezels gebruikt, zorgt voor gewichtsvermindering en uitstekende niveaus van slagvastheid en tolerantie voor schade. Innegra S is de vezel met de laagste structurele dichtheid op de markt en is hydrofoob, waardoor het een perfect materiaal is voor de vervaardiging van rackets.
Energy Pro
Dit is de toepassing van een laag van 3 mm dikte aan beide zijden van het blad, in het gebied van het opvallende Energy Pro-materiaal Een van de belangrijkste kenmerken van Energy Pro is de uitstekende herstelcapaciteit, gedeeltelijk als gevolg van de gesloten celstructuur van het schuim. Het is vandaag het meest elastische deeltjesschuim op de markt. Energy Pro behoudt een hoge elasticiteit en soepelheid bij een breed temperatuurbereik. Een dynamisch-mechanische analyse heeft aangetoond dat zelfs bij extreem lage temperaturen van -20 ° C, Energy Pro zeer zacht, flexibel blijft en niet stijf wordt.
Curv 3600 Armor
Drop Shot ontwikkelt de CURV-technologie door deze op het hele oppervlak van het blad aan te brengen, waardoor een bereik van grote duurzaamheid en groot vermogen wordt gecreëerd, met meer flexibiliteit en weerstand. Door het racket een nooit eerder bereikte gameplay te geven, riep een technologie en een uniek materiaal in de wereld van padel op om een ​​revolutie in de markt teweeg te brengen.

DS-Fiber Comp

Drop Shot maakt gebruik van de SS Glass-kwaliteit, een glasvezel met een grotere sterkte en elasticiteit, die het blad een verbetering geeft in de stevigheid en bespeelbaarheid.
Carbon 3000
Drop Shot maakt gebruik van Carbon en 3K-carbonweefsels om het blad een uitstekende speelbaarheid en extra sterkte te geven.
EVA Pro
Het is een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap de absorptie van impacts is, en die ons verschillende sensaties biedt van slaan, kracht en controle. Drop Shot rackets met Eva Pro hebben een grotere duurzaamheid, een betere afwerking van het blad en een zeer goede absorptie van trillingen.
EVA Soft

Het is een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap de grote elasticiteit en lichtheid is, die zorgt voor meer kracht en een bredere sweetspot die meer comfort biedt in het spel, vanwege de elasticiteit.

Aero Twins
Een koolstofbuis wordt dwars in het hart van het blad aangebracht, wat het gebied is waar grotere kracht wordt uitgeoefend op het moment van slaan, om de trillingen die worden gegenereerd te verminderen. Exclusief Drop Shot-systeem in high-end messen voor meer weerstand en stabiliteit.
Capsul Sys
Een kanaal in het handvat van het blad waar een stuk siliconen wordt ingebracht met een coating van 2 mm superabsorberende kurk om de trillingen te verminderen, juist in het gebied waar de speler het racket oppakt. Drop Shot rackets met deze technologie laten de speler genieten van een veiliger en leuker spel.

Close