Pablo Lima (Drop Shot)

Klik HIER voor de actuele Rangschikkingspunten en overige Statistieken.

Drop Shot Conqueror 10 Soft (Teardrop) - 2022
Drop Shot Conqueror 10 Soft (Teardrop) - 2022
Met een Teardrop-formaat, een opmerkelijke sweet spot om de slagzone te optimaliseren, een middelhoge balans en een extra slag in de offensieve zone, blijft deze nieuwe Conqueror 10 Soft een maatstaf in onze collectie vanwege zijn dynamiek en kracht.
Drop Shot 'Pablo Lima' WPT T-shirt (Heren)
Drop Shot 'Pablo Lima' WPT T-shirt (Heren)
Drop Shot Lima replica polyester interlock T-shirt. Het Drop Shot Lima Replica 2022 T-shirt heeft een onderscheidend ontwerp, kenmerkend voor spelers die zich willen onderscheiden van beide met hun spel en met hun outfits. Hij is ontworpen in een opvallende blauwe tint, die perfect combineert met de 3D-rubberprint in goudtinten van de naam en lijn van het merk.
Daarnaast heeft het fijne lijnen die het een bijzonder karakter geven. De Dropshot Lima Replica-T-shirt met het logo van de sponsor van de speler tijdens de World Padel Tour 2022.
Drop Shot Canyon Soft 24K (Druppel) - 2022
Drop Shot Canyon Soft 24K (Druppel) - 2022
Dit racket is ontworpen in een druppelvorm om je veelzijdige games te bieden. De kern bevat een EVA SOFT-rubber dat je een uitstekende baloutput en snel herstel geeft.Het frame is gemaakt met een dubbele TEXTREME koolstofbuis die in 3 richtingen is geweven om je meer weerstand te geven. We hebben ook ERGO PRO PROTECTOR koolstoftechnologie geïmplementeerd om de stijfheid van de structuur te vergroten. Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we het POWER BEAM HEART-systeem geïmplementeerd om het vermogen te maximaliseren.het blad is voorzien van 24K RECTANGLE CARBON die bestaat uit een 5-weg weefsel om de slag gelijkmatig te verdelen. CRUV 360-technologie is verantwoordelijk voor het beschermen van het blad en het optimaliseren van de duurzaamheid.
Drop Shot Conqueror 10 (Teardrop) - 2022
Drop Shot Conqueror 10 (Teardrop) - 2022
Een Drop Shot Conqueror 10 die trouw is aan je instinct. Met traanvorm, brede sweet spot om het slaan te vergemakkelijken en middelhoge balans voor optimale prestaties in verdediging en aanval, pronkt het met zijn veelzijdigheid in het spel met extra controle om elke centimeter van het veld te domineren.