Pickleball

Pickleball_1.jpg

Pickleball is een balsport die elementen van badminton, tennis en tafeltennis combineert. De sport is voor alle leeftijden om fanatiek en op hoog niveau of recreatief tot op hoge leeftijd te spelen. Pickleball is een sport voor iedereen, alle leeftijden en alle niveaus! Het is makkelijk te leren en het geeft veel plezier.

De sport wordt gespeeld op een veld met dezelfde afmetingen als een dubbelspel badmintonveld. Het net is vergelijkbaar met een tennisnet, maar dan wat lager. Het spel wordt gespeeld met een harde ‘paddle’ en een harde, holle plastic bal met gaten.


Wat heb je nodig voor Pickleball?

Voor pickleball gebruik je een ander racket dan voor tennis en padel. Het pickleballracket heeft geen snaren zoals het tennisracket en heeft geen gaten zoals het padelracket, maar is wel net als een padelracket in zijn geheel meestal van kunststof. Het racket is +/- 40 centimeter lang en +/- 21 centimeter breed. De bal is een geperforeerde harde bal van plastic.

Wilson Blaze 13 - Pickleball Racket 2024
Maximaliseer de kracht terwijl u de controle behoudt op het pickleball veld. De Wilson Blaze 13 pickleball-paddle is ideaal voor gemiddelde en gevorderde competitieve spelers die de bal met precisie kunnen plaatsen en wat kracht aan hun slagen willen toevoegen.
De langwerpige vorm bevat een meer geconcentreerde sweetspot met een groot reactievermogen en de langere handgreep is ideaal voor spelers die met tweehandige backhands slaan.Het hybride slagvlak is voorzien van ruwe koolstofvezel met een glasvezelbasis, wat resulteert in maximale kracht en verbeterde spin.

Kerntype: Polypropyleen Honingraat
Hoofdgrootte: 412.9 cm2
Lengte: 41.91 cm
Peddelvorm: Langwerpig
Dikte: 13 mm
Breedte: 19.05 cm
Gewicht: 230 gram / 8.1 oz
Collectie: 2024
€ 103,27
Wilson Tempo 16 - Pickleball Racket 2024
Voel een grotere mate van controle op het veld met de Wilson Tempo 16, een solide keuze voor gemiddelde en gevorderde spelers die de voorkeur geven aan een racket met een breed lichaam en een vergrote sweetspot.
Met een handvat dat lang genoeg is voor backhands met twee handen, verbetert het hybride ontwerp van de Tempo de controle en het gevoel achter je slagen, waar dan ook op het veld.De ruwe koolstoftextuur van het slagvlak genereert maximale spin, terwijl de 16 mm polypropyleen honingraatkern helpt de trillingen te dempen en een consistent totaalgevoel te bieden.

Kerntype: Polypropyleen Honingraat
Hoofdgrootte: 490 cm2
Lengte: 40 cm
Peddelvorm: Langwerpig
Dikte: 16 mm
Gewicht: 230 gram / 8.1 oz
Collectie: 2024
€ 103,27
Wilson Tempo Pro 16 - Pickleball Racket 2024
Verbeter je prestaties en blink uit in de sport waar je van houdt met Wilson's Tempo Pro 16 Pickleball Paddle. De uitgebreide sweet spot geeft competitiegerichte spelers de mogelijkheid om met controle en precisie op commando te spelen.
De thermogevormde rand rond de omtrek verhoogt de stabiliteit en vermindert trillingen, terwijl het volledig onbewerkte koolstofvlak het reactievermogen en de spin maximaliseert. De dikte van 16 mm en de constructie uit één stuk van de paddle verbeteren de algehele consistentie en het gevoel, of je nu aan het net of dieper bij de basislijn speelt.
De Thermoformed Edge is een met schuim omwikkeld koolstofmateriaal dat de omtrek van het frame omlijnt en de prestaties en het gevoel van de peddel verbetert door het reactievermogen en de stabiliteit te vergroten, de sweet spot te vergroten en trillingen te minimaliseren.

Kerntype: Polypropyleen Honingraat
Hoofdgrootte: 76 vierkante inch
Lengte: 15,75 inch
Peddelvorm: Langwerpig
Dikte: 16 mm
Gewicht: 230 gram / 8.1 oz
Breedte: 8.25 inch
Collectie: 2024
€ 128,06
Wilson Blaze Tour 16 - Pickleball Racket 2024
Als je de controle onder de knie hebt en de bal precies kunt plaatsen waar je hem wilt hebben, is meer kracht het volgende hulpmiddel dat je aan je gereedschapskist kunt toevoegen. De Wilson Blaze Tour 16 is ontworpen voor de competitieve speler die kracht en spin wil maximaliseren en toch de controle wil behouden.
De langwerpige peddel is voorzien van een thermogevormde rand, een met koolstof omwikkelde omtrek die de stabiliteit en stijfheid verbetert, trillingen vermindert en de sweet spot vergroot. De 16 mm dikte van de paddle met een ruw koolstofoppervlak verbetert het spinpotentieel en geeft je de consistentie en controle die je nodig hebt om op een hoog niveau te spelen, terwijl je tegelijkertijd kracht aan je spel toevoegt.
De Thermoformed Edge is een met schuim omwikkeld koolstofmateriaal dat de omtrek van het frame omlijnt en de prestaties en het gevoel van de peddel verbetert door het reactievermogen en de stabiliteit te vergroten, de sweet spot te vergroten en trillingen te minimaliseren.

Kerntype: Polypropyleen Honingraat
Hoofdgrootte: 64 vierkante inch
Lengte: 16,5 inch
Peddelvorm: Langwerpig
Dikte: 16 mm
Gewicht: 230 gram
Breedte: 7,5 inch
Collectie: 2024
€ 144,59
HEAD Radical Pro - Pickleball Racket 2024
Geniet van de beste sensaties op de baan met de Pickleball racket Head Radical Pro 2024. Voor de constructie ervan zijn innovatieve technologieën en een ergonomisch ontwerp geïmplementeerd, waardoor je het maximale uit je spel kunt halen. Bovendien heeft het een geschat gewicht van 230 gram, waardoor het licht en gemakkelijk te hanteren is.De Head Radical Pro 2024 heeft een hybride slagoppervlak en de Control Stabilizer-technologie zorgt voor uitstekende stabiliteit tijdens intense rally's. Tot slot zorgt het Comfort Grip-systeem voor een ongelooflijk gevoel en een betere demping van trillingen voor een ongeëvenaarde spelervaring.
Dit racket is bedoeld voor iedereen, zowel ervaren als beginnende spelers die op zoek zijn naar een handelbaar en uitgebalanceerd racket om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Bovendien biedt het ook veel zachtheid bij het slaan. Je zult dol zijn op de Head Radical Pro 2024 vanwege zijn vermogen om je prestaties te verbeteren en uit te blinken op de baan. De combinatie van geavanceerde technologieën en gedurfd ontwerp in rode tinten zal je het vertrouwen geven dat nodig is om elk punt met autoriteit te winnen.

Samengesteld slagoppervlak voor gemaximaliseerde kracht en een zacht gevoel.
Ruwe afwerking met speciaal ontwikkelde lak voor meer wrijving en effectpotentieel.
PU-materiaal ingebed in de nieuwe Ergo Grip voor een zachter gevoel en trillingsdemping.
Biedt een zacht gevoel en meer kracht voor extra comfort.
Control Stabilizer-technologie voor meer stabiliteit tijdens het spel.
Behoort tot de collectie van Pickleball Head 2024 rackets.
€ 99,13
HEAD Radical Tour Grit - Pickleball Racket 2024
Ervaar de ultieme kracht en stabiliteit met de racket Pickleball Head Radical Tour Grit 2024. Ontworpen voor de veeleisende speler die de baan wil domineren, combineert dit racket een breed sweet spot dankzij toegepaste technologieën, wat zorgt voor uitzonderlijke prestaties bij elke slag. Met een modern ontwerp en innovatieve technische kenmerken onderscheidt dit racket zich op alle aspecten van het spel.Gebouwd om een perfecte balans te bieden tussen kracht en stabiliteit, is de Head Radical Tour Grit 2024 een onmisbare keuze voor spelers die streven naar superieure prestaties. Zijn grafiet slagoppervlak en de Control Stabilizer-technologie bieden een onverslaanbare combinatie van controle, kracht en comfort, waardoor je spel naar nieuwe niveaus wordt getild.
Dit racket is ontworpen voor veeleisende spelers die kracht, stabiliteit en controle zoeken bij elke slag. Ideaal voor zowel gevorderde spelers als beginners, biedt het uitzonderlijke prestaties in alle spelsituaties. Je zult dol zijn op de Head Radical Tour Grit 2024 vanwege zijn vermogen om je spel op alle fronten te verbeteren. Zijn combinatie van kracht, controle en comfort stelt je in staat om uit te blinken op de baan, en geeft je het vertrouwen dat nodig is om elke uitdaging aan te gaan.

Foamedcore schuim, strategisch geplaatst binnen de kern om de prestaties te verbeteren.
Comfort Grip System: PU-materiaal op de nieuwe Ergo Grip voor verbeterde demping van trillingen.
Grafiet slagoppervlak dat de reactievermogen verbetert en een ongelooflijk gevoel behoudt.
Control Stabilizer (CST) technologie voor meer stabiliteit.
SpinGrid-oppervlak biedt ongekend draaipotentieel.
Onderdeel van de collectie rackets van Head 2024.
€ 144,59
HEAD Radical Tour Ex Grit - Pickleball Racket 2024
Geniet van uitzonderlijke prestaties met het Pickleball racket Head Radical Tour EX Grit 2024. Ontworpen voor krachtige spelers die stabiliteit en precisie zoeken bij elke slag, biedt dit model de perfecte combinatie. Met innovatieve technologieën en een uniek ontwerp kun je je volledige potentieel benutten en de wedstrijden domineren.De Head Radical Tour EX Grit 2024 is de ultieme keuze voor degenen die streven naar superieure prestaties. Met zijn grafieten slagoppervlak en Control Stabilizer (CST) technologie, garandeert dit racket uitzonderlijke stabiliteit tijdens intense rally's. Bovendien biedt het Comfort Grip System een ongelooflijk gevoel en verbeterde demping van trillingen voor een ongeëvenaarde speelervaring.
Dit racket is bedoeld voor spelers die kracht, controle en stabiliteit op de baan zoeken. Zowel ervaren spelers als beginners zullen in dit racket het perfecte gereedschap vinden om hun spel naar een hoger niveau te tillen. Je zult dol zijn op de Head Radical Tour EX Grit 2024 vanwege zijn vermogen om je prestaties te verbeteren en de baan te domineren. De combinatie van geavanceerde technologieën en ergonomisch ontwerp zal je het vertrouwen en de precisie geven die nodig zijn om elk punt met autoriteit te winnen.

Grafieten slagoppervlak (GHS) voor meer controle en superieur gevoel.
Nieuw schuim strategisch geplaatst in de kern om de prestaties te verbeteren.
SpinGrid Surface afwerking die een ongekend draaipotentieel biedt.
Control Stabilizer (CST) technologie voor meer stabiliteit tijdens het spel.
Comfort Grip-systeem met PU-materiaal voor een zacht gevoel en verbeterde demping van trillingen.
Onderdeel van de Pickleball Head 2024 racketcollectie.
€ 144,59
Cartri CRT 3.0 Combi - Pickleball Racket
Cartri CTR 3.0 pickleball-pakket inclusief: 2 Cartri CTR 3.0 rackets, pickleball rackettas en 4x binnen/buitenballen.
€ 152,85
€ 99,13
Cartri Malibu - Pickleball Racket
De Cartri Malibu is een racket ontwikkeld voor beginnende spelers die op zoek zijn naar een racket met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De klassieke vorm gecombineerd met zijn samenstelling maakt dit racket een perfecte keuze tussen kracht en controle. Dankzij het nieuwe ergonomische deksel biedt hij meer comfort en capaciteit op de baan.
€ 82,60
Cartri Hawai - Pickleball Racket
De Cartri Hawai is een racket ontwikkeld voor beginnende spelers die op zoek zijn naar een racket met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De klassieke vorm gecombineerd met zijn samenstelling maakt dit racket een perfecte keuze tussen kracht en controle. Dankzij het nieuwe ergonomische deksel biedt hij meer comfort en capaciteit op de baan.
€ 82,60
Softee Miami - Pickleball Racket
Het nieuwe Softee Miami Pickleball racket is ontworpen om je kracht te geven bij elke slag en is perfect voor op het veld. Gemaakt met glasvezelmaterialen die het lichter maken om op te vallen bij elke beweging. Ideaal voor spelers die beginnen met de sport.
€ 111,53
Softee Chicago - Pickleball Racket
Het nieuwe Softee Chicago Pickleball racket is ontworpen om je kracht te geven bij elke slag en is perfect voor op het veld. Gemaakt met glasvezelmaterialen die het lichter maken om op te vallen bij elke beweging. Ideaal voor spelers die beginnen met de sport.
€ 128,06
Softee Baltimore - Pickleball Racket
Het nieuwe Softee Houston Pickleball racket is ontworpen om je kracht te geven bij elke slag en is perfect voor op het veld. Gemaakt met glasvezelmaterialen die het lichter maken om op te vallen bij elke beweging. Ideaal voor spelers die beginnen met de sport.
€ 90,87
Softee Houston - Pickleball Racket
Het nieuwe Softee Houston Pickleball racket is ontworpen om je kracht te geven bij elke slag en is perfect voor op het veld. Gemaakt met glasvezelmaterialen die het lichter maken om op te vallen bij elke beweging. Ideaal voor spelers die beginnen met de sport.
€ 152,85
€ 90,87