Grips/Overgrips

Vind in dit gedeelte de beste overgrips om je racket stevig vast te houden en ongemak in het spel te voorkomen. U vindt overgrips van toonaangevende merken zoals Siux, Bullpadel of Head per 3 of gelijk per 45, 60 of 70 eenheden in een keer.

Pro's Pro Lethal Tacky Overgrip (60 stuks)
Een Luxe overgrip met een zeer goede houvast, geperforeerd voor een goede vochtopname en geprofileerd voor nog meer grip. Deze Lethal overgrip heeft een beschermfolie die de tacky laag beschermd totdat de grip gebruikt gaat worden.
Pro's Pro P.G.1 Overgrips (60 stuks)
Een speciaal voor zowel Padel- als de Tennissport ontwikkelde Overgrip in Wit. Dit is een super absorberende High-Tech-Overgrip op linnen-basis. Zuigt het zweet erg snel op en droogt ook weer snel. 
Polyfibre 'Feel It' overgrips (60 stuks)
Een speciaal voor de racketsport ontwikkelde overgrip, met veel grip, voelt zacht aan en geeft veel demping met een prima zweetopname. Deze 'Feel It' overgrips zijn iets minder plakkerig en dunner dan de Polyfibre Hightec grip!
Polyfibre Omnigrip Hightec overgrips (60 stuks)
Een speciaal voor de racketsport ontwikkelde overgrip, met superveel grip, is bijzonder plakkerig en draagt zorg voor een nog betere zweetopname. Deze overgrip voelt zacht aan en geeft veel demping en controle.
Polyfibre S.A.T. overgrips (60 stuks)
Een speciaal voor de racketsport ontwikkelde overgrip, met superveel grip, bijzonder stroef en geperforeerd voor een nog beter zweetopname. Deze overgrip voelt zacht aan en geeft veel demping.
Pro's Pro P.G.1 Overgrip (30 stuks)
Een speciaal voor zowel Padel- als de Tennissport ontwikkelde Overgrip in Wit. Dit is een super absorberende High-Tech-Overgrip op linnen-basis. Zuigt het zweet erg snel op en droogt ook weer snel. 
Pro's Pro P.G.1 Overgrip (30 stuks)
Een speciaal voor zowel Padel- als de Tennissport ontwikkelde Overgrip in Zwart. Dit is een super absorberende High-Tech-Overgrip op linnen-basis. Zuigt het zweet erg snel op en droogt ook weer snel. 
Pro's Pro P.G.1 Overgrip (30 stuks)
Een speciaal voor zowel Padel- als de Tennissport ontwikkelde Overgrip in Multicolor. Dit is een super absorberende High-Tech-Overgrip op linnen-basis. Zuigt het zweet erg snel op en droogt ook weer snel. 
Pro's Pro Comet Overgrip (60 stuks)
Een speciaal voor zowel Padel- als de Tennissport ontwikkelde Tacky Overgrip in Zwart
Pro's Pro Super Tacky Overgrip (60 stuks)
Een speciaal voor zowel Padel- als de Tennissport ontwikkelde Tacky Overgrip in de kleuren Wit of Zwart. High-Tech overgrip voor de veeleisende speler. Extreem dun, hoge vochtopname, nu nog stroever.
Pro's Pro Tacky Comet Overgrip (60 stuks)
Een speciaal voor zowel Padel- als de Tennissport ontwikkelde Tacky Overgrip in Wit