Tussen de € 100,- en € 150,-

Tussen de € 100,- en € 150,-


Adidas RX Series Lime padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas RX Series Lime padelracket (Rond) - 2024
De RX Series Lime heeft alles wat je nodig hebt om te schitteren op het veld. Het racket is gemaakt voor gemiddelde spelers die al hun records willen verbeteren. Het beschikt over technologieën om de stijfheid te versterken, zoals Structural Power, gelegen in de nek, en Structural Reinforcement, in het frame.
De ronde vorm vergemakkelijkt het hanteren en de controlestijl. Het EVA Soft Performance-rubber, gelegen aan de binnenkant van het racket, is een materiaal dat het verlaten van de bal vergemakkelijkt en zorgt voor een hoog niveau van comfort. Het glasvezeloppervlak biedt een evenwichtige respons op alle soorten schoten.
Dit racket is speciaal ontworpen voor gemiddelde padelspelers die regelmatig spelen en op zoek zijn naar uitrusting waarmee ze hun spel naar een hoger niveau kunnen tillen. De beheersbaarheid en technische kenmerken zijn ideaal voor diegenen die hun techniek en controle op de padelbaan willen verbeteren. De RX-serie lime is een van Adidas' opvallende modellen voor het nieuwe seizoen. Aan elk detail is gedacht om spelers van gemiddeld niveau in elke wedstrijd een betrouwbaar en krachtig hulpmiddel te bieden. Je zult er niet alleen dol op zijn vanwege het ontwerp en de technische kenmerken, maar ook vanwege het vertrouwen dat het je bij elk spel geeft.

Brugvormig inzetstuk van koolstofvezel dat de stijfheid verhoogt.
Glasvezelframe op de contour dat superieure weerstand biedt tegen schokken.
Standaardbeschermer, ideaal om uw racket te beschermen tegen krassen tijdens wedstrijden.
EVA-rubber met lage dichtheid voor uitstekende balopbrengst en comfort.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas RX Series Light padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas RX Series Light padelracket (Rond) - 2024
De RX Series Light is een racket dat lichtheid tot het beste wapen maakt om op het veld te domineren. Het is ideaal voor spelers die een stap vooruit willen zetten in hun spel en zich in elke wedstrijd willen verbeteren. Het EVA Soft Performance-rubber aan de binnenkant en het glasvezel aan het oppervlak vormen een paar materialen die uitblinken in balopbrengst, comfort en gebruiksgemak. De versterkingstechnologieën verbeteren het vermogen van het racket om krachtige slagen te genereren. De Structural Power bestaat uit een inzetstuk van koolstofvezel in de kern. De Structurele Wapening bestaat uit een reeks randversterkingen.
De Adidas RX-serie light is speciaal ontworpen voor gemiddelde padelspelers die regelmatig spelen. Ideaal voor wie op zoek is naar een hanteerbaar, licht padelracket met een ontwerp gericht op controle en behendigheid op de padelbaan. Het is een padelracket dat het verschil maakt. Het is niet alleen een van de stermodellen van Adidas voor het seizoen 2024, maar is ook ontworpen voor spelers van gemiddeld niveau. Het ontwerp en de technische kenmerken zorgen ervoor dat hij opvalt en een ongeëvenaarde game-ervaring garanderen. Als u uw spel wilt verbeteren, dan is dit racket iets voor u.

Lichtgewicht dat varieert tussen 345 en 360 gram, wat superieure mobiliteit mogelijk maakt.
Frame van glasvezel op de contour/rand, voor extra weerstand tegen stoten.
EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor een geweldige balopbrengst en comfort tijdens het spel.
Ronde vorm met sweet spot in het midden voor optimale controle.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.

Adidas RX Series Red padelracket (Rond) - 2024
Nieuw
Adidas RX Series Red padelracket (Rond) - 2024
De RX Series Red is een compleet racket ontworpen voor spelers die vooruitgang willen boeken met de beste prestaties binnen handbereik. De technologieën voor structurele kracht en structurele versterking verbeteren de stijfheid voor meer kracht. De tandem van materialen gevormd door het EVA Soft Performance-rubber en glasvezel zorgt voor veel comfort en het grootst mogelijke gebruiksgemak. De ronde vorm vergemakkelijkt de besturingsstijl en balanceert een racket dat ook een gatenindeling heeft, de Smart Holes Linear, die een hoge duurzaamheid garandeert.
Dit model is ontworpen voor padelspelers van gemiddeld niveau die regelmatig op het veld staan. Als je je technieken wilt perfectioneren en op zoek bent naar een racket dat je daarbij begeleidt, dan is de RX-serie rood iets voor jou. De rode RX-serie valt op als een van Adidas' stermodellen voor dit seizoen. Een racket dat niet alleen design en weerstand biedt, maar ook uw spel op de padelbaan zal verbeteren. Voel de evolutie in elk spel.

Het bevat een robuust inzetstuk van koolstofvezel met een brugvormig ontwerp dat de stijfheid vergroot.
Frame opgebouwd uit glasvezel, waardoor maximale weerstand tegen schokken wordt geboden.
Geïntegreerde standaardbeschermer die het blad beschermt tegen mogelijke krassen tijdens het spelen.
Uitgerust met EVA-rubber met lage dichtheid dat zorgt voor een onberispelijke balopbrengst en comfort tijdens de wedstrijd.
Het behoort tot de Adidas 2024 racketcollectie.
NOX AT10 Genius Ultra Light (Rond) - 2024
NOX AT10 Genius Ultra Light (Rond) - 2024
Introductie van de AT10 Genius Ultra Light 2023, het kleine zusje van de AT Genius Arena van WPT-speler Agustín Tapia. De AT10 Genius Ultra Light 2023 is een racket speciaal geschikt voor spelers die vanwege fysieke omstandigheden (epicondylitis, armblessures, enz...) met een racket met verlaagd gewicht willen spelen.De kracht, behendigheid, stevigheid en balopbrengst van dit racket met gesloten hart, gemaakt van ultralichte materialen om gewichten tussen 300 en 325 gram te bereiken, zijn verrassend.
Munich X-Faith (Rond) - 2023
Munich X-Faith (Rond) - 2023
Het eerste waar we aan moeten denken bij het lezen van het merk Munich, is de grote collectie comfortabele en kleurrijke padelschoenen echter heeft dit merk nu ook een collectie padelrackets uitgebracht, welke alleen te verkrijgen zijn bij de gespecialiseerde webshops. De nieuwe Munich X-Faith 2023 biedt de perfecte balans tussen comfort en controle.
NOX Equation Lady Advanced - 3K (Rond) - 2024
NOX Equation Lady Advanced - 3K (Rond) - 2024
Ontdek de revolutie in het spel met de Nox Equation Advanced 2024, je ideale metgezel op de padelbaan. Dit door Nox ontworpen wonder, door het prestigieuze Zweedse bedrijf Testfakta in 2022 uitgeroepen tot het beste racket voor spelers op gemiddeld niveau, is hier om je spel naar nieuwe hoogten te tillen.Met de Nox Equation Lady Advanced 2024 krijg je een perfecte balans tussen manoeuvreerbaarheid, controle en precisie. De uitzonderlijke touch en brede sweet spot zijn het resultaat van het professionele rubber dat in het ontwerp is verwerkt, waardoor je bij elke slag een ongeëvenaarde respons krijgt.
Dit racket is speciaal ontworpen voor dames van gemiddeld niveau die meerdere keren per week spelen. Zijn lichtheid en wendbaarheid, samen met zijn goede controle en fantastische aanraking, maken hem ideaal voor veeleisende spelers die zich in elke wedstrijd op de padelbaan willen ontwikkelen.De Nox Equation Lady Advanced is niet zomaar een technisch racket, het ontwerp maakt een snelle aanpassing voor de speler mogelijk. Bovendien zorgt de charmante esthetiek met een combinatie van witte, roze en reflecterende zilveren details ervoor dat hij er net zo goed uitziet als hij speelt. Geniet van superieure gameplay en zie er stijlvol uit in elk spel!

De Dynamische Composietstructuur minimaliseert het verschil in hardheid tussen het frame en het slagvlak, waardoor de duurzaamheid en weerstand van het frame tegen schokken wordt gegarandeerd.
De HR3 rubberen kern verhoogt de snelheid waarmee het racket zijn toestand herstelt vóór het slaan, waardoor maximale kracht wordt geleverd.
De met elkaar verweven glasvezelstrengen vormen een 3K-weefsel voor grotere sterkte.
Trillingsabsorptiesysteem bij niet-gecentreerde slagen, waardoor spelers worden beschermd tegen mogelijke blessures.
SMARTSTRAP®: Personaliseer uw racket, verbeter de hygiëne en veiligheid door het snoer eenvoudig te vervangen zonder de garantie te verliezen.
Het behoort tot de Nox 2024 racketcollectie.

NOX Equation Advanced - 3K (Rond) - 2024
NOX Equation Advanced - 3K (Rond) - 2024
Ontdek de revolutie in het spel met de Nox Equation Advanced 2024, je ideale metgezel op de padelbaan. Dit door Nox ontworpen wonder, door het prestigieuze Zweedse bedrijf Testfakta in 2022 uitgeroepen tot het beste racket voor spelers op gemiddeld niveau, is hier om je spel naar nieuwe hoogten te tillen.Met de Nox Equation Advanced 2024 krijg je een perfecte balans tussen manoeuvreerbaarheid, controle en precisie. De uitzonderlijke touch en brede sweet spot zijn het resultaat van het professionele rubber dat in het ontwerp is verwerkt, waardoor je bij elke slag een ongeëvenaarde respons krijgt.
De Nox Equation Advanced 2024 is de perfecte bondgenoot voor spelers die op zoek zijn naar een gecompenseerd racket dat uitstekende controle en kracht biedt. De combinatie van materialen biedt fantastische aanrakingssensaties en een speelbaarheid die ervoor zorgt dat je een voorsprong hebt op de padelbaan.De Nox Equation Advanced 2024 valt op door zijn ongelooflijke prijs-kwaliteitverhouding, waardoor u kunt genieten van de geavanceerde technologieën van Nox tegen een betaalbare prijs. Het elegante ontwerp met glanzende afwerkingen in zwarte tinten en oranje details tilt niet alleen je stijl naar een hoger niveau, maar toont ook superioriteit op de padelbaan. Voel de verbetering, voel het verschil bij elke slag.

De Dynamische Composietstructuur minimaliseert het verschil in hardheid tussen het frame en het slagvlak, waardoor de duurzaamheid en weerstand van het frame tegen schokken wordt gegarandeerd.
De HR3 rubberen kern verhoogt de snelheid waarmee het racket zijn toestand herstelt vóór het slaan, waardoor maximale kracht wordt geleverd.
De met elkaar verweven glasvezelstrengen vormen een 3K-weefsel voor grotere sterkte.
Trillingsabsorptiesysteem bij niet-gecentreerde slagen, waardoor spelers worden beschermd tegen mogelijke blessures.
SMARTSTRAP®: Personaliseer uw racket, verbetert de hygiëne en veiligheid door het snoer eenvoudig te vervangen zonder de garantie te verliezen.
Het behoort tot de Nox 2024 racketcollectie.

Wilson Juice Team 2 (Rond) - 2023
Wilson Juice Team 2 (Rond) - 2023
Deze Wilson Juice Team 2 is een veelzijdig racket dat door spelers van verschillende niveaus gebruikt kan worden. Het racket biedt je een fijne mix tussen comfort, controle en stabiliteit in de slagen, zodat je geduldig het duel kunt opbouwen en het verloop van de slag op de padelbaan kunt beheersen.
Black Crown Piton 4.0 (Rond)
Black Crown Piton 4.0 (Rond)
De Piton is jaar na jaar een van de meest verwachte rackets. In versie 4.0 komt het met een ingrijpende esthetische verandering en spectaculaire prestaties. Black Crown Piton 4.0 is nog steeds een control padelracket, maar het is ook een padelracket waarmee we ons veilig kunnen voelen in de buurt van het net, de bal hard kunnen raken, het is een padelracket met vernieuwde esthetiek en onverslaanbare prestaties.
Het is een ideaal racket voor een gevorderde of professionele speler die op zoek is naar de hoogste kwaliteit met een zorgvuldig en opvallend ontwerp, een racket dat vooral precisie biedt bij elke slag. Vanwege zijn brede sweetspot en controle is het ook een padelracket dat we kunnen aanbevelen aan een middenspeler die op zoek is naar een power padelracket waarmee hij zich verder kan ontwikkelen in zijn spel.
RS Padel Cobra Woman Edition (Rond) - 2022
RS Padel Cobra Woman Edition (Rond) - 2022
Beheers al je wedstrijden met het RS Padel Cobra Apex Edition padelracket voor dames in mint kleur. Dit racket maakt deel uit van de collectie 2022 van RS Padel, het merk van Robin Söderling. De ronde vorm en lage balans, vergezeld van een conische vorm van het racket, zorgen voor superieure beheersbaarheid om elke slag te controleren.
Dit racket is bedoeld voor spelers van gemiddeld niveau. Met zijn hoogwaardige materialen krijg je de beheersbaarheid en weerstand waarnaar je op zoek bent in je spel, om het met meer precisie naar een hoger niveau te tillen.
Dit racket heeft een frame van 100% koolstofvezel, voor meer stijfheid en stabiliteit, en Japanse lichtgewicht glasvezelbladen, met minder dichtheid dan traditioneel glasvezel. Voor de kern van het blad is een EVA Soft-rubber gebruikt om te genieten van de beste sensaties op het veld, waarbij vervelende trillingen bij elke slag worden vermeden. En tot slot zal de ruwe afwerking van dit racket je in staat stellen om betere baleffecten te geven.
Dunlop Rapid Power 4.0 (Druppel) - 2023
Dunlop Rapid Power 4.0 (Druppel) - 2023
De Dunlop Rapid Power 4.0 biedt u een ongelooflijke weerstand en duurzaamheid dankzij het buisvormige grafietframe en de glasvezelvlakken.De druppelvorm is ideaal voor veelzijdigheid tussen controle en kracht, en heeft ook een EVA-rubber in de kern dat perfect is voor een uitstekende baloutput.
Dunlop Rapid Control 4.0 (Rond) - 2023
Dunlop Rapid Control 4.0 (Rond) - 2023
De Dunlop Rapid Control 4.0 geeft je totale controle dankzij het ronde formaat, met een lage balans en een brede sweetspot zodat je geen enkele respons mist.De fabricage is gemaakt van glasvezel, perfect voor sterkte en duurzaamheid. Daarnaast zorgt het EVA Soft rubber voor een zachte en comfortabele touch.
HEAD Zephyr UL (Rond) - 2023
HEAD Zephyr UL (Rond) - 2023
Het Zephyr Ultra Light-racket, dat slechts 340 gram weegt, is het lichtste model in het ZEPHYR-assortiment en een van de lichtste rackets op de markt. Dit racket, waarmee u comfortabel en gemakkelijk kunt spelen, is ideaal voor beginnende spelers of die van een junior racket naar een volwassen racket over gaan.Daarnaast is het ook nog eens veelzijdig en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Omdat het Graphene 360-technologie bevat, biedt het meer flexibiliteit en sensaties, terwijl het Power Foam comfort biedt en excentrische slagen beter absorbeert. Met zijn nieuwe, moderne ontwerp zal dit racket de aandacht trekken van beide geslachten.
Donnay Eclipse 3K (Round) - 2022
Donnay Eclipse 3K (Round) - 2022
Met 355 gram is de Donnay Eclipse 3K een licht gewicht racket. Dit racket heeft 3k Carbon (dus is dit geschikt voor beter spelers). De ronde vorm zorgt weer voor een grote sweetspot en wendbaarheid. Dit racket is geschikt voor de al betere padeller tot goede padelspeler.
Donnay Luna Light (Round) - 2022
Donnay Luna Light (Round) - 2022
Met 345 gram is deze Donnay Luna Light zeer licht en uitstekend geschikt voor dames of heren die graag met een licht racket willen spelen. Het zachte rubber, het glasvezel frame en het blad maken dit racket zeer comfortabel om mee te spelen, maar het heeft daardoor wel minder power en controle. Het frame is immers minder stijf. Het frame is NIET geschikt voor gevorderde damesspeelsters (niveau 6 of hoger bij tennis).
Donnay Tiffany Light (Round) - 2022
Donnay Tiffany Light (Round) - 2022
Het merk Donnay is opgericht in 1910 en heeft bekendheid verworven als grootste houten racket leverancier ter wereld. Tennisgrootheden als Bjorn Borg en Andre Agassi hebben menig triomf behaald met een Donnay tennisracket. Tegenwoordig staat Donnay ook bekend als authentiek merk op het gebied van padel, waaronder deze Tiffany Light één van de rackets betreft.