Carbon Flex

Babolat Technical Veron (Diamant) - 2023
Babolat Technical Veron (Diamant) - 2023
Dankzij de technologieën die zijn verwerkt in het nieuwe Babolat Technical Veron 2023-racket, word je een speler die ze liever als partner hebben dan als rivaal.Je zult de bal met effect kunnen raken, omdat deze 3D Spin-technologie bevat, die bestaat uit enkele reliëfs op het oppervlak die de krachtoverbrenging naar de bal vergroten. Het bevat ook het Vibrabsorb-systeem, dat je extra comfort geeft bij het slaan, omdat het trillingen van schokken absorbeert en je ook beschermt tegen armblessures.Aan de oppervlakte vinden we de 3D Spin-technologie , een reliëfsysteem waarmee je de bal met spin en meer controle en precisie kunt raken. Evenzo kan voor de smaak en het comfort van de speler de racketriem worden verwijderd voor het geval u hem wilt wassen of vervangen, aangezien dit racket het Smart Buttcap-systeem heeft.
Babolat Air Veron (Hybrid) - 2023
Babolat Air Veron (Hybrid) - 2023
Als je een gevorderde of professionele speler bent die zichzelf omschrijft als een hardcore aanvaller, dan is de Air Veron 2023 speciaal voor jou ontworpen. Het heeft een gewicht van 355 gram, het is vrij licht, waardoor je wat behendigheid op de baan en kracht in de slagen krijgt.Het heeft een hybride vorm of ook wel bekend als een traan, dus je zult een geweldige balans hebben bij het slaan. Je zult niet te stoppen zijn. Het heeft ook een vrij modern en kleurrijk ontwerp, een combinatie van blauw, grijs en rood. Breng kracht en ernst over op je spel.
Dit racket van het Franse merk Babolat bevat een reeks technologieën die zijn ontworpen om het spel van de atleet te maximaliseren. Onder hen kunnen we de 3D Spin-technologie benadrukken, die spin zal bereiken, evenals een geweldige controle over het racket, dankzij de ruwe afwerking en de combinatie met deze technologie.Het heeft ook het Vibrabsorb-systeem , waardoor je je comfortabeler voelt op de baan, omdat het trillingen na schokken absorbeert. Bovendien heeft het het Holes Pattern System , waarmee je alle kracht op de bal kunt overbrengen en een precieze en energieke slag kunt bereiken.
Babolat Dyna Energy (Druppel) - 2023
Babolat Dyna Energy (Druppel) - 2023
De Babolat Dyna Energy 2023 is een racket met een traanvormige body en een licht gewicht van 330 gram en zijn druppelvormige lichaam waarmee u met grote kracht en behendigheid kunt spelen. Met een medium balans heb je een veelzijdig spel dat zich aanpast aan elk moment van het spel. Als je een padelspeler bent die een schop wil die weinig weegt om blessures te voorkomen en gemakkelijk te hanteren is.
Materialen die worden gebruikt voor een betere absorptie van de trillingen die bij elke slag worden veroorzaakt. Elastomeer vermengd met grafeen dat op de brug van het blad wordt geplaatst. De oppervlakken zijn gemaakt met Carbon Flex, een stof gemengd met glasvezel en carbon om te genieten van de beste prestaties van beide materialen. Sla met dynamische kracht op een flexibel oppervlak. En met Black EVA binnenkant voor een comfortabele en rebound touch dankzij de dichtheid en geruststellende flexibiliteit.

Babolat Stima Energy (Rond) - 2023
-€ 45,00
Babolat Stima Energy (Rond) - 2023
Babolat presenteert de nieuwe Stima Energy , een hoogwaardig racket dat is ontworpen met de nieuwste technologie, zodat u zoveel mogelijk van deze sport kunt genieten.Onder de technologieën die dit racket bevat, kunnen we het Vibrabsorb-systeem benadrukken, dat een elastomeer in het grafiet van het hart van het racket bevat, erin slaagt de trillingen van het racket aanzienlijk te verminderen, waardoor een super comfortabel spel wordt geboden dat niet schadelijk is voor je gewrichten. De technologie van het Holes Pattern System helpt je agressievere aanvallen uit te voeren naarmate de krachtoverbrenging naar de bal toeneemt.En als kroonjuweel hebben we de exclusieve technologie gepatenteerd door het Franse merk, de MicroPerf, die verantwoordelijk is voor het verminderen van het gewicht van het blad van het racket door middel van microperforaties. Bovendien heeft het de Syntec Uptake-grip , die u meer weerstand en duurzaamheid zal bieden.
€ 194,95
€ 239,95