Carbon Flex

Babolat Counter Veron (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek innovatie op het gebied van padelrackets met de Babolat Counter Veron 2024. Dit racket is perfect ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar balans en precisie en valt op door zijn hybride ontwerp en uitgebalanceerde gewichtsverdeling, gecombineerd met een elastisch gevoel voor superieure prestaties op de baan.De Babolat Counter Veron 2024 is opgebouwd uit carbon flex, wat betekent dat hij is gemaakt van carbon en glasvezel. Dankzij de drielaagse EVA-rubberen kern en het ruwe oppervlak kun je het spel met kracht en precisie besturen, terwijl het boorgatenpatroon de overdracht van kracht en precisie bij elke slag verbetert.
De Babolat Counter Veron 2024 is ideaal voor gevorderde en professionele spelers,  is perfect voor degenen die precisie en controle zoeken om hun spel naar het volgende niveau te tillen.Je zal dol zijn op de Babolat Counter Veron 2024 vanwege zijn vermogen om je spel te transformeren. Zijn geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp bieden een ongeëvenaarde ervaring op de baan.

Hybride ontwerp met gebalanceerde gewichtsverdeling voor een evenwichtig spel.
Kern van drie lagen EVA-rubber die zich beter aanpast aan snelle en langzame slagen.
Ruw oppervlak voor verbeterde effecten op de bal en meer controle.
Constructie met zowel koolstof als glasvezel om het beste van beide materialen te combineren.
Strap-uitneemsysteem voor betere hygiëne of personalisatie.
Behoort tot de collectie Babolat 2024 padelrackets.
€ 202,44
Babolat 'Juan Lebron' Tech Veron (Diamant) - 2024 padel racket
Behendig, medelevend, spectaculair... dat kunnen de bijvoeglijke naamwoorden zijn die de "Wolf" definiëren. Dit racket, het resultaat van een samenwerking met Juan Lebron, biedt tegelijkertijd dynamische kracht en precisie bij aanvalsslagen en een exclusief ontwerp.
Je kunt nu spelen met de kleuren van de beste speler ter wereld met de technische Veron Juan Lebron. Wil je met een carbonracket spelen, maar lijkt het je altijd te zwaar? Kan de explosiviteit van koolstof niet worden geoptimaliseerd? Om u te helpen hebben wij dit racket ontwikkeld met de unieke Carbon Flex technologie. Probeer het en je zult een compleet nieuwe sensatie ontdekken namelijk dynamische kracht. Nu kunt ook u profiteren van de kracht van koolstof met de flexibiliteit van glasvezel.
Deze Technische Striker moet beslissend zijn bij elke aanvalsslag. Dankzij het gatenpatroon aangepast aan de ruitvorm maakt dit racket uw slagen uiterst beslissend. We weten dat de stijfheid van de bladen voor sommige spelers armklachten kan veroorzaken. Daarom heeft het Babolat team gewerkt aan het verminderen van het risico op letsel. De nieuwe Vibrasorb System²-technologie, Powered by SMAC, zorgt voor een optimale absorptie van trillingen dankzij een combinatie van elastomeren, geïntegreerd in de koolstofvezels, in het hart en het handvat van het racket.
€ 210,70
Babolat Technical Veron (Diamant) - 2023 padel racket
Dankzij de technologieën die zijn verwerkt in het nieuwe Babolat Technical Veron 2023-racket, word je een speler die ze liever als partner hebben dan als rivaal.Je zult de bal met effect kunnen raken, omdat deze 3D Spin-technologie bevat, die bestaat uit enkele reliëfs op het oppervlak die de krachtoverbrenging naar de bal vergroten. Het bevat ook het Vibrabsorb-systeem, dat je extra comfort geeft bij het slaan, omdat het trillingen van schokken absorbeert en je ook beschermt tegen armblessures.Aan de oppervlakte vinden we de 3D Spin-technologie , een reliëfsysteem waarmee je de bal met spin en meer controle en precisie kunt raken. Evenzo kan voor de smaak en het comfort van de speler de racketriem worden verwijderd voor het geval u hem wilt wassen of vervangen, aangezien dit racket het Smart Buttcap-systeem heeft.
€ 160,74
Babolat Air Veron (Hybrid) - 2023 padel racket
Als je een gevorderde of professionele speler bent die zichzelf omschrijft als een hardcore aanvaller, dan is de Air Veron 2023 speciaal voor jou ontworpen. Het heeft een gewicht van 355 gram, het is vrij licht, waardoor je wat behendigheid op de baan en kracht in de slagen krijgt.Het heeft een hybride vorm of ook wel bekend als een traan, dus je zult een geweldige balans hebben bij het slaan. Je zult niet te stoppen zijn. Het heeft ook een vrij modern en kleurrijk ontwerp, een combinatie van blauw, grijs en rood. Breng kracht en ernst over op je spel.
Dit racket van het Franse merk Babolat bevat een reeks technologieën die zijn ontworpen om het spel van de atleet te maximaliseren. Onder hen kunnen we de 3D Spin-technologie benadrukken, die spin zal bereiken, evenals een geweldige controle over het racket, dankzij de ruwe afwerking en de combinatie met deze technologie.Het heeft ook het Vibrabsorb-systeem , waardoor je je comfortabeler voelt op de baan, omdat het trillingen na schokken absorbeert. Bovendien heeft het het Holes Pattern System , waarmee je alle kracht op de bal kunt overbrengen en een precieze en energieke slag kunt bereiken.
€ 160,74