Babolat

BANNER-BABOLAT_1.jpg

De padel rackets van Babolat zijn ontworpen om zoveel mogelijk van het spel te genieten. En dat merk je tijdens het spelen! Dankzij de hoge kwaliteit til je jouw spel gemakkelijk naar een hoger niveau. Ze sponsoren diverse topspelers die met hun Babolat padel racket in de top meespelen. Bijvoorbeeld Juan Lebrón, die al vanaf zijn 8e padel speelt. Samen met zijn partner wist hij in de afgelopen jaren al vele titels binnen te slepen. Ook de familie Jensen Sirvent, van wie de ouders fulltime padelspelers zijn en ook hun tienerkinderen de sport fanatiek beoefenen, is onderdeel van de Babolat familie.

Rackets van Babolat zijn er in vele modellen en formaten. Dankzij deze grote verscheidenheid is er voor iedereen een geschikt racket bij dit sportmerk. Dankzij hun toewijding aan de racketsporten weet je ook zeker dat jouw racket het resultaat is van jarenlange ervaring. Ben je een aanvaller of een verdediger? Een luchtaanvaller, een technische aanvaller of een tegenaanvaller? Er is binnen ons ruime assortiment altijd een racket wat bij jouw spelwijze past.

Babolat Technical Viper 'Juan Lebrón' (Diamant) - 2023 padel racket
Laatste items in voorraad
Babolat Technical Viper 2023, het officiële racket van de Spaanse WPT-padelspeler Juan Lebrón. Een racket met een exclusief en onderscheidend ontwerp dat alleen jij op de baan zult hebben.Als padelspeler maak je het verschil met je perfecte techniek in elk spel. Je verrast met krachtige en precieze slagen in elke verdedigende beweging die je tegen je tegenstander maakt. Je zult beslissende en comfortabele slagen hebben terwijl je tegelijkertijd de maximale kracht en precisie van het schot krijgt met dit racket.
€ 210,70
Babolat Technical Veron (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek het spectaculaire padel racket Babolat Technical Veron 2024, een geavanceerd model dat belooft je spel op de baan te revolutioneren. De ingenieuze combinatie van carbon en glasvezel op het oppervlak biedt niet alleen ongeëvenaarde dynamische kracht, maar ook een elasticiteit die elke slag vergemakkelijkt, waardoor een geoptimaliseerde krachtoverdracht en een precisie bij het terugslaan van de slagen die je zal verbazen.In het model Babolat Technical Veron, is elk detail zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen van geavanceerde of hoge spelers. De verdeling en grootte van de gaten, samen met een kern die is gemaakt in een sandwichmodus van drie verschillende EVA-lagen, maken elke slag een unieke ervaring. Of je nu krachtige of langzamere slagen uitvoert, de stijve buitenlaag en de zachte binnenlaag bieden je de kracht en het comfort die je nodig hebt in elke situatie.
De Babolat Technical Veron 2024 is perfect voor geavanceerde of hoge spelers die liever dicht bij het net spelen, altijd op zoek naar kracht in de slag. Het krachtige maar handelbare ontwerp past perfect bij degenen die houden van het hard slaan van de bal, waardoor een uitzonderlijke prestatie in elk spel.Met de Babolat Technical Veron 2024 heeft elke slag een andere smaak. De ruwe afwerking van het racket maakt onmogelijke effecten mogelijk die je rivalen zonder antwoorden zullen laten. Bovendien zal het spectaculaire esthetiek je laten schitteren op de baan, het verschil voelend met elk spel. Het is tijd om je spel naar een nieuw niveau te tillen!

Heeft een diamantvorm met balans naar de punt, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar kracht.
De combinatie van carbon en glasvezel geeft het meer elasticiteit, wat een technisch spel vergemakkelijkt.
Uitstekende gevoelens bij aanraking dankzij het rubber van verschillende dichtheden.
Heel comfortabele grip dankzij het vervangbare koordsysteem smart buttcap.
Helpt de effecten te verbeteren dankzij het ruwe oppervlak in reliëf.
Behoort tot de collectie van padel rackets Babolat 2024.
€ 194,17
Babolat Air Veron (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek de Babolat Air Veron 2024, een padel racket die je ideale partner op het veld wordt, biedt je een onberispelijke balans tussen kracht en hanteerbaarheid. Met zijn innovatieve weefsel van twee materialen op het blad, combineert dit racket de explosieve kracht van koolstof met de flexibiliteit van glasvezel, wat zorgt voor een dynamische reactie bij elke slag.Haar moderne ontwerp en ruwe afwerking zullen je niet alleen een benijdenswaardige esthetiek bieden, maar ook extra controle en effecten op de bal. De optimalisatie in de verdeling en grootte van de gaten volgens de vorm van het racket, samen met de kern gemaakt in een sandwich-stijl met drie verschillende EVA-lagen, benadrukt de krachtoverdracht en precisie bij het retourneren van de slagen. Met de Babolat Air Veron 2024, zal elk spel een demonstratie zijn van je vaardigheid en potentieel op het padelveld.
De Babolat Air Veron 2024 is de perfecte keuze voor regelmatige spelers die op zoek zijn naar extra kracht in hun spel zonder in te boeten aan hanteerbaarheid. De lichtheid en ergonomische ontwerp maken het ideaal voor diegenen met een goed spelniveau die verlangen naar gemakkelijke bewegingen op het veld en een uitstekende prestatie in elke competitie.Het nieuwe ontwerp van het koord laat je het verwijderen voor eenvoudige reiniging of personalisatie, en brengt je spelervaring naar een nieuw niveau. Bovendien zal de ongeëvenaarde esthetiek je laten schitteren op het veld, waardoor elk spel een demonstratie van stijl en vaardigheid wordt. Met de Babolat Air Veron 2024 voel je het verschil bij elke slag!

Heel handzaam en licht racket, met een gewicht van ongeveer 355 gram.
Diamantvorm met balans naar het bovenste gedeelte.
Combineert koolstof en glasvezel voor een goede speelbaarheid.
Reageert goed op langzame ballen dankzij de kern met verschillende dichtheden.
Meer contact met de bal om effecten te genereren dankzij het ruwe oppervlak.
Behoort tot de Babolat 2024-racketcollectie.
€ 194,17
Babolat Air Viper - 16K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek de Babolat Air Viper 2024, een ware revolutie in de wereld van padel. Met zijn geavanceerde technologie en uitzonderlijk design zal dit racket je spel naar een nieuw niveau tillen. Gemaakt met 16k carbonvezel op het blad, biedt de Babolat Air Viper een explosiviteit en precisie die ongeëvenaard is bij elke slag. Bovendien stelt zijn 3D Spin+ technologie met reliëf en zanderige afwerking je in staat om verbazingwekkende effecten aan de bal te geven.De Babolat Air Viper is voorzien van het Vibrasorb systeem, dat zorgt voor een optimale absorptie van trillingen, waardoor je een zacht en comfortabel gevoel krijgt bij elke slag. De kern van drie lagen X EVA-rubber met verschillende dichtheden balanceert de kracht en de uitvoer van de bal, wat het perfect maakt voor gevorderde spelers die meerdere keren per week trainen en op zoek zijn naar een ideale balans tussen kracht en controle.
Aanbevolen voor spelers die meerdere keren per week trainen, met een hoog speelniveau, die graag dicht bij het net spelen en een krachtig maar handelbaar racket nodig hebben.Je zal het geweldig vinden vanwege zijn extreme wendbaarheid dankzij zijn lichte gewicht. Je kunt het snel bewegen en de snelheid gebruiken om je tegenstanders te overtreffen. Bovendien is het aantrekkelijke ontwerp in blauwe tinten een klassieker die altijd in de smaak valt.

Power-racket met diamantvormige mal en balans aan de bovenkant.
Blad met dubbele ruwheid voor onmogelijke effecten.
Constructie met 16K carbonvezelweefsel voor een grotere duurzaamheid.
Geschat gewicht van 355 gram, wat het zeer handelbaar maakt.
Perfecte balans tussen kracht en balsnelheid dankzij de X EVA-rubber van verschillende dichtheden.
Behoort tot de collectie Babolat rackets 2024.
€ 235,50
Babolat Technical Viper - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek de padelracket Babolat Technical Viper 2024, een waar meesterwerk van technologie voor gevorderde spelers. Met zijn op de oppervlakte 12K geweven carbonvezel ervaar je maximale explosiviteit en precisie bij elke slag.De reliëfs en de ruwe afwerking van het padel racket stellen je in staat om indrukwekkende effecten aan de bal te geven en een uitzonderlijke controle te behouden. Bovendien garandeert de Powered by SMAC-technologie een optimale absorptie van trillingen, wat zorgt voor een zachte en comfortabele sensatie bij elke slag. Wacht niet langer en voel het verschil met de Babolat Technical Viper 2024.
De Babolat Technical Viper is ontworpen voor de gevorderde speler die meerdere keren per week speelt en een aanvallende speelstijl heeft. Het biedt explosieve kracht en grote precisie in aanvallende slagen, waardoor het perfect is om punten af te maken vanuit elke positie op de padelbaan.Je zal dol zijn op de Babolat Technical Viper omdat het een van de beste power-rackets op de markt is. Het innovatieve ontwerp zal je doen opvallen op de baan en stelt je in staat om moeiteloos kracht aan de bal te geven, dankzij de geavanceerde technologie. Wacht niet langer en voel het verschil met Babolat.

Power racket met diamantvorm en hoge balans.
Je zult uitstekende effecten bereiken dankzij de 3D Spin + reliëf- en zandtechnologie op het oppervlak.
Vervaardigd met state-of-the-art 12k carbonvezel.
Lange handgreepontwerp voor betere grip met twee handen.
Rubber met verschillende dichtheden in de kern voor een uitzonderlijk gevoel.
Onderdeel van de Babolat 2024 racketcollectie.
€ 235,50
Babolat Counter Viper (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de laatste innovatie in padelrackets met de Babolat Counter Viper 2024. Zorgvuldig ontworpen voor spelers die balans en precisie zoeken, onderscheidt dit racket zich door zijn hybride vorm en gemiddelde balans, wat zorgt voor superieur spel op de padelbaan.De Babolat Counter Viper 2024 is niet zomaar een racket, het is een verlengstuk van je talent op de baan. Met zijn drie-laags EVA sandwichkern en ruwe oppervlak wordt elke slag een demonstratie van kracht en techniek, waardoor je het spel kunt beheersen met ongekende precisie.
De Babolat Counter Viper 2024 is ideaal voor gevorderde en professionele spelers die uitzonderlijke controle en superieure prestaties zoeken. Perfect voor degenen die precisie waarderen en hun spel naar een hoger niveau willen tillen.Je zal verliefd worden op de Babolat Counter Viper 2024 vanwege zijn vermogen om elke wedstrijd te transformeren. Het ontwerp en de technologie bieden je controle en kracht waardoor je opvalt op de baan. Ervaar de evolutie van het spel met dit uitzonderlijke racket!

Hybride vorm met gemiddelde balans voor een evenwichtig spel.
Drie-laags EVA sandwichkern voor een optimale respons bij elke slag.
Optimalisatie van de verdeling en grootte van de gaten voor meer kracht en precisie.
Oppervlak met reliëf en ruwe afwerking voor geavanceerde effecten op de bal.
Constructie van koolstof met 3k stofversterking voor grotere duurzaamheid.
Onderdeel van de Babolat 2024 padelracketcollectie.
€ 235,50
Babolat Counter Veron (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek innovatie op het gebied van padelrackets met de Babolat Counter Veron 2024. Dit racket is perfect ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar balans en precisie en valt op door zijn hybride ontwerp en uitgebalanceerde gewichtsverdeling, gecombineerd met een elastisch gevoel voor superieure prestaties op de baan.De Babolat Counter Veron 2024 is opgebouwd uit carbon flex, wat betekent dat hij is gemaakt van carbon en glasvezel. Dankzij de drielaagse EVA-rubberen kern en het ruwe oppervlak kun je het spel met kracht en precisie besturen, terwijl het boorgatenpatroon de overdracht van kracht en precisie bij elke slag verbetert.
De Babolat Counter Veron 2024 is ideaal voor gevorderde en professionele spelers,  is perfect voor degenen die precisie en controle zoeken om hun spel naar het volgende niveau te tillen.Je zal dol zijn op de Babolat Counter Veron 2024 vanwege zijn vermogen om je spel te transformeren. Zijn geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp bieden een ongeëvenaarde ervaring op de baan.

Hybride ontwerp met gebalanceerde gewichtsverdeling voor een evenwichtig spel.
Kern van drie lagen EVA-rubber die zich beter aanpast aan snelle en langzame slagen.
Ruw oppervlak voor verbeterde effecten op de bal en meer controle.
Constructie met zowel koolstof als glasvezel om het beste van beide materialen te combineren.
Strap-uitneemsysteem voor betere hygiëne of personalisatie.
Behoort tot de collectie Babolat 2024 padelrackets.
€ 202,44
Babolat 'Juan Lebron' Tech Veron (Diamant) - 2024 padel racket
Behendig, medelevend, spectaculair... dat kunnen de bijvoeglijke naamwoorden zijn die de "Wolf" definiëren. Dit racket, het resultaat van een samenwerking met Juan Lebron, biedt tegelijkertijd dynamische kracht en precisie bij aanvalsslagen en een exclusief ontwerp.
Je kunt nu spelen met de kleuren van de beste speler ter wereld met de technische Veron Juan Lebron. Wil je met een carbonracket spelen, maar lijkt het je altijd te zwaar? Kan de explosiviteit van koolstof niet worden geoptimaliseerd? Om u te helpen hebben wij dit racket ontwikkeld met de unieke Carbon Flex technologie. Probeer het en je zult een compleet nieuwe sensatie ontdekken namelijk dynamische kracht. Nu kunt ook u profiteren van de kracht van koolstof met de flexibiliteit van glasvezel.
Deze Technische Striker moet beslissend zijn bij elke aanvalsslag. Dankzij het gatenpatroon aangepast aan de ruitvorm maakt dit racket uw slagen uiterst beslissend. We weten dat de stijfheid van de bladen voor sommige spelers armklachten kan veroorzaken. Daarom heeft het Babolat team gewerkt aan het verminderen van het risico op letsel. De nieuwe Vibrasorb System²-technologie, Powered by SMAC, zorgt voor een optimale absorptie van trillingen dankzij een combinatie van elastomeren, geïntegreerd in de koolstofvezels, in het hart en het handvat van het racket.
€ 210,70
Babolat 'Juan Lebron' Tech Viper (Diamant) - 2024 padel racket
Behendig, medelevend, spectaculair... dat kunnen de bijvoeglijke naamwoorden zijn die de "Wolf" definiëren. En als de nummer 1 van de wereld bijzonder is, is zijn racket dat ook. Dit racket, het resultaat van een samenwerking met Juan Lebron, combineert extreme kracht, maximale effecten en exclusief design.
Je kunt nu spelen met de kleuren van de beste speler ter wereld met de Technical Viper Juan Lebron. Je wilde kracht en wij geven je explosiviteit. Naast de grotere intensiteit dankzij deze op maat gemaakte koolstofproductie voor Juan Lebron, zul je explosieve kracht ontdekken zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Maak een verschil en overtref je tegenstanders.
Deze technische striker moet beslissend zijn bij elke aanvalsslag. Hiervoor is precisie essentieel. Dankzij het gatenpatroon aangepast aan de ruitvorm maakt dit racket uw slagen uiterst beslissend.
Het padelspel is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd, omdat de draaiing van de bal in sommige spelsituaties een groot voordeel is geworden. Om welke slag het ook gaat, dit racket zal dankzij zijn ruwheid de effecten accentueren en je slagen nog beslissender maken.
€ 301,61
Babolat 'Juan Lebron' Tech Vertuo (Diamant) - 2024 padel racket
Snel, competitief, spectaculair... dit zouden de bijvoeglijke naamwoorden kunnen zijn die de "Wolf" (bijnaam van Juan Lebron) omschrijven. Dit racket, het resultaat van een samenwerking met Juan Lebron, is ideaal als je een technische aanvaller bent, die het spel wil leiden en zijn techniek en kracht wil gebruiken om het verschil te maken.Om perfect aan de behoeften van deze speler te voldoen, hebben we de Technical Vertuo Juan Lebron ontwikkeld, die zorgt voor eenvoudige kracht en tegelijkertijd precisie in de aanvallende slagen. En je speelt in de kleuren van de beste speler ter wereld!
De kracht van een racket hangt af van de speler die het gebruikt. Dit is de realiteit en daarom hebben we flexibele materialen gebruikt, zodat je kunt profiteren van de elasticiteit van het racketoppervlak. Je zult moeiteloos kracht hebben om het beste uit je spel te halen. Het diamantvormige gatenpatroon van dit racket zorgt ervoor dat je slagen raak en beslissend zijn.
Speelcomfort is een belangrijk punt bij het kiezen van een racket. Om ervoor te zorgen dat je zo vaak kunt spelen als je wilt, hebben we dit racket ontwikkeld met zachte materialen en een licht gewicht dat de vermoeidheid van je arm vermindert en je meer comfort en weerstand geeft.
€ 181,78
-€ 50,00
Babolat Viper Carbon Victory 'WPT Barcelona Special Edition' (Diamant) - 2022 padel racket
Het Babolat Viper Victory 'Barcelona' padelracket is ideaal om al je kracht af te drukken met zijn diamantvorm, wat het perfect maakt voor professionals, ook met een Black EVA-rubber in de kern zal het krachtiger zijn bij de start.
€ 164,83
€ 214,83
Babolat Technical Veron (Diamant) - 2023 padel racket
Dankzij de technologieën die zijn verwerkt in het nieuwe Babolat Technical Veron 2023-racket, word je een speler die ze liever als partner hebben dan als rivaal.Je zult de bal met effect kunnen raken, omdat deze 3D Spin-technologie bevat, die bestaat uit enkele reliëfs op het oppervlak die de krachtoverbrenging naar de bal vergroten. Het bevat ook het Vibrabsorb-systeem, dat je extra comfort geeft bij het slaan, omdat het trillingen van schokken absorbeert en je ook beschermt tegen armblessures.Aan de oppervlakte vinden we de 3D Spin-technologie , een reliëfsysteem waarmee je de bal met spin en meer controle en precisie kunt raken. Evenzo kan voor de smaak en het comfort van de speler de racketriem worden verwijderd voor het geval u hem wilt wassen of vervangen, aangezien dit racket het Smart Buttcap-systeem heeft.
€ 160,74
Babolat Air Veron (Hybrid) - 2023 padel racket
Als je een gevorderde of professionele speler bent die zichzelf omschrijft als een hardcore aanvaller, dan is de Air Veron 2023 speciaal voor jou ontworpen. Het heeft een gewicht van 355 gram, het is vrij licht, waardoor je wat behendigheid op de baan en kracht in de slagen krijgt.Het heeft een hybride vorm of ook wel bekend als een traan, dus je zult een geweldige balans hebben bij het slaan. Je zult niet te stoppen zijn. Het heeft ook een vrij modern en kleurrijk ontwerp, een combinatie van blauw, grijs en rood. Breng kracht en ernst over op je spel.
Dit racket van het Franse merk Babolat bevat een reeks technologieën die zijn ontworpen om het spel van de atleet te maximaliseren. Onder hen kunnen we de 3D Spin-technologie benadrukken, die spin zal bereiken, evenals een geweldige controle over het racket, dankzij de ruwe afwerking en de combinatie met deze technologie.Het heeft ook het Vibrabsorb-systeem , waardoor je je comfortabeler voelt op de baan, omdat het trillingen na schokken absorbeert. Bovendien heeft het het Holes Pattern System , waarmee je alle kracht op de bal kunt overbrengen en een precieze en energieke slag kunt bereiken.
€ 160,74
-€ 95,00
Babolat Air Viper 16K (Hybrid) - 2023 padel racket
Het is een racket met extreem wendbare en gemakkelijke bediening, de nieuwe Babolat Air Viper 2023. Dit is te danken aan het hybride gevormde lichaam en de matrijzen die zijn ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van het racket met een specifieke verdeling en diameter om een ​​betere overdracht van energie en kracht mogelijk te maken, afgezien van het verlichten van het gewicht. Daarnaast heeft de manchet een systeem waarmee je de band eenvoudig kunt verwisselen. Verwijder het om het te wassen of om er een te plaatsen die het beste bij uw smaak en behoeften past.
Geniet van een racket dat het gevoel van trillingen tijdens het slaan vermindert. Aan de brug is elastomeer materiaal toegevoegd om trillingen in het racket te verminderen. Dit verkleint ook de kans op blessures.Het heeft een kern gemaakt met drie lagen EVA-rubber in verschillende dichtheden. Een mix van hardheid, stijfheid en demping om de beste prestaties van elk te voelen. Verras met beslissende en krachtige slagen terwijl je langzame slagen kunt ontvangen en met een goede rebound naar de tegenstander kunt sturen. Een veelzijdig racket dat zich aanpast aan alle soorten slagen en intensiteiten om comfortabel en efficiënt te spelen.
€ 165,29
€ 260,29
Babolat Technical Viper 12K (Diamant) - 2023 padel racket
Net als zijn tweelingbroer uit de speciale editie in samenwerking met Juan Lebrón, is de Technical Viper 2023 een racket dat de grote competities aankan. Dit is deels het gevolg van hoe goed het is uitgerust met technologie.Te beginnen met het Vibrabsorb by SMAC-systeem, een technologie die speciaal is ontworpen om de speler niet alleen te beschermen tegen mogelijke armblessures, maar ook alle trillingen na een botsing absorbeert en comfort aan het spel toevoegt. Het bestaat uit het opnemen van een hoogwaardig materiaal zoals elastomeer in het hart van het racket.
Dit racket bevat ook de Holes Pattern System-technologie, waarvan het belangrijkste doel is om de overdracht van energie en kracht op het moment van slaan te vergroten. En om je te helpen spin te krijgen wanneer je de bal raakt, is 3D Spin-technologie ingebouwd. Deze bestaat uit enkele reliëfs die, in combinatie met de ruwe afwerking van het oppervlak van dit racket, grip en meer controle mogelijk maken.
€ 161,12
-€ 90,00
Babolat Counter Viper 3K (Hybrid) - 2023 padel racket
Als je een padelspeler bent die je tegenstander altijd verrast met krachtige schoten en verschillende aanvalseffecten, moet je het volgende spel winnen met de nieuwe Babolat Counter Viper 2023. Het heeft in de kern van het lichaam van het racket een driedubbele laag EVA-rubber en een hybride lichaam om nauwkeurige slagen te geven. Het is een padelracket dat tolerant is voor behendige bewegingen en zich aanpast aan het ontvangen van ballen die agressiever en sneller of met minder snelheid komen.
Het racket is zo gemaakt dat je de riem kunt verwisselen en met elastomeer geïntegreerd in het frame om trillingen te verminderen. De matrijzen zijn gemaakt met een distributiesysteem en verschillende maten in elk racket om zich aan te passen aan de grootte en vorm en om beter gebruik te maken van de kracht en precisie van de slagen.In de kern heeft het drie lagen EVA-rubber. Twee stijvere buitenkanten om met explosieve kracht te slaan en een zachtere binnenkant om zachtere slagen te tolereren, maar die uitkomen met rebound en een efficiënte balvlucht. Zo heb je een veelzijdig racket dat zich goed aanpast aan een grote verscheidenheid aan technieken en slagen tijdens het spelen op de baan.
€ 170,29
€ 260,29