Babolat

Bij Babolat vind je alles wat je nodig hebt om je favoriete sport te blijven beoefenen. Hier kun je padelrackets vinden die perfect aangepast zijn aan jouw speelstijl en je behoeften.

Kies welk type aanvaller je wilt zijn: als je eerder een luchtspeler bent en van alle kanten wilt aanvallen om je tegenstander te overmeesteren, kies dan voor het model AIR. Om punten te scoren en de match in jouw voordeel te beslechten, kies je best voor de TECHNICAL waarmee je van alle kanten kunt smashen. Als je echt er onverwinnelijk wilt zijn als een muur en je wilt het spel geduldig domineren terwijl je op die perfecte bal wacht om de match dan in jouw voordeel te keren, kies dan voor de COUNTER.

Babolat Technical Viper 'Juan Lebrón' (Diamant) - 2023
Babolat Technical Viper 'Juan Lebrón' (Diamant) - 2023
Babolat Technical Viper 2023, het officiële racket van de Spaanse WPT-padelspeler Juan Lebrón. Een racket met een exclusief en onderscheidend ontwerp dat alleen jij op de baan zult hebben.Als padelspeler maak je het verschil met je perfecte techniek in elk spel. Je verrast met krachtige en precieze slagen in elke verdedigende beweging die je tegen je tegenstander maakt. Je zult beslissende en comfortabele slagen hebben terwijl je tegelijkertijd de maximale kracht en precisie van het schot krijgt met dit racket.
Babolat Viper Carbon Victory 'WPT Barcelona Special Edition' (Diamant) - 2022
Babolat Viper Carbon Victory 'WPT Barcelona Special Edition' (Diamant) - 2022
Het Babolat Viper Victory 'Barcelona' padelracket is ideaal om al je kracht af te drukken met zijn diamantvorm, wat het perfect maakt voor professionals, ook met een Black EVA-rubber in de kern zal het krachtiger zijn bij de start.
Babolat Technical Veron (Diamant) - 2023
Babolat Technical Veron (Diamant) - 2023
Dankzij de technologieën die zijn verwerkt in het nieuwe Babolat Technical Veron 2023-racket, word je een speler die ze liever als partner hebben dan als rivaal.Je zult de bal met effect kunnen raken, omdat deze 3D Spin-technologie bevat, die bestaat uit enkele reliëfs op het oppervlak die de krachtoverbrenging naar de bal vergroten. Het bevat ook het Vibrabsorb-systeem, dat je extra comfort geeft bij het slaan, omdat het trillingen van schokken absorbeert en je ook beschermt tegen armblessures.Aan de oppervlakte vinden we de 3D Spin-technologie , een reliëfsysteem waarmee je de bal met spin en meer controle en precisie kunt raken. Evenzo kan voor de smaak en het comfort van de speler de racketriem worden verwijderd voor het geval u hem wilt wassen of vervangen, aangezien dit racket het Smart Buttcap-systeem heeft.
Babolat Air Veron (Hybrid) - 2023
Babolat Air Veron (Hybrid) - 2023
Als je een gevorderde of professionele speler bent die zichzelf omschrijft als een hardcore aanvaller, dan is de Air Veron 2023 speciaal voor jou ontworpen. Het heeft een gewicht van 355 gram, het is vrij licht, waardoor je wat behendigheid op de baan en kracht in de slagen krijgt.Het heeft een hybride vorm of ook wel bekend als een traan, dus je zult een geweldige balans hebben bij het slaan. Je zult niet te stoppen zijn. Het heeft ook een vrij modern en kleurrijk ontwerp, een combinatie van blauw, grijs en rood. Breng kracht en ernst over op je spel.
Dit racket van het Franse merk Babolat bevat een reeks technologieën die zijn ontworpen om het spel van de atleet te maximaliseren. Onder hen kunnen we de 3D Spin-technologie benadrukken, die spin zal bereiken, evenals een geweldige controle over het racket, dankzij de ruwe afwerking en de combinatie met deze technologie.Het heeft ook het Vibrabsorb-systeem , waardoor je je comfortabeler voelt op de baan, omdat het trillingen na schokken absorbeert. Bovendien heeft het het Holes Pattern System , waarmee je alle kracht op de bal kunt overbrengen en een precieze en energieke slag kunt bereiken.
Babolat Air Viper 16K (Hybrid) - 2023
Babolat Air Viper 16K (Hybrid) - 2023
Het is een racket met extreem wendbare en gemakkelijke bediening, de nieuwe Babolat Air Viper 2023. Dit is te danken aan het hybride gevormde lichaam en de matrijzen die zijn ontworpen om zich aan te passen aan de vorm van het racket met een specifieke verdeling en diameter om een ​​betere overdracht van energie en kracht mogelijk te maken, afgezien van het verlichten van het gewicht. Daarnaast heeft de manchet een systeem waarmee je de band eenvoudig kunt verwisselen. Verwijder het om het te wassen of om er een te plaatsen die het beste bij uw smaak en behoeften past.
Geniet van een racket dat het gevoel van trillingen tijdens het slaan vermindert. Aan de brug is elastomeer materiaal toegevoegd om trillingen in het racket te verminderen. Dit verkleint ook de kans op blessures.Het heeft een kern gemaakt met drie lagen EVA-rubber in verschillende dichtheden. Een mix van hardheid, stijfheid en demping om de beste prestaties van elk te voelen. Verras met beslissende en krachtige slagen terwijl je langzame slagen kunt ontvangen en met een goede rebound naar de tegenstander kunt sturen. Een veelzijdig racket dat zich aanpast aan alle soorten slagen en intensiteiten om comfortabel en efficiënt te spelen.
Babolat Technical Viper 12K (Diamant) - 2023
Babolat Technical Viper 12K (Diamant) - 2023
Net als zijn tweelingbroer uit de speciale editie in samenwerking met Juan Lebrón, is de Technical Viper 2023 een racket dat de grote competities aankan. Dit is deels het gevolg van hoe goed het is uitgerust met technologie.Te beginnen met het Vibrabsorb by SMAC-systeem, een technologie die speciaal is ontworpen om de speler niet alleen te beschermen tegen mogelijke armblessures, maar ook alle trillingen na een botsing absorbeert en comfort aan het spel toevoegt. Het bestaat uit het opnemen van een hoogwaardig materiaal zoals elastomeer in het hart van het racket.
Dit racket bevat ook de Holes Pattern System-technologie, waarvan het belangrijkste doel is om de overdracht van energie en kracht op het moment van slaan te vergroten. En om je te helpen spin te krijgen wanneer je de bal raakt, is 3D Spin-technologie ingebouwd. Deze bestaat uit enkele reliëfs die, in combinatie met de ruwe afwerking van het oppervlak van dit racket, grip en meer controle mogelijk maken.
Babolat Counter Viper 3K (Hybrid) - 2023
Babolat Counter Viper 3K (Hybrid) - 2023
Als je een padelspeler bent die je tegenstander altijd verrast met krachtige schoten en verschillende aanvalseffecten, moet je het volgende spel winnen met de nieuwe Babolat Counter Viper 2023. Het heeft in de kern van het lichaam van het racket een driedubbele laag EVA-rubber en een hybride lichaam om nauwkeurige slagen te geven. Het is een padelracket dat tolerant is voor behendige bewegingen en zich aanpast aan het ontvangen van ballen die agressiever en sneller of met minder snelheid komen.
Het racket is zo gemaakt dat je de riem kunt verwisselen en met elastomeer geïntegreerd in het frame om trillingen te verminderen. De matrijzen zijn gemaakt met een distributiesysteem en verschillende maten in elk racket om zich aan te passen aan de grootte en vorm en om beter gebruik te maken van de kracht en precisie van de slagen.In de kern heeft het drie lagen EVA-rubber. Twee stijvere buitenkanten om met explosieve kracht te slaan en een zachtere binnenkant om zachtere slagen te tolereren, maar die uitkomen met rebound en een efficiënte balvlucht. Zo heb je een veelzijdig racket dat zich goed aanpast aan een grote verscheidenheid aan technieken en slagen tijdens het spelen op de baan.
Babolat Counter Vertuo (Hybrid) - 2023
Babolat Counter Vertuo (Hybrid) - 2023
Het nieuwe Babolat Counter Vertuo 2023 padelracket is gemaakt om te genieten van krachtige slagen met gemakkelijke toegang op het veld tijdens je games. De oppervlakken zijn gemaakt met Soft Fibre, een zacht vezelmateriaal met een zachte en elastische touch voor goede rebounds. In de body van het racket zit Black EVA, een flexibel rubber dat de bal dempt en zachtjes laat stuiteren. Een racket voor spelers met een tegenaanvaltechniek die gemakkelijk met kracht en comfort willen slaan.
Met een licht gewicht voor eenvoudige bediening en dat je de precisie van de slagen snel kunt bewerken. Daarnaast zijn er een specifieke opstelling en maten ontworpen en toegepast op het racket om het gewicht te verlichten en efficiënter gebruik te maken van kracht. Ook heeft het blad een 3D-reliëf om het vermogen om te variëren te vergroten en de effecten te verbeteren die je de bal bij elk schot wilt geven. Een betere grip die het voor jou gemakkelijker maakt om in de tegenaanval te gaan en het volgende punt te scoren.

Babolat Air Vertuo (Hybrid) - 2023
-€ 25,00
Babolat Air Vertuo (Hybrid) - 2023
Spring het veld op met het nieuwe Babolat Air Vertuo 2023, gemaakt van resistente en flexibele materialen van topkwaliteit die je veel gemak zullen geven tijdens de belangrijkste games. Krijg snelle bewegingen om je rivalen gemakkelijk te verslaan.Vervaardigd in een druppelvorm met een EVA-rubberen kern samen met een carbon frame en een glasvezel oppervlak dat je maximale kracht en grote wendbaarheid geeft.
€ 154,95
€ 179,95
Babolat Dyna Energy (Druppel) - 2023
Babolat Dyna Energy (Druppel) - 2023
De Babolat Dyna Energy 2023 is een racket met een traanvormige body en een licht gewicht van 330 gram en zijn druppelvormige lichaam waarmee u met grote kracht en behendigheid kunt spelen. Met een medium balans heb je een veelzijdig spel dat zich aanpast aan elk moment van het spel. Als je een padelspeler bent die een schop wil die weinig weegt om blessures te voorkomen en gemakkelijk te hanteren is.
Materialen die worden gebruikt voor een betere absorptie van de trillingen die bij elke slag worden veroorzaakt. Elastomeer vermengd met grafeen dat op de brug van het blad wordt geplaatst. De oppervlakken zijn gemaakt met Carbon Flex, een stof gemengd met glasvezel en carbon om te genieten van de beste prestaties van beide materialen. Sla met dynamische kracht op een flexibel oppervlak. En met Black EVA binnenkant voor een comfortabele en rebound touch dankzij de dichtheid en geruststellende flexibiliteit.
Babolat Dyna Spirit (Druppel) - 2023
Babolat Dyna Spirit (Druppel) - 2023
Met 330 gram en een dikte van 36 mm is de nieuwe Babolat Dyna Spirit 2023 een padelracket dat weinig weegt om het u gemakkelijker te maken om op de baan te bewegen. Met door Babolat gepatenteerde technologie om microperforaties te maken in de oppervlakken van de racketbladen om het gewicht te verlichten en de slagen te verbeteren. Perfect voor spelers die met dynamiek en snelheid spelen door een superlicht racket in de hand te hebben waarmee ze nauwkeurige en energieke slagen kunnen maken.
De oppervlakken zijn ontworpen om de effecten die je de baan van de bal wilt geven te verbeteren en een goede overdracht van energie te hebben. Het oppervlak heeft een 3D Spin-reliëf en de gaten zijn gedimensioneerd en verdeeld volgens de grootte van het racket om precisie te bereiken in de uitvoer van de slagen. Voel ook beter contact en grip van het racket met de bal.Binnenin zit Black EVA, een elastisch rubber met hoge dichtheid dat zowel geruststellende als krachtige slagen mogelijk maakt. En met zachte en flexibele vezels op het oppervlak die goede rebounds en baluitgangen tolereren. Met een druppelvormig lichaam voor veelzijdig spel, bestuurt het het racket en slaat met kracht.

Babolat Stima Energy (Rond) - 2023
-€ 45,00
Babolat Stima Energy (Rond) - 2023
Babolat presenteert de nieuwe Stima Energy , een hoogwaardig racket dat is ontworpen met de nieuwste technologie, zodat u zoveel mogelijk van deze sport kunt genieten.Onder de technologieën die dit racket bevat, kunnen we het Vibrabsorb-systeem benadrukken, dat een elastomeer in het grafiet van het hart van het racket bevat, erin slaagt de trillingen van het racket aanzienlijk te verminderen, waardoor een super comfortabel spel wordt geboden dat niet schadelijk is voor je gewrichten. De technologie van het Holes Pattern System helpt je agressievere aanvallen uit te voeren naarmate de krachtoverbrenging naar de bal toeneemt.En als kroonjuweel hebben we de exclusieve technologie gepatenteerd door het Franse merk, de MicroPerf, die verantwoordelijk is voor het verminderen van het gewicht van het blad van het racket door middel van microperforaties. Bovendien heeft het de Syntec Uptake-grip , die u meer weerstand en duurzaamheid zal bieden.
€ 194,95
€ 239,95

Babolat Stima Spirit (Rond) - 2023
-€ 15,00
Babolat Stima Spirit (Rond) - 2023
Het nieuwe Stima Spirit-racket van Babolat bevat 4 hoogwaardige technologieën om uw spel te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen. Het eerste, het Holes Pattern System, zorgt voor de grootst mogelijke overdracht van kracht naar de bal, waardoor echte schoten naar je tegenstanders worden gestuurd.
Het tweede, het Vibrabsorb-systeem beschermt u tegen mogelijk letsel en absorbeert trillingen van schokken.
De derde is de 3D Spin-technologie, die het gemakkelijker voor je maakt om spin te bereiken bij het raken van de bal en de verrassingsfactor in jouw voordeel zet.
De vierde is de MicroPerf, een door Babolat gepatenteerde technologie die meer lichtheid toevoegt en het goede slagoppervlak vergroot dankzij enkele microperforaties in de kop van het racket.
€ 164,95
€ 179,95