EVA Pro

Puma Nova Pro Hybrid - 3K (Hybrid) - 2024 padel racket
Het NOVA Padel Pro Hybrid padelracket heeft een uniforme gewichtsverdeling waardoor het een van de meest gebalanceerde en veelzijdige rackets in het assortiment is.Het bevat een frame van koolstofvezel met dubbele buizen en een druppelvormig profiel, dat een middelgrote sweetspot en een perfecte balans tussen kracht en precisie creëert.

Frameontwerp en samenstelling: 100% koolstofvezel dubbelbuisvormig designframe
Blad: 3K Carbon
Greepkoord: zwart gevlochten greepkoord met neopreen hoes met merklogo
Stopper: spuitgegoten LDPE-greepstop met aangebrachte merksticker
Afwerking Blad: mat schuurpapier
Collectie: 2024
€ 123,93
Puma Nova Elite Hybrid - 3K (Rond) - 2024 padel racket
De Puma Nova Elite Hybrid is zeer geschikt voor de allround speler die power en controle zoekt. Het hybride blad heeft de speeleigenschappen van zowel een rond als druppelvormig racket: de controle van een rond racket, en de power van een druppelvorm. De hoge balans in combinatie met het gewicht maakt het racket zeer evenwichtig.

Frameontwerp en samenstelling: 100% koolstofvezel dubbelbuisvormig designframe
Composiet textielversterking (oppervlak): 3K Carbon koolstof geweven
Midden balans
Greepkoord: gekleurd gevlochten greepkoord zwart met neopreen hoes met merklogo
Verstelbaar trekkoord
Spuitgegoten LDPE-greepstop met aangebrachte merksticker
Collectie: 2024
€ 194,17
Vibora Black Mamba Radical - 12K (Diamant) - 2024 padel racket
De Vibora Black Mamba Radical 12K 2024 vertegenwoordigt een monumentale sprong in de wereld van padel. Het avant-gardistische ontwerp, gecombineerd met superieure technische kenmerken, zorgt ervoor dat je niet alleen de aandacht trekt op het veld, maar ook het spel domineert met kracht en precisie. Dit padelracket is de perfecte combinatie van traditie, innovatie en prestaties op hoog niveau. Dit Vibora-racket is gemaakt voor spelers die weigeren compromissen te sluiten op het gebied van stijl en prestaties. Het belooft niet alleen, maar levert ook bij elke slag, waardoor elke wedstrijd onvergetelijk wordt. Om het af te maken, heeft het een traanvormige diamantvorm en een enigszins hoge balans.
Dit padelracket is niet voor iedereen; Het is speciaal ontworpen voor gevorderde spelers met een aanvallend profiel. Voor degenen die bij elke slag al hun kracht willen overbrengen en een hulpmiddel willen dat hun intensiteit op de padelbaan aanvult. Want door het dragen van de Vibora Black Mamba Radical kies je niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor exclusiviteit en elegantie. De carbonafwerkingen en gele details zorgen ervoor dat je opvalt, terwijl de prestaties ervoor zorgen dat je je onoverwinnelijk voelt op de padelbaan.

Diamant-traanontwerp, ontworpen voor meer grip.
Carbonconstructie, versterkt met 12K Carbon, veelbelovende duurzaamheid en lichtheid.
Gelamineerde EVA-rubberen kern met gemiddelde hoge dichtheid voor een droog en optimaal gevoel.
Ruwe glanzende afwerking, ontworpen om de spin bij elke slag te verbeteren.
Versterkte brugzone, minimaliseert trillingen en maximaliseert het comfort.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 318,14
Vibora King Cobra Elite - 24K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek de Vibora King Cobra Elite 24K 2024, een padelracket dat het spel opnieuw definieert. Met zijn innovatieve diamant vorm en 24k-koolstofsamenstelling biedt hij maximale duurzaamheid en lichtheid. De medium-grade EVA Pro rubberen kern met meerdere dichtheid en de gladde 3D-afwerking verbeteren het balcontact aanzienlijk. Ontworpen voor spelers die kracht in hun padelracket waarderen, is de King Cobra Elite 24K de perfecte keuze. Dit racket biedt maximale kracht bij elke slag dankzij de ruitvormige mal en hoge balans. De solide structuur, gemaakt van 100% koolstof met 24k-stof op de vliegtuigen, garandeert uitzonderlijke prestaties. Bovendien zorgt het 3D-gestructureerde oppervlak voor betere grip en spin op de bal. Met verstevigingen in de brug voor meer stabiliteit en vermindering van trillingen.
Dit racket is ontworpen voor aanvallende spelers met een hoog spelniveau. Het vereist een goede techniek om het onder de knie te krijgen vanwege de kracht en de vraag op de padelbaan. Als je op zoek bent naar een spannende uitdaging en je wilt opvallen op de baan, dan is dit het racket voor jou. De Vibora King Cobra Elite 24K is niet voor niets een van Vibora's best verkochte rackets. Elk seizoen boeit het spelers met zijn uitzonderlijke prestaties en aantrekkelijk ontwerp. In deze editie keert hij terug met zijn karakteristieke combinatie van zichtbaar carbon en rode details die je niet alleen zullen helpen winnen, maar je ook zullen laten opvallen op het circuit. Wacht niet langer en voel het verschil!

Maximale kracht bij elke slag dankzij de diamant vorm en de hoge balans.
Stevige structuur met 100% koolstof en 24K Carbon op het blad
Uitzonderlijk aanvoelend gevoel met EVA-rubber van gemiddelde dichtheid in de kern.
3D-gestructureerd oppervlak voor spin op de bal.
Verstevigingen op de brug voor meer stabiliteit en vermindering van trillingen.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 264,42
Vibora Black Mamba Elite - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de Vibora Black Mamba Elite 3K 2024, een padelracket dat je een unieke ervaring op de baan biedt. Het hybride ontwerp combineert druppel- en diamantvormen, met gescheurde details aan de zijkanten van de brug, waardoor hij uitzonderlijk veelzijdig is. Met een EVA Pro-rubberen kern van gemiddelde kwaliteit en een gladde 3D-afwerking verbetert dit racket het contact met de bal aanzienlijk. De Black Mamba Elite 3K 2024 valt op door zijn balans, met een druppelvorm en een medium balans die hem veelzijdig maken in verdediging en aanval. Het is gebouwd met 3K Carbon voor meer weerstand en biedt een ongelooflijk gevoel dankzij de middelzachte EVA Pro-kern. De verstevigingen aan de zijkanten zorgen voor een grote stijfheid.
Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers van gevorderd niveau die zich willen onderscheiden op het veld. De veelzijdigheid in het spel, de balans en het vermogen om spin te genereren maken het ideaal voor spelers die zich zowel in de verdediging als in de aanval willen verbeteren. Naast zijn uitzonderlijke technische prestaties biedt de Vibora Black Mamba Elite 3K ook een indrukwekkende esthetiek. In deze editie keert hij terug met een zichtbare carbonafwerking en fluorgele details die je niet alleen zullen helpen winnen, maar je ook zullen laten opvallen op het circuit. Wacht niet langer en voel het verschil!

Hybride (Druppel) vorm voor veelzijdigheid tijdens het spelen.
3K carbon constructie voor grotere weerstand.
Middelzachte EVA Pro-kern voor uitzonderlijk gevoel.
3D ruw oppervlak voor nauwkeurige spin op de bal.
Verstevigingen aan de zijkanten voor meer stijfheid.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 227,23
Vibora Yarara Elite - 24K (Druppel) - 2024 padel racket
Maak kennis met de Vibora Yarara Elite 24K 2024, een high-end padelracket met een ongekend design. De innovatieve hybride body, samengesteld uit 24K carbon, biedt niet alleen duurzaamheid en lichtheid, maar garandeert ook een perfecte combinatie van kracht en controle om te domineren op de padelbaan. Met zijn gedetailleerde gouden afwerkingen, vergelijkbaar met die van de Yarara.
Dit racket is ontworpen voor spelers die zich inzetten voor padel, die meerdere keren per week spelen en een hoog niveau hebben. Als je op zoek bent naar een perfecte balans tussen kracht, controle en comfort, dan is de Vibora Yarara Elite 24K jouw bondgenoot om in elke wedstrijd te slagen. Naast de superieure prestaties zorgt de combinatie van hoogwaardige materialen voor een ongeëvenaarde duurzaamheid en esthetiek. De glans van het zichtbare carbon, aangevuld met het gouden logo en rode details, zorgt ervoor dat jij opvalt op elke padelbaan.

Het biedt gebalanceerde kracht en controle dankzij de druppelvorm en middelhoge balans.
Structurele versterkingen op hartniveau om trillingen te verminderen.
Buisvormige koolstofconstructie en 24K carbon op het blad.
Betere in-game effecten dankzij ruwe 3D-afwerking.
Comfort bij contact met pro eva-rubber met gemiddelde dichtheid.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 264,42
Vibora Diva Elite - 3K (Rond) - 2024 padel racket
De Vibora Diva Elite 3K 2024 vertegenwoordigt het hoogtepunt van innovatie en design in de wereld van padel. Dit racket is niet alleen ontworpen om optimale prestaties te leveren, maar is ook het toonbeeld van luxe en esthetiek, een waar meesterwerk dat vorm en functie combineert. Met zijn exclusieve oversized ronde vormontwerp en medium-lage balans en gescheurde details aan de zijkanten van de brug, is de Diva Elite 3K van Vibora de perfecte keuze voor wie niet alleen op zoek is naar uitzonderlijke prestaties op de padelbaan, maar ook naar een ongeëvenaarde aanwezigheid en stijl.
Dit racket is speciaal ontworpen voor veeleisende dames die uitmuntendheid zoeken in elke slag. Het is een krachtig racket waarmee je behendig kunt verdedigen en aanvallen, waardoor het ideaal is voor degenen die met passie en vastberadenheid spelen. U zult er niet alleen dol op zijn vanwege de superieure prestaties, maar ook vanwege het exclusieve ontwerp. De zichtbare carbondetails gecombineerd met paarse nuances en een glanzende afwerking maken dit racket tot een waar lustobject op de padelbaan.

Lichtgewicht racket met een gewicht tussen de 350 - 365 gram voor optimale handling.
Oversized Rond formaat met medium-lage balans die een grote sweet spot genereert.
Stevige structuur versterkt in het bruggebied voor superieure duurzaamheid.
EVA-pro-rubber met gemiddelde dichtheid dat voor een onverslaanbaar gevoel zorgt.
Blad is versterkt met 3K Carbon en ruwe afwerking om het contact met de bal te verbeteren.
Het behoort tot de Vibora 2024 racketcollectie.
€ 218,97
-€ 25,00
Dunlop Inferno Carbon Extreme - 3K (Hybrid) - 2023 padel racket
Het Dunlop Inferno Carbon Extreme padelracket geeft je ongelooflijke controle en kracht dankzij zijn hybride vorm.Het heeft ook een EVA PRO-rubber dat een buitengewone output aan de bal geeft met maximale snelheid. De fabricage is 100% koolstof voor luxe sterkte en duurzaamheid.
Eersteklas 3K Carbon-constructie voor superieure prestaties bij alle slagen. De Tri-Bar brugversterking zorgt voor extra stabiliteit voor uitzonderlijke controle en Booster Grooves langs het frame garanderen meer kracht bij alle aanvallende schoten.
€ 119,59
€ 144,59
Dunlop Rapid Power 4.0 (Druppel) - 2023 padel racket
De Dunlop Rapid Power 4.0 biedt u een ongelooflijke weerstand en duurzaamheid dankzij het buisvormige grafietframe en de glasvezelvlakken.De druppelvorm is ideaal voor veelzijdigheid tussen controle en kracht, en heeft ook een EVA-rubber in de kern dat perfect is voor een uitstekende baloutput.
€ 90,87
-€ 50,00
Dunlop Aero-Star 16K (Diamant) - 2023 padel racket
De nieuwe Dunlop Aero-Star heeft een super-premium 16K Carbon constructie voor maximale consistentie en prestaties. De Tri-Clamp-versterking zorgt voor stabiliteit voor meer controle en verminderde weerstand voor hogere zwaaisnelheden en kracht bij aanvallende slagen. Het exclusieve Power Holes-geboorde gatenpatroon genereert extra kracht bij aanvallende slagen en de Hyper Gryp-textuurafwerking genereert extra spin voor meer doordringende slagen.
€ 135,91
€ 185,91