Babolat


Babolat Movea (Heren) - 2022
Nieuw
Babolat Movea (Heren) - 2022
De Babolat Movea Padel is een comfortabele schoen die extra ondersteuning en bescherming biedt aan de voet. Deze lichtgewicht schoen is ontworpen voor de snelle behendige spelers. De tussenzool van deze schoen bevat de KPRS-X technologie, de KPRS-X zorgt voor uitstekende demping en comfort en bestaat uit strategische geplaatste foam rondom de hiel en voet. Tot slot biedt de Ortholite binnenzool met EVA Bidensity uitzonderlijke demping en extra draagcomfort.De sterke buitenzool is afkomstig uit de Michelin fabriek. De materialen die gebruikt worden bij de fabricage van banden, zijn ook gebruikt in de buitenzool van deze topschoen. Door het gebruik van sterk en slijtvast rubber is de duurzaamheid ongeëvenaard. De vaste buitenzool biedt uitstekende grip op padelbanen.

Babolat Propulse Fury (Heren) - 2022
Nieuw
Babolat Propulse Fury (Heren) - 2022
De Babolat Propulse Fury All Court Heren is afkomstig uit de Babolat schoenencollectie. De Babolat schoenen zijn voorzien van innovatieve technologieën en een zeer universele pasvorm. De duurzame schoen biedt goede stabiliteit en zorgt voor veel draagcomfort.De schoen is voorzien van een mesh tong en perforaties, wat zorgt voor extra ventilatie en comfort. De schoen voelt stabiel en stevig aan dankzij de ‘footbelt technologie’, waardoor de voet goed op de plaats wordt gehouden. De materialen van de buitenzool zijn afkomstig uit de Michelin fabriek. Dezelfde materialen die gebruikt worden bij de fabricage van banden, zijn ook gebruikt in de zool van deze absolute topschoen. Hierdoor gaat de slijtvaste zool langer mee.De stevige buitenzool heeft een hoge slijtvastheid en biedt extra stabiliteit. De zool is daarbij erg duurzaam en biedt comfortabele ondersteuning. De buitenzool maakt de schoen geschikt voor gravel-, smashcourt- en hardcourtbanen.

Babolat Jet Premura 2 (Heren) - 2023
Nieuw
Babolat Jet Premura 2 (Heren) - 2023
De nieuwe Jet Premura padelschoen vindt zichzelf opnieuw uit en breekt de mal. Dankzij het innovatieve ontwerp met twee grote ventilatievensters op de wreef en een lager gewicht biedt de Jet Premura Babolat Padel uitzonderlijk comfort en ademend vermogen.
Met een nog flexibelere zool en de nieuwste Matryx-technologie ervaar je unieke sensaties, zowel bij de aanval als bij de meest technische muurrebounds.

Babolat Jet Premura 2 APT (Heren) - 2023
Nieuw
Babolat Jet Premura 2 APT (Heren) - 2023
De nieuwe Jet Premura Padel is vernieuwd en draagt nu de kleuren van de APT Padel Tour, het internationale professionele padelcircuit, dat groeiende is. De Jet Premura Babolat Padel heeft een innovatief ontwerp waaraan twee grote ventilatieopeningen op het bovenwerk zijn toegevoegd en is nog lichter van gewicht. Daardoor biedt de Jet Premura Babolat Padel u een uitzonderlijk comfort en ademend vermogen.
Dankzij een nog flexibelere zool en de modernste Matryx technologie zult u op zowel aanvallende als technische returns vanuit de glazen ruit een nog nooit eerder ervaren gevoel hebben.