Dual Density

StarVie Metheora Dual (Rond) - 2024 padel racket
StarVie Metheora Dual (Rond) - 2024 padel racket
Het Metheora Dual-racket is ontworpen voor de meest veeleisende spelers, met een geavanceerd spelniveau dankzij het Dual Density-rubber. Het racket kan zich aanpassen aan elk type slag en biedt een gevoel van comfort bij langzame schoten en zorgt voor extra explosiviteit bij snelle en aanvallende schoten.
Het blad is uitgerust met een 100% 3K-koolstofsamenstelling, zowel in het vlak als in de buisvorm van het blad.De nieuwe Noene Inside StarVie anti-shock padelgrip, exclusief voor de rackets van het merk en standaard gemonteerd, absorbeert en beschermt tot 96% van de negatieve energie die wordt gegenereerd door schokken en trillingen.
De kern is uitgerust met het Dual Density rubber, wat is samengesteld uit rubbers met verschillende dichtheden, waarbij de buitenste lagen een lagere dichtheid hebben dan de binnenste.
De ruwheid op het vlak rechtstreeks uit de mal onderscheidt zich door zijn stabiliteit en duurzaamheid. Dankzij de Full Plane Effect-technologie kun je de bal met grotere precisie laten draaien. De grip is met 1 cm meer lengte uitgerust om de grip met twee handen comfortabeler te maken bij backhand slagen.