Backpacks

StarVie Pro Astrum Backpack - 2024
De nieuwe Pro Astrum-rugzak heeft een nieuw ontwerp in grijze en oranje kleuren met een grote opslagcapaciteit, perfect voor het spelen van padel. Het heeft een beschermd vak om elektronische apparaten comfortabel mee te nemen en een centraal vak om padeluitrusting, het racket en andere accessoires op te bergen.Bovendien heeft deze padelrugzak een versteviging in het lendengedeelte die meer comfort mogelijk maakt bij het bereiken van de baan. De handvatten zijn voorzien van een volledig verstelbaar sluitsysteem met borstband. Het ontwerp van de ritstrekkers maakt het gemakkelijk om de zakken te openen.

Afmetingen: 54 cm x 35 cm x 23 cm.
Materialen: PVC-rubber en PVC-twill.
Kleur: Grijs en Oranje
Collectie: 2024
StarVie Hard Kenta Backpack - 2024
De nieuwe StarVie Hard Eva Kenta rugzak is ontworpen met een grote opslagcapaciteit. Het heeft een centraal compartiment waarin je een racket, padeluitrusting en de rest van de accessoires kunt opbergen, zodat je er op het veld van kunt genieten. Deze rugzak is ontworpen om padel te spelen, maar ook om naar je werk te gaan, omdat hij een beschermd vak heeft om je laptop comfortabel mee te nemen.Het bevat een lendenversterking en verschillende handvatten om ongemak te voorkomen. Naast een onafhankelijk compartiment met een ventilatiesysteem om schoenen op te bergen. Het bevat nieuwe ritstrekkers die een soepele en gemakkelijke opening van de zakken mogelijk maken.

Afmetingen: 50 cm x 32 cm x 22 cm.
Materialen: Polyestermand, Polyester 900D, Hard Eva.
Kleur: Zwart en Donkergrijs
Collectie: 2024
StarVie Astrum Eris Backpack - 2022
De StarVie Astrum Eris Backpack valt op door zijn grote opslagcapaciteit, met een onafhankelijk en geventileerd gedeelte aan de onderkant om je schoenen op te bergen, een achterzak, een kleiner vak aan de voorkant en twee andere zijvakken met een extra vak om de waterfles te dragen en altijd gehydrateerd te blijven.