Rackettassen

StarVie White Padel rackettas - 2024
De Padel White rackettas presenteert een innovatief ontwerp met twee TermoTech-compartimenten aan de zijkanten. Deze compartimenten, gemaakt van thermisch materiaal, bieden effectieve bescherming tegen kou of hitte, waardoor de rackets hun technische eigenschappen behouden.Met een functionele insteek biedt deze padelrackettas de mogelijkheid om rackets, sportkleding en accessoires te vervoeren zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte. Het bevat een centraal vak voor meer organisatie, evenals een individueel geventileerd compartiment dat speciaal is ontworpen voor het opbergen van schoenen. Naast het praktische ontwerp is de White Paddle Bag uitgerust met een lendenversterking die comfort biedt en mogelijk ongemak bij het dragen voorkomt.

Afmetingen: 52 cm x 25 cm x 28 cm.
Materialen: PU-leer.
Kleur: Wit en Paars
Collectie: 2024
StarVie Padel Elite rackettas - 2024
De Padel Elite rackettas is voorzien van twee compartimenten aan de zijkanten TermoTech (thermisch materiaal) die de rackets beschermen tegen zowel kou als hitte, waardoor de eigenschappen intact blijven. Dankzij het functionele ontwerp kunt u rackets, sportkleding en accessoires vervoeren zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte. Het heeft een centraal vak en een individueel geventileerd compartiment om schoenen op te bergen. Het bevat een lendenversterking om ongemak te voorkomen bij het laden van het padelracket.

Afmetingen: 52 cm x 25 cm x 28 cm.
Materialen: PU-leer
Kleur: Zwart en Wit
Collectie: 2024
StarVie Hex Kenta rackettas - 2024
De nieuwe Hex Kenta padelrackettas in de kleuren zwart en groen heeft een grote opbergcapaciteit. Het bestaat uit een centraal vak met ruimte voor padeluitrusting en andere accessoires. Bovendien is er als nieuwigheid een vak voor een ballenblik ingebouwd.Het heeft twee Termotech-compartimenten (thermisch materiaal) aan de zijkanten voor het padelracket, exclusief ontworpen om het padelracket te beschermen tegen hitte en zo de conservering en het onderhoud ervan te garanderen. Deze padelrackettas is voorzien van een individueel compartiment voor het opbergen van schoenen met een ventilatiesysteem. Bovendien is het lendengedeelte van het padelracket versterkt voor meer comfort.

Afmetingen: 60 cm x 34 cm x 38 cm.
Materialen: Polyestermand, Simil Carbon en PVC
Kleur: Zwart en Groen
Collectie: 2024
StarVie Dronos Tour padeltas - 2023
De nieuwe StarVie Dronos Tour paletero die is gearriveerd om je te laten opvallen wanneer je op de baan komt. Gemaakt met comfortabele, hoogwaardige materialen die u weerstand en duurzaamheid bieden tijdens gebruik.Met een modern en elegant design waarmee je opvalt tussen collega's en rivalen. Met voldoende capaciteit zodat je geen spullen vergeet.
StarVie Basalt Tour padeltas - 2023
Geniet ten volle van je padelspellen met de bescherming die de nieuwe StarVie Basalto Tour padelrackettas je bezittingen biedt, gemaakt met materialen van de beste kwaliteit.Gemaakt met een modern en elegant ontwerp waarmee je opvalt, waar je ook bent.
StarVie Aquila Line padeltas - 2023
De nieuwe StarVie Aquila Line padel-rackettas die is gearriveerd om u maximale bescherming en veiligheid te bieden bij de zorg voor uw bezittingen terwijl u in uw trainingssessies en padel-wedstrijden bent.Ontworpen met een moderne en unieke stijl waarmee u zich onderscheidt van uw collega's en rivalen.
StarVie Triton 2.0 padeltas - 2023
De nieuwe StarVie Triton 2.0 padel-rackettas is gearriveerd om deel uit te maken van je padelwedstrijden. Met een elegant en modern design waarmee je opvalt, waar je ook bent.Vervaardigd met hoogwaardige materialen die u een uitstekende weerstand tegen gewicht geven, met een grote opslagcapaciteit.