Wilson

Spelen met padel rackets van Wilson, het Amerikaanse sportmerk? Dankzij de uitmuntende producten in het verleden, heeft dit merk een ijzersterk imago opgebouwd. Als ze iets doen, doen ze het goed! Al sinds 1913 is het merk actief in tal van verschillende sporten. En in welke sport dan ook: ze doen het goed. Sinds kort is het bedrijf actief in de wereld van padel en daar zijn ze direct goed van start gegaan. Ze ontwikkelen hoogwaardige rackets en gebruiken daarbij vernieuwende technieken. Ook gebruiken ze de feedback van topspelers in de padelwereld, om het perfecte padel racket te kunnen ontwikkelen.

Veel merken hebben een samenwerking met één of meerdere sterspelers. Sinds 2020 is de topspeler Fernando Belasteguin onderdeel van het team van Wilson. Hij krijgt hier zijn eigen lijn producten en zal daarnaast bijdragen aan de ontwikkeling van de padel rackets van Wilson, zodat de hoogste kwaliteit wordt nagestreefd. Dankzij de ruime ervaring van Wilson in de sportwereld en de input van een speler als Belasteguin, kan je er met een padel racket van Wilson op vertrouwen dat je hoge kwaliteit in handen hebt. Zo hebben ze bijvoorbeeld een speciale techniek voor het boren van de gaten, de Sharp Hole Technology, waardoor je meer controle hebt over de bal.

Elke padel speler kan bij Wilson terecht voor een geschikt racket. Zo hebben ze rackets voor junioren en senioren. Daarnaast zijn er diverse rackets voor zowel de beginnende speler als de gevorderde speler. Het merk heeft vooral veel rond- en druppelvormige rackets en minder diamantvormige rackets. Ervaren spelers zullen echter heel goed uit de voeten kunnen met één van de diamantvormige rackets van het merk.

Wilson Accent (Druppel) - 2023
Wilson Accent (Druppel) - 2023
De Accent-familie, gloednieuw in de padelracketcollectie van Wilson, staat bekend om het genereren van gemakkelijke kracht en maximaal comfort. Het Accent Padel-racket is de ideale keuze voor occasionele spelers die op zoek zijn naar gemakkelijke kracht en maximaal comfort.
Technologieën die deze kenmerken aanvullen, zijn onder meer zacht EVA-schuim, druppelvorm en een versterkt blad. Het bevat een afneembaar polskoord dat spelers op elk moment tijdens een training of wedstrijd kunnen verwisselen.
De dikkere textuur verlengt de contacttijd met het oppervlak van het racket, waardoor een dempend effect ontstaat dat bij elke slag maximaal comfort en moeiteloze kracht genereert. De vorm verhoogt de demping over het gehele slagoppervlak en vernauwt het profiel om trillingen te verminderen en de sweet spot te verbeteren. Het biedt een gedempt gevoel met indrukwekkende schokabsorptie, waardoor een effectieve combinatie van comfort en lichtgewicht kracht ontstaat.
Revolutionair concaaf ontwerp langs de rand van het racket dat de sweet spot en het speeloppervlak vergroot om de kracht te vergroten. Exclusieve polyurethaan- en Izo-Zorb-legering die een uitstekende combinatie van hechting en demping biedt.
De constructie kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd van het handvat van het racket, zodat de gebruiker gemakkelijk het type en de kleur van de polssnaar kan verwisselen of aanpassen. De organische nylonsamenstelling van Agiplast vermindert het totale materiaal dat in de handgreepkap wordt gebruikt met 20%.
Wilson Accent LT (Druppel) - 2023
Wilson Accent LT (Druppel) - 2023
Elegant, mooi en krachtig. Dat is wat het nieuwste Accent LT padelracket te bieden heeft. De lichtere versie in de Accent-collectie, de Accent LT, is perfect voor casual spelers die op zoek zijn naar een prachtig padelracket dat gemakkelijk te gebruiken is en comfortabele kracht produceert.
Technologieën die deze kenmerken aanvullen, zijn onder meer het zachte EVA-schuim, de druppelvorm en het versterkte blad. Dit strakke, moderne racket bevat een afneembaar polskoord, zodat spelers deze op elk moment tijdens een training of wedstrijd kunnen verwisselen.
Wilson Carbon Force Pro - 3K (Diamant) - 2023
Wilson Carbon Force Pro - 3K (Diamant) - 2023
Competitieve spelers kiezen voor de Wilson Carbon Force Pro vanwege hun mix van speelbaarheid en controle. Dit diamantvormige racket is ontworpen met EVA-schuim en biedt een hoge mate van precisie bij verdedigend spel.
Met zijn brede sweetspot is het een vergevingsgezind racket voor spelers die meer kracht willen toevoegen en hun spel willen beheersen. En hoewel dit racket is ontworpen voor controle, biedt het veel snelheid bij volleys en smashes. Het slagvlak van koolstofvezel zorgt voor een indrukwekkende kracht en bevat een grip met textuur om spin aan de bal te geven.
Wilson Juice Team 2 (Rond) - 2023
Wilson Juice Team 2 (Rond) - 2023
Deze Wilson Juice Team 2 is een veelzijdig racket dat door spelers van verschillende niveaus gebruikt kan worden. Het racket biedt je een fijne mix tussen comfort, controle en stabiliteit in de slagen, zodat je geduldig het duel kunt opbouwen en het verloop van de slag op de padelbaan kunt beheersen.

Wilson Bela LT Padel Pink 2 (Diamant) - 2023
-€ 100,00
Wilson Bela LT Padel Pink 2 (Diamant) - 2023
Wilson Bela LT Padel Pink 2 , een padelracket met het DNA van de rackets uit Wilson's Bela lijn. Een lichter racket om het spel te vergemakkelijken en de arm niet zo zwaar te belasten. Gesigneerd door Fernando Belasteguín, aangezien dit het officiële model is waarmee deze padelprofessional speelt.Een perfect diamanten padelracket voor spelers van gemiddeld of gevorderd niveau, zelfs voor wedstrijden. Ontworpen met materialen en technologieën die optimale prestaties mogelijk maken.
Dit racket is ontworpen met een diamantvormig blad voor aanvallende en krachtige spelers. Door de hoge balans met het gewicht naar het bovenste deel van het racket kun je de slagen met maximale kracht begeleiden.Het blad is gemaakt van koolstofvezel. Het is een resistent en duurzaam materiaal dat perfect is voor dit type racketvorm gericht op een spel van kracht en aanval.
€ 168,55
€ 268,55
Wilson Bela Cupra Padel (Diamant) - 2022
Wilson Bela Cupra Padel (Diamant) - 2022
De merken Wilson en Cupra hebben hun krachten gebundeld om het Wilson Cupra Padel-racket te creëren, een exclusief model dat is ontworpen voor mannen die padel beoefenen met toewijding, frequentie en intensiteit.Dit racket maakt deel uit van de Wilson x Cupra-collectie, die bestaat uit een racket, shirt en tas, producten die zijn onderschreven en gebruikt door de professionele WPT-speler Fernando Belasteguín.Het heeft een gewicht van 365 gram, is gemakkelijk te hanteren en biedt veel bewegingsvrijheid op de baan. Het heeft een diamantvorm, met een sweetspot die naar het gebied van het hoofd neigt en een hoge balans, zodat de speler de bal met enorme kracht kan raken en opvalt in aanvallende acties.
Wilson Carbon Force LT (Diamant) - 2023
Wilson Carbon Force LT (Diamant) - 2023
De Wilson Carbon Force LT 2023, een padelracket met een diamantbody. Ontworpen door Wilson voor spelers van gemiddeld of wedstrijdniveau. Dit hoogwaardige racket is perfect voor spelers die vaak spelen. Je perfecte bondgenoot om de kracht van elk schot op het veld te beheersen.Dit racket is perfect voor spelers die padel spelen met dynamiek en kracht. Dit model is de Lite uitvoering. Een lichter racket dat het beter hanteerbaar maakt en tijdens het spelen voel je minder spier- en gewrichtsbelasting.
Dit racket met een diamantvormig blad is perfect om met kracht te spelen en je aanvalstechniek te ontwikkelen. Vergezeld van koolstofvezelmateriaal stelt dit resistente materiaal je in staat om agressief en energiek te spelen. Een racket gericht op het spel van kracht en aanval.
Wilson Cupra V2 2 (Diamant) - 2023
Wilson Cupra V2 2 (Diamant) - 2023
Gepassioneerd, krachtig en goed presterend. Dit zijn alle kwaliteiten van het Wilson Cupra V2 padelracket. Als onderdeel van een initiatief om padel te laten groeien door niet aflatende passie, onconventioneel denken en ongeëvenaarde expertise, bevat het nieuwste Wilson x Cupra padelracket de nieuwste innovaties in het ontwerp.
De diamantvorm en het zachte EVA-schuim vullen de comfortabele kracht van dit padelracket aan. Voeg daar het scherpe Cupra-logo op de voorkant en een afneembare polskoordoptie aan toe, spelers worden geïnspireerd om hun spel naar een hoger niveau te tillen, in samenwerking met Cupra en gehanteerd door de professionele speler Fernando Belasteguín.

Wilson Pro Staff V2 Tour 12K (Rond) - 2023
-€ 40,00
Wilson Pro Staff V2 Tour 12K (Rond) - 2023
Gemarkeerd door een stevig EVA-schuim in de kern voor een fris gevoel, levert de Pro Staff Tour V2 superieure precisie op het hoogste niveau van de sport. Concurrerende spelers zullen de bijgewerkte geometrie, het verlengde handvat en het geoptimaliseerde gatenpatroon waarderen, allemaal gericht op meer controle en plaatsing van schoten.
Extra gewicht aan weerszijden van het padel-racketblad zorgt voor stabiliteit en verbetert de sweetspot, terwijl een strategisch geweven laag koolstofvezel premium kracht produceert voor eersteklas resultaten.
€ 178,97
€ 218,97
Wilson Ultra LT V2 (Diamant) - 2022
Wilson Ultra LT V2 (Diamant) - 2022
Geniet van de kwaliteit van het nieuwe Wilson Ultra Lt V2 racket. Ontworpen in zwart en blauw, met een ontwerp dat betere controle en meer kracht biedt tijdens de slagen in het spel.U krijgt een grote lichtheid dankzij het zachte Eva-rubber dat nieuwe comfortabele sensaties en betere schokabsorptie zal bieden. Gemaakt met de beste hoogwaardige materialen om perfecte slagen te bieden. Zowel het frame als het blad zijn gemaakt van Carbonfiber.
Wilson Ultra Team V2 (Diamant) - 2022
Wilson Ultra Team V2 (Diamant) - 2022
Val op op het veld als je arriveert met het nieuwe Wilson Ultra Team V2-racket in zwart en blauw. Dankzij hun hoogwaardige materialen bieden ze je een verbetering in games.Diamantvormig met een concave kern van Eva-rubber, samen met een frame en slagvlak van glasvezel. De kwaliteit garandeert een grote lichtheid en precisie tijdens het gebruik. Je zult de kracht en stabiliteit opmerken in elk van de slagen die je geeft. Voel het comfort van een zachte grip dankzij de microperforaties die vocht afvoeren.

Wilson Ultra Team V2 (Diamant) - 2022
-€ 30,00
Wilson Ultra Team V2 (Diamant) - 2022
Val op op het veld als je arriveert met het nieuwe Wilson Ultra Team V2-racket in zwart en blauw. Dankzij hun hoogwaardige materialen bieden ze je een verbetering in games.Diamantvormig met een concave kern van Eva-rubber, samen met een frame en slagvlak van glasvezel. De kwaliteit garandeert een grote lichtheid en precisie tijdens het gebruik. Je zult de kracht en stabiliteit opmerken in elk van de slagen die je geeft. Voel het comfort van een zachte grip dankzij de microperforaties die vocht afvoeren.
€ 98,06
€ 128,06

Wilson Blade Pro V2-2 Groen (Druppel) - 2022
-€ 50,00
Wilson Blade Pro V2-2 Groen (Druppel) - 2022
Als u op zoek bent naar de perfecte balans tussen controle en kracht, heeft uw nieuwe Wilson Blade Pro Padel V2 2-racket een traanvormig ontwerp waarmee u dit kunt doen met zijn zachte EVA-rubber en geeft het u comfort bij het slaan dankzij de zachte aanraking en het zal altijd klaar zijn dankzij het onmiddellijke herstel.De constructie van dit racket is 100% koolstof voor ongelooflijke weerstand en dus om de duurzaamheid te optimaliseren om de finish veel langer te halen. Voel het comfort van een zachte grip dankzij de microperforaties die vocht afvoeren.
€ 177,23
€ 227,23

Wilson Bela LT V2 (Diamant) - 2023
-€ 50,00
Wilson Bela LT V2 (Diamant) - 2023
Ontdek het kampioens-DNA van de Bela-franchise met de Bela LT, een padelracket dat is ontworpen voor armvriendelijke speelbaarheid. Het lichtste padelracket in de Bela-lijn, de Bela LT V2. Dit racket heeft een strategisch geweven laag koolstofvezel op het slagvlak voor extra reactievermogen en kracht bij contact.
Competitieve spelers zullen de extra spin waarderen die wordt geboden door de Arrow-Grip-textuur op het oppervlak, terwijl Soft EVA Foam zorgt voor een comfortabeler, gedempt gevoel dankzij de schokabsorberende eigenschappen. Inclusief polsband bevestigd aan handgreep voor extra controle en veiligheidsmaatregelen.
€ 218,55
€ 268,55
Wilson Bela Elite V2 (Diamant) - 2023
Wilson Bela Elite V2 (Diamant) - 2023
Getextureerd met SpinEffect-technologie en gelaagd met koolstofvezelmaterialen, maximaliseert het Wilson Bela Elite v2 padelracket kracht en controle. Dit racket is ontworpen in samenwerking met het grote padelicoon Fernando Belasteguin.
Hij is geobsedeerd door deze sport en zijn idee van hoe spelers hun doelen kunnen bereiken komt tot uiting in dit racket. Combineer kracht, controle en comfort, dus dit racket is alles wat je nodig hebt om een ​​legende te worden. Inclusief een exclusieve afneembare polsband.
Wilson Bela Team V2 (Diamant) - 2023
Wilson Bela Team V2 (Diamant) - 2023
De Wilson Bela Team V2 maakt deel uit van de nieuwe Bela v2 padelcollectie en is het vriendelijkste padelracket voor de gezinsspeler. Met glasvezel geweven door het hele frame, biedt het racket stabiliteit en een snelle reactie op elk binnenkomend schot.
Andere high-tech kenmerken zijn een kern van EVA-schuim, die een hoog niveau van comfort biedt, en een oppervlakteafwerking met SpinEffect-textuur. Dit racket tilt niet alleen je spel naar een hoger niveau, maar je speelt ook in stijl dankzij de aantrekkelijke nieuwe make-over. Inclusief een exclusieve afneembare polsband die in verschillende kleuren kan worden veranderd.