345-351

Babolat Storm (Druppel) - 2022
Babolat Storm (Druppel) - 2022
Het Babolat Storm 2022 padelracket is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar kracht en controle in gelijke delen. De druppelvorm zorgt voor de perfecte balans.
Het racket valt op door zijn lichte gewicht, ideaal voor eenvoudige bediening en snel leren. Het heeft een druppelvorm die de nodige veelzijdigheid biedt voor je spel. Het is een racket dat is ontworpen voor spelers van gemiddeld tot gevorderd niveau die op zoek zijn naar een racket dat hun prestaties in het spel verbetert. De medium vorm en balans helpen om een ​​uitstekende beheersbaarheid en een balans tussen kracht en controle te bereiken.
Babolat Air Vertuo (Teardrop) - 2022
Babolat Air Vertuo (Teardrop) - 2022
Perfectioneer je spel met de nieuwe Babolat Padel 2022-collectie, daarin vind je het model dat het beste bij je past. Ontdek het Air Vertuo blauwe padelracket, een model uit de medium serie dat je zal helpen om kracht in de buurt van het net en off-center ballen te krijgen ter verdediging. Het is ontworpen in een meer oversized formaat en met een middelhoge balans om extra kracht te bereiken, maar zonder de controle op te geven.
Donnay Luna Light (Round) - 2022
Donnay Luna Light (Round) - 2022
Met 345 gram is deze Donnay Luna Light zeer licht en uitstekend geschikt voor dames of heren die graag met een licht racket willen spelen. Het zachte rubber, het glasvezel frame en het blad maken dit racket zeer comfortabel om mee te spelen, maar het heeft daardoor wel minder power en controle. Het frame is immers minder stijf. Het frame is NIET geschikt voor gevorderde damesspeelsters (niveau 6 of hoger bij tennis).
Slazenger Challenge No.4 (Round) - 2022
Slazenger Challenge No.4 (Round) - 2022
De Slazenger Padel Challenge No.4 is een lichtgewicht rond racket met een geoptimaliseerd gewicht van rond de 350 gram. Geproduceerd met zachte EVA-kern en oppervlak in 3K Carbon met middenbalans geeft je voldoende kracht en snelheid.