356-365

Kelme Bear 12K (Teardrop) - 2022
Kelme Bear 12K (Teardrop) - 2022
De Kelme Bear is een racket met een mix van Power en Controle. Door de 200 gram 12K carbon laag die het racket een medium hardheid geeft, heeft het een zeer goed gevoel. Het racket is uitgerust met een Black EVA soft rubber at het racket die mix van kracht geeft, maar met controle.In de verdediging is het racket gemakkelijk te hanteren omdat het veel tact heeft en je de bal controleert en in de aanval is het spectaculair omdat het gemakkelijk is om de bal te knijpen of slice ballen te slaan, dankzij het ruwe 3D-effect.
Dit racket is bedoeld voor spelers van middelhoog en professioneel niveau, die van lange games houden en wanneer ze de bal moeten knijpen, maken ze een winnend punt. Dit racket is eveneens bedoeld voor spelers die van controle houden, met een uitstekende balans, dus met een goede pols is het zeer controleerbaar waar je de bal neer dient te leggen.
Munich Momentum 24K (Round) - 2022
Munich Momentum 24K (Round) - 2022
Het eerste waar we aan moeten denken bij het lezen van het merk Munich, is de grote collectie comfortabele en kleurrijke padelschoenen echter heeft dit merk nu ook een collectie padelrackets uitgebracht, welke alleen te verkrijgen zijn bij de gespecialiseerde webshops. De nieuwe Munich Momentum biedt de perfecte balans tussen comfort en kracht.

Royal Padel 32 Anniversary Woman (Round) - 2022
-€ 80,00
Royal Padel 32 Anniversary Woman (Round) - 2022
De Royal Padel 32 Anniversary Woman heeft een nieuw revolutionair malontwerp, een systeem met twee standaards met dubbele trillingsreductie in de grip en een onmiddellijke herstel kern van polyethyleen met hoge dichtheid. Het betreft hier een zacht aanvoelend racke met een perfecte balans met uitstekende controle en kracht.
€ 234,95
€ 314,95
JHayber Silingo Dominator D3K (Round) - 2022
JHayber Silingo Dominator D3K (Round) - 2022
Voel je geweldig op de baan met dit nieuwe J Hayber Dominator D3K padelracket, ideaal voor wedstrijden. De gecentreerde balans en ronde vorm geven je betere controle bij het slaan. Ontworpen met sterke en duurzame koolstofmaterialen, zodat je van elke wedstrijd kunt genieten.