360-380

Puma 'Momo Gonzalez' Nova Elite -3K (Rond) - 2024 padel racket
De Nova Elite Momo Gonzalez 2024 is ons meest technische padelracket, gemaakt voor professionals en gevorderde spelers. Dit racket is voorzien van een 3k-koolstofvezelframe met een dubbele buisrand en schuimkern, robuuster dan zijn voorganger voor een verbeterd reactievermogen.
Dankzij de ronde vorm kun je je spel controleren en met grotere precisie slaan. En de krachtige kleurencombinatie zal de aantrekkingskracht van het circuit zijn. Gemaakt in Spanje en met de handtekening en het logo van Momo Gonzalez, is dit racket perfect voor fans van de speler.

Dubbel buisvormig frame van 100% koolstofvezel
3K - TeXtreme CarbonTwill-stofversterking
Lage balans, lage sweet spot
Spuitgegoten LDPE-greepstop met ingestoken merksticker
Zwart versierd met kenmerkend, zwart, gevlochten, verstelbaar handgreepkoord, met neopreen manchet en merkembleem.
Collectie: 2024
€ 235,50
-€ 30,00
LOK Maxx Flow - 18K (Rond) - 2024 padel racket
De Maxx Flow is een innovatief racket ontworpen om uitzonderlijke prestaties op het veld te leveren. Een van de belangrijkste kenmerken van de Maxx Flow is het asymmetrische hart, een koolstofstructuur, die uitstekende stijfheid en stabiliteit biedt. Dit zorgt voor een optimale energieoverdracht bij elke slag, waardoor de kracht wordt gemaximaliseerd zonder dat dit ten koste gaat van de controle.
Bovendien is het racket voorzien van 18K Carbon, die een grotere duurzaamheid en een consistentere respons bij elke slag biedt. Tevens verhoogt het 3D Spin Lines-systeem de balrotatie, waardoor de spin wordt verbeterd en het gevoel van controle wordt verbeterd.
De Maxx Flow is ontworpen met een medium balans, waardoor een perfect evenwicht ontstaat tussen kracht en wendbaarheid. Het bevat Carbon Reinforcements - koolstofversterkingen - die de duurzaamheid van de structuur van het racket ondersteunen en een Dynamic Holes System met een progressieve opstelling van gaten van verschillende groottes die de kracht van de slag vergroten. Het beschikt ook over het Confort-polsbandsysteem, dat verstelbaar is polsbandje.
€ 213,76
€ 243,76
-€ 60,00
Adidas AdiPower Multiweight 3.2 (Diamant) - 2023 padel racket
Laatste items in voorraad
We presenteren het nieuwe zwart-gele Adipower Multiweight padelracket, een powermodel vanwege zijn diamantvorm en hoge balans. Het is dus een padelracket met kracht en een harde touch, daarom raden we het aan voor gevorderde spelers en met een aanvallend spelprofiel.
De belangrijkste nieuwigheid is het aangepaste gewichtssysteem waarmee u tot 12 gram gewicht kunt toevoegen en de balans kunt aanpassen aan uw behoeften. Wat de constructie betreft, is naast eva-rubber met hoge dichtheid 15k carbonweefsel gebruikt om een ​​hardere aanraking te genereren.
€ 142,44
€ 202,44
LOK Be Flow (Rond) - 2024 padel racket
De Be Flow is het racket waarmee je deze geweldige sport ontdekt, je begint padel te worden. Een racket dat balans, comfort, controle en gebruiksgemak combineert en dat in elke wedstrijd het beste in u naar boven haalt. De Be Flow is padel voor spelers die zich in de groeifase op de padelbaan bevinden. Het is ontworpen om gemakkelijk te hanteren te zijn en biedt spelers alle faciliteiten om hun spel te verbeteren, vooral bij controleschoten.Het heeft een ronde vorm waardoor controleschoten in volleys en vanaf de achterkant van het veld effectiever en consistenter worden. Het asymmetrische hart van de Be Flow optimaliseert de gewichtsverdeling in het racket, waardoor de wendbaarheid en stabiliteit bij elke slag worden verbeterd.De Be Flow heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat ertoe bijdraagt ​​dat de peddel een hoog comfortgevoel heeft en ervoor zorgt dat je je comfortabel voelt op de baan. Bovendien is het gemaakt met ons EVA-rubber, dat na een balimpact in minder tijd naar zijn oorspronkelijke positie kan terugkeren. Dankzij zijn dichtheid past dit rubber zich aan elke speler aan, en het wordt geleverd in een exclusieve groene kleur volgens de bedrijfslijn van het merk.
€ 99,13
LOK Be Hype (Diamant) - 2024 padel racket
Het Be Hype racket is het racket waarmee je deze geweldige sport ontdekt, die padel zelf begint te worden. Een racket dat balans, comfort en gebruiksgemak combineert. Het zal in elke wedstrijd het beste in u naar boven halen en u helpen bij aanvallende schoten. De Be Hype is een racket voor spelers die groeien op de padelbaan. Het is ontworpen om gemakkelijk te hanteren te zijn en biedt alle faciliteiten voor de speler om zijn spel te verbeteren. De diamantvorm maakt aanvalsschoten effectiever en consistenter. Het asymmetrische hart van de Be Hype optimaliseert de gewichtsverdeling in het racket, waardoor de wendbaarheid en stabiliteit bij elke slag worden verbeterd.De BE Hype heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een racket met een hoog comfortgevoel, waardoor je comfortabel op de baan blijft.Bovendien is het gemaakt met ons EVA-rubber, dat na een balimpact in minder tijd naar zijn oorspronkelijke positie kan terugkeren. Dankzij zijn dichtheid past dit rubber zich aan elke speler aan en wordt het gepresenteerd in een exclusieve groene kleur, volgens de bedrijfslijn van het merk.
€ 99,13
LOK Easy Flow (Rond) - 2024 padel racket
Het Easy Flow-racket is de meest geschikte keuze voor spelers met een gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket dat de nadruk legt op controle en comfort. Een van de belangrijkste kenmerken van het Easy Flow-racket is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor een snellere en nauwkeurigere reactie op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere treffers.
Het racket heeft een ronde vorm en biedt een gecentreerde balans en een sweet spot gericht op controle over de slag. De Easy Flow is voorzien van een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een hoog comfortgevoel, terwijl niet wordt vergeten dat het een racket is dat zich richt op de aanval met zijn ruitvorm en verhoogde sweet spot.
Het omvat ook het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit treden en reliëfs die trillingen bij impact helpen verminderen. Bovendien bevat het koolstofversterkingstechnologie, waarbij de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten van het frame betrokken is om de stijfheid en duurzaamheid van het racket te vergroten. Ten slotte is hij uitgerust met de Confort-polsband, een verstelbare polsbandje.
Dit racket is zeer veelzijdig, of je nu vanaf de achterkant van het veld slaat of volleys uitvoert aan het net, de Easy Flow biedt je de controle en het comfort die je nodig hebt om volwassen te worden en elk punt te domineren.
€ 152,85
LOK Easy Hype (Diamant) - 2024 padel racket
Het Easey Hype-racket is de perfecte keuze voor spelers met een gemiddeld niveau en past zich aan alle speelstijlen aan, met een bijzondere nadruk op aanvalsacties. Een van de belangrijkste kenmerken van het Easy Hype-racket is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor snellere en preciezere reacties op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere schoten.
Het racket heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een hoog comfortgevoel, terwijl de focus op de aanval behouden blijft dankzij de ruitvorm en verhoogde sweet spot. Het beschikt ook over het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit treden en reliëfs die trillingen bij impact helpen verminderen. Bovendien bevat het koolstofversterkingstechnologie, wat de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten in het frame inhoudt om de stijfheid en duurzaamheid van het racket te vergroten.
Ten slotte is hij uitgerust met de Comfort-polsband, een verstelbare polsband. Qua prestaties biedt de Easy Hype een uitzonderlijke speelervaring. Het innovatieve ontwerp en geavanceerd technologieën maken het tot een veelzijdig en krachtig racket dat zich aanpast aan een breed scala aan speelstijlen en vaardigheidsniveaus. Of je nu vanaf de achterkant van het veld slaat of volleys uitvoert aan het net, de Easy Hype biedt je de kracht en het comfort die je nodig hebt om het padelspel te domineren, vooral tijdens aanvallende spelen.
€ 152,85
LOK Carbon On Flow - 6K (Rond) - 2024 padel racket
Het Carbon On Flow racket biedt een uitzonderlijke balans tussen kracht en controle, ondersteund door geavanceerde technologieën en een innovatief ontwerp. Een van de opvallende kenmerken van de Carbon On Flow is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor snellere en preciezere reacties op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere schoten.
Het racket is voorzien van een Carbon 6K oppervlak gerangschikt in drie verschillende vlakken, waardoor het een powerracket is, maar de ronde vorm zorgt voor een zeer hoge controle dankzij de sweet spot en balans in het midden. Bovendien introduceert dit racket de exclusieve 3D Spin Lines, strategisch geplaatste lijnen op het slagoppervlak die de rotatie van de bal bij impact vergroten.
Een ander kenmerk is het Gradual Face-ontwerp, dat bestaat uit een slagoppervlak met een speciale functie om trillingen bij slagen te verminderen. Dit racket valt op door zijn carbonversterking technologie, die de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten van het frame inhoudt. Deze verstevigingen verhogen niet alleen de stijfheid en duurzaamheid van het racket, maar verbeteren ook de energieoverdracht bij elke slag, wat resulteert in meer kracht en stabiliteit op de baan.
Het beschikt ook over een Dynamic Holes System, een progressieve opstelling van gaten met verschillende afmetingen die de kracht van de slag vergroten. Bovendien bevat het koolstofversterkingen en een verstelbare polsband, de Comfort-polsband. De ronde vorm zorgt ervoor dat de balans en de sweet spot bovenaan gepositioneerd zijn, waardoor het een racket is dat gericht is op aanvalsschoten.
€ 206,57
LOK Carbon On Hype - 6K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Carbon-On Hype-racket is een geavanceerde optie voor gevorderde padelspelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle, ondersteund door innovatieve technologieën en een zorgvuldig ontwerp. Een van de opvallende kenmerken van de Carbon-On Hype is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling in het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren.
Het racket heeft een oppervlak van 6K Carbon gerangschikt in drie verschillende vlakken, waardoor het een krachtgericht racket is. Het bevat ook het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit een stapvormig slagoppervlak aan de buitenkant om trillingen bij balimpact te verminderen.
Bovendien beschikt het racket over de exclusieve 3D Spin Lines, strategisch geplaatste lijnen op het slagoppervlak die de balrotatie bij impact vergroten. Het beschikt ook over het Dynamic Holes System, een progressieve opstelling van gaten met verschillende afmetingen die de kracht van de slag vergroten. Voorts heeft het koolstofversterkingen en een verstelbare polsband genaamd de Confort-polsband. Dankzij de diamantvorm bevinden de balans en de sweet spot zich bovenaan, waardoor het een racket is dat zich richt op aanvalsschoten.
€ 206,57
-€ 30,00
LOK Maxx Hype - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
De Maxx Hype is LÔK's technologisch meest geavanceerde aanvalsracket voor spelers op Pro-niveau. Het asymmetrische hart biedt structurele stijfheid die stabiliteit biedt en essentieel is voor het bereiken van een optimaal evenwicht.Gemaakt van 18K Carbon in drie verschillende lagen en voorzien van het Gradual Face en Vibration Groove-systeem om trillingen te helpen verminderen. Bovendien verhoogt het 3D Spin Lines-systeem de balrotatie bij impact met het racket, waardoor de spin wordt verbeterd en de controle wordt verbeterd.De Maxx Hype bevat Carbon-versterkingen die de duurzaamheid van de structuur van het racket ondersteunen en het Dynamic Holes-systeem met een progressieve opstelling van gaten van verschillende groottes die de slag kracht geven.Het beschikt tevens over het Comfort Polsbandsysteem, een verstelbare polsband en de diamantvorm van het racket verhoogt de sweet spot, wat helpt bij het verbeteren van slagen en aanvallen.
€ 213,39
€ 243,39
Royal Padel Whip EVA (Rond) - 2024 padel racket
De Royal Padel Whip EVA 2024 is een van onze meest succesvolle modellen. De Eva Hard-rubberen kern met gealuminiseerd glasweefsel zorgt voor een betere schokabsorptie. Speciaal ontworpen voor technische spelers, precisie en controle met goede kracht, hoge trillingsabsorptie dankzij de centrale staander in het hart van het racket.
De RP Whip Eva 2024 is ideaal voor competitieve spelers die op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket dat zowel controle als kracht biedt, met een droog gevoel dat hun techniek op de baan verbetert.De RP Whip Eva 2024 is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waarbij innovatieve technologie en hoogwaardige materialen worden gecombineerd om u een ongeëvenaarde game-ervaring te bieden. Het vernieuwde ontwerp zorgt ervoor dat je niet alleen met de besten speelt, maar er ook mee pronkt.

Eva Harde rubberen kern voor superieure schokabsorptie.
Ronde vorm met gecentreerde balans die kracht en controle biedt.
Met koolstof versterkte glasvezelstructuur voor grotere duurzaamheid.
"Ruw oppervlak" oppervlak voor een betere respons op slagen met spin.
Het behoort tot de racketcollectie Royal Padel 2024.
€ 227,23
Royal Padel Whip (Hybrid) - 2024 padel racket
De Royal Padel RP 790 Whip Hybrid 2024 is een racket met een “oversize” formaat waardoor de speler kracht en controle kan verkrijgen in hetzelfde racket. De kern is een mix van polyethyleen en EVA-rubber met gealuminiseerd glasweefsel, samen met impregnering van epoxyhars met titaniumdioxide.
Dit racket is ontworpen voor spelers van gevorderd niveau die op zoek zijn naar een perfecte metgezel voor aanvallend spel en de beste respons bieden, zowel bij krachtige volleys als bij gecontroleerde slagen.Dankzij het ontwerp en de technologie is de RP Whip Hybrid 2024 voorbestemd om je favoriete racket te worden, waarbij prestaties en stijl samenkomen in een racket dat zowel op als buiten het veld opvalt.

Hybride kern van polyethyleen en EVA-rubber voor een steviger en meer gecontroleerd gevoel.
Glasvezel- en koolstofconstructie voor superieure duurzaamheid en prestaties.
Medium balans en druppelformaat voor een perfecte balans tussen kracht en precisie.
Ruwe textuur voor geavanceerde spin en betere grip bij elke slag.
Het maakt deel uit van de Royal Padel 2024 collectie, een garantie voor kwaliteit en design.

€ 202,44
Royal Padel M27 Polyethylene LTD (Rond) - 2024 padel racket
De Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024 is een evolutie van het M27 2023-model met de integratie van 3D Hexcel Twill Aeronautical koolstofversterkingen, zowel op het blad als op het frame; waardoor een grotere duurzaamheid wordt bereikt. Het is hetzelfde racket als de M27, maar met een lager gewicht en een andere esthetiek.Bedoeld voor spelers op expert-/competitieniveau. Gemakkelijk aanpasbaar met maximale prestaties. Hoge trillingsabsorptie. Zonder twijfel een van de meest gebruikte rackets door de hele Royal Padel-gemeenschap. Ideaal voor ervaren spelers die op zoek zijn naar precisie en controle op het veld, de Royal Padel RP M27 Polyethyleen LTD 2024 is een meester in de kunst van padel en biedt een uitgebreide sweet spot en een ongeëvenaarde respons bij elke slag.

Ronde vorm en lage balans voor nauwkeurige controle die geschikt is voor competitieve spelers.
Integratie van 3D Hexcel Twill Aeronautical carbonversterkingen die de duurzaamheid vergroten.
Zachte polyethyleen kern voor een comfortabel en absorberend gevoel bij elke impact.
Ruwe afwerking met "Core Tech"-systeem voor totale grip en gemakkelijker slageffecten.
100% carbon constructie met "Fiber Tech" systeem dat een perfecte balans biedt tussen controle en kracht.
Het behoort tot de racketcollectie Royal Padel 2024.
€ 264,42
Royal Padel Whip Polyethylene (Rond) - 2024 padel racket
De Royal Padel Whip Polyethyleen 2024 is opgebouwd uit een polyethyleen rubberen kern voor snel herstel en comfort in het spel. Met epoxy-impregneerhars waarin titaniumdioxide is verwerkt, met ultrazacht rubber. Speciaal ontworpen voor technische spelers, precisie en controle met goede kracht. Hoge trillingsabsorptie dankzij de dubbele centrale staander in het hart van het lemmet. Het is afgewerkt met een oppervlak met schuurpapiereffect, zodat u meer effect aan al uw opnamen kunt toevoegen.
De RP Whip Polyethyleen 2024 is ideaal voor spelers van gevorderd niveau die regelmatig spelen en op zoek zijn naar een racket dat past bij hun dynamische speelstijl en constant comfort biedt op de baan.Je zult dol zijn op de RP Whip Polyethyleen 2024 omdat de combinatie van materialen zorgt voor een comfortabel gevoel en vloeiend spelen mogelijk maakt. Bovendien zal de unieke esthetiek je bij elke wedstrijd onderscheiden.

Zacht gevoel en uitzonderlijke balopbrengst dankzij de polyethyleen kern.
Schokabsorptietechnologie vermindert trillingen van de balimpact.
Rond blad met een lage balans voor een veelzijdig en veelzijdig racket.
Met koolstof versterkte glasvezelconstructie en ruw oppervlak voor spin-hits.
Ultrazachte polyethyleen rubberen kern voor onmiddellijk herstel na een impact.
Het behoort tot de Royal Padel racketcollectie van het jaar 2024.
€ 202,44
Royal Whip Extreme (Rond) - 2024 padel racket
RP Whip Extreme 2024, de nieuwe versie van een van onze best verkochte rackets. Met een snelherstellende polyethyleen rubberen kern biedt dit racket een zachte aanraking en snelle aanpassing aan het spel. Speciaal ontworpen mal voor technische spelers, precisie en controle met goede kracht, hoge trillingsabsorptie dankzij de dubbele centrale staander in het hart van het racket.
De RP Whip Extreme 2024 is ontworpen voor ervaren spelers die regelmatig trainen of wedstrijden spelen en op zoek zijn naar een racket dat zich aanpast aan elke speelstijl en te allen tijde een comfortabele slag biedt, mede omdat de RP Whip Extreme 2024 je met zijn spectaculaire design en uitzonderlijke prestaties de beste sensaties op het circuit biedt. De combinatie van kleuren en de kwaliteit van de materialen zorgen ervoor dat je niet alleen opvalt door je spel, maar ook door je aanwezigheid.

Perfecte balans tussen kracht en controle dankzij de druppelvorm en medium balans.
Glasvezelconstructie met versterkte structuur en ruwe afwerking voor geavanceerde balspin.
Onmiskenbaar balgevoel en snelle aanpassing aan het spel dankzij het polyethyleen rubber.
Hoge trillingsabsorptie door de dubbele centrale staander, ontziend voor uw gewrichten.
Ultrazachte polyethyleen rubberen kern voor onmiddellijk herstel na impact.
Het behoort tot de racketcollectie Royal Padel 2024.
€ 227,23
Royal Padel R Ace (Diamant) - 2024 padel racket
De Royal Padel R ACE 2024 is het racket waarmee Roger Aromí dit jaar 2024 zal strijden. Een 100% 3K Carbon racket gemaakt door en voor spelers van het hoogste niveau, waarmee je alle aspecten van het spel onder de knie kunt krijgen. Het sterke punt is echter de aanval en de kracht waarmee je elk van je slagen kunt geven dankzij de kern en de diamantvorm.
Een beest in het luchtspel en met uitstekende controle vanaf de achterkant van het veld, dit jaar hebben we een Total Rough Surface ingebouwd zodat de bal met het grootst mogelijke effect naar buiten komt.
De Royal Padel RP R ACE 2024 is ontworpen voor de agressieve speler, iemand die het net domineert en kracht en precisie zoekt in zijn luchtaanvallen. Zijn diamantformaat en voorwaartse balans maken hem tot de perfecte bondgenoot voor de meest gedurfde aanvallen.
Dankzij de ruwe oppervlakken van de Royal Padel RP R ACE 2024 kun je onstuitbare effecten slaan, terwijl de zichtbare carbon-esthetiek en oranje details ervoor zorgen dat je niet alleen opvalt tijdens het spel, maar ook qua stijl.

Diamantvorm en hoge balans om de kracht in het aanvallende spel te maximaliseren.
100% 3K carbon constructie met X Torsion-systeem voor uitstekende weerstand tegen trillingen.
EVA-rubber met middelharde dichtheid voor superieure controle en explosieve baluitvoer.
Oppervlak met "5D Rough Grip"-systeem, dat zorgt voor uitzonderlijke grip en verwoestende effecten bij elke slag.
Het behoort tot de racketcollectie Royal Padel 2024.
€ 256,16