365-375

NOX VK10 Luxury - 3K (Druppel) - 2023 padel racket
De Nox VK10 Luxury 2023 padelracket, het Aranzazu Osoro racket oftewel La Vikinga, waarmee je je meest krijgersgeest op het veld naar boven haalt. Een rond formaat racket met lage balans dat opvalt door zijn geweldige punch en kracht.De 3K koolstofvezel gecombineerd met de HR3 kern maakt de VK10 LUXURY 2023 een comfortabel en handelbaar racket. Verkrijg de perfecte combinatie tussen snelheid aan de achterkant van het veld en agressiviteit aan het net.Net als zijn zusters uit de collectie, bevat het VK10-racket het AVS laterale anti-vibratiesysteem en gezichten met een ruwe silicazandafwerking om slagen met spin te vergemakkelijken.Nieuw voor 2023: de VK10 LUXURY bevat het nieuwe, verbeterde Smartstrap® vervangbare veiligheidssleutelkoordsysteem. Verbeter de hygiëne en veiligheid van uw racket door eenvoudig het snoer te vervangen zonder de garantie te verliezen doordat u de onderste plug niet hoeft te manipuleren. Meer aanpassingsmogelijkheden binnen handbereik!
Osaka Vision Pro Control - 3K (Rond) - 2024 padel racket
De Vision Pro-collectie is de perfecte combinatie van leuk design en uitstekende prestaties. Alle Vision-series streven ernaar om in contact te blijven met trends en popcultuur, terwijl ze toch hoogwaardige bouweigenschappen bieden, zoals carbon en frameconstructie met dubbele buizen.De Vision Pro Control is een rond gevormd racket, ideaal voor meer defensieve en controlegerichte spelers. De centrale sweetspotpositie zorgt voor een intuïtief speelgevoel waardoor u direct aan het racket gewend raakt. Bovendien vergeeft het gemaximaliseerde slagvlak veel minder geraakte ballen. Dit is een geweldig racket voor een breed scala aan verdedigende spelers.Over het algemeen zouden we deze vorm aanbevelen aan rechtse spelers.

Zand oppervlak op blad
Dubbel frame
PU-randbescherming
Osaka Touch®-schuim
3K twill geweven Carbon
Babolat Technical Viper 'Juan Lebrón' (Diamant) - 2023 padel racket
Babolat Technical Viper 2023, het officiële racket van de Spaanse WPT-padelspeler Juan Lebrón. Een racket met een exclusief en onderscheidend ontwerp dat alleen jij op de baan zult hebben.Als padelspeler maak je het verschil met je perfecte techniek in elk spel. Je verrast met krachtige en precieze slagen in elke verdedigende beweging die je tegen je tegenstander maakt. Je zult beslissende en comfortabele slagen hebben terwijl je tegelijkertijd de maximale kracht en precisie van het schot krijgt met dit racket.
Babolat Counter Viper (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de laatste innovatie in padelrackets met de Babolat Counter Viper 2024. Zorgvuldig ontworpen voor spelers die balans en precisie zoeken, onderscheidt dit racket zich door zijn hybride vorm en gemiddelde balans, wat zorgt voor superieur spel op de padelbaan.De Babolat Counter Viper 2024 is niet zomaar een racket, het is een verlengstuk van je talent op de baan. Met zijn drie-laags EVA sandwichkern en ruwe oppervlak wordt elke slag een demonstratie van kracht en techniek, waardoor je het spel kunt beheersen met ongekende precisie.
De Babolat Counter Viper 2024 is ideaal voor gevorderde en professionele spelers die uitzonderlijke controle en superieure prestaties zoeken. Perfect voor degenen die precisie waarderen en hun spel naar een hoger niveau willen tillen.Je zal verliefd worden op de Babolat Counter Viper 2024 vanwege zijn vermogen om elke wedstrijd te transformeren. Het ontwerp en de technologie bieden je controle en kracht waardoor je opvalt op de baan. Ervaar de evolutie van het spel met dit uitzonderlijke racket!

Hybride vorm met gemiddelde balans voor een evenwichtig spel.
Drie-laags EVA sandwichkern voor een optimale respons bij elke slag.
Optimalisatie van de verdeling en grootte van de gaten voor meer kracht en precisie.
Oppervlak met reliëf en ruwe afwerking voor geavanceerde effecten op de bal.
Constructie van koolstof met 3k stofversterking voor grotere duurzaamheid.
Onderdeel van de Babolat 2024 padelracketcollectie.
Babolat Counter Veron (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek innovatie op het gebied van padelrackets met de Babolat Counter Veron 2024. Dit racket is perfect ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar balans en precisie en valt op door zijn hybride ontwerp en uitgebalanceerde gewichtsverdeling, gecombineerd met een elastisch gevoel voor superieure prestaties op de baan.De Babolat Counter Veron 2024 is opgebouwd uit carbon flex, wat betekent dat hij is gemaakt van carbon en glasvezel. Dankzij de drielaagse EVA-rubberen kern en het ruwe oppervlak kun je het spel met kracht en precisie besturen, terwijl het boorgatenpatroon de overdracht van kracht en precisie bij elke slag verbetert.
De Babolat Counter Veron 2024 is ideaal voor gevorderde en professionele spelers,  is perfect voor degenen die precisie en controle zoeken om hun spel naar het volgende niveau te tillen.Je zal dol zijn op de Babolat Counter Veron 2024 vanwege zijn vermogen om je spel te transformeren. Zijn geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp bieden een ongeëvenaarde ervaring op de baan.

Hybride ontwerp met gebalanceerde gewichtsverdeling voor een evenwichtig spel.
Kern van drie lagen EVA-rubber die zich beter aanpast aan snelle en langzame slagen.
Ruw oppervlak voor verbeterde effecten op de bal en meer controle.
Constructie met zowel koolstof als glasvezel om het beste van beide materialen te combineren.
Strap-uitneemsysteem voor betere hygiëne of personalisatie.
Behoort tot de collectie Babolat 2024 padelrackets.
Babolat 'Juan Lebron' Tech Veron (Diamant) - 2024 padel racket
Behendig, medelevend, spectaculair... dat kunnen de bijvoeglijke naamwoorden zijn die de "Wolf" definiëren. Dit racket, het resultaat van een samenwerking met Juan Lebron, biedt tegelijkertijd dynamische kracht en precisie bij aanvalsslagen en een exclusief ontwerp.
Je kunt nu spelen met de kleuren van de beste speler ter wereld met de technische Veron Juan Lebron. Wil je met een carbonracket spelen, maar lijkt het je altijd te zwaar? Kan de explosiviteit van koolstof niet worden geoptimaliseerd? Om u te helpen hebben wij dit racket ontwikkeld met de unieke Carbon Flex technologie. Probeer het en je zult een compleet nieuwe sensatie ontdekken namelijk dynamische kracht. Nu kunt ook u profiteren van de kracht van koolstof met de flexibiliteit van glasvezel.
Deze Technische Striker moet beslissend zijn bij elke aanvalsslag. Dankzij het gatenpatroon aangepast aan de ruitvorm maakt dit racket uw slagen uiterst beslissend. We weten dat de stijfheid van de bladen voor sommige spelers armklachten kan veroorzaken. Daarom heeft het Babolat team gewerkt aan het verminderen van het risico op letsel. De nieuwe Vibrasorb System²-technologie, Powered by SMAC, zorgt voor een optimale absorptie van trillingen dankzij een combinatie van elastomeren, geïntegreerd in de koolstofvezels, in het hart en het handvat van het racket.
Babolat 'Juan Lebron' Tech Viper (Diamant) - 2024 padel racket
Behendig, medelevend, spectaculair... dat kunnen de bijvoeglijke naamwoorden zijn die de "Wolf" definiëren. En als de nummer 1 van de wereld bijzonder is, is zijn racket dat ook. Dit racket, het resultaat van een samenwerking met Juan Lebron, combineert extreme kracht, maximale effecten en exclusief design.
Je kunt nu spelen met de kleuren van de beste speler ter wereld met de Technical Viper Juan Lebron. Je wilde kracht en wij geven je explosiviteit. Naast de grotere intensiteit dankzij deze op maat gemaakte koolstofproductie voor Juan Lebron, zul je explosieve kracht ontdekken zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Maak een verschil en overtref je tegenstanders.
Deze technische striker moet beslissend zijn bij elke aanvalsslag. Hiervoor is precisie essentieel. Dankzij het gatenpatroon aangepast aan de ruitvorm maakt dit racket uw slagen uiterst beslissend.
Het padelspel is de afgelopen jaren enorm geëvolueerd, omdat de draaiing van de bal in sommige spelsituaties een groot voordeel is geworden. Om welke slag het ook gaat, dit racket zal dankzij zijn ruwheid de effecten accentueren en je slagen nog beslissender maken.
Babolat Technical Veron (Diamant) - 2023 padel racket
Dankzij de technologieën die zijn verwerkt in het nieuwe Babolat Technical Veron 2023-racket, word je een speler die ze liever als partner hebben dan als rivaal.Je zult de bal met effect kunnen raken, omdat deze 3D Spin-technologie bevat, die bestaat uit enkele reliëfs op het oppervlak die de krachtoverbrenging naar de bal vergroten. Het bevat ook het Vibrabsorb-systeem, dat je extra comfort geeft bij het slaan, omdat het trillingen van schokken absorbeert en je ook beschermt tegen armblessures.Aan de oppervlakte vinden we de 3D Spin-technologie , een reliëfsysteem waarmee je de bal met spin en meer controle en precisie kunt raken. Evenzo kan voor de smaak en het comfort van de speler de racketriem worden verwijderd voor het geval u hem wilt wassen of vervangen, aangezien dit racket het Smart Buttcap-systeem heeft.
Babolat Technical Viper 12K (Diamant) - 2023 padel racket
Net als zijn tweelingbroer uit de speciale editie in samenwerking met Juan Lebrón, is de Technical Viper 2023 een racket dat de grote competities aankan. Dit is deels het gevolg van hoe goed het is uitgerust met technologie.Te beginnen met het Vibrabsorb by SMAC-systeem, een technologie die speciaal is ontworpen om de speler niet alleen te beschermen tegen mogelijke armblessures, maar ook alle trillingen na een botsing absorbeert en comfort aan het spel toevoegt. Het bestaat uit het opnemen van een hoogwaardig materiaal zoals elastomeer in het hart van het racket.
Dit racket bevat ook de Holes Pattern System-technologie, waarvan het belangrijkste doel is om de overdracht van energie en kracht op het moment van slaan te vergroten. En om je te helpen spin te krijgen wanneer je de bal raakt, is 3D Spin-technologie ingebouwd. Deze bestaat uit enkele reliëfs die, in combinatie met de ruwe afwerking van het oppervlak van dit racket, grip en meer controle mogelijk maken.

Babolat Counter Viper 3K (Hybrid) - 2023 padel racket
Als je een padelspeler bent die je tegenstander altijd verrast met krachtige schoten en verschillende aanvalseffecten, moet je het volgende spel winnen met de nieuwe Babolat Counter Viper 2023. Het heeft in de kern van het lichaam van het racket een driedubbele laag EVA-rubber en een hybride lichaam om nauwkeurige slagen te geven. Het is een padelracket dat tolerant is voor behendige bewegingen en zich aanpast aan het ontvangen van ballen die agressiever en sneller of met minder snelheid komen.
Het racket is zo gemaakt dat je de riem kunt verwisselen en met elastomeer geïntegreerd in het frame om trillingen te verminderen. De matrijzen zijn gemaakt met een distributiesysteem en verschillende maten in elk racket om zich aan te passen aan de grootte en vorm en om beter gebruik te maken van de kracht en precisie van de slagen.In de kern heeft het drie lagen EVA-rubber. Twee stijvere buitenkanten om met explosieve kracht te slaan en een zachtere binnenkant om zachtere slagen te tolereren, maar die uitkomen met rebound en een efficiënte balvlucht. Zo heb je een veelzijdig racket dat zich goed aanpast aan een grote verscheidenheid aan technieken en slagen tijdens het spelen op de baan.
€ 170,29
€ 260,29