Drop Shot

DropShot_HP.png

Drop Shot is een toonaangevend sportmerk van hoge kwaliteit in de padelmarkt, dat zich voortdurend inzet voor innovatie en het ontwikkelen van nieuwe technologieën die uniek zijn in de sector zoals Super Rebound Cork System, Super Grip Capsule System en Carbon Bumpers. 

Geadviseerd door de ervaring van de 13 keer nummer 1 ter wereld, Juan Martín Díaz, bieden wij de beste kwaliteiten en ontwerpen, zodat technologie en mode hand in hand gaan. We gebruiken de beste materialen om je spel te verbeteren en het meest comfortabele textiel, met ademende en lichte vezels, om je het grootste comfort te bieden.

Drop Shot Furia Control - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Ontdek de uitmuntendheid op de padelbaan met de padel racket Drop Shot Furia Control 2024. Dit hoogwaardige racket biedt een perfecte combinatie van kracht en controle, dankzij zijn druppelvorm die het sweetspot in het midden plaatst, waardoor je elk aspect van het spel kunt domineren. Met innovatieve technologieën en een opvallend ontwerp in gele kleur is de Furia Control de ideale keuze voor veeleisende spelers die willen uitblinken op de baan.Gebouwd met eersteklas materialen, waaronder Carbon, Hotmelt, TeXtreme en Eva Soft rubber, biedt dit racket een uitzonderlijke speelbaarheid en superieure duurzaamheid. Bovendien zorgen de 3D Face-technologie en Ergo Pro Protector voor maximale slagkracht en bescherming tegen mogelijke schade. Mis de kans niet om je spel naar een hoger niveau te tillen met de Drop Shot Furia Control 2024.
De Drop Shot Furia Control 2024 is ontworpen voor spelers die een perfecte balans zoeken tussen kracht en controle op de padelbaan. Met zijn druppelvorm en geavanceerde technologieën is het ideaal voor degenen die elk aspect van het spel met stijl willen beheersen. Je zult dol zijn op de Drop Shot Furia Control 2024 vanwege zijn uitzonderlijke prestaties en opvallende ontwerp in gele kleur. Met innovatieve kenmerken en eersteklas constructie zal dit racket je helpen op te vallen op de baan en je spel naar een hoger niveau te tillen.

Uitstekende weerstand en stijfheid dankzij de constructie van 12K Carbon en Hotmelt technologie
De innovatieve TeXtreme-technologie wordt toegepast om dunner laminaat en meer weerstand te bereiken.
Eva Soft rubber voor een ongeëvenaard gevoel bij het slaan en behoud van kracht.
Heeft ruwe vlakken dankzij de 3D Face-technologie, wat de slagen met effect verbetert.
Ergo Pro Protector voor bescherming tegen mogelijke schade.
Onderdeel van de Drop Shot 2024 racket collectie.
€ 202,44
Drop Shot Renegade Attack - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Dompel jezelf onder in perfectie bij elke slag met de padel racket Drop Shot Renegade Attack 2024. Dit essentiële stuk uit de prestigieuze Ambition Pro-lijn onderscheidt zich als de ultieme keuze voor veeleisende spelers. Vervaardigd met eersteklas materialen en innovatieve technologieën, biedt de Renegade Attack een ongeëvenaarde combinatie van kracht en controle. Zijn zorgvuldig ontworpen design en unieke esthetiek maken dit racket de perfecte metgezel voor degenen die hun spel naar een hoger niveau willen tillen.
De Drop Shot Renegade Attack 2024 is ontworpen voor spelers van gemiddeld tot gevorderd niveau die streven naar perfectie bij elke beweging op de padelbaan. Zijn zorgvuldige ontwerp en middelmatige balans bieden uitzonderlijke veelzijdigheid op de baan. Je zult dol zijn op de Drop Shot Renegade Attack 2024 niet alleen vanwege zijn uitzonderlijke prestaties, maar ook vanwege zijn unieke en discrete esthetiek. Met een tot in de puntjes verzorgd ontwerp en een trendy paarse kleur, valt dit racket op zowel in het spel als in stijl.

Eva Pro rubber voor een uniek gevoel van controle.
3K Carbon op het blad voor uitzonderlijke speelbaarheid en uitstekende duurzaamheid.
Smart Holes System om het effect op de bal te vergroten en ongewenste trillingen te verminderen.
Twin Tubular System in het Carbon frame voor gegarandeerde homogeniteit en stijfheid.
Ontwerp met meerdere randen om trillingen bij elke slag maximaal te absorberen.
Onderdeel van de Drop Shot 2024 racket collectie.
€ 173,51
Drop Shot X-Drive 1.0 - 24K (Diamant) - 2024 padel racket
Ontdek uitmuntendheid in het spel met het Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket, een juweel uit de Be Unique collectie dat kracht en controle op de padelbaan herdefinieert. Dit model valt op door zijn geavanceerde technologie en ontwerp, en zorgt voor een ongeëvenaarde ervaring voor gevorderde spelers die hun grenzen willen verleggen.
Ontworpen om te schitteren, bevat de Drop Shot X-Drive 1.0 state-of-the-art materialen en een geoptimaliseerd ontwerp voor weerstand, duurzaamheid en uitzonderlijke dynamiek. Zijn diamantvorm en de samenstelling van 24.000 koolstofvezelfilamenten garanderen krachtige en precieze slagen, waardoor je spel naar een hoger niveau wordt getild.
Dit racket is ideaal voor gevorderde spelers die hun spel willen verheffen met kracht, perfect om het net te domineren met volleys en smashes. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een combinatie van geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp om de meest veeleisende uitdagingen op de baan aan te gaan. Het Drop Shot X-Drive 1.0 2024 padelracket wordt je beste bondgenoot op de baan door zijn vermogen om elke slag in een unieke ervaring te transformeren. De combinatie van technologieën garandeert superieure prestaties, waardoor elk spel een kans wordt om uit te blinken.

Diamantvorm voor een krachtig en geavanceerd spel.
24K Carbon voor meer flexibiliteit en snelle reactie.
Eva Pro rubber aan de binnenkant voor superieure controle en verhoogde kracht.
Smart Holes System-technologie voor een gatenverdeling die het effect verbetert en trillingen vermindert.
3D Face textuur voor meer uitgesproken effecten bij agressieve slagen.
Onderdeel van de Drop Shot 2024 racketcollectie.
€ 256,16
Drop Shot Harbour 1.0 - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Revolutioneer je spel met de Drop Shot Harbour 1.0 2024 padelracket uit de Ambition Pro serie. De innovatieve samenstelling van 3K Carbon en de toevoeging van Eva Soft rubber maken dit model een wonder van kracht en snelheid, ideaal voor langzamere slagen maar met een verbazingwekkende impact. Dit racket verbetert niet alleen je spel, maar herdefinieert ook wat je van je uitrusting op de baan verwacht.Het Harbour 1.0 model van Drop Shot is het resultaat van een zorgvuldig innovatie- en ontwerpproces, met de integratie van geavanceerde technologieën zoals het Smart Holes System en de 3D Face technologie om het effect op de bal te maximaliseren en vibraties te verminderen. Deze geavanceerde functies zorgen voor een spel van hoge kwaliteit, waardoor je je passie voor padel naar een hoger niveau kunt tillen.
De Drop Shot Harbour 1.0 2024, met zijn traanvorm en verhoogde sweet spot, is perfect voor gemiddelde spelers die meer kracht aan hun spel willen toevoegen zonder de controle te verliezen. Het veelzijdige ontwerp maakt het de ideale bondgenoot voor degenen die de baan willen domineren met nauwkeurige en krachtige slagen. Je zult verliefd worden op de Drop Shot Harbour 1.0 2024 vanwege zijn moderne en tijdloze ontwerp, met blauwe en paarse kleuren die de essentie van innovatie vangen. Het discrete mintgroene frame voegt een vleugje karakter en persoonlijkheid toe, waardoor je er niet alleen goed uitziet op de baan, maar ook geweldig speelt.

Gefabriceerd met 3K Carbon voor extra weerstand.
Een kern van Eva Soft rubber, biedt grote elasticiteit en bevordert de kracht en snelheid van de bal.
De nieuwe gatenverdeling van het Smart Holes System verbetert de prestaties en vermindert vibraties.
3D Face technologie, voor een groter effect op de bal bij kritieke slagen.
Twin Tubular System technologie in het koolstofvezel frame voor een grotere duurzaamheid.
Onderdeel van de Drop Shot 2024 padelracket collectie.
€ 173,51
Drop Shot Conqueror Control - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
Het Drop Shot Conqueror Control Racket is op de markt voor al die spelers die padel willen spelen met een padelracket uit de Conqueror Series collectie, zonder dat ze een high-end racket hoeven aan te schaffen. De Conqueror Control is ontworpen met een traanvorm, waarbij de sweet spot iets boven het midden van het racket ligt.
Voor het rubber aan de binnenkant hebben we gekozen voor Eva Soft, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Hun gezichten zijn gemaakt van 3K Carbon, platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de gezichten van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand worden bereikt.
Opvallend is de gatenverdeling van het Smart Holes System systeem waardoor de gaten op een gebogen, progressieve manier over de voorkant van het blad zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van slaan, wat helpt om effect te bereiken. naar de bal en verbetering van de trillingsreductie.
Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen. in het frame van de schop. Bovendien voegt de Spin Coating-technologie waarde toe aan het racket, omdat deze meer spin aan de bal biedt bij slagen waar maximale spin moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel, dankzij de dekking van acryldeeltjes. vast op het oppervlak van het mes.
Om meer weerstand, stijfheid en duurzaamheid te bieden, is het hart van het racket bovendien ontworpen met behulp van Power Beam Heart-technologie waarbij er is een centrale balk ingebouwd. Er is gekozen voor een elegant en sportief design. De combinatie van rode en blauwe kleuren maakt plaats voor een model met een discrete en tijdloze stijl.
€ 173,51
Drop Shot Tacoma 1.0 - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Tacoma-model keert al terug binnen onze collectie padelrackets dankzij de geweldige ontvangst bij onze klanten. Dit seizoen verwelkomt de Be One-lijn, zoals het niet anders kan zijn, het Drop Shot Tacoma 1.0 racket. Dit model is bedoeld voor ervaren spelers die uitmuntendheid zoeken in hun spel, aangezien ons racket wordt gekenmerkt door zijn grote dynamiek, geweldige speelbaarheid en hoge weerstand.
Het is ontworpen met een diamantvorm; een format dat speciaal bedoeld is voor spelers met een gevorderd niveau en die een krachtig spel willen spelen. Om de buizen te maken hebben we gewone koolstof gecombineerd met Hotmelt-technologie en een nieuw plat bidirectioneel koolstofweefsel met 18K Carbon op het blad, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt.
Voor de constructie van de carbon hebben wij gekozen voor de Spread Tow-systeem, dat bestaat uit een vlakke, extra fijne en stabiele verweving, die meer controle en lichtheid biedt en een snellere reactie produceert bij het slaan van de bal. Wat het rubber betreft, hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht.
Het blad is voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Het racket beschikt over het Smart Holes System gatenverdeelsysteem, dat helpt de bal spin te geven en de trillingsreductie te verbeteren. Om stijfheid, duurzaamheid en weerstand te bieden, hebben we een balk in het hart toegevoegd met Power Beam Heart-technologie.
Bij Drop Shot weten we het uit de eerste hand dat de belangrijkste blessures veroorzaakt worden door padel en daarom integreren we technologieën in onze producten die deze risico's helpen minimaliseren. Onder hen valt de Vibra Tech Angles-technologie op, die bestaat uit een structuur met uitgesproken hoeken, in het gebied van het hart van het racket, waardoor de overdracht van trillingen naar het handvatgebied wordt verminderd, waardoor wordt voorkomen dat ze de arm van de speler bereiken.
Vermeld ten slotte dat al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en een grotere stijfheid wordt geboden, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Neem jij graag risico’s met het ontwerp van je racket? Het Drop Shot Tacoma 1.0-racket combineert het rood van het Drop Shot-logo met het blauw van het binnenste rubber, waardoor een modern ontwerp ontstaat dat alleen de meest gedurfde mensen zullen zien. dragen.
€ 202,44
Drop Shot Quantum 1.0 - 24K (Druppel) - 2024 padel racket
De Be Unique-lijn omvat enkele van de high-end rackets uit deze collectie van 2024. Daaronder bevindt zich het Drop Shot Quantum 1.0-racket, een model dat voor het tweede jaar op rij verschijnt vanwege de geweldige ontvangst die de collectie kreeg onder padelliefhebbers.
In het ontwerp hebben we gekozen voor een druppelvorm en Eva Soft-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Het Quantum 1.0-model bestaat uit 24K Carbon, ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. 
Op het blad hebben we Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Het 3D Face systeem valt op op het blad en zorgt voor meerwaarde. Het is een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het racket bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken. Zeer licht en vervangbaar. Beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur. Het hart van het racket is verwerkt een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het raken van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt.
Al onze carbon framerackets zijn voorzien van het Twin Tubular System; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en een grotere stijfheid wordt geboden, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het Drop Shot Quantum Racket beschikt over een professionele en hoogwaardige afwerking. De gele kleur die terugkomt in de details en de blauwe rubberen binnenkant geven het racket een uniek en ongeëvenaard karakter.
€ 210,70
Drop Shot Conqueror 12 - 12K (Rond) - 2024 padel racket
Het Conqueror 12-model is een van de rackets die niet mogen ontbreken in onze collectie, omdat het door zijn geweldige ontvangst en zijn lange geschiedenis onder de Drop Shot-collecties het als een van de sterrackets positioneert. De Pro Competition Line omvat het Drop Shot Conqueror 12 racket, maar aangepast aan een lager bereik. Het is bedoeld voor alle gevorderde spelers op hoog niveau.
het blad is gemaakt van 12K Carbon, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. Het rubber in het slagvlak is gemaakt van Eva Pro met hoge dichtheid, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Om de koolstof te maken hebben we de Textrem Twill-technologie gebruikt, die kan worden omschreven als een flexibelere en resistente verweving van het twill-type die meer kracht en maximale weerstand produceert.
Het racket is vervaardigd in een druppelvorm, het plaatsen van de sweet spot boven het midden van het racket. De verdeling van de gaten op de voorkant is gemaakt met behulp van Smart Holes System-technologie, waardoor de gaten in een gebogen, progressieve vorm zijn geplaatst die zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt. bal en verbeterde trillingsreductie.
Op het blad kunnen we de 3D Face-technologie waarnemen die een 3D-textuur in een ruitvormige vorm presenteert, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen. in het frame van de schop. Verder om aan te bieden grotere weerstand, stijfheid, duurzaamheid, het hart van het racket is ontworpen met behulp van Power Beam Heart-technologie waarbij een centrale balk is verwerkt. De stijl heeft een elegant en zeer onderscheidend ontwerp, dat een imago van professionaliteit uitstraalt in de afwerkingen.
€ 210,70
Drop Shot Explorer 7 - 3K (Druppel) - 2024 padel racket
De Drop Shot Explorer 7.0, een model met een lange geschiedenis in Drop Shot en een geweldige ontvangst door onze padelspelers. De geweldige ontvangst blijkt uit de toewijding aan materialen van hoge kwaliteit, de selectie van de meest innovatieve technologieën in het productieproces en het moderne en tijdloze ontwerp. Het model is vervaardigd in 3K Carbon; platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt.
We hebben gekozen voor Eva Pro-rubber, het rubber met een gemiddelde hardheid onder onze rubbermodellen en waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Het blad is voorzien van het Smart Holes System-gatverdelingssysteem, waardoor de gaten op een gebogen, progressieve manier over de voorkant van het racket zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten aan de onderkant. tijd van slaan, waardoor de bal effect krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd.
Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen. in het frame van het racket. Bovendien voegt de Spin Coating-technologie waarde toe aan het racket, omdat deze meer spin aan de bal biedt bij slagen waar maximale spin moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel, dankzij de dekking van acryldeeltjes. vast op het oppervlak van het mes. Wat het ontwerp betreft, toont het racket een eenvoudige en tijdloze stijl waarbij zwarte en grijze tinten centraal staan.
€ 152,85
Drop Shot Furia Attack - 12K (Druppel) - 2024 padel racket
Binnen de Pro Competiton-lijn vinden we het Drop Shot Furia Attack racket, een high-end model dat snel en krachtig spelen mogelijk maakt en tegelijkertijd een nauwkeurigere controle mogelijk maakt. Om de buizen van het Furia Control-model te vervaardigen, hebben we gewone koolstof gebruikt in combinatie met Hotmelt-technologie en een nieuw plat bidirectioneel koolstofweefsel met 12.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de vlakken van de hoogwaardige rackets te maken, waardoor een uitstekende extra speelbaarheid en weerstand wordt bereikt.
Bij Drop Shot vertrouwen we op TeXtreme-technologie; Dit is een gepatenteerde versterkingstechnologie gebaseerd op dunnelaag- en verlengde kabelprincipes. Dankzij de structuur van onze Spread Tow-stoffen kunnen we dunnere laminaten maken, Thin Ply genoemd. Dankzij de rechte koolstofvezels in TeXtreme Spread Tow geven deze dunne lagen de composieten betere prestaties door microscheurtjes en het ontstaan ​​van schade te voorkomen die optreden bij het dragen van grotere ladingen.
Wat het rubber betreft, hebben we Eva Pro-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap is is het gevoel van controle. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Het blad is voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Daarnaast beschikt het over Ergo Pro Protector, een beschermer die aan het racket is bevestigd, zonder in het frame te boren om deze niet te verzwakken, die beschermt tegen mogelijke klappen op lage ballen en stoten tegen de muur. Om stijfheid, duurzaamheid en weerstand te bieden, hebben we een balk in het hart toegevoegd met Power Beam Heart-technologie.
Al onze Carbon frame-rackets zijn gemaakt met dubbele buisvormige koolstofstoffen die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en een grotere stijfheid wordt geboden, waardoor trillingen in het racketframe worden vermeden. Het racket beschikt over het Smart Holes System gatenverdeelsysteem, dat helpt de bal spin te geven en de trillingsreductie te verbeteren. Wat het ontwerp betreft, de Drop Shot Furia Attack Racket heeft een unieke en tijdloze stijl die wordt gedomineerd door de oranje kleur van het logo dat wordt weerspiegeld in het midden van het racket.
€ 185,91
Drop Shot Renegade Control - 3K (Rond) - 2024 padel racket
Binnen de Ambition Pro-lijn vinden we het Drop Shot Renegade Control racket, een veelzijdig, aantrekkelijk en ideaal racketmodel voor spelers van gemiddeld/gevorderd niveau die op zoek zijn naar een precieze en krachtige slag. Het racket is ontworpen met een rond formaat, waarbij de sweet spot in het midden van het racket wordt geplaatst, waardoor een lage balans ontstaat.
Wat het rubber betreft, hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, het zachtste rubbermodel dat we bij Drop Shot vervaardigen; een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Het blad is gemaakt van 3K Carbon; een platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. Dit alles geeft een meerwaarde aan het model.
Wat de technologieën betreft, bevat het Renegade Control-model het Smart Holes System-gatverdelingssysteem, dat helpt de bal te laten draaien en de trillingsreductie te verbeteren. Bovendien zijn de gezichten voorzien van 3D Face-technologie, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel.
Vermeld ten slotte dat al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met Twin Tubular System-technologie; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het hart bevat een groot aantal randen met als doel maximale trillingen tijdens het slaan te absorberen. Wat het ontwerp betreft, kunnen we spreken van een jeugdige stijl die helemaal aansluit bij de trends van dit seizoen. Het Drop Shot Renegade Control Racket heeft een zeer gedefinieerde persoonlijkheid, waarbij de details in roze en witte kleuren de boventoon voeren.
€ 173,51
Drop Shot Explorer Pro Control - 3K (Rond) - 2024 padel racket
Het Drop Shot Explorer Pro Control Racket is het model van onze professionele speler Lucas Campagnolo aangepast aan een lager bereik. Voor de vervaardiging ervan hebben we 3K Carbon gebruikt; platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. We hebben gekozen voor Eva Soft-rubber, het minst harde rubber onder onze rubbermodellen en waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht.
Het blad is voorzien van het Smart Holes System-gatverdelingssysteem, waardoor de gaten op een gebogen, progressieve manier over de voorkant van het mes zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal effect krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Al onze Carbon frame-rackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular System, dat een dubbele buis van koolstofweefsel bevat, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid om trillingen te voorkomen.
Bovendien voegt de Spin Coating-technologie waarde toe aan het racket, omdat deze meer spin aan de bal biedt bij slagen waar maximale spin moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel, dankzij de dekking van acryldeeltjes. vast op het oppervlak van het racket. Om meer weerstand, stijfheid en duurzaamheid te bieden, is het hart van het racket bovendien ontworpen met behulp van Power Beam Heart-technologie, waarbij een centrale balk is verwerkt. De stijl vertegenwoordigt een modern en jeugdig racket dat de huidige padeltrends volgt. De kleur blauw is de hoofdpersoon van dit opvallende ontwerp.
€ 160,74
-€ 35,00
Drop Shot Explorer Pro Attack - 24K (Rond) - 2024 padel racket
Dit nieuwe seizoen wordt het Explorer Pro-model herboren met aanzienlijk verbeterde technieken en een opvallende nieuwe stijl. Het Drop Shot Explorer Pro Attack Racket voldoet aan de behoeften van onze professionele speler Lucas Campagnolo. Het racket blijft trouw aan zijn DNA en behoudt zijn ronde formaat, dat de sweet spot in het midden van het racket positioneert, en zijn lage balans.
Bij Drop Shot geven wij om uw welzijn en daarom garanderen wij producten van topkwaliteit. Voor de ontwikkeling van ons Explorer Pro Attack-model hebben we gekozen voor 24K Carbon te kiezen, ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Omdat het rechthoekige platen zijn, zorgen ze bovendien voor meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en een grotere weerstand krijgt. Om koolstof te maken hebben we Textrem Cubicarbon 24K twill-technologie gebruikt, die gebruik maakt van een flexibeler en resistenter materiaal. twill-achtige verweving die kracht biedt en weerstand garandeert.
Het padelracket is aan de binnenkant gemaakt van Eva Pro-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Op het blad hebben we Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Ook het 3D Face-systeem dat het blad definieert valt op; een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het racket bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken en beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur.
Het hart van het racket bevat een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het slaan van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt. Al onze carbon framerackets zijn voorzien van het Twin Tubular System; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het ontwerp is gericht op een moderne, gedurfde en jeugdige esthetiek waarbij de metallic blauwe kleur de boventoon voert in het frame en de details van het lemmet. Het racket is gedetailleerd met het logo en de handtekening van onze speler Lucas Campagnolo, wat het een meerwaarde en een unieke persoonlijkheid geeft.
€ 229,42
€ 264,42
-€ 35,00
Drop Shot Conqueror Attack - 24K (Druppel) - 2024 padel racket
Als je op het niveau van padelprofessionals wilt spelen, begin dan met het kiezen van het juiste racket. Nog een jaar, omdat het niet anders kan, verwelkomt onze collectie padelrackets het Conqueror-model in zijn grote verscheidenheid. Een racket die al zijn twaalfde versie heeft. Het Drop Shot Conqueror Attack Racquet is vooral bedoeld voor spelers van gevorderd niveau die op zoek zijn naar absolute controle en precisie in hun spel. Het model beschikt over uitzonderlijk spel en constante evolutie op zoek naar perfectie. Het is ontworpen op basis van het druppelformaat, waarbij de goede plek bovenaan het midden behouden blijft.
Voor de ontwikkeling van het Conqueror Attack-model hebben we gekozen voor 24K Carbon, ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Bovendien zorgen ze voor meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en grotere weerstand krijgt.
Om de koolstof te maken hebben we gekozen voor Textrem Cubicarbon 24K twill-technologie, die gebruik maakt van een flexibelere en resistente verweving van het twill-type die kracht biedt en weerstand garandeert. Het padelracket is aan de binnenkant gemaakt van Eva Pro-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt.
Op het blad hebben we de Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd. Het 3D Face-systeem op het blad is een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers. in zijn spel. Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het mes bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken. Zeer licht en vervangbaar en beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur. Het hart van het racket bevat een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het slaan van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt.
Al onze carbon framerackets zijn voorzien van het Twin Tubular System; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Het Conqueror Attack-model trekt de aandacht dankzij zijn technische kenmerken, maar doet dat tegelijkertijd dankzij zijn ontwerp. Het racket heeft een esthetiek met veel karakter.
€ 229,42
€ 264,42
Drop Shot Canyon Pro Control - 3K (Diamant) - 2024 padel racket
De Ambition-lijn herbergt een van de meest gevraagde rackets onder onze consumenten; het Drop Shot Canyon Pro Control-racket. Dit is een model dat is ontworpen voor al die spelers van gemiddeld gevorderd niveau die gepassioneerd zijn door het Canyon-model van Pablo Lima.
Het belad is gemaakt van 3K Carbon; platte bidirectionele koolstof met 3.000 filamenten voor elke koolstofdraad om de slagvlakken van de high-end rackets te maken, waardoor een uitstekende speelbaarheid en extra weerstand wordt bereikt. Voor de mal hebben we het diamantformaat gekozen, een vorm bedoeld voor padelspelers die op zoek zijn naar een krachtig spel.
Voor de samenstelling van de kern hebben we Eva Soft-rubber gebruikt, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap elasticiteit en lichtheid is. Met een lagere balsnelheid bereiken we meer kracht. Wat het blad betreft, valt het Smart Holes-systeem op dat we hebben gebruikt voor de verdeling van de gaten, waardoor deze op een gebogen, progressieve manier zijn verdeeld en dat zorgt voor een betere ontwikkeling van de mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd.
Op het blad hebben wij tevens de 3D Face-technologie verwerkt, het is een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Om extra bescherming te bieden, hebben we bovendien de Ergo Pro Protector ingebouwd, die aan het mes is bevestigd, zonder het frame te perforeren om het niet te verzwakken. Zeer licht en vervangbaar. Beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de muur. Om meer weerstand, stijfheid en duurzaamheid te bieden, is er bovendien Power Beam Heart-technologie ingebouwd, die bestaat uit het plaatsen van een centrale balk in het hart van het blad.
Al onze Carbon-framerackets zijn vervaardigd met het Twin Tubular-systeem, dat is geïntegreerd een dubbele buis van koolstofweefsel, vooraf geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeen wordt in alle delen van het gezicht en een grotere stijfheid wordt geboden om trillingen te vermijden. in het frame van de schop. Het ontwerp is gebaseerd op de huidige padeltrends. De combinatie van rode en zwarte kleuren geeft aanleiding tot een jeugdige, moderne stijl die waarden van sportiviteit en speelbaarheid overbrengt.
€ 160,74
Drop Shot Canyon Pro Attack - 24K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Drop Shot Canyon Pro Attack racket zorgt zorgvuldig voor elk detail waaruit het bestaat, waardoor het een model van sublieme kwaliteit wordt. Het is toegewijd aan het diamantformaat en bevat 24K Carbon ontwikkeld door T-Extreme met een rechthoekig formaat, voor een grotere mechanische buig- en reactieactie, waardoor een snellere reactie ontstaat bij het raken van de bal. Omdat het rechthoekige platen zijn, zorgen ze bovendien voor meer stabiliteit aan het slagvlak van het racket, waardoor het een homogenere slag en een grotere weerstand krijgt. Om de koolstof te maken hebben we gekozen voor Textrem Cubicarbon 24K twill-technologie, die gebruik maakt van een flexibelere en resistente verweving van het twill-type die kracht biedt en weerstand garandeert.
Het padelracket is aan de binnenkant gemaakt van Eva Pro-rubber, een rubber waarvan de belangrijkste eigenschap het gevoel van controle is. Met een hoge balsnelheid wordt meer kracht bereikt. Op het blad hebben we Smart Holes System-technologie verwerkt; een gebogen, progressief gatenverdelingssysteem dat zorgt voor een betere ontwikkeling van mechanische krachten op het moment van slaan, waardoor de bal spin krijgt en de trillingsreductie wordt verbeterd.
Het 3D Face systeem valt op op uw gezicht en zorgt voor meerwaarde. Het is een 3D-textuur in een ruitvormige vorm, exclusief ontworpen door Drop Shot, om meer spin aan de bal te geven bij schoten waarbij maximale spin aan de bal moet worden gegeven, speciaal ontworpen voor agressieve spelers in hun spel. Om de weerstand van het racket te garanderen, hebben we bovendien het Ergo Pro Protector Nylon-systeem ingebouwd. Dit type beschermer wordt aan het racket bevestigd, zonder in het frame te boren, om het niet te verzwakken en beschermt tegen mogelijke treffers op lage ballen en treffers tegen de wanden.
Het hart van het racket bevat een groot aantal randen om de vermindering van trillingen bij het slaan van de bal te garanderen en een centrale balk, Power Beam Heart, die stijfheid, duurzaamheid en weerstand biedt.
Al onze carbonframerackets het Twin Tubular-systeem integreren; koolstofweefsels die vooraf zijn geïmpregneerd met harsen met maximale duurzaamheid, waardoor het homogeniteit krijgt in alle delen van het slagvlak en zorgt voor een grotere stijfheid, waardoor trillingen in het frame van het racket worden vermeden. Bij het ontwerp is gekozen voor rood dat zowel op het frame van het racket als op het binnenste rubber terugkomt. Het Drop Shot Canyon Pro Attack Racket blinkt uit door zijn constructie, maar ook door zijn esthetiek en afwerking. Elegant, dynamisch en sportief in gelijke delen.
€ 264,42