SiuxSiux is een vooraanstaand merk dat bekend staat om zijn innovatieve Padel rackets van topkwaliteit. Bij Siux vind je een uitgebreide collectie rackets die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel beginners als ervaren spelers. Met geavanceerde technologieën, unieke ontwerpen en ongeëvenaarde prestaties, is Siux de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een Padel racket van topkwaliteit.

Siux staat bekend om zijn innovatieve benadering van racketontwerp en maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de prestaties van hun Padel rackets te verbeteren. Een van de opmerkelijke technologieën die Siux in zijn rackets heeft geïntegreerd, is het Tri-Hex-technologiesysteem. Deze technologie maakt gebruik van een speciale structuur met zeshoekige gaten in het racketblad, waardoor het gewicht wordt verminderd en de stijfheid wordt vergroot. Het resultaat is een racket met een uitstekende controle en een optimale krachtoverdracht bij elke slag.

Een andere baanbrekende technologie die Siux toepast, is de Black Eva-technologie. Deze technologie omvat het gebruik van een speciaal soort EVA-rubber in de kern van het racketblad. Het Black Eva-rubber zorgt voor een perfecte balans tussen kracht en controle, waardoor spelers maximale precisie en stabiliteit ervaren tijdens het spelen. Het biedt ook uitstekende demping, waardoor trillingen worden verminderd en het comfort wordt verhoogd.

Of je nu een beginnende speler bent die de basis van het spel onder de knie wil krijgen, of een ervaren speler die op zoek is naar een racket dat je spel naar nieuwe hoogten kan tillen, Siux heeft de perfecte optie voor jou. Het brede scala aan Siux Padel rackets biedt verschillende modellen die passen bij verschillende speelstijlen en niveaus.

Siux Pegasus Revolution Cube (Hybrid) - 2023
Siux Pegasus Revolution Cube (Hybrid) - 2023
Als je een gevorderde of professionele padelspeler bent met aanvalstechniek, dan is dit Siux Pegasus Revolution Cube hybride racket ideaal voor jou. Het racket weegt zo'n 355-375 gram en heeft een ideale medium balans om met aanvalstechniek te spelen.De beste eigenschappen van een aanvalsracket. Dit hybride racket is gemaakt met slagvlakken van 100% carbon en een kern met hoge dichtheid om met kracht te spelen. Dit Siux racket komt uit de Pro Line Series collectie.
Structuur gemaakt van een dubbele koolstofbuis genaamd BiTube Carbon Frame. Het is een sterk en duurzaam lichaamsracket. Een racket gemaakt van 100% koolstof en een ontwerp met innovatieve technologie om je beste prestaties op het circuit te krijgen.
Siux Trilogy Control 'Special Edition' (Rond) - 2023
Siux Trilogy Control 'Special Edition' (Rond) - 2023
Ontworpen met materialen van de hoogste kwaliteit, is de nieuwe Siux Trilogy Control Special Edition het favoriete racket van de professionele WPT-speler Patty Llaguno.Met een ronde vorm die een brede sweetspot en een uitgebalanceerde balans biedt, biedt deze Trilogy Control een geweldige relatie tussen kracht en controle. Een veelzijdig model dat zo is ontworpen dat je in elke game de beste prestaties krijgt.
Het Siux Trilogy Control Special Edition-racket is ontworpen voor gevorderde en professionele spelers en biedt een prachtige balans tussen kracht en precisie. Laat je beste spel los, ongeacht je stijl! Met dit nieuwe Siux-racket kun je zowel je aanvalsschoten als je meest verdedigende schoten perfectioneren.

Siux Electra ST2 Controle - 15K (Rond) - 2023
-€ 40,00
Siux Electra ST2 Controle - 15K (Rond) - 2023
Siux presenteert, als onderdeel van de Master Series-reeks, de nieuwe Electra ST2 Control, het officiële racket van de professionele padelspeler Franco Stupaczuk. Het is ontworpen voor gevorderde of professionele spelers die op zoek zijn naar maximale controle in elk spel.Met een gewicht van 355-375 gram heeft de Siux Electra ST2 Control een rond formaat, en zoals kenmerkend is voor dit type vorm, is de balans laag en de sweet spot breed. Dit vertaalt zich op het circuit in uitstekende beheersbaarheid, controle en precisie.
Dit Siux-model bevat een kern die is samengesteld uit EVA Soft-rubber, een zacht schuim dat een goede baloutput garandeert, evenals een grote duurzaamheid en weerstand te allen tijde.Het frame van zijn kant is buisvormig en is gemaakt van 100% koolstofvezel. Dit zorgt voor lichtheid, duurzaamheid en comfort bij het slaan. Het is een soort frame dat tegelijkertijd stijf en flexibel is en een goede balans biedt tussen controle en kracht.
€ 254,95
€ 294,95
Siux Trilogy 3 Attack (Diamant) - 2023
Siux Trilogy 3 Attack (Diamant) - 2023
De Siux Triology 3 Attack is een diamantvormig racket ontworpen voor veeleisende spelers van hoog niveau. Als je een gevorderde of professionele speler bent die de kracht en aanvalstechniek beheerst, dan is dit je racket. Met een hoge balans die helpt om de slagen te versterken. Het blad is gemaakt met 24.000 koolstofvezelstrengen per strip (24K). Met technologieën die trillingen tijdens het spel verminderen.
Speel met een resistent racket dankzij de structuur gemaakt van koolstofbuis. Het blad is voorzien van 24K TexTreme en hebben een elastische en flexibele afwerking. Het helpt om een ​​punt van controle en een mooie slag te hebben.Om goede sensaties te hebben tijdens de slagen, is de kern gemaakt met EVA Soft rubber. Een rubber met een lage dichtheid waarmee je krachtige slagen kunt opvangen en die je zal begeleiden als je de bal met rebound raakt. Een racket om aan te vallen met kracht en controle over de bal.
Siux Genesis II Fight 'Lucho Capra' Pro 12K (Hybrid) - 2023
Siux Genesis II Fight 'Lucho Capra' Pro 12K (Hybrid) - 2023
De Siux Genesis II Lucho Capra Pro, officieel padelracket van de professionele WPT-padelspeler Luciano Capra. Dit racket is ontworpen voor gevorderde of professionele spelers die spelen met een veelzijdige techniek. Met 12K carbon op het blad met ShockOut-technologie.
De buis van het racket is gemaakt van 100% carbon om het sterk en resistent te maken. De kern heeft EVA-rubber, het is van gemiddelde hardheid om op een veelzijdige manier te werken met zijn hybride body. Je zult in staat zijn om elke slag te beheersen en kracht te geven.
De 12K Carbon op het blad heeft een middelharde aanslag om krachtige en gecontroleerde slagen te maken. Tevens is het blad voorzien van een glanzende gezandstraalde afwerking. Deze getextureerde afwerking slaagt erin om grip op de bal te hebben om betere slice-effecten te maken.
Siux 'Sanyo' Diablo Revolution II Pro 18K (Hybrid) - 2023
Siux 'Sanyo' Diablo Revolution II Pro 18K (Hybrid) - 2023
De Siux Diablo Revolution II Sanyo Pro is een racket voor gevorderde of professionele spelers. Met een hybride lichaamsvorm en medium balans voor een veelzijdig spel. Met een kern van EVA Soft en het blad in Carbon Zilver 18K. Het gewicht kan variëren van 355-375 gram. Het is een racket uit de PRO-serie.Dit model racket van Diablo de Siux is het officiële model waarmee de professionele padelspeler Sanyo Gutiérez speelt. Het staat op nummer 3 in de World Padel Tour-ranglijst.
Siux Fenix III 'Javi Ruiz' Pro 12K  (Hybrid) - 2023
Siux Fenix III 'Javi Ruiz' Pro 12K (Hybrid) - 2023
De Siux Fenix ​​III 'Javi Ruiz' Pro is het officiële racketmodel waar Javi Ruiz mee speelt op de World Padel Tour. Een racket waarmee geweldige padelprofessionals spelen, ontworpen voor gevorderde of professionele spelers. Zijn lichaam heeft een perfecte hybride vorm om met aanvalstechniek te spelen in je belangrijkste wedstrijden. Gemaakt met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie.Dit racket is gemaakt met een sterke en resistente structuur van 100% koolstofbuis. EVA-rubber wordt in het racket gebruikt om met controle en comfort te spelen. Een rubber waarvan de dichtheid en het herstel een betere controle van slagen mogelijk maken en schokken absorberen.Het blad is uitgersut met 12K Carbon In Siux is deze koolstofvezelstof zacht en flexibel om schoten te bewerken met slagcontrole en spin. En met de gezichten in een ruwe 3D-afwerking voel je hoe je de spin verbetert die je aan de bal geeft.en. Het gewicht van het racket zit tussen de 360-375 gram.
Siux Fenix II 1K (Hybrid) - 2022
Siux Fenix II 1K (Hybrid) - 2022
Een van de favoriete modellen van Siux is de Fenix II. Het betreft een powerracket, hard dankzij de 1K carbon, maar vanaf het begin gemakkelijk te hanteren voor experts.Bovendien is een van de meest geprezen aspecten van de eerste versie en die wordt voortgezet in de tweede de 3D-reliëfafwerking, ideaal voor degenen die ervan houden om topspin-slagen op een gecontroleerde manier uit te voeren. De nieuwe Fenix ​​​​II blijft het 5-laags Black EVA Soft High Recovery-rubber gebruiken dat zijn vorige versie zo populair maakte.
Siux Genesis Power 12K (Diamant) - 2022
Siux Genesis Power 12K (Diamant) - 2022
Deze nieuwe editie van de Genesis Power is harder dan de vorige versie dankzij de 12K Carbon op het blad. Het is een smallere vezel die, wanneer ze in elkaar grijpen, een gladder en stijver slagvlak biedt, waardoor er meer kracht wordt geleverd bij elke slag.Het gaat verder met zijn zwarte EVA Soft High Recovery rubberen kern, die meer demping biedt om de controle te vergroten. Daarnaast is een aspect dat verandert de afwerking, aangezien het nieuwe model heeft gekozen voor een mat en een zanderig reliëf, zodat het makkelijker is om topspin-shots uit te voeren.
Siux Spyder Revolution Controle 2 (Rond) - 2023
Siux Spyder Revolution Controle 2 (Rond) - 2023
Dit nieuwe Siux-model verandert de typische mal van het Spyder-model en wordt een zwaarder en eigenzinniger racket, perfect voor spelers met een hoog niveau en een uitstekende techniek. Op dezelfde manier is het een harder racket, vooral voor spelers met een goede stoot.
Siux Trilogy Power 24K Attack (Diamant) - 2022/23
Siux Trilogy Power 24K Attack (Diamant) - 2022/23
De nieuwe Siux Trilogy Power 24K Attack 2022/23, is een racket uit de Carbon Pro-serie, ontworpen voor spelers die van aanvalsspellen houden. Met een van de meest ongelooflijke ontwerpen in de collectie, is het een racket gebouwd in een diamantvorm met een structuur gemaakt van 100% koolstof en unieke Siux-technologieën.Ontworpen voor de speler van gevorderd tot professioneel niveau die op zoek is naar een krachtig, sterk en resistent racket, met een superieure sweet spot en de medium-hoge balans om uitstekende balstarts te krijgen.
Siux Pegasus 1K Limited Edition (Hybrid) - 2022
Siux Pegasus 1K Limited Edition (Hybrid) - 2022
De Siux Pegasus 1K Limited Edition is een padelracket gemaakt voor de veelzijdige spelers van hoog niveau. Met zijn druppel vorm biedt dit racket krachtige slagen zonder controle te verliezen. Verdedigen vanuit de wanden en uiteindelijk de spelsituatie ombuigen naar de aanval zal met dit padelracket geen probleem zijn. Het frame is gemaakt van 6K Carbon met een dubbele buis (Bi-tubilair) met antivibratie techonologie. Dit zorgt voor een uitstekende weerstand tegen schokken en heeft een erg goede duurzaamheid.
Siux Black Carbon 3K Revolution (Round) - 2022
Siux Black Carbon 3K Revolution (Round) - 2022
De Siux Black Carbon voegt zich bij de Revolution-familie met zijn 3K-versie, een smallere vezel die meer weerstand en een soepeler vlak biedt. Zo verhoogt het de kracht die bij elke slag wordt geleverd, perfect voor diegenen die meer uit het net willen halen.