SiuxSiux is een expertmerk en gespecialiseerd in de productie van eerste niveau rackets en tassen voor alle soorten spelers. Siux innoveert in allle modellen en verbeteren en introduceren we materialen van de hoogste kwaliteit met als doel de beste padelmaterialem op de markt te bieden. De rackets van Siux hebben de meest geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om de trillingen in elke slag te verminderen en zo het risico op blessures te voorkomen. Een van de meest prominente modellen van het merk zijn de Siux Diablo Granph, Siux Spartan, Siux Alien, Siux Jaguar en de Siux Spyder.

Siux Black Carbon Matte Sandy (Round) - 2022
Siux Black Carbon Matte Sandy (Round) - 2022
Geniet van de Siux Black Carbon Matte Sandy (= zandstructuur op het blad) welke is bedoeld voor gevorderde spelers die op zoek zijn naar controle in hun games. Opvallen door zijn gemak bij het maken van slagen en slice ballen door de zandstructuur op het blad.Het bevat een zwarte EVA Soft High Recovery rubberen kern en heeft 3K Carbon op het blad, zodat ze de kracht in de slag vergroten. Dankzij de lage balans en ronde vorm biedt het uitzonderlijke controle bij elke opname.
Siux Tsunami All Black 3K (Round) - 2022
Siux Tsunami All Black 3K (Round) - 2022
Het Siux Tsnuami All Black 3K padelracket is ontworpen om je volledige controle op de baan te geven met een brede sweetspot en een lage balans waarmee je zelfs de moeilijkste bal kunt bereiken.Het EVA soft rubber heeft een superzachte dichtheid, perfect voor een superzachte en comfortabele aanraking. De totale constructie van je racket is verantwoordelijk voor honderd procent carbon voor een grote weerstand en duurzaamheid.
Siux Snake (Teardrop) - 2021
Siux Snake (Teardrop) - 2021
De Siux Snake is een powerracket dat bedoeld is voor spelers met een gevorderd tot professioneel speelniveau die op zoek zijn naar krachtige slagen en betere prestaties in het spel.Het valt op door zijn ontwerp in levendige kleuren en omgekeerde druppelvorm. Bovendien heeft het een ideale middelhoge balans om de kracht te bereiken die je wilt zonder een goede balcontrole achter te laten.Het buisvormige carbon frame zorgt voor schokbestendigheid, terwijl de Jacquard carbon vlakken zorgen voor krachtige slagen en betere bal releases. De matte schuurpapierafwerking valt op in de vlakken, wat ongetwijfeld de effecten van de bal verbetert. De kern is gemaakt van EVA Soft High Recovery-rubber, een snel herstellend rubber dat ideaal is voor comfort bij het slaan.
Siux Curve 3K (Teardrop) - 2022
Siux Curve 3K (Teardrop) - 2022
Spring op de padelbaan en ontdek de hoge prestaties van het nieuwe Siux Curve padelracket voor gemiddelde of gevorderde professionele spelers die op zoek zijn naar een hoogwaardig padelracket om op te vallen in belangrijke padelwedstrijden.Zijn brede sweet spot en middelhoge balans maken het een padelracket met uitstekende beheersbaarheid, duurzaamheid en hoge prestaties. Bovendien bevat de kern Eva Soft-rubber, een zacht rubber dat helpt trillingen te verminderen en verwondingen aan het ellebooggebied te voorkomen die optreden bij het hard slaan van de bal.
Siux Infernal 3K LTD (Diamond) - 2022
Siux Infernal 3K LTD (Diamond) - 2022
De nieuwe Siux Infernal is een padelracket gemaakt om de meest veeleisende spelers krachtige slagen te geven. Met een ontwerp gemaakt voor de nieuwe Siux 2022-collectie, biedt dit padelracket meer kracht bij elke slag. Samengesteld uit hoogwaardige materialen en technologieën, garandeert dit Siux padelracket de beste eigenschappen en geweldige prestaties in het spel.
Siux Pegasus 1K Limited Edition (Hybrid) - 2022
Siux Pegasus 1K Limited Edition (Hybrid) - 2022
De Siux Pegasus 1K Limited Edition is een padelracket gemaakt voor de veelzijdige spelers van hoog niveau. Met zijn druppel vorm biedt dit racket krachtige slagen zonder controle te verliezen. Verdedigen vanuit de wanden en uiteindelijk de spelsituatie ombuigen naar de aanval zal met dit padelracket geen probleem zijn. Het frame is gemaakt van 6K Carbon met een dubbele buis (Bi-tubilair) met antivibratie techonologie. Dit zorgt voor een uitstekende weerstand tegen schokken en heeft een erg goede duurzaamheid.
Siux Black Carbon 3K Revolution (Round) - 2022
Siux Black Carbon 3K Revolution (Round) - 2022
De Siux Black Carbon voegt zich bij de Revolution-familie met zijn 3K-versie, een smallere vezel die meer weerstand en een soepeler vlak biedt. Zo verhoogt het de kracht die bij elke slag wordt geleverd, perfect voor diegenen die meer uit het net willen halen.
Siux Pegasus 3K Yellow (Teardrop) - 2022
Siux Pegasus 3K Yellow (Teardrop) - 2022
Ga de baan op met deze Siux 3K Yellow, ontworpen in geel en gemaakt van koolstofmaterialen die het racket stijfheid en weerstand bieden. Het is een padelracket ontworpen in de vorm van een traan en heeft een medium balans. Het is een racket dat zorgt voor een geweldige relatie tussen power en controle.
Siux Diablo Black 12K (Hybrid) - 2022
Siux Diablo Black 12K (Hybrid) - 2022
Deze Siux Diablo heeft 12K carbon op het blad, een flexibeler materiaal dat samen met FlexiTex ongelooflijke prestaties biedt op de baan. Bovendien neemt de kracht die bij elke slag wordt geboden toe, vanwege het Grafeen op het blad. Het EVA Soft-rubber van de kern maakt het spel veel comfortabeler en het racket beter beheersbaar.
Siux Snake Woman (Teardrop) - 2022
Siux Snake Woman (Teardrop) - 2022
Deze Snake Woman racket een gladde afwerking voor een droge en krachtige aanslag. Bovendien heeft het glasvezelvlakken om de snelheid van de baloutput te verhogen. Deze Snake Woman heeft een middelhoge balans en een omgekeerde druppelvorm, die uitstekende kracht en geweldige controle biedt.In het frame is een koolstofbuis verwerkt die de duurzaamheid van het racket verhoogt, omdat het resistenter wordt. De kern is een hoog herstel EVA Soft High Recovery rubber.
Siux Electra ST1 (Hybrid) - 2022
Siux Electra ST1 (Hybrid) - 2022
Dit nieuwe Sioux padelracket is exclusief vervaardigd volgens de eisen van Stupa, een van de beste spelers ter wereld. Dit is de Siux Electra ST1, een model gemaakt van 12K carbon met een matte en zanderige afwerking, perfect om op een gemakkelijke en gecontroleerde manier met effect te slaan.
Siux Force Pro (Diamond) - 2022
Siux Force Pro (Diamond) - 2022
De Siux Force Pro is een diamantvormig padel racket, met een medium-hoog balanspunt voor spelers die op zoek zijn naar power. Dit padel racket is gemaakt van glasvezel, wat zowel controle als ‘exit’ snelheid biedt. Het carbon tibular frame zorgt voor een lange levensduur.  De Shockout dempers zorgen voor trillingsreductie en je kunt het racket ermee balanceren, door de dempers hoger te plaatsen.
Siux Adrenaline Ibai Edition (Teardrop) - 2022
Siux Adrenaline Ibai Edition (Teardrop) - 2022
Het is een hybride racket, gemaakt met unieke materialen en technologieën van het merk Siux die verantwoordelijk zijn voor het geven van de beste prestaties en hoge prestaties aan de speler tijdens het spel. Voor mid-level padelspelers die op zoek zijn naar het perfecte padelracket om krachtige slagen met geweldige controle te bereiken. Dankzij de medium balans en brede sweetspot zorgt dit racket voor een goede baloutput en een betere speelbaarheid.
Siux Pegasus Oro (Hybride) - 2022
Siux Pegasus Gold (Hybride) - 2022
De Siux Pegasus Gold is ontworpen voor de meest veeleisende padelspelers, het is een model dat is ontworpen voor spelers van een gevorderd professioneel niveau die op zoek zijn naar een zeer resistent en duurzaam racket, met een laag gewicht en een middelhoge balans die helpt bij het bereiken van preciezere slagen en extra kracht.
Siux Evoque 2.0 (Teardrop)
Siux Evoque 2.0 (Teardrop)
De nieuwe Siux Evoque 2.0, een padelracket uit de nieuwe Siux 2022-collectie dat opvalt door zijn aantrekkelijke en exclusieve design en hoge prestaties tijdens het spel. Gemaakt om je een perfecte balans te geven tussen kracht en controle.
Siux Convex 2.0 (Teardrop) - 2022
Siux Convex 2.0 (Teardrop) - 2022
De Siux Convex 2.0 is ontworpen in een druppelvorm en is een veelzijdig model met een uitgebalanceerde balans en een uitstekende handling. De SiuxConvex 2.0 wordt aanbevolen voor padelspelers van gevorderd niveau die op zoek zijn naar een comfortabel, resistent, hanteerbaar en ambivalent padelracket, om hen een perfecte balans tussen kracht en controle te bieden.