Black Crown

De padel rackets van Black Crown zijn geliefd bij alle soorten padel spelers, zowel beginnend als professioneel. Dat is niet voor niets: het Spaanse merk legt zich volledig toe op de productie van hoogwaardige padel rackets en andere padel artikelen. Sinds de start in 2010 heeft het merk een grote groei doorgemaakt, waardoor ze inmiddels tot de topmerken in de padel sport behoren. Ook diverse topspelers zijn verbonden aan het vooruitstrevende merk. Het plezier in de sport staat hierbij voorop. Ze hebben niet alleen hun padel rackets, ook heeft Black Crown een uitgebreid assortiment met onder meer padeltassen en padelkleding.

Black Crown heeft diverse succesvolle padel rackets geïntroduceerd, waarvan de Piton de meest bekende is. De Spaanse speelster Marta Marrero behaalde met het racket de nummer 1 positie van het damesklassement wereldwijd. Zeker sinds de introductie van deze lijn is het merk hard gegroeid en wordt het veel gebruikt door padel spelers. Zowel in de professionele padel sport als in de amateursport is het een geliefd merk. Door de wijde range aan rackets is er voor elke speler een passend racket.

Black Crown richt zich zeker niet alleen op de professionele spelers. Ook over de padel rackets van Black Crown voor beginnende spelers is goed nagedacht. Het merk wil immers dat iedereen, ongeacht niveau en speelwijze, volop kan genieten van het mooie spel en het samenzijn. Daardoor zijn er ook voor de beginnend speler geschikte lichte rackets, met een grote sweet spot waarmee de bal gespeeld kan worden. Dankzij de hoge controle van deze rackets kan je al spelende gemakkelijk jouw niveau verbeteren. Want ongeacht hoelang je al padel speelt: je wilt altijd presteren op je beste niveau toch?


Black Crown Hurricane Pro (Round) - 2022
-€ 30,00
Black Crown Hurricane Pro (Round) - 2022
Dit racket is samen met WPT-speelster Marta Marrero ontwikkeld, zowel in de vorm als in de samenstelling van de materialen, waarbij we nadenken over wat een mid-level speler nodig heeft. Het Hurricane-model is rond van vorm voor aanvallende spelers als Marta Marrero, maar tegelijkertijd is het dankzij het zachte rubber zeer beheersbaar en aanpasbaar aan elke speler.
€ 224,95
€ 254,95

Black Crown 'Special' (Teardrop) - 2022
-€ 50,00
Black Crown 'Special' (Teardrop) - 2022
De Black Crown 'Special' is een druppelvormig racket met een ruw Sandspin-oppervlak en ontworpen voor spelers die al hun schoten willen controleren zonder aanvalsschoten opzij te zetten.
€ 224,95
€ 274,95
Black Crown Piton 4.0 (Rond)
Black Crown Piton 4.0 (Rond)
De Piton is jaar na jaar een van de meest verwachte rackets. In versie 4.0 komt het met een ingrijpende esthetische verandering en spectaculaire prestaties. Black Crown Piton 4.0 is nog steeds een control padelracket, maar het is ook een padelracket waarmee we ons veilig kunnen voelen in de buurt van het net, de bal hard kunnen raken, het is een padelracket met vernieuwde esthetiek en onverslaanbare prestaties.
Het is een ideaal racket voor een gevorderde of professionele speler die op zoek is naar de hoogste kwaliteit met een zorgvuldig en opvallend ontwerp, een racket dat vooral precisie biedt bij elke slag. Vanwege zijn brede sweetspot en controle is het ook een padelracket dat we kunnen aanbevelen aan een middenspeler die op zoek is naar een power padelracket waarmee hij zich verder kan ontwikkelen in zijn spel.

Black Crown Piton 11 Soft 3K (Rond) - 2023
-€ 30,00
Black Crown Piton 11 Soft 3K (Rond) - 2023
De Piton 11 is rond van vorm en volgt de vorm van de mythische Black Crown Piton. het betreft hier de zachte versie! Het heeft een medium touch, perfect voor agressieve schoten en tegelijkertijd is het voor jou heel gemakkelijk om de bal te voelen en een goede start in de verdediging te geven, wat komt door het 3XPLY EVA rubber.Het frame is gemaakt van 2TB EVA, hierdoor is het impactpunt van het racket groter. Dit racket is samengesteld uit 80% koolstofvezel om meer weerstand te bieden tegen slagen met eenharde EVA-laag aan de buitenkant en een zachte EVA binnen kern.Het is het perfecte padelracket voor padelspelers die zich meer op hun gemak voelen met een padelracket dat hen meer baloutput geeft, samen met een zachtere punt. Het is een zeer comfortabel en gemakkelijk aan te passen racket, perfect voor elk type speler.
€ 229,95
€ 259,95

Black Crown Piton Attack 16K (Druppel) - 2023
-€ 30,00
Black Crown Piton Attack 16K (Druppel) - 2023
De Piton Attack 16K heeft een druppelvorm en het oppervlak is ruw. Dit padelracket is ontworpen om spelers tevreden te stellen die zich comfortabel voelen met extra hardheid in hun padelracket, om kracht te krijgen bij aanvalsschoten.De sweetspot is erg breed, waardoor hij vanuit alle posities gemakkelijker te raken is. Dit padelracket is uitgerust met ERGONOMIC HANDGRIP-technologie waarmee u zult merken dat de grip zeer comfortabel is.
€ 234,95
€ 264,95
Black Crown Piton 11 - 3K (Rond) - 2023
Black Crown Piton 11 - 3K (Rond) - 2023
Bent u op zoek naar een padelracket van hoge kwaliteit om uw spel te verbeteren? Dan is het Piton 11 racket perfect voor jou. Dankzij het ergonomische ontwerp heb je te allen tijde een comfortabele en veilige grip. Bovendien kunt u dankzij het oppervlak nauwkeurige en krachtige slagen maken. Als je een professionele padelspeler bent of gewoon je spel wilt verbeteren, dan is dit het perfecte padelracket voor jou.Dit racket is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt je een geweldige respons op de paddlebaan. Daarnaast zorgt de ergonomische vorm van het racket ervoor dat je een betere controle hebt over je spel. Als je het spel een draai wilt geven en je niveau wilt verbeteren, dan is het Piton 11 racket de ideale keuze voor jou.

Black Crown Hurricane Pro 2.0 - 12K (Rond) - 2023
-€ 15,00
Black Crown Hurricane Pro 2.0 - 12K (Rond) - 2023
De Black Crown Hurricane Pro 2.0 is ontwikkeld samen met een van onze referentie Black Crown-spelers, de geweldige Marta Marrero. Ze heeft ons geholpen bij het ontwerpen en samenstellen van de materialen. De Hurricane Pro 2.0 biedt een geweldige baloutput bij het slaan en de langwerpige grip zorgt voor een veel efficiëntere en comfortabele backhand met twee handen. Het oppervlak is ruw om het de tegenstander moeilijker te maken de ballen met effect te raken.
Het is gemaakt van rubber van de hoogste kwaliteit tezamen met de Super Check kern, een 2TB Air frame frame en een laatste laag van 12K Carbon. Gevorderde spelers die agressief spelen en graag power aan de bal geven hebben niks anders meer te wensen!
€ 224,95
€ 239,95
Black Crown Special Soft (Druppel) - 2023
Black Crown Special Soft (Druppel) - 2023
Met een ruw Sandspin-oppervlak is het Special Power-model ontworpen om je tegenstanders aan te vallen en bij elk schot maximale kracht te bereiken. Het frame is Carbon 2TB Eva, en het is gemaakt met het nieuwe 3xPlay Eva-rubber wat bestaat uit twee verschillende hardheden en een geweldig geheugen. Aan de buitenkant is het van witte hardheid en aan de binnenkant van gemiddelde hardheid, om het beste van beide te hebben. Al deze kenmerken, samen met de brede Sweet Spot, wordt het gemakkelijker om vanuit alle posities te slaan.De laatste laag is gemaakt van 15K Power Fiber, hierdoor heeft het racket een droge slag om je slagen kracht te geven, maar tegelijkertijd heb je een goede controle,  Tot slot is dit racket voorzien van ERGONOMIC HANDGRIP technologie waardoor je voelt dat de grip veel comfortabeler is.
Black Crown Special 16K (Druppel) - 2023
Black Crown Special 16K (Druppel) - 2023
De Black Crown Special 16K wordt geroepen als een van de beste padelackets voor dit seizoen 22/23. Met de Special 16K speel je zoals de spelers van de World Padel Tour. Ongetwijfeld biedt dit prachtige racket veel kracht bij het raken van de bal en het ruwe oppervlak maakt slagen met effect mogelijk. Het is een racket dat een grote weerstand biedt tegen klappen tijdens het spel.
Het is gemaakt van Super SC Eva-rubber met een dichtheid van 15, wat samen met een laag van 16K Carbon de perfecte combinatie is om de koning van het net te zijn en alle aanvals- schoten zullen de extra snelheid hebben waarnaar je op zoek bent. Aanvallende spelers die graag het net domineren en punten willen afmaken met agressieve schoten zullen blij en verrast zijn met dit nieuwe 2023 racket!

Black Crown Piton Furia (Rond) - 2023
-€ 20,00
Black Crown Piton Furia (Rond) - 2023
De Piton Furia is ontworpen om veel kracht te bieden bij het raken van de bal zonder de controle te verliezen. De technologie van dit geweldige racket biedt veel comfort bij het raken van de bal met het racket , waardoor padelspelers controle over de bal kunnen behouden tijdens het spel. De technologie die we hebben toegepast verbetert ook de tractie, waardoor spelers een betere precisie in de slagen hebben. Dit is het racket dat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een padelracket met een geweldige balans tussen kracht en controle.
Deze samenstelling aan de buitenkant zorgt te allen tijde voor een perfect gevoel voor de bal met twee lagen glasvezel en één laag Piton Glas met lage dichtheid. De kern is gemaakt van SC EVA, een zacht rubber met een groot geheugen, dat zijn positie in duizendsten van een seconde herstelt. Dit type rubber zorgt voor een geweldige balopbrengst zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.
€ 154,95
€ 174,95
Black Crown Hurricane Pro (Round) - 2022
Black Crown Hurricane Pro (Round) - 2022
Dit racket is samen met WPT-speelster Marta Marrero ontwikkeld, zowel in de vorm als in de samenstelling van de materialen, waarbij we nadenken over wat een mid-level speler nodig heeft. Het Hurricane-model is rond van vorm voor aanvallende spelers als Marta Marrero, maar tegelijkertijd is het dankzij het zachte rubber zeer beheersbaar en aanpasbaar aan elke speler.
Black Crown 'Special Power' (Teardrop) - 2022
Black Crown 'Special Power' (Teardrop) - 2022
De Black Crown 'Special' is een druppelvormig racket met een ruw Sandspin-oppervlak en ontworpen voor spelers die maximale kracht willen bereiken bij elke slag.
Black Crown Hurricane (Round) - 2022
Black Crown Hurricane (Round) - 2022
Dit racket is samen met WPT-speelster Marta Marrero ontwikkeld, zowel in de vorm als in de samenstelling van de materialen, waarbij we nadenken over wat een mid-level speler nodig heeft. Het Hurricane-model is rond van vorm voor aanvallende spelers als Marta Marrero, maar tegelijkertijd is het dankzij het zachte rubber zeer beheersbaar en aanpasbaar aan elke speler.
Black Crown Snake (Round) - 2022
Black Crown Snake (Round) - 2022
Het Snake-model van Black Crown is een rond gevormd padelracket voor spelers met een gemiddeld niveau die op zoek zijn naar kracht en precisie. Het is gemaakt van middelzacht Eva-rubber dat je helpt een goed herstel en baluitgang te hebben.

Black Crown Piton 9 Soft (Round) - 2021
-€ 70,00
Black Crown Piton 9 Soft (Round) - 2021
Het Black Crown Piton 9.0 Soft padelracket is een model ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar kracht zonder de controle over de slagen te verliezen. Gebouwd in een ronde vorm heeft het een elegant ontwerp. Daarnaast heeft het een gemiddelde balans en een grote sweetspot.
€ 174,95
€ 244,95
Black Crown Piton 9 (Round) - 2021
Black Crown Piton 9 (Round) - 2021
Bekijk de nieuwe Black Crown Piton 9.0, een powerracket uit de nieuwe 2021-collectie, die is ontworpen voor gevorderde technische spelers. Gebouwd in een ronde vorm, heeft het een balans en een medium touch. Het Carbon Bitubular-frame biedt meer weerstand tegen schokken, het interieur is samengesteld uit EVA-rubber en een grote sweetspot die betere effecten en output van de bal behaalt.