Black Crown

Black Crown.jpg

De padel rackets van Black Crown zijn geliefd bij alle soorten padel spelers, zowel beginnend als professioneel. Dat is niet voor niets: het Spaanse merk legt zich volledig toe op de productie van hoogwaardige padel rackets en andere padel artikelen. Sinds de start in 2010 heeft het merk een grote groei doorgemaakt, waardoor ze inmiddels tot de topmerken in de padel sport behoren. Ook diverse topspelers zijn verbonden aan het vooruitstrevende merk. Het plezier in de sport staat hierbij voorop. Ze hebben niet alleen hun padel rackets, ook heeft Black Crown een uitgebreid assortiment met onder meer padeltassen en padelkleding.

Black Crown heeft diverse succesvolle padel rackets geïntroduceerd, waarvan de Piton de meest bekende is. De Spaanse speelster Marta Marrero behaalde met het racket de nummer 1 positie van het damesklassement wereldwijd. Zeker sinds de introductie van deze lijn is het merk hard gegroeid en wordt het veel gebruikt door padel spelers. Zowel in de professionele padel sport als in de amateursport is het een geliefd merk. Door de wijde range aan rackets is er voor elke speler een passend racket.

Black Crown richt zich zeker niet alleen op de professionele spelers. Ook over de padel rackets van Black Crown voor beginnende spelers is goed nagedacht. Het merk wil immers dat iedereen, ongeacht niveau en speelwijze, volop kan genieten van het mooie spel en het samenzijn. Daardoor zijn er ook voor de beginnend speler geschikte lichte rackets, met een grote sweet spot waarmee de bal gespeeld kan worden. Dankzij de hoge controle van deze rackets kan je al spelende gemakkelijk jouw niveau verbeteren. Want ongeacht hoelang je al padel speelt: je wilt altijd presteren op je beste niveau toch?

Black Crown Special Master - 12K (Hybrid) - 2024 padel racket
De Black Crown Special Master, een racket dat zorgvuldig is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar een perfecte combinatie van kracht, controle en uitzonderlijk gevoel bij elke slag.Geniet van de perfecte combinatie van kracht en flexibiliteit met twee lagen glasvezel en één laag 12K carbon. Deze materialen zorgen voor een evenwichtige respons, weerstand en duurzaamheid voor optimale prestaties op de baan.
De special Master heeft een superzacht zwart EVA-rubber in de kern, voor een zacht en comfortabel gevoel bij elke impact. Deze technologie garandeert een unieke respons die zich aanpast aan jouw spel en biedt een ongeëvenaarde game-ervaring.
De Extended Sweet Spot Area-technologie vergroot niet alleen de sweet spot van het racket, maar verbetert ook de tolerantie bij elke slag. De ruwe zandachtige afwerking op het oppervlak van het racket zorgt voor nauwkeurige controle bij elke slag.Met een perfecte balans tussen prestaties en elegantie brengt dit racket je naar een nieuw niveau van uitmuntendheid op het veld.
Black Crown Patron Evolution (Hybrid) - 2024 padel racket
De Black Crown Patron Evolution, ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar uitzonderlijke prestaties en een op maat gemaakt gevoel, combineert geavanceerde technologie met geavanceerde materialen. Het herdefinieert de game-ervaring door 3xpley EVA-technologie in de kern te integreren. Met twee verschillende hardheden EVA-rubber, harder aan de buitenkant en zachter aan de binnenkant.Ervaar duurzaamheid en weerstand met de combinatie van twee lagen glasvezel en één laag 24K carbon. Deze materialen bieden een solide basis voor consistente prestaties op het veld. Het bevat een anti-vibrator aan de zijkant, wat ongewenste trillingen minimaliseert. Het opvallende detail van het ruwe, zandachtige oppervlak zorgt voor een uitzonderlijke grip op de bal.Ontdek een hoger prestatieniveau en maatwerk met het Black Crown Patron Evolution padelracket. Ervaar de evolutie bij elk schot en breng je spel naar nieuwe hoogten. Speel met vertrouwen en stijl met de Black Crown Patron Evolution!
Black Crown Special Pro - 18K (Hybrid) - 2024 padel racket
De Special Pro is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar de nieuwste prestaties en comfort. Dit racket combineert de allernieuwste technologie met hoogwaardige materialen om een ​​ongeëvenaard spel te bieden.  Ervaar de perfecte combinatie van kracht en weerstand met twee lagen glasvezel en één laag 18K carbon. Deze materialen zorgen voor een consistente reactie op elke slag, wat duurzaamheid en prestaties benadrukt.
De kern is voorzien van geavanceerde 3xpley EVA-technologie, die twee lagen EVA-rubber met verschillende hardheden biedt. De Extended Sweet Spot Area-technologie vergroot de sweet spot van het racket en biedt een groter gebied om de bal met precisie te raken en het blad heeft een ruwe zandachtige afwerking. 
De Black Crown Special Pro blinkt niet alleen uit in prestaties, maar valt ook op door zijn avantgardistische en ergonomische ontwerp. Met elegante lijnen en onderscheidende details tilt dit racket niet alleen uw spel naar een hoger niveau, maar ook uw stijl op het veld.  Ontdek de perfecte combinatie van kracht, controle en een uitgebreide zoete plek.
Black Crown Patron - 12K (Hybrid) - 2024 padel racket
Het Patron-model combineert innovatieve technologie, hoogwaardige materialen en een elegant design. De samenstelling omvat twee lagen glasvezel en een laatste laag 12K carbon, wat een perfecte combinatie van kracht, controle en duurzaamheid oplevert.Ervaar comfort en nauwkeurige respons dankzij het middelharde EVA-rubber in de kern van het racket. Deze materiaalkeuze zorgt voor een effectieve schokabsorptie en een uitzonderlijk speelgevoel, ideaal voor spelers van alle niveaus. Het bevat een anti-vibrator aan de zijkant wat ongewenste trillingen minimaliseert. Het opvallende detail van het ruwe, zandachtige oppervlak zorgt voor een uitzonderlijke grip op de bal.Ontdek de perfecte balans tussen kracht, controle en comfort met de nieuwe Black Crown Patron
Black Crown Piton 12 - 18K (Rond) - 2024 padel racket
Het Piton 12 zilveren racket is rond van vorm met een goede balans tussen controle en kracht. Het frame is van 2TB Carbon, waardoor de impact-sweetspot groter wordt met koolstofvezel voor een grotere weerstand tegen schokken.
Het heeft een medium touch, perfect voor het maken van alle soorten slagen, dankzij de perfecte combinatie van het Power Soft Memory EVA rubber, twee lagen Lage Hardheid Piton Glass plus een laatste laag van 18k Carbon, zul je veel goede slagen maken om de bal te kunnen plaatsen waar je wilt en tegelijkertijd heb je een geweldige balopbrengst om snelheid aan je schoten te geven. Met dit alles hebben we een zeer breed sweetspot- of impactgebied en met de ruwe Sandpaper laag op het blad, waarbij je veel slice effecten kan geven aan de bal.
Het is een veelzijdig racket met een goede balans tussen controle en kracht voor spelers op hoog niveau die technische en precieze slagen willen maken.
Black Crown Piton 12 Silver - 12K (Rond) - 2024 padel racket
Het Piton 12 zilveren racket is rond van vorm met een goede balans tussen controle en kracht. Het frame is van 2TB Carbon, waardoor de impact-sweetspot groter wordt met koolstofvezel voor een grotere weerstand tegen schokken.
Het is gemaakt met twee lagen Lage hardheid Piton Glass-vezels, 1 van unidirectionele koolstof en een laatste laag van 18K Zilver van de hoogste kwaliteit. Deze laatste laag heeft een grote duurzaamheid en weerstand tegen temperatuurveranderingen, gecombineerd met de andere drie vezellagen. Deze vezellagen worden gecombineerd met ons Power Soft Memory EVA rubber dat het precies de juiste balans geeft voor een gebalanceerd racket met een brede sweetspot. Net als zijn zusje heeft de PITON 12 een ruwe Sandpaper afwerking, waardoor je al je slagen het perfecte slice effect kunt geven.Ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar meer balopbrengst en die houden van rackets met een hardere touch. Het is een zeer comfortabel padelracket dat zich zeer gemakkelijk aanpast voor elk type speler.
Black Crown Piton Air - 12K (Rond) - 2024 padel racket
De Piton Air 12K is een meesterwerk dat de allernieuwste technologie bevat om de game-ervaring te verbeteren. De ronde vorm en de Avair-technologie, een anti-vibratiesysteem geïntegreerd in de grip, maken het de perfecte optie voor spelers die op zoek zijn naar comfort zonder concessies te doen aan de prestaties.
De Avair-technologie absorbeert trillingen, verbetert de reactietijden en voorkomt vermoeidheid en blessures. Met een constructie die kracht en controle in evenwicht brengt, biedt de Piton Air 12K een brede sweetspot en veelzijdigheid bij elk schot. Dit racket is ontworpen voor spelers van gemiddeld/gevorderd niveau die op zoek zijn naar de perfecte combinatie tussen prestatie en comfort.
Black Crown Piton Premium - 3K (Rond) - 2024 padel racket
De nieuwe Piton Premium is ontworpen met de premiumoptie in gedachten voor spelers die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en controle. De ronde vorm zorgt voor een ideale gewichtsverdeling, terwijl de geavanceerde technologieën die erin zijn verwerkt hem tot het toppunt van innovatie maken.
De combinatie van Power Soft Memory EVA-rubber, lagen Piton Glass en de laatste laag 3K Carbon zorgen voor een uitzonderlijke medium touch. Dit, samen met de ruwe Sandpaper afwerking, biedt spelers de mogelijkheid om de bal nauwkeurig te plaatsen en snelheid aan hun schoten toe te voegen. Het 2TB Carbon-frame garandeert duurzaamheid en weerstand. De Piton Premium is de juiste keuze voor spelers op hoog niveau die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen techniek en kracht.
Black Crown Piton 11 - 3K (Rond) - 2023 padel racket
Bent u op zoek naar een padelracket van hoge kwaliteit om uw spel te verbeteren? Dan is het Piton 11 racket perfect voor jou. Dankzij het ergonomische ontwerp heb je te allen tijde een comfortabele en veilige grip. Bovendien kunt u dankzij het oppervlak nauwkeurige en krachtige slagen maken. Als je een professionele padelspeler bent of gewoon je spel wilt verbeteren, dan is dit het perfecte padelracket voor jou.Dit racket is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt je een geweldige respons op de paddlebaan. Daarnaast zorgt de ergonomische vorm van het racket ervoor dat je een betere controle hebt over je spel. Als je het spel een draai wilt geven en je niveau wilt verbeteren, dan is het Piton 11 racket de ideale keuze voor jou.

Black Crown Hurricane Pro 2.0 - 12K (Rond) - 2023 padel racket
De Black Crown Hurricane Pro 2.0 is ontwikkeld samen met een van onze referentie Black Crown-spelers, de geweldige Marta Marrero. Ze heeft ons geholpen bij het ontwerpen en samenstellen van de materialen. De Hurricane Pro 2.0 biedt een geweldige baloutput bij het slaan en de langwerpige grip zorgt voor een veel efficiëntere en comfortabele backhand met twee handen. Het oppervlak is ruw om het de tegenstander moeilijker te maken de ballen met effect te raken.
Het is gemaakt van rubber van de hoogste kwaliteit tezamen met de Super Check kern, een 2TB Air frame frame en een laatste laag van 12K Carbon. Gevorderde spelers die agressief spelen en graag power aan de bal geven hebben niks anders meer te wensen!
€ 178,31
€ 198,31
Black Crown Special Soft (Druppel) - 2023 padel racket
Met een ruw Sandspin-oppervlak is het Special Power-model ontworpen om je tegenstanders aan te vallen en bij elk schot maximale kracht te bereiken. Het frame is Carbon 2TB Eva, en het is gemaakt met het nieuwe 3xPlay Eva-rubber wat bestaat uit twee verschillende hardheden en een geweldig geheugen. Aan de buitenkant is het van witte hardheid en aan de binnenkant van gemiddelde hardheid, om het beste van beide te hebben. Al deze kenmerken, samen met de brede Sweet Spot, wordt het gemakkelijker om vanuit alle posities te slaan.De laatste laag is gemaakt van 15K Power Fiber, hierdoor heeft het racket een droge slag om je slagen kracht te geven, maar tegelijkertijd heb je een goede controle,  Tot slot is dit racket voorzien van ERGONOMIC HANDGRIP technologie waardoor je voelt dat de grip veel comfortabeler is.

Black Crown Piton Fury (Rond) - 2023 padel racket
De Piton Fury is ontworpen om veel kracht te bieden bij het raken van de bal zonder de controle te verliezen. De technologie van dit geweldige racket biedt veel comfort bij het raken van de bal met het racket , waardoor padelspelers controle over de bal kunnen behouden tijdens het spel. De technologie die we hebben toegepast verbetert ook de tractie, waardoor spelers een betere precisie in de slagen hebben. Dit is het racket dat ideaal is voor mensen die op zoek zijn naar een padelracket met een geweldige balans tussen kracht en controle.
Deze samenstelling aan de buitenkant zorgt te allen tijde voor een perfect gevoel voor de bal met twee lagen glasvezel en één laag Piton Glas met lage dichtheid. De kern is gemaakt van SC EVA, een zacht rubber met een groot geheugen, dat zijn positie in duizendsten van een seconde herstelt. Dit type rubber zorgt voor een geweldige balopbrengst zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.
€ 124,59
€ 144,59
Black Crown Hurricane Pro (Round) - 2022 padel racket
Dit racket is samen met WPT-speelster Marta Marrero ontwikkeld, zowel in de vorm als in de samenstelling van de materialen, waarbij we nadenken over wat een mid-level speler nodig heeft. Het Hurricane-model is rond van vorm voor aanvallende spelers als Marta Marrero, maar tegelijkertijd is het dankzij het zachte rubber zeer beheersbaar en aanpasbaar aan elke speler.

Black Crown Piton 9 Soft (Round) - 2021 padel racket
Het Black Crown Piton 9.0 Soft padelracket is een model ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar kracht zonder de controle over de slagen te verliezen. Gebouwd in een ronde vorm heeft het een elegant ontwerp. Daarnaast heeft het een gemiddelde balans en een grote sweetspot.
€ 132,44
€ 202,44
Black Crown Piton 9 (Round) - 2021 padel racket
Bekijk de nieuwe Black Crown Piton 9.0, een powerracket uit de nieuwe 2021-collectie, die is ontworpen voor gevorderde technische spelers. Gebouwd in een ronde vorm, heeft het een balans en een medium touch. Het Carbon Bitubular-frame biedt meer weerstand tegen schokken, het interieur is samengesteld uit EVA-rubber en een grote sweetspot die betere effecten en output van de bal behaalt.