StarVieStarvie is een van de grootste en bekendste padelracket merken en is voor sommige padelspelers inmiddels echt een begrip geworden. In de uitgebreide collectie van dit label kan je Starvie padelrackets kopen die speciaal zijn ontworpen voor beginners en vind je modellen die geschikt zijn voor meer ervaren spelers. Ook bieden ze alle keuze aan professionele padelspelers die op zoek zijn naar een racket dat precies is afgestemd op hun spel en tactiek.

Zo kan je Starvie padelrackets kopen die ontworpen zijn voor meer verdedigende spelers, druppelvormige Starvie rackets bestellen waarbij de sweetspot wat meer bovenin het racket is geplaatst om zo meer power aan de bal te geven, en je kunt kiezen voor prettig hanteerbare controlrackets die vooral geschikt zijn voor dames.


StarVie Comet 24K (Round) - 2022
-€ 40,00
StarVie Comet 24K (Round) - 2022
Het nieuwe StarVie Comet-model wordt gekenmerkt door 24K koolstofvezel in zijn kernconfiguratie. Een 24K carbon betekent dat er 24.000 draden worden gebruikt voor elke strip carbon.Dit type carbon heeft een grotere flexibiliteit, wat zich vertaalt in een zachtere aanraking, wat leidt tot een grotere baloutput.Het racket heeft een ronde vorm die het optimale punt in het midden van het vlak plaatst. Het heeft een zacht V28 rubber. De V28-dichtheid draagt ​​bij aan het bereiken van een hogere baloutput dan zacht V30-rubber.
€ 144,95
€ 184,95

StarVie Tronix (Round) - 2023
-€ 30,00
StarVie Tronix (Round) - 2023
Het nieuwe Starvie Tronix-model is perfect voor spelers van gemiddeld niveau die een racket willen met een brede sweetspot en een geweldige baloutput. Het heeft een 100% koolstofsamenstelling in zowel de kern als het frame, waardoor het resistenter en duurzamer is.Het heeft een ronde vorm die het optimale punt in het midden van het vlak plaatst met een EVA Soft rubber. (V28). De V28-dichtheid draagt ​​bij aan het bereiken van een hogere baloutput dan zacht V30-rubber. Een racket met uitstekend gedrag op het veld en met een brede sweetspot, die meer comfort biedt in het spel.
€ 144,95
€ 174,95

StarVie Astrum Eris (Round) - 2022
-€ 20,00
StarVie 'Bea Gonzalez' Astrum Eris (Round) - 2022
Het Astrum Eris racket heeft een samenstelling die opvalt door een nieuwe glasvezel plus een laagje Colors Carbon 3k goud op het blad. Deze gecombineerde materialen bieden betere sensaties bij het raken van de bal. Het is perfect voor al die spelers die op zoek zijn naar meer elasticiteit, comfort en meer gevoeligheid met de bal tijdens de slag dankzij de combinatie van glasvezel en 3K carbon.
€ 274,95
€ 294,95
StarVie Metheora Warrior (Round) - 2022
StarVie Metheora Warrior (Round) - 2022
De nieuwe StarVie Metheora Warrior is een model gericht op gevorderde spelers die op zoek zijn naar een zeer uitgebalanceerd racket, met zachte rubberen sensaties, maar met een punt van stijfheid dankzij de ruwheid van het stervormige vlak. Een zeer compleet padelracket dat opvalt door zijn geweldige controle en power.
StarVie Metheora Warrior (Round) - 2022
StarVie 'Mati Diaz' Metheora Warrior (Round) - *TESTRACKET*
De nieuwe StarVie Metheora Warrior is een model gericht op gevorderde spelers die op zoek zijn naar een zeer uitgebalanceerd racket, met zachte rubberen sensaties, maar met een punt van stijfheid dankzij de ruwheid van het stervormige vlak. Een zeer compleet padelracket dat opvalt door zijn geweldige controle en power.

StarVie Kraken Pro (Round) - 2022
-€ 35,00
StarVie Kraken Pro (Round) - 2021
Dit StarVie Kraken Pro-racket is perfect voor gevorderde spelers en valt op door zijn uitstekende kracht en geweldige controle tijdens het spelen van het spel. Samengesteld uit hoogwaardige materialen, heeft het een brede sweet spot en innovatieve technologieën die verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van je prestaties in het spel.
€ 159,95
€ 194,95

StarVie Raptor Revolution (Round) - 2022
-€ 100,00
StarVie Stupa Raptor Evolution (Round) - 2022
De nieuwe StarVie Raptor Evolution 2022 is gemaakt van 3K Carbon en het nieuwe Colors Carbon 3K materiaal in rood. Ondanks dat het een padelracket is met zacht V30-rubber, ziet het er harder uit dankzij de ruwheid op het blad en de twee koolstoflagen. Deze samenstelling biedt zeer hoge prestaties in het spel, evenals een grotere elasticiteit, duurzaamheid en comfort bij het slaan.
€ 184,95
€ 284,95
StarVie Australis Light (Round) - 2022
StarVie Australis Light (Round) - 2022
De StarVie Australis Light is een rond racket, waarbij de sweetspot van het racket aan de binnenkant van het blad wordt geplaatst. De dichtheid van zacht rubber draagt ​​bij aan het bereiken van een grotere balsnelheid en gemak bij het uitvoeren van elke slag. Een comfortabel racket met een brede sweetspot voor meer spelcomfort.
StarVie Australis (Round) - 2022
StarVie Australis (Round) - 2022
De StarVie Australis is een rond racket, waarbij de sweetspot van het racket aan de binnenkant van het blad wordt geplaatst. De dichtheid van zacht rubber draagt ​​bij aan het bereiken van een grotere balsnelheid en gemak bij het uitvoeren van elke slag. Een comfortabel racket met een brede sweetspot voor meer spelcomfort.

StarVie Raptor (Round) - 2021
-€ 100,00
StarVie Raptor (Round) - Ex Demo racket
De StarVie Raptor is het officiële racket van WPT-speler Franco Stupaczuk. De speler heeft volledig meegewerkt aan het ontwerp en de ontwikkeling van deze mal, waardoor een racket is ontstaan ​​dat agressief spel en controle verbetert. Het is voorzien van het Stupaczuk-logo en de handtekening op het blad.
€ 184,95
€ 284,95
StarVie Arcadia (Round) - 2021
StarVie Arcadia (Round) - 2021
Een nieuwe racket in de reeks van StarVie is de Arcadia. Door de glasvezelsamenstelling ligt het racket comfortabel in de hand en voelt het goed aan bij elke slag. Het is rond racket dat de sweet spot binnenin plaatst. De zachte dichtheid van het rubber draagt ​​bij aan een grotere snelheid van de bal en gemak bij elke slag.

StarVie Triton (Teardrop) - 2021
-€ 70,00
StarVie Triton Soft (Teardrop) - 2021
De StarVie Triton heeft een druppelvormig model en is zeer gebalanceerd naar de top toe wat extra kracht geeft bij de slagen. Een ideaal model voor spelers met een goed spelniveau, aangezien dit het meest technische racket van alle zachte modellen is. Het racket heeft een samenstelling van 100% koolstof, zowel in het vlak als in het profiel, om zeer hoge prestaties in het spel te bieden.
€ 174,95
€ 244,95
StarVie Basalto Osiris (Teardrop) - 2021
StarVie Basalt Osiris (Teardrop) - 2021
De StarVie Basalt Osiris valt op door zijn samenstelling in basalt en koolstof in het blad, wat zorgt voor duurzaamheid en weerstand. Ontworpen om de continue belasting van materialen door hun gebruik te weerstaan. Het is een perfect racket voor spelers die comfort willen op de baan, met een uitstekende balopbrengst en goede controle en beheersbaarheid.

StarVie Galaxy Dronos (Teardrop) - 2021
-€ 30,00
StarVie Galaxy Dronos Galaxy (Teardrop) - 2021
Het Dronos racket is perfect voor al die spelers die willen blijven evolueren in hun spel met een racket met zacht rubber, waardoor ze meer controle en kracht krijgen zonder het goede gevoel op de baan te verliezen. Het wordt gekenmerkt door de samenstelling van de buis met koolstofvezel en aluminiumvezel, die een pluspunt van weerstand en duurzaamheid bieden.
€ 164,95
€ 194,95
StarVie Titania Kepler (Round) - 2021
StarVie Titania Kepler Soft (Round) - 2021
De StarVie Titania Kepler is ideaal voor elk type speler dankzij zijn beheersbaarheid en comfort tijdens het spel. De kern is gemaakt van glasvezel, waardoor het het zachtste model in de Made In Spain-collectie is. Perfect voor degenen die hun spel willen blijven perfectioneren dankzij een uitstekende balopbrengst en een goede balans tussen controle en kracht.

StarVie Aquila Space Pro (Teardrop) - 2021
-€ 20,00
StarVie Aquila Space Pro (Teardrop) - 2021
De StarVie Space Pro is ontworpen voor de hardste spelers, die maximale kracht biedt zonder de controle te benadelen dankzij het rubber van gemiddelde dichtheid en de traanvorm. De samenstelling van 100% koolstof maakt dit padelracket zeer resistent en duurzaam.
€ 154,95
€ 174,95