HEAD


HEAD Graphene 360 Alpha 'Limited Edition' (Diamant) - 2023
Nieuw
HEAD Graphene 360 Alpha 'Limited Edition' (Diamant) - 2023
De HEAD Graphene 360 Alpha LTD is de perfecte bondgenoot in aanvalsspelen vanwege zijn ongelooflijke kracht en snelheid die ook niet faalt in verdedigende strategieën.Het formaat is van het diamanttype en de balans is hoog, wat betekent dat het de speler extreme kracht en intensiteit geeft bij de meest beslissende treffers en bij de netverdediging, omdat het het vermogen van de speler om te volleyen en smashes om winnende slagen te landen verbetert.De Head Graphene 360 ​​Alpha LTD biedt niet alleen uitzonderlijke prestaties, maar heeft ook een zeer elegant en verfijnd ontwerp, dat zwart en wit combineert. De unieke en aantrekkelijke esthetiek zal alle ogen vangen.

HEAD Graphene 360 Alpha Tour (Diamant) - 2023
Nieuw
HEAD Graphene 360 Alpha Tour (Diamant) - 2023
De Head Graphene 360 ​​Alpha Tour is ontworpen voor de gemiddelde speler die een all-round racket zoekt met een diamantvorm en een centraal geplaatste gewichtsbalans. Het frame van dit racket is gemaakt van Graphene360, een combinatie van carbon en grafeen. Head is het eerste merk dat deze technologie toepast bij padelrackets.
Grafeen is nog stijver dan carbon, waardoor er meer controle en duurzaamheid ontstaat. De kern van het racket bestaat uit polyethyleen foam. Dit materiaal heeft een groter absorptievermogen dan EVA-rubber, waardoor trillingen beter worden opgevangen.

HEAD Graphene 360 Alpha Power LTD (Teardrop) - 2021
-€ 55,00
HEAD Graphene 360 Alpha Power LTD (Diamond) - 2021
De HEAD Graphene 360 ​​Alpha Power LTD in zwart/rood is een model dat opvalt door zijn veelzijdigheid en dat terugkeert in een exclusieve editie. Voor de constructie is Graphene gebruikt in de structuur, een soort koolstof dat de sterkte en weerstand verbetert. Glasvezel en Foam zijn ook gebruikt om een ​​uitzonderlijke aanraking te genereren en niet het gevoel te verliezen bij het slaan.
€ 119,95
€ 174,95
HEAD Graphene 360 Alpha Control (Teardrop) - 2021
HEAD Graphene 360 Alpha Control (Teardrop) - 2021
De spectaculaire Head Graphene 360 ​​Alpha Control waarvan de versie zachter is dan de Alpha Graphene 360 ​​Pro met een flexibeler glasvezelvlak, voor een ongeëvenaard gevoel. Opvallend design in mat antraciet, gewoonweg uniek.