Close

Klanten Reviews

Advies is top!
Na jaren tennis te hebben gespeeld en nu 1 jaar padel was ik toe aan vervanging van mijn beginnersracket. Aangzien er zoveel verschillende types zijn voor gevorderde spelers heb ik Padelcentre een mail gestuurd met een terugbel verzoek. Binnen een half uur werd ik teruggebeld en heb ik mijn wensen kenbaar gemaakt. Padelcentre heeft mij erg goed op weg geholpen en mij het juiste advies gegeven n.a.v. mijn wensen. Ik heb het racket (een StarVie Aluminium) direct besteld en binnen 4 dagen het racket incl. hoes mogen ontvangen. MIjn eerlijke mening is dan ook dat het advies bij Padelcentre helemaal top is en je merkt dat je geen nummer bent bij de webshop. Je wordt echt serieus genomen.

Nogmaals erg veel dank voor het goede advies!
more... less
Mooie shop met heel veel artikelen!
Veel rondgewaald over internet maar nu toch echt een mooie shop met heel veel artikelen gevonden. Heb ook gelijk een Black Crown Asia Air besteld, een van de nieuwe rackets van dit merk welke nauwelijks in Nederland te verkrijgen is. Ik hoop nog heel veel nieuwe artikelen hier te zien en heb deze shop als eerste in mijn Bookmarks staan. Top site!
more... less
Service
Padel racket gekocht van Bullpadel, snelle service en scherpe prijzen in de markt, balansgewichten zijn uit voorraad maar deze komen snel en nette communicatie daarover, aanrader.
more... less
Goed assortiment en service
Mijn zoon speelt ongeveer anderhalf jaar padel. Hij speelt op een gevorderd nivo. Het is zo'n type die uit de kooi rent om de bal terug te kunnen slaan. Ik heb bij padelcentre een nieuw racket besteld. Dat was een limited editie en helaas niet meer leverbaar. Ik ben netjes benaderd en ik werd goed geholpen met een andere optie. Mijn zoon heeft verschillende rackets uitgeprobeerd en ook wel eens eentje met een smash stuk geslagen. Dat is niet zo raar als je de bal met meer dan 150 km/uur de kooi uit mept.
Hij speelt tegenwoordig met Bullpadel Hack omdat deze voor hem beter in balans liggen, ze power hebben en hij ze met gewichten kan tunen. Het blad is ook wat dikker vergeleken met zijn vorige merk racket, en kan de Bullpadel dus wat meer balkracht van de smash verwerken.
Kortom topkeuze en service
more... less
Uitstekend garantiebeleid
Onlangs heb ik hier een padelracket gekocht. Deze bleek na 1 maand niet meer in orde te zijn (fabricage fout).

Ik heb toen contact gezocht met padelcentre voor een oplossing.

Ze waren super snel met een reactie en hielden mij daarna goed op de hoogte van de retour ontwikkelingen en binnen 1 week kreeg ik een nieuw padelracket toegezonden.

Je merkt echt dat je als klant geen nummertje bent bij padelcentre. Als klant wordt je serieus genomen.

Ik zal hier zeker vaker wat bestellen.
more... less
Meerdere padelrackets
Wij hebben een padelbaan laten aanleggen voor ons vakantiepark en hadden dus ook rackets nodig. Via BOL.com zijn wij uitgekomen bij padelcentre die ons het advies gaf niet al te dure rackets te nemen. Zo kwamen we bij de Head Flash rackets en hebben er gelijk 4 aangeschaft. Binnen 3 dagen zijn ze afgeleverd zodat onze vakantiegangers deze paasdagen heerlijk konden spelen. Wij geven padelcentre voor het goede advies en het op tijd leveren dan ook al onze credits en voor andere consumenten of bedrijven bevelen wij padelcentre van harte aan.
more... less
Zeer goed advies
Mijn man en ik hadden ieder van ons een padelracket nodig, maar er zijn zoveel merken dat we door de bomen het bos niet meer konden zien. Gelukkig heeft Padelcenter ons een zeer kundig advies gegeven welke rackets wij het beste konden nemen als beginnende padelspelers.

Wij hebben zelf gekozen voor 2 rackets van het merk Head, weliswaar in het duurdere segment maar dan kunnen we ook even voort. Padelcenter heeft er ook nog 2 Hesacore tourgrips bijgedaan en dat helemaal voor niks. Namens mijn man dank ik Padelcentre voor de goede uitleg en het zeer kundige advies + natuurlijk de 2 gratis grips!
more... less
Alle benodigde kennis in huis!
Ik was al een hele tijd opzoek naar een padelracket maar wilde ook een goed advies welk racket ik nu het beste kon nemen. Dit advies is helaas nauwelijks te vinden bij andere webshops. Ik heb een mail gestuurd naar support en binnen een 15 minuten kreeg ik een reactie met een 1e antwoord op mijn vraag. Vervolgens werd ik gelijk teruggebeld en heb ik mijn wensen en onzekerheden t.b.v. diverse soorten rackets kenbaar gemaakt.

Gelukkig heeft Padelcentre mij uiterst bekwaam geholpen en het racket die ik eigenlijk in mijn hoofd had, is het niet geworden, maar werd het een racket van het merk Bullpadel. Daarbij kreeg ik ook nog eens een gratis HesaCore grip en binnen 4 dagen had ik het racket en de extra grip in huis.
more... less
Fantastische webshop met heel veel keuze
Fantastische webshop met heel veel keuze en vooral een goed advies van de eigenaren. Zo zat ik te dubben tussen een Starvie en een Head, maar met de juiste keuze en een goed advies heb ik toch een prima nieuw racket hier weten te vinden. Dank jullie wel mannen!!
more... less
We komen graag terug!
PadelCentre heeft ons hele gezin aan padelartikelen geholpen. 2 Rackets en 2 tassen voor mijn man en ik, en 1 racket en tas voor onze dochter. Verder kregen wij de ballen en extra gripjes erbij kado. Echt geweldig!! We zijn erg blij met de persoonlijke service en bereikbaarheid en komen graag nog eens terug! Hartelijke groeten, familie Hendriksen uit Luik.
more... less
Close