Klanten Reviews

Uitstekend garantiebeleid
Onlangs heb ik hier een padelracket gekocht. Deze bleek na 1 maand niet meer in orde te zijn (fabricage fout).

Ik heb toen contact gezocht met padelcentre voor een oplossing.

Ze waren super snel met een reactie en hielden mij daarna goed op de hoogte van de retour ontwikkelingen en binnen 1 week kreeg ik een nieuw padelracket toegezonden.

Je merkt echt dat je als klant geen nummertje bent bij padelcentre. Als klant wordt je serieus genomen.

Ik zal hier zeker vaker wat bestellen.
more... less
Goed advies en snelle service.

Dank Erik voor hulp en keuze..... je reageert snel hoe laat het ook is...
more... less
Bericht via BOL.com Klantenservice:
Wij hebben elkaar vorige week telefonisch gesproken over een bestelling. We hebben toen afgesproken dat ik een mailtje naar de klant zou sturen. Uit de mail die ik terug kreeg concludeer ik dat de bezorging inmiddels goed is gekomen, maar ik wilde je dit lieve mailtje van de klant niet onthouden. Onze klant stuurde ons dit terug:

Ik wens hier toch eens Padelcentre.nl in de bloemetjes te zetten. Er was iets misgelopen met de levering door de vervoerder Fedex en de mensen van Padelcentre.nl zijn gedurende 2-3 dagen, uren bezig geweest om mijn bestelling tijdig geleverd te krijgen.

Ze hadden er zich makkelijk vanaf kunnen maken door mij door te verwijzen naar Fedex, maar zij namen die taak op zich en informeerden mij meermaals over de stand van zaken.

Een staaltje van customer centricity en complimenten voor de zeer goede service die jullie bieden.

Vriendelijke groet
BOL.com Klantenservices
www.bol.com
more... less
Waanzinnige Webshop!!
Wat een waanzinnige webshop is dit en zij hebben ook echt alles. Ik was zoekende naar een Bullpadel racket en naar wat kleding. Eerst via de chat advies gevraagd over het verschil tussen een druppelvormig en diamantachtig racketblad en na een goede advisering besloten om voor de Bullpadel Hack Control te gaan. Vervolgens 2 T-shirts, een Bodywarmer, een Polo en een Trainingsbroek erbij gekocht met als kado van padelcentre een blik ballen en een Bullpadel COVID-19 masker!

Top service, goed advies en een van de weinig webshops die echt verstand van zaken heeft. Toch erg belangrijk want je wordt doodgegooid met technische teksten die niemand begrijpt.

Ik geef deze site 5 sterren en geef het door aan mijn padelmaatjes!
more... less
Royal Padel 790 Whip
Onlangs heb ik contact gezocht met Padelcentre voor het aanschaffen van een padel racket. Ik heb toen meerdere gesprekken gevoerd met Erik over het aanschaffen van een racket. En omdat ik al snel last krijg van mijn armen tijdens padel adviseerde hij mij om de Royal Padel 790 Whip te proberen.

Ik heb zijn advies opgevolgd en moet zeggen dat ik nu na 5 keer spelen het een geweldig racket vind. Met name de zachte aanraking door het Polyethylene rubber kan ik erg waarderen.

Ik ben dan ook zeer tevreden met advies van PadelCentre.
more... less
Klantvriendelijk op en top!

Erik, bedankt voor het goede advies over de schoenen en het leuke spontane gesprek dat we aan de telefoon hebben gehad!
Tot de volgende smiley!
more... less
Zeer goed advies
Mijn man en ik hadden ieder van ons een padelracket nodig, maar er zijn zoveel merken dat we door de bomen het bos niet meer konden zien. Gelukkig heeft Padelcenter ons een zeer kundig advies gegeven welke rackets wij het beste konden nemen als beginnende padelspelers.

Wij hebben zelf gekozen voor 2 rackets van het merk Head, weliswaar in het duurdere segment maar dan kunnen we ook even voort. Padelcenter heeft er ook nog 2 Hesacore tourgrips bijgedaan en dat helemaal voor niks. Namens mijn man dank ik Padelcentre voor de goede uitleg en het zeer kundige advies + natuurlijk de 2 gratis grips!
more... less
Alle benodigde kennis in huis!
Ik was al een hele tijd opzoek naar een padelracket maar wilde ook een goed advies welk racket ik nu het beste kon nemen. Dit advies is helaas nauwelijks te vinden bij andere webshops. Ik heb een mail gestuurd naar support en binnen een 15 minuten kreeg ik een reactie met een 1e antwoord op mijn vraag. Vervolgens werd ik gelijk teruggebeld en heb ik mijn wensen en onzekerheden t.b.v. diverse soorten rackets kenbaar gemaakt.

Gelukkig heeft Padelcentre mij uiterst bekwaam geholpen en het racket die ik eigenlijk in mijn hoofd had, is het niet geworden, maar werd het een racket van het merk Bullpadel. Daarbij kreeg ik ook nog eens een gratis HesaCore grip en binnen 4 dagen had ik het racket en de extra grip in huis.
more... less
Top service
Erik beschikt over uitstekende kennis van Padelrackets, maar ook over alles wat met Padel te maken heeft. Aan de hand van mijn speelwijze heeft hij een selectie aan rackets gestuurd waarbij hij er meerdere adviseerde. Na een lange conclusie kwam de nieuwste Vertex 3 van Bullpadel uit de bus.

Tot slot, heb ik ook nog een tas erbij gekocht.

Erik bedankt voor je goede service. Én de beschikbaarheid van de beste man is een must voor iedere webshop!

Vriendelijke groet, Stijn
more... less
Siux Sanyo LTD
I searched for the Siux Sanyo all over the world as it was a Limited Edition of which only 1500 pieces were made. I couldn't find this racket anywhere until I ended up at PadelCentre in the Netherlands and luckily ordered it immediately since they had the Siux racket in stock.
Top website with top products!
Regards Abdulrahman Althawadi from Bahrein
more... less