Close

Klanten Reviews

Top geregeld!
Mooie Joma schoenen besteld bij Erik van PadelCentre. Om een en ander nog even fine te tunen telefonisch contact gehad met Erik, die mij geweldig geholpen heeft (naast het feit dat we een leuk 'padel gesprek' hebben gevoerd. Inmiddels zijn de schoenen binnen en gaan we vandaag eens ervaren of ze net zo lekker spelen als dat ze eruit zijn. Ik shop hier in de toekomst zeker vaker!
more... less
Het beste advies ever!
Ik heb vele gesprekken gehad met webshops via telefoon, mail en app om erachter te komen wat voor mij het beste racket zou zijn aangezien ik 23 jaar tenniservaring heb. De meeste van hun gaven mij een onbevredigend advies en lazen alleen de specificaties voor die ze bij het racket op hun website hadden staan, waar ik niks mee opschoot want die had ik zelf ook al gelezen.
Via via met Erik van padelcentre in aanraking gekomen die mij eerst de nodige vragen stelde en daarna bij 3 rackets uitkwam die voor mij geschikt waren. Voorts de voor- en nadelen tussen deze rackets goed besproken en advies aan Erik gevraagd totdat ik bij het juiste racket uitkwam.
Vrijdag 10 december het racket ontvangen en Erik had het helemaal bij het goede eind want het voldeed compleet aan hetgeen ik wilde. Deze gast heeft ECHT verstand van zaken! Dank je Erik.
more... less
Goed advies en snelle service.
Dank Erik voor hulp en keuze..... je reageert snel hoe laat het ook is...
more... less
Super snelle, klantvriendelijke service!! Top!
Ik had een nox racket dat na 1,5 maand gescheurd was in het blad. Dit heb ik terug gestuurd voor garantie. Er was discussie over of ik wel garantie zou krijgen, aangezien scheuren ook kunnen komen door onzorgvuldige omgang van de speler met het racket. Ondanks dat er een discussie was ben ik snel, vriendelijk en netjes geholpen. Erik heeft me eerlijk en oprecht geholpen.
Top service, klantvriendelijk en snelle reacties!
more... less
Klantvriendelijk op en top!
Erik,
Bedankt voor het goede advies over de schoenen en het leuke spontane gesprek dat we aan de telefoon hebben gehad!
Tot de volgende smiley!
more... less
Fijn contact gehad met Eric met een helder en goed advies!
Een aantal weken onderweg met Padel en tijd voor een eigen racket. Maar welke koop je dan. Eric wist door middel van de juiste vragen te stellen mij goed en helder te adviseren. Hij nam de tijd en is prettig in de communicatie.
more... less
Royal Padel 790 Whip
Onlangs heb ik contact gezocht met Padelcentre voor het aanschaffen van een padel racket. Ik heb toen meerdere gesprekken gevoerd met Erik over het aanschaffen van een racket. En omdat ik al snel last krijg van mijn armen tijdens padel adviseerde hij mij om de Royal Padel 790 Whip te proberen.

Ik heb zijn advies opgevolgd en moet zeggen dat ik nu na 5 keer spelen het een geweldig racket vind. Met name de zachte aanraking door het Polyethylene rubber kan ik erg waarderen.

Ik ben dan ook zeer tevreden met advies van PadelCentre.
more... less
Top service
Erik beschikt over uitstekende kennis van Padelrackets, maar ook over alles wat met Padel te maken heeft. Aan de hand van mijn speelwijze heeft hij een selectie aan rackets gestuurd waarbij hij er meerdere adviseerde. Na een lange conclusie kwam de nieuwste Vertex 3 van Bullpadel uit de bus.

Tot slot, heb ik ook nog een tas erbij gekocht.

Erik bedankt voor je goede service. Én de beschikbaarheid van de beste man is een must voor iedere webshop!

Vriendelijke groet, Stijn
more... less
Klantvriendelijkheid is top!
Had via deze webshop eerst een racket aangekocht die blijkbaar niet meer op voorraad was. Padelcentre bood me daarom kosteloos een nieuwer, iets duurder model aan van hetzelfde merk & type racket (Super!).

Het racket had uiteindelijk na een tijdje een defectje waardoor ik deze heb moeten retourneren. PadelCentre heeft vervolgens heel transparant gecommuniceerd i.v.m. de status v.d. retour.

Door de top klantvriendelijkheid keer ik daarom graag nog eens terug voor een volgende padelaankoop!

Vriendelijke groet, Arthur uit Antwerpen
more... less
Levering middels BOL.com
Bericht via BOL.com Partnerservice:

Wij hebben elkaar vorige week telefonisch gesproken over een bestelling. We hebben toen afgesproken dat ik een mailtje naar de klant zou sturen. Uit de mail die ik terug kreeg concludeer ik dat de bezorging inmiddels goed is gekomen, maar ik wilde je dit lieve mailtje van de klant niet onthouden. Onze klant stuurde ons dit terug:

Ik wens hier toch eens Padelcentre.nl in de bloemetjes te zetten. Er was iets misgelopen met de levering door de vervoerder Fedex en de mensen van Padelcentre.nl zijn gedurende 2-3 dagen, uren bezig geweest om mijn bestelling tijdig geleverd te krijgen.

Ze hadden er zich makkelijk vanaf kunnen maken door mij door te verwijzen naar Fedex, maar zij namen die taak op zich en informeerden mij meermaals over de stand van zaken.

Een staaltje van customer centricity en complimenten voor de zeer goede service die julie bieden.

bol.com partnerservices
www.bol.com
more... less
Waanzinnige Webshop!!
Wat een waanzinnige webshop is dit en zij hebben ook echt alles. Ik was zoekende naar een Bullpadel racket en naar wat kleding. Eerst via de chat advies gevraagd over het verschil tussen een druppelvormig en diamantachtig racketblad en na een goede advisering besloten om voor de Bullpadel Hack Control te gaan. Vervolgens 2 T-shirts, een Bodywarmer, een Polo en een Trainingsbroek erbij gekocht met als kado van padelcentre een blik ballen en een Bullpadel COVID-19 masker!

Top service, goed advies en een van de weinig webshops die echt verstand van zaken heeft. Toch erg belangrijk want je wordt doodgegooid met technische teksten die niemand begrijpt.

Ik geef deze site 5 sterren en geef het door aan mijn padelmaatjes!
more... less
Vaderdag actie
Mijn man (en ook vader van 2 kids) speelt 3x per week padel maar nog in kleding van jaren geleden. Heb hier op padelcentre nieuwe kleding voor hem aangeschaft en gelijk mooie WPT kleding van Bullpadel zodat hij er weer tip top uitziet op de baan. Gelijk 10% korting gekregen ivm Vaderdag en deze vandaag besteld. Top site met heel veel artikelen die je verder in nederland in andere webshops niet tegenkomt. Echt een aanrader voor andere padelspelers!
more... less
Gespreid betalen
Sinds ik in deze Webshop gelezen had dat padelcentre gebruikt maakt van gespreid betalen, heb ik direct een aankoop gedaan, omdat ik deze graag eerder had in plaats van er 3 maanden voor te sparen. Ik heb ervoor gekozen om mijn 2 padelrackets in een periode van 3 termijnen te betalen zonder BKR toetsing en zonder rente.

Ik had hiervoor al bij vele andere bedrijven gekeken, alleen vroegen deze om veel persoonlijke informatie. Bij padelcentre hoefde ik niks in te vullen bij het kiezen van de IN3 betaalmethode en kon ik met gemak in 3 termijnen betalen.

Goede service, vriendelijke behandeling, groot vertrouwen in de mens en helder in afspraken. Ik adviseer dit zeker aan bij iedere consument die gespreid een bedrag wil betalen!
more... less
Bullpadel Hack Comfort 2020
Onlangs heb ik de Bullpadel Hack 2.0 Comfort via Padelcentre aangeschaft maar kon deze eerst testen alvorens ik tot koop overging, wat ik overigens een prima service vind!

De Bullpadel Hack 2.0 Comfort is een mooi, volledig-diamond gevormd en gekleurd racket. Dat het een diamond racket betreft zou inhouden dat het een head heavy racket is, dit merk je direct op de baan. Dit vond ik zelf erg fijn spelen. Daarnaast lijkt het racket weinig demping te hebben in het midden van racket. Ook dat vond ik zelf erg fijn spelen. Ik ben zelf namelijk fan van dit soort stuggere rackets. Waarom dit racket 'comfort' wordt genoemd en de andere Hack rackets niet, snap ik alleen niet. Bij de naam comfort zou ik juist denken dat de balans in het midden moet liggen. Dit kan verwarring creëren. De prijs is een stuk beter dan andere Hack's, vandaar mijn aanschaf van deze goed spelende Hack 2.0 Comfort.
more... less
Test & Buy
Vorige week hebben wij 4 Bullpadel Testrackets besteld bij padelcentre en daar 3 dagen mee mogen spelen zodat we goed wisten welke modellen onze voorkeur hadden. Wij hebben de 4 rackets weer teruggestuurd en daarvan 3 nieuwe besteld. Binnen enkele dagen zullen wij de 2020 modellen ontvangen van de Bullpadel Hack 2, de Bullpadel Hack 2 Woman en de Vertex 2. Het andere model van Bullpadel viel ons persoonlijk wat tegen wat niet betekend dat het voor anderen weer een goed racket zal zijn.

Wij vinden het een goed initiatief van padelcentre dat zij testrackets ter beschikking stellen want van een foto + een omschrijving kun je niet beoordelen of een racket geheel naar wens is. Deze moet je toch eerst in je handen hebben gehad en ermee spelen alvorens een goede keuze te kunnen maken. Mensen van padelcentre, jullie zijn goed bezig!!
more... less
Starvie Triton
Via Google had ik al gelezen dat Starvie met haar nieuwe 2020 collectie kwam, maar moest hiervoor tot januari wachten en had mijn zinnen op de StarVie Triton Pro gezet. Via Google kwam ik ook Padelcentre tegen die deze nieuwe Starvie rackets al aanbieden via Pre-Order terwijl ik deze rackets nergens nog ben tegenkomen in webshops. Ik heb gelijk deze Triton Pro gereserveerd waarbij ik tevens 5% Korting kreeg. Eind December krijg ik deze gloednieuwe Starvie Triton binnen. Jipppppyyyy en helemaal in mijn sas dankzij deze Webshop.
more... less
Test racket super
Mijn racket was te glad tijdens regenachtig weer. Top advies gekregen. Testracket geprobeerd en tevreden. Omdat het racket nog even op zich liet wachten mocht ik zonder problemen langer met het testracket doorspelen. Happy met mijn nieuwe Black Crown Pyton Soft 7.0. Bedankt voor de superondersteuning.
more... less
Bullpadel
Gezien wij in Belgie niet ons favouriete merk Bullpadel kunnen kopen, zijn wij uitgeweken naar onze 'buren' in Nederland onder de naam padelcentre.nl Ik heb daar de Bullpadel Hack Woman gekocht tezamen met de Bullpadel Hack Knit damesschoenen voor een zeer gunstige prijsstelling. Ik raad ook iedereen aan binnen en buiten onze clubs maar ook via de interclub-competitie hier eens een kijkje te nemen naar de gigantische collectie padelartikelen en wil je advies dan kun je de eigenaar altijd contacten.
more... less
Test & Buy NOX Nerbo WPT
Na al eerder kleding te hebben gekocht bij padelcentre, hebben wij het ook gehad over de aanschaf van rackets, maar dat erg lastig was omdat je niet kan testen bij een webshop. Maar een paar weken later zag ik een bericht op facebook van PadelCentre, namelijk de Test & Buy dienst. Heb de NOX Nerbo WPT besteld die ik dan 3 dagen kon uittesten.

Na 1 avond wist ik het al dat dit mijn racket zou worden en heb er nog een wedstrijd meegespeeld en wist het toen zeker en het Testracket teruggestuurd en van PadelCentre een splinternieuwe NOX Nerbo WTP terug ontvangen. Ik vind de Test & Buy dienst van PadelCentre dan ook een super idee en heb dat bij nog geen andere webshop gezien, want ik en velen met mij kunnen nu eindelijk eens eerst met een racket spelen alvorens men het racket koopt. Top Service PadelCentre!!
more... less
Test & Buy Nox Tempo racket
Na vele zoektochten naar een goed racket als gevorderd speler kon ik nog steeds niet kiezen door alleen foto's te bekijken en teksten te lezen binnen diverse webshops, echter toen ik via een Facebookpagina bij padelcentre uitkwam viel mij gelijk de Test & Buy dienst op en heb de Nox Tempo WPT besteld die ik nu eindelijk eens 3 dagen kon uittesten.

Na 2 dagen intensief spelen en testen heb ik het Testracket teruggestuurd en een splinternieuwe Nox Tempo terugontvangen.

Ik vind de Test & Buy dienst van padelcentre dan ook een gat in de markt. Top Service mannen!!
more... less
Bullpadel order
Doordat ik een vraag stelde aan padelcentre of zij een leuk en goed racket voor mijn vrouw hadden, raakten wij in een fantastisch gesprek over de padelsport en gaf ik mijn mening over mijn eigen wensen van de Bullpadel artikelen. Om een lang verhaal kort te houden heb ik voor mijzelf alles van Bullpadel gekocht, namelijk de Bullpadel Hack padeltas, het Hack racket en de Hack Knit padelschoenen. Voor mijn vrouw heb ik een Black Crown Joke aangeschaft en ben erg benieuwd hoe alles bevalt.
Heb in iedergeval een erg fijn gesprek gevoerd met padelcentre over deze fantastische sport en heb uiteindelijk het gesprek beeindigd met de lovende woorden dat padelcentre een erg goed advies had uitgebracht en verstand had van warenkennis, wat zeer opvallend was en bij mij heel erg positief overkwam. Uiteindelijk de bestelling geplaatst en zal zeker nog eens deze webshop benaderen, al is het alleen maar om de fijne gesprekken over de padelsport!
more... less
Racket voor mijn man
Mijn man was binnenkort jarig en wilde hem een racket kado doen, maar kon niet kiezen uit de vele soorten rackets. Ik heb daarom contact gezocht met padelcentre en uitgelegd dat mijn man al jaren tennis speelt (niveau 4) en welk padelracket ik dan het beste voor hem kon kopen. Padelcentre heeft mij een zeer goed advies gegeven over de verschillende bladformaten en adviseerde mij dan ook een topzwaar racket te kiezen zodat hij harder kon slaan en iets minder controle heeft, aangezien hij dat met tennis wel heeft opgedaan. Hun advies was de Head Sanyo Gutierrez die ik gelijk besteld heb. Binnen 3 dagen was het racket binnen en heb mijn man nog nooit zo gelukkig gezien. Topadvies van padelcentre en dank voor alles!
more... less
Advies is top!
Na jaren tennis te hebben gespeeld en nu 1 jaar padel was ik toe aan vervanging van mijn beginnersracket. Aangzien er zoveel verschillende types zijn voor gevorderde spelers heb ik Padelcentre een mail gestuurd met een terugbel verzoek. Binnen een half uur werd ik teruggebeld en heb ik mijn wensen kenbaar gemaakt. Padelcentre heeft mij erg goed op weg geholpen en mij het juiste advies gegeven n.a.v. mijn wensen. Ik heb het racket (een StarVie Aluminium) direct besteld en binnen 4 dagen het racket incl. hoes mogen ontvangen. MIjn eerlijke mening is dan ook dat het advies bij Padelcentre helemaal top is en je merkt dat je geen nummer bent bij de webshop. Je wordt echt serieus genomen.

Nogmaals erg veel dank voor het goede advies!
more... less
Mooie shop met heel veel artikelen!
Veel rondgewaald over internet maar nu toch echt een mooie shop met heel veel artikelen gevonden. Heb ook gelijk een Black Crown Asia Air besteld, een van de nieuwe rackets van dit merk welke nauwelijks in Nederland te verkrijgen is. Ik hoop nog heel veel nieuwe artikelen hier te zien en heb deze shop als eerste in mijn Bookmarks staan. Top site!
more... less
Service
Padel racket gekocht van Bullpadel, snelle service en scherpe prijzen in de markt, balansgewichten zijn uit voorraad maar deze komen snel en nette communicatie daarover, aanrader.
more... less
Goed assortiment en service
Mijn zoon speelt ongeveer anderhalf jaar padel. Hij speelt op een gevorderd nivo. Het is zo'n type die uit de kooi rent om de bal terug te kunnen slaan. Ik heb bij padelcentre een nieuw racket besteld. Dat was een limited editie en helaas niet meer leverbaar. Ik ben netjes benaderd en ik werd goed geholpen met een andere optie. Mijn zoon heeft verschillende rackets uitgeprobeerd en ook wel eens eentje met een smash stuk geslagen. Dat is niet zo raar als je de bal met meer dan 150 km/uur de kooi uit mept.
Hij speelt tegenwoordig met Bullpadel Hack omdat deze voor hem beter in balans liggen, ze power hebben en hij ze met gewichten kan tunen. Het blad is ook wat dikker vergeleken met zijn vorige merk racket, en kan de Bullpadel dus wat meer balkracht van de smash verwerken.
Kortom topkeuze en service
more... less
Uitstekend garantiebeleid
Onlangs heb ik hier een padelracket gekocht. Deze bleek na 1 maand niet meer in orde te zijn (fabricage fout).

Ik heb toen contact gezocht met padelcentre voor een oplossing.

Ze waren super snel met een reactie en hielden mij daarna goed op de hoogte van de retour ontwikkelingen en binnen 1 week kreeg ik een nieuw padelracket toegezonden.

Je merkt echt dat je als klant geen nummertje bent bij padelcentre. Als klant wordt je serieus genomen.

Ik zal hier zeker vaker wat bestellen.
more... less
Meerdere padelrackets
Wij hebben een padelbaan laten aanleggen voor ons vakantiepark en hadden dus ook rackets nodig. Via BOL.com zijn wij uitgekomen bij padelcentre die ons het advies gaf niet al te dure rackets te nemen. Zo kwamen we bij de Head Flash rackets en hebben er gelijk 4 aangeschaft. Binnen 3 dagen zijn ze afgeleverd zodat onze vakantiegangers deze paasdagen heerlijk konden spelen. Wij geven padelcentre voor het goede advies en het op tijd leveren dan ook al onze credits en voor andere consumenten of bedrijven bevelen wij padelcentre van harte aan.
more... less
Zeer goed advies
Mijn man en ik hadden ieder van ons een padelracket nodig, maar er zijn zoveel merken dat we door de bomen het bos niet meer konden zien. Gelukkig heeft Padelcenter ons een zeer kundig advies gegeven welke rackets wij het beste konden nemen als beginnende padelspelers.

Wij hebben zelf gekozen voor 2 rackets van het merk Head, weliswaar in het duurdere segment maar dan kunnen we ook even voort. Padelcenter heeft er ook nog 2 Hesacore tourgrips bijgedaan en dat helemaal voor niks. Namens mijn man dank ik Padelcentre voor de goede uitleg en het zeer kundige advies + natuurlijk de 2 gratis grips!
more... less
Alle benodigde kennis in huis!
Ik was al een hele tijd opzoek naar een padelracket maar wilde ook een goed advies welk racket ik nu het beste kon nemen. Dit advies is helaas nauwelijks te vinden bij andere webshops. Ik heb een mail gestuurd naar support en binnen een 15 minuten kreeg ik een reactie met een 1e antwoord op mijn vraag. Vervolgens werd ik gelijk teruggebeld en heb ik mijn wensen en onzekerheden t.b.v. diverse soorten rackets kenbaar gemaakt.

Gelukkig heeft Padelcentre mij uiterst bekwaam geholpen en het racket die ik eigenlijk in mijn hoofd had, is het niet geworden, maar werd het een racket van het merk Bullpadel. Daarbij kreeg ik ook nog eens een gratis HesaCore grip en binnen 4 dagen had ik het racket en de extra grip in huis.
more... less
Fantastische webshop met heel veel keuze
Fantastische webshop met heel veel keuze en vooral een goed advies van de eigenaren. Zo zat ik te dubben tussen een Starvie en een Head, maar met de juiste keuze en een goed advies heb ik toch een prima nieuw racket hier weten te vinden. Dank jullie wel mannen!!
more... less
We komen graag terug!
PadelCentre heeft ons hele gezin aan padelartikelen geholpen. 2 Rackets en 2 tassen voor mijn man en ik, en 1 racket en tas voor onze dochter. Verder kregen wij de ballen en extra gripjes erbij kado. Echt geweldig!! We zijn erg blij met de persoonlijke service en bereikbaarheid en komen graag nog eens terug! Hartelijke groeten, familie Hendriksen uit Luik.
more... less
Close