Close

Categorieën

Fabrikanten

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

Veiling is Geopend!

   (0)

Waarom een Veiling binnen een Webshop?
De reden van deze Veiling binnen onze Webshop komt voort uit de grote vraag van klanten die padelartikelen van 1 of 2 jaar oud willen aanschaffen of Demorackets willen kopen doch daar niet de originele prijs voor willen betalen, maar ook kunnen bieden op nieuwe artikelen die nog niet binnen de Webshop zijn opgenomen.

Middels deze Padelveiling kan er worden geboden op artikelen welke bestaan uit padelrackets, tassen, schoenen, kleding en accessoires.

Hoe kan ik deelnemen aan een veiling?
Om deel te kunnen nemen aan de Padelveiling moet u ingelogd zijn. Indien u nog geen klant van ons bent kunt u dit doen door rechtsboven te klikken op ‘Inloggen’. Als u al een eigen account heeft, kunt u een bod uitbrengen op één of meerdere padelkavels.

Hoe bied ik op een veiling?
Iedereen wil winnen, maar wel voor een goede prijs! Als u besluit om te bieden op een veiling kunt u het maximum bedrag aangeven wat u voor het product wilt betalen. Als u overboden wordt, wordt het bod automatisch voor u aangepast, met het minimumbedrag waarmee verhoogd moet worden. Het maximum bedrag wordt niet meteen geboden, pas als er biedingen zijn tot dit bedrag wordt het geboden. Het is dus niet zeker dat u uw maximumbedrag gaat betalen! Elke keer als er een nieuw bod wordt uitgebracht in de laatste minuten van de veiling, wordt er 1 minuut toegevoegd aan de veilingtijd.

Veiling afgelopen?
Wanneer de veiling is afgelopen, ontvangt de hoogste bieder een bevestigingsmail. Door vervolgens naar uw Account te gaan en te klikken op 'Mijn Biedingen' en vervolgens te klikken op 'Mijn Gewonnen Veilingen', ziet u de gewonnen veiling staan voor het hoogste bedrag die u geboden heeft. Door te klikken op 'Plaats Bestelling' zal uw bedrag verhoogd worden met eventuele verzendkosten al naar gelang de hoogte van het veilingbedrag. Veilingbedragen boven de Euro 75,- worden niet belast met Verzendkosten!

U kunt als laatste kiezen voor een betreffende betaalmethode en de bestelling van de veiling afronden. Wij dragen er verder zorg voor dat uw gewonnen veilingproduct binnen 3 tot 5 werkdagen bij u zal worden bezorgt door een van onze vervoerders FedEx, PostNL of DHL.

Facebook reacties
Close