Close

Categorieën

Fabrikanten

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

Achteraf betalen: Samenwerking met KLARNA

   (0)

Wanneer u thans een bestelling bij ons plaatst kunt u kiezen voor het online betalen via iDeal, PayPal, Bankoverschrijving of CreditCard.

Vanaf 1 Juni a.s. is het ook mogelijk 'Achteraf' bij ons te betalen.
'Achteraf betalen' geeft u als klant de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt u dan zelf met Klarna.


De beschikbaarheid van de verschillende mogelijkheden van Klarna is afhankelijk van de locatie van onze klanten. Die beschikbaarheid hangt onder andere af van wet- en regelgeving voor uitgestelde betalingen per land. In de praktijk betekent dit dat de verschillende mogelijkheden voor de ene klant wel zichtbaar zal zijn en voor de andere niet, afhankelijk van het land waarin onze klanten zich bevinden. 'Achteraf Betalen' is beschikbaar voor klanten uit Nederland, Oostenrijk, Duitsland en Finland.


Hoe gaat het in zijn werk?

In het bestelproces selecteert u als klant 'Klarna: Achteraf betalen' als betaalmethode. U vult uw gegevens in en voltooit de bestelling.
PadelCentre draagt dan gelijk zorg voor het verzendproces zodat u het bestelde artikel binnen de geleverde tijd thuis ontvangt.
Bij de eerste bestelling maakt u een Klarna-account aan, waar de naam, het factuuradres, de geboortedatum, het telefoonnummer en uw e-mailadres ingevuld dienen te worden.
Voor elke terugkerende bestelling vult u alleen uw e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in.

Na voltooiing van de bestelling krijgt u een e-mail met een betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in het Klarna-account van u als klant.


Vervolgens betaalt u op de manier van uw voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app. Wanneer u een bestelling plaatst en wij deze ontvangen, zetten wij het verzendproces in gang en ontvangt u het bestelde artikel binnen 3 tot 5 werkdagen in huis via onze vaste vervoerders PostNL, Sandd of DHL.

Makkelijker kunnen wij het u niet maken!
Facebook reacties
Close