Close

Home

Fabrikanten

Bekeken producten

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

Bullpadel Vertex 3 Control 'Fede Chingotto' (Round) - 2021

Nieuw

De Bullpadel Vertex 03 CTRL komt in een nieuwe versie om je de prestaties en voordelen te geven die je nodig hebt bij al je wedstrijden, met een zeer aantrekkelijk ontwerp dat niet onopgemerkt zal blijven. Het is bedoeld voor professionele of gevorderde spelers.

Meer details

€ 274,95 incl. btw

Of betaal 3 termijnen van € 91,65 zonder rente!

Product specificaties

De Bullpadel Vertex 3 Control heeft een rond formaat, gemaakt met het 100% koolstofvezel CarbonTube frame met de Xtend Carbon 12K carbon vlakken. Voorts heeft het een MultiEVA rubberen kern en een ruw Topspin-oppervlak dat meer grip en baleffect biedt. Het valt ook op door het nieuwe Vertex-hart te integreren met het Air React Channel-systeem, met een holle structuur die meer precisie biedt bij het slaan.

De Metalshield-beschermer past middels de CustomWeight-gewichtsplaatjes (Niet bijgeleverd!) de balans van het racket aan en kan worden aangepast aan de behoeften van elke speler, terwijl het Vibradrive-systeem een ​​uitstekende trillingsabsorptie mogelijk maakt.

 • Bladformaat: Round
 • Materiaal Blad: Xtend Carbon 12K
 • Materiaal Frame: Tubular 100% Carbon + Aluminium Protector
 • Kern: Eva rubber
 • Balans: Laag
 • Gewicht: 360 - 380 gram
 • Grip: Hesacore Tourgrip
 • Kleur: Zwart en Rood
 • Controle: 10
 • Power: 9
 • Model: 2021


XTend Carbon 12K: de nieuwe Xtend Carbon fiber op het blad wordt gekenmerkt door het gebruik van linten in plaats van carbon draden. Deze linten zijn biaxiaal met elkaar verweven. Hierdoor wordt een grotere weerstand, meer stijfheid en vooral minder gewicht bereikt. Deze nieuwe compound is 20-30% lichter dan gewone koolstofvezel.


Carbon Tube: bladen gebouwd met TPFCT-technologie die bestaat uit de constructie van het bladframe van 100% bidirectioneel interlaced carbon. Deze constructie geeft onze bladen de maximale mechanische respons, wat een perfect compromis tussen kracht en controle garandeert.


Vertex: bevat een bestudeerd ontwerp van het hart dat de gewichten en krachten zodanig verdeelt dat de versnelling van de slag wordt vergroot zonder de controle te verminderen. Dit alles in combinatie met de diamantvorm van het frame zorgt voor een solide salvo en maximale power shots.


MultiEva: bestaat uit twee dichtheden: de buitenste laag van het rubber is compacter, reageert op snelle ballen en biedt meer vermogen. De binnenste laag met lagere dichtheid reageert op langzamere ballen, waardoor meer controle wordt verkregen bij het slaan.


Metalshield: het metalen schild is gemaakt van een aluminiumlegering, wat een grote weerstand biedt tegen schokken en een zeer laag gewicht. Beschermt het frame van het racket tegen de klappen die tijdens het spel worden geproduceerd op oppervlakkig en structureel niveau. Het wordt aan het frame verankerd met een speciale lijm met hoge consistentie, waardoor boren in het frame wordt vermeden.


Nerve: het systeem is gebaseerd op het creëren van kanalen in de zijkant van het frame om de stijfheid te vergroten en het gewicht te verminderen. We krijgen meer controle bij volleys en in het algemeen bij krachtige slagen.


Vibradrive: het is een manchetbevestigingssysteem waarin een stuk rubber met hoge elasticiteit wordt ingebracht, dat het in tweeën deelt. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen die in het spel worden geproduceerd, vooral bij niet-gecentreerde slagen.


Top Spin: Het bestaat uit een ruwe oppervlakteafwerking die de grip bevordert, waardoor een groter effect wordt bereikt van de bal in contact met het blad.


Nano Paint: het is een verf ontwikkeld voor Bullpadel met nanodeeltjes die de kleuren accentueren en een grotere intensiteit geeft aan het hart van de Vertex. Dit ontwerp is gemaakt om nog meer kracht te geven aan een van de belangrijkste delen van het blad. Zijn metallic oranje symboliseert het intense vuur van een authentiek juweel als dit.


Hesacore Grip: bestaat uit een innovatieve grip, het honingraatontwerp zorgt voor een groter contactoppervlak tussen de hand en de vuist. Laat de vingers rusten op concave oppervlakken, waardoor stress, overdracht van trillingen en letsel wordt verminderd. Biedt meer comfort, meer kracht en meer controle.


Custom Weight: met het nieuwe gewichtsplatensysteem ontwikkeld door Bullpadel kunt u het gewicht en de balans van het racket aanpassen, waardoor u meer controle, kracht of balans krijgt, afhankelijk van de behoeften van elke speler. Dit systeem is onderverdeeld in Protector Custom Weight, dat bestaat uit een systeem van 3 platen die op de protector worden geplaatst en Grip Custom Weight: een systeem van 1 dop die met verschillende gewichten op de manchet wordt geplaatst.  

Waarom bij ons bestellen?

 • Scherpe prijzen
 • Lage Verzendkosten ( € 5,00 in NL)
 • In 3 Termijnen betalen vanaf € 100,- zonder rente!
 • Gratis bezorgd vanaf € 75,- in Nederland

 • 24/7 in contact met onze vervoerders
 • Achteraf betalen middels Klarna
 • Levering naar alle Europese landen
 • 100% Tevredenheids garantie
 • Lees hier de Klantenreviews

Klanten waarderen ons om:

 • Specialistische kennis van padelartikelen
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering
 • Uitstekende Klantenservice en After Sales
 • Snelle reactie op uw vragen via Mail, Facebook Chat of What's App

In 3x betalen met 0% rente!

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van onze nieuwe betaalmogelijkheid van In3: de enige gespreide betaalmethode met
0% rente, welke thans alleen nog in Nederland is te gebruiken. In 3x betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten, zonder BKR toetsing en met
0% rente! Zo koop je binnen je budget je favoriete padelartikel. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.


Hoe werkt het?
Als je kiest voor onze nieuwe betaalmogelijkheid van In3, dan betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

30 andere producten in dezelfde categorie:

Close