Close

Home

Fabrikanten

Bekeken producten

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

Bullpadel Vertex 2 - 2e-hands

Nieuw

De nieuwe Bullpadel Vertex is uit en dat pas in Nov. 2019! Het is een diamantvormig racket met een maximaal vermogen, hoge prestaties en geen verlies van controle. Ook deze Vertex 2 heeft een robuuste Topspin-oppervlak voor meer grip en baleffect. De buitenste kern bestaat uit Xtend Carbon 12K-carbon, de binnenste kern van het nieuwe MultiEva-rubber en het frame van CarbonTube 100% koolstofvezel.

Meer details

€ 170,00 incl. btw

Of betaal 3 termijnen van € 56,67 zonder rente!

Meer informatie

De nieuwe Vertex 2 heeft de Metalshield-beschermer, die zich aanpast aan het nieuwe CustomWeight gewichtsplatensysteem, waardoor de racketbalans kan worden aangepast aan de behoeften van elke speler. Het heeft het Vibradrive-systeem voor trillingsabsorptie, Vertex-hart en zenuwkanalen aan de zijkant van het frame. Bovendien bevat het de innovatieve Hesacore-grip, die inspanning, trillingen en de kans op letsel vermindert.

Multi EVA
De nieuwe MultiEva bestaat uit 2 dichtheden: de buitenlaag van het rubber is compacter en reageert tegen de snelle ballen met een groter uitgangsvermogen. De binnenste laag met lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen die meer controle krijgen bij het slaan.

Nano Paint
De NanoPaint is ontwikkeld voor Bullpadel met nanodeeltjes dat de kleuren benadrukt en het hart van de Vertex een grotere intensiteit geeft. Dit ontwerp is gemaakt om nog meer kracht te geven aan een van de belangrijkste delen van het racket. Het metaalachtige oranje symboliseert het intense vuur van een authentiek juweel als dit.

HesaCore
De HesaCore bestaat uit een innovatieve greep, het honingraatontwerp zorgt voor een groter contactoppervlak tussen de hand en de vuist. Het laat de vingers rusten op de concave oppervlakken (soort van honingraatjes), waardoor de inspanning, overdracht van trillingen en verwondingen worden verminderd.

Custom Weight Protector
Het bevindt zich in de nieuwe compartimenten van de Metalshield-beschermer, waar maximaal 3 aluminium zelfklevende platen van 3 gram kunnen worden geplaatst, waardoor het gewicht en de balans van het racket kunnen worden aangepast, waardoor een grotere controle, kracht of balans wordt bereikt, afhankelijk van de behoeften van elke speler.

Custom Weight Grip
Het zit in de grip omdat het een dop heeft die kan worden vervangen door nog eens extra 5 tot 10 gram waardoor het gewicht en de balans van het racket kunnen worden aangepast, waardoor meer controle, kracht of balans wordt bereikt, afhankelijk van de behoeften van elke speler.

Topspin
Het bestaat uit een ruw oppervlak waardoor een groter effect van de bal in contact met het blad wordt bereikt.

VibraDrive
Het is een vuistmontagesysteem waarin een stuk hoogelastisch rubber wordt ingeklemd door het in tweeën te delen. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen die in het spel worden geproduceerd, vooral bij niet-gecentreerde slagen.

Nerve
Het zenuwstelsel is gebaseerd op het creëren van kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor de stijfheid toeneemt, het gewicht tegelijkertijd wordt verlaagd en meer controle over de slagen wordt verkregen.

Vertex Heart
Het Vertex-hart verdeelt gewichten en krachten waardoor trillingen worden geëlimineerd, torsie wordt verminderd en de stijfheid wordt verhoogd. Samen met zijn diamantvorm zorgt het voor een solide volley en maximale krachtslagen.

Carbontube
Het bestaat uit de constructie van het frame van het racket. Deze constructie (100% Carbon interlaced bidirectioneel) biedt het blad de maximale mechanische respons die een perfect compromis tussen kracht en controle garandeert.

XTCarbon 12K
De XT Carbon 12K vezel maakt gebruik van biaxiaal met elkaar verweven koolstofbanden. Hierdoor worden grotere sterkte, stijfheid en lager gewicht bereikt, die 20/30% lichter zijn dan gewone koolstofvezel.

Waarom bij ons bestellen?

 • Scherpe prijzen
 • Lage Verzendkosten ( € 5,00 in NL)
 • In 3 Termijnen betalen vanaf € 100,-
 • Gratis bezorgd vanaf € 75,- in Nederland
 • Lees hier de Klantenreviews

 • 24/7 in contact met onze vervoerders
 • Levering naar alle Europese landen
 • 100% Tevredenheids garantie
 • Aangesloten bij Webshop Keurmerk

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Klanten waarderen ons om:

 • Specialistische kennis van padelartikelen
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering
 • Uitstekende Klantenservice en After Sales
 • Snelle reactie op uw vragen via Mail, Facebook Chat of What's App

30 andere producten in dezelfde categorie:

Close