Close

Home

Fabrikanten

Bekeken producten

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

Bullpadel Hack 2 - 2020 (Diamond) - *TESTRACKET*

Nieuw

Geniet van een echt krachtig spel met deze nieuwe Bullpadel Hack 02, welke is gemaakt voor professionele spelers die een racket van hoge kwaliteit nodig hebben dat duurzaam is, een hoge balans heeft en een Vibradrive-systeem dat trillingen vermindert. Het heeft een profiel van 38 mm en een gewicht tussen 365 en 380 gram. Het werd vervaardigd met een frame van 100% koolstofvezel.

Meer details

€ 269,95 incl. btw

Meer informatie

Dit is een Test & Buy racket?
Test & Buy is onze nieuwe service waarbij wij u een racket naar keuze opsturen en u dit racket 3 dagen ter beschikking heeft zodat u hiermee kan spelen. Het is de beste manier om te weten of het racket die u zoekt voor u geschikt is. Als de beschrijving en/of specificaties binnen onze Webshop niet voldoende lijken en u toch eerst met een racket wilt spelen, aarzel dan niet om gebruik te maken van deze nieuwe service van PadelCentre.nl 

Lees verder onze Voorwaarden inzake dit Testracket door hier te klikken

TRICARBON

Het is de nieuwe door Bullpadel ontwikkelde koolstof, die ons dankzij zijn vlechten (in drie verschillende richtingen) in staat stelt vezels van kleinere dikte en lichter te gebruiken, die een grotere reactie bieden bij het handelen. Het levert ook meer energie op in de retour, wat betekent dat het een efficiëntere koolstof (kern) is.

Multi EVA
De nieuwe MultiEva bestaat uit 2 dichtheden: de buitenlaag van het rubber is compacter en reageert tegen de snelle ballen met een groter uitgangsvermogen. De binnenste laag met lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen die meer controle krijgen bij het slaan.

Nano Paint
De NanoPaint is ontwikkeld voor Bullpadel met nanodeeltjes dat de kleuren benadrukt en het hart van de Vertex een grotere intensiteit geeft. Dit ontwerp is gemaakt om nog meer kracht te geven aan een van de belangrijkste delen van het racket. Het metaalachtige oranje symboliseert het intense vuur van een authentiek juweel als dit.

HesaCore
De HesaCore bestaat uit een innovatieve greep, het honingraatontwerp zorgt voor een groter contactoppervlak tussen de hand en de vuist. Het laat de vingers rusten op de concave oppervlakken (soort van honingraatjes), waardoor de inspanning, overdracht van trillingen en verwondingen worden verminderd.

Custom Weight Protector
Het bevindt zich in de nieuwe compartimenten van de Metalshield-beschermer, waar maximaal 3 aluminium zelfklevende platen van 3 gram kunnen worden geplaatst, waardoor het gewicht en de balans van het racket kunnen worden aangepast, waardoor een grotere controle, kracht of balans wordt bereikt, afhankelijk van de behoeften van elke speler.

Custom Weight Grip
Het zit in de grip omdat het een dop heeft die kan worden vervangen door nog eens extra 5 tot 10 gram waardoor het gewicht en de balans van het racket kunnen worden aangepast, waardoor meer controle, kracht of balans wordt bereikt, afhankelijk van de behoeften van elke speler.

Topspin
Het bestaat uit een ruw oppervlak waardoor een groter effect van de bal in contact met het blad wordt bereikt.

VibraDrive
Het is een vuistmontagesysteem waarin een stuk hoogelastisch rubber wordt ingeklemd door het in tweeën te delen. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen die in het spel worden geproduceerd, vooral bij niet-gecentreerde slagen.

Nerve
Het zenuwstelsel is gebaseerd op het creëren van kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor de stijfheid toeneemt, het gewicht tegelijkertijd wordt verlaagd en meer controle over de slagen wordt verkregen.

Carbontube
Het bestaat uit de constructie van het frame van het racket. Deze constructie (100% Carbon interlaced bidirectioneel) biedt het blad de maximale mechanische respons die een perfect compromis tussen kracht en controle garandeert.

Waarom bij ons bestellen?

 • Scherpe prijzen
 • Lage Verzendkosten ( € 5,00 in NL)
 • In 3 Termijnen betalen vanaf € 100,-
 • Gratis bezorgd vanaf € 75,- in Nederland
 • Lees hier de Klantenreviews

 • Korting bij uw volgende aankoop
 • Levering naar alle Europese landen
 • 100% Tevredenheids garantie
 • Aangesloten bij Webshop Keurmerk

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Klanten waarderen ons om:

 • Specialistische kennis van padelartikelen
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering
 • Uitstekende klantenservice
 • Snelle reactie op uw vragen via Mail of Facebook Chat

Korting bij volgende aankoop

Wanneer u een bestelling boven de € 100,- verricht, ontvangt u van ons bij de volgende aankoop een Korting van 5%.
Nadat u een 1e bestelling heeft geplaatst, treft u in uw Account onder de optie 'Mijn Waardebonnen' een Voucher code aan,
die u bij de volgende aankoop vanaf € 50,- kunt toevoegen in uw winkelwagen. Deze Korting is geldig tot 30 dagen na uw volgende aankoop! Deze Korting geldt niet bij Aanbiedingen of in combinatie met andere Vouchers!

30 andere producten in dezelfde categorie:

Close