Close

Home

Fabrikanten

Bekeken producten

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

Bullpadel 'Cata Tenorio' Vertex 02 Woman (Diamond) - 2020

PN_BPCTVW

Nieuw

De Bullpadel 'Cata Tenorio' Vertex 02 Woman is een power racket ontworpen voor ervaren Dames die houden van een geavanceerd spel welke voorzien is van het nieuwe MultiEva-rubber, de Fibrix hybride vezel, en voor het eerst beschikt het over de technologie die bij het Vertex-assortiment voor mannen hoort: Top Spin.

Meer details

€ 184,95 incl. btw

Of betaal 3 termijnen van € 61,65 zonder rente!

Meer informatie

De Bullpadel Vertex-2 Woman is een lichtgewicht diamantvormig racket met een maximaal vermogen en hoge prestaties zonder verlies van controle. De buitenste kern bestaat uit een Fibrix hybride vezel, de binnenste kern van het nieuwe MultiEva-rubber en het CarbonTube 100% koolstofvezelframe. Het bevat een zelfklevende protector die licht, flexibel en resistent is. Bovendien heeft het een Vibradrive-systeem voor trillingsabsorptie, een Vertex-hart en zenuwkanalen aan de zijkant van het frame. Bovendien heeft het Top Spin-technologie, een oppervlak met een ruwe afwerking die de grip bevordert, waardoor een groter effect van de bal in contact met het blad wordt bereikt.

TopSpin
Het blad bestaat uit een ruw oppervlak dat de grip bevordert, waardoor een groter effect van de bal in contact met het blad wordt bereikt en makkelijk slice en Topspin ballen kunnen worden geslagen,

Fibrix
Een vezel ontwikkeld door Bullpadel die koolstofvezel combineert met glasvezel. De combinatie van beide verbindingen maakt het oppervlak van het blad tegelijkertijd flexibel en resistent, wat zorgt voor veel comfort en sensatie in het kloppen.

MulitEVA
De nieuwe MultiEva bestaat uit 2 dichtheden: de buitenlaag van het rubber is compacter en reageert tegen snelle ballen met een groter vermogen. De binnenste laag met lagere dichtheid reageert op de langzamere ballen die meer controle krijgen in het kloppen.

VibraDrive
Het is een vuistmontagesysteem waarin een stuk hoogelastisch rubber wordt ingeklemd door het in tweeën te delen. Dit stuk absorbeert de meeste trillingen die in het spel worden geproduceerd, vooral bij niet-gecentreerde slagen.

Vertex
Het Vertex-hart verdeelt gewichten en krachten waardoor trillingen worden geëlimineerd, torsie wordt verminderd en de stijfheid wordt verhoogd. Samen met zijn diamantvorm zorgt het voor een solide volley en maximale krachtslagen.

Nerve
Het zenuwstelsel is gebaseerd op het creëren van kanalen aan de zijkant van het frame, waardoor de stijfheid toeneemt, het gewicht tegelijkertijd wordt verlaagd en meer controle over de slagen wordt verkregen.

Carbontube
Het bestaat uit de constructie van het frame van het racket. Deze constructie (100% Carbon interlaced bidirectioneel) biedt het blad de maximale mechanische respons die een perfect compromis tussen kracht en controle garandeert.

Protector
Flexibele, zelfklevende en ultralichte framebeschermer die hecht aan het frame, waardoor een perfecte koppeling wordt bereikt. Biedt weerstand tegen schokken en slijtage.

Waarom bij ons bestellen?

 • Scherpe prijzen
 • Lage Verzendkosten ( € 5,00 in NL)
 • In 3 Termijnen betalen vanaf € 100,-
 • Gratis bezorgd vanaf € 75,- in Nederland
 • Lees hier de Klantenreviews

 • 24/7 in contact met onze vervoerders
 • Levering naar alle Europese landen
 • 100% Tevredenheids garantie
 • Aangesloten bij Webshop Keurmerk

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Klanten waarderen ons om:

 • Specialistische kennis van padelartikelen
 • Persoonlijke en vriendelijke benadering
 • Uitstekende Klantenservice en After Sales
 • Snelle reactie op uw vragen via Mail, Facebook Chat of What's App

30 andere producten in dezelfde categorie:

Close