Close

Categorieën

Fabrikanten

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

Wat is Test & Buy?
Test & Buy is onze nieuwe service waarbij wij u een racket naar keuze opsturen en u dit racket 3 kalenderdagen ter beschikking heeft zodat u hiermee kan spelen. Het is de beste manier om te weten of het racket die u zoekt voor u geschikt is. Als de beschrijving en/of specificaties binnen onze Webshop niet voldoende lijken en u toch eerst met een racket wilt spelen, aarzel dan niet om gebruik te maken van deze nieuwe service van PadelCentre.nl


Hoe werkt het?

Het proces is heel eenvoudig, u hoeft alleen de onderstaande 5 stappen te volgen:

 1. Ga naar het Menu bovenin en klik op Test & Buy. Als je eenmaal een racket hebt gezien die je interesseert, klik je op de afbeelding
 2. Klik op de knop Winkelwagen en klik vervolgens 'Doorgaan naar Betalen'
 3. Volg de aankoopstappen en ga door met het betalen van het racket. U betaalt namelijk het nieuwe racket als aanbetaling.
 4. U ontvangt het Testracket binnen 3 a 4 dagen op het adres dat u ons aangeeft na de aanbetaling.
 5. U heeft vervolgens het racket 3 kalenderdagen tot uw beschikking en vervolgens beslist u daarna of u het racket wilt aanschaffen.
 • Wanneer het Testracket u bevalt en deze aan ons retourneert dan betaald u alleen uw eigen verzendkosten. Vervolgens leveren wij een gloednieuw racket incl. fabrieksgarantie welke door één van onze vervoerders (FedEx of PostNL) bij u aan huis wordt bezorgd zonder verdere verzend- of andere kosten in zowel Nederland als België.

 • Wanneer het Testracket u niet bevalt en u deze naar ons retour stuurt, dan betaald u alleen uw eigen verzendkosten en wordt de aanbetaling direct naar u teruggestort zodra wij het testracket van u hebben ontvangen.

 

Wanneer ontvang ik mijn Testracket?
Op het moment dat wij uw aanbetaling ontvangen, sturen wij het Testracket naar u toe. Afhankelijk waar u woont duurt het verzendproces ongeveer 3 a 4 dagen.

Kan ik meerdere Testrackets aanvragen om tegelijkertijd te proberen?
Dit is niet mogelijk. U kunt per klant 1 Testracket uitproberen.

Hoeveel tijd heb ik om het Testracket uit te proberen?
Vanaf het moment dat u het racket thuis ontvangt, heeft u 3 kalenderdagen om het racket uit te proberen.

Ik heb besloten dat ik het racket dat ik getest heb wil hebben, wanneer ontvang ik mijn nieuwe racket?
Het eerste wat u moet doen is contact met ons opnemen via info@padelcentre.nl en uw beslissing aan ons meedelen. Vervolgens stuurt u ons het Testracket retour (verzendkosten zijn voor uw rekening) en na ontvangst zullen wij controleren of het racket zich in dezelfde staat bevindt als dat wij deze aan u stuurden. Als er geen beschadigingen zijn aangetroffen, sturen wij u een gloednieuw racket toe incl. fabrieksgarantie, zonder verdere bijkomende kosten.


Algemene Voorwaarden
Het is belangrijk dat u de onderstaande informatie goed leest. We willen dat het duidelijk bij u overkomt voordat u gebruik maakt van deze Test & Buy Service.

 • Wanneer u gebruik wil maken van een Testracket, sturen wij u een E-mail met foto's van het betreffende racket. Wij doen dit zodat u een bewijs heeft dat het Testmateriaal zonder beschadigingen aan u wordt verstuurd.
 • Alleen in geval van schade, schilfers of een klein defect na deze 3 kalenderdagen, brengen wij u € 75,- in rekening. En in geval van breuk of een groot defect brengen wij u de totale waarde extra van het racket in rekening.
 • In geval van vertraging na de 3 kalenderdagen, brengen wij u € 5,- in rekening voor elke dag vertraging.
  Als dit vertragingsprobleem wordt veroorzaakt door de Vervoerder, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.
 • Als u na de testperiode van 3 kalenderdagen ons geen bericht stuurt, of dat u het Testracket niet terugstuurt, begrijpen wij dat u heeft besloten het Testracket te behouden, zodat u geen terugbetaling van het betaalde bedrag kunt aanvragen en tevens geen gloednieuw racket met fabrieksgarantie van ons zult ontvangen.
 • Deze service is alléén geldig voor consumenten. Indien u een bedrijf, club of vereniging bent, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons E-mail adres : info@padelcentre.nl
 • PadelCentre is niet aansprakelijk c.q. verantwoordelijk voor eventuele schade die het racket tijdens transport kan oplopen.

Close