Close

Categorieën

Fabrikanten

Nieuws Archief

Zoek Nieuws

Volg je bestelling

Volg je bestelling

Voer uw Track & Trace code in:

×

Over PadelCentre


PadelCentre werd opgericht om een beter niveau van dienstverlening en een breder assortiment aan Padel in Europa te brengen. Bij PadelCentre kunt u terecht voor al uw padelartikelen zoals rackets, schoenen, tassen, kleding of accessoires. Ons assortiment wordt dagelijks uitgebreid wat u kan zien door in het bovenste menu te kiezen voor de optie "Nieuwe Producten". Zoekt u iets wat niet in de webshop staat neemt u dan contact met ons op via support@padelcentre.nl Vaak kunnen we het product wel leveren zonder dat deze nog in de Webshop vermeld staat!

Wij hebben een ruime ervaring met diverse racketsporten waaronder 27 jaar Tennis, 5 jaar Squash en 4 jaar Padel. Wij spelen enkele dagen per week padel in zowel club- als competitieverband en proberen ook met zoveel mogelijk verschillende rackets te spelen om de klant een zo goed mogelijk advies te kunnen geven.

Bij ons staat kwaliteit tegen een eerlijke prijs voorop en wij streven daardoor ook naar de Laagste Prijsgarantie. Bij PadelCentre.nl werken we elke dag om onze klanten de beste producten aan te bieden tegen de meest concurrerende prijzen. Daarom is één van onze toezeggingen om de laagste beschikbare prijs op de markt aan te bieden voor elk product. En als u het goedkoper vindt, matchen we gegarandeerd de prijs!

Wij richten ons vooral op de padelspeler die een kwalitatief goed racket wil welke ook langer meegaat en richten ons op de merken die zich reeds hebben bewezen op kwaliteit en duurzaamheid. Wij voeren o.a. de merken: Adidas, Asics, Babolat, Black Crown, Bullpadel, Drop Shot, Dunlop, Head, Nox, Prince, StarVie en Wilson.

Wij proberen u het beste aanbod te doen. Treft u het product elders goedkoper aan, laat het ons dan weten via support@padelcentre.nl en we kijken of we met de prijs tot overeenstemming kunnen komen!hzContactinformatie


Verkoop en Administratie


Groenewold 20
7414 CE Deventer
Nederland
Email: info@padelcentre.nl


KVK nummer: 38023712
BTW nummer: NL137026808B01

 

hz

 

E-mailadressen:

E-mail Verkoop: info@padelcentre.nl
E-mail Helpdesk: support@padelcentre.nl

 

hz

 

Bankgegevens

IBAN: NL89 ABNA 0860 8773 53

BIC-code:
ABNANL2A

Vermeld bij het betalen van een factuur altijd het Ordernummer en uw Relatienummer!

 

hz

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur

Tijdens de bovenstaande openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op: 06 - 248 92 334

Uiteraard kunt u 24 uur per dag terecht via onze webshop www.padelcentre.nl of ons een email sturen op info@padelcentre.nl

hz

 

Privacy Policy

Wanneer u gegevens aan ons doet toekomen of anderszins contact met ons opneemt, zullen wij uw gegevens en de reden voor het contact, vastleggen. Deze gegevens zullen wij gebruiken voor het doel waarvoor u de gegevens aan ons verstrekt hebt (bijvoorbeeld voor het uitvoeren van de betreffende actie waarom u ons verzoekt, of waaraan u deelneemt) en de evaluatie daarvan.

Tijdens uw bezoek aan deze website verzamelen wij informatie betreffende het adres van de computer waar vanuit de betreffende pagina bekeken wordt, de gebruikte browser (type) en versie, de pagina's die zijn bezocht, de onderliggende relaties en de datum en het tijdstip van het bezoek.

Indien u heeft aangegeven op de hoogte te willen blijven van onze producten en diensten kunnen wij de door u verstrekte gegevens (tezamen met andere gegevens waarover wij reeds beschikken of die wij in de toekomst verkrijgen) gebruiken om u informatie en/of aanbiedingen toe te sturen aangaande onze producten die volgens ons voor u interessant kunnen zijn.

De gegevens zullen worden gebruikt om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de gebruikers van onze website(s).

Gegevensregistratie vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (P-0015554).


Close