Lijst van producten op merk LOK

-€ 30,00
LOK Maxx Flow - 18K (Rond) - 2024 padel racket
De Maxx Flow is een innovatief racket ontworpen om uitzonderlijke prestaties op het veld te leveren. Een van de belangrijkste kenmerken van de Maxx Flow is het asymmetrische hart, een koolstofstructuur, die uitstekende stijfheid en stabiliteit biedt. Dit zorgt voor een optimale energieoverdracht bij elke slag, waardoor de kracht wordt gemaximaliseerd zonder dat dit ten koste gaat van de controle.
Bovendien is het racket voorzien van 18K Carbon, die een grotere duurzaamheid en een consistentere respons bij elke slag biedt. Tevens verhoogt het 3D Spin Lines-systeem de balrotatie, waardoor de spin wordt verbeterd en het gevoel van controle wordt verbeterd.
De Maxx Flow is ontworpen met een medium balans, waardoor een perfect evenwicht ontstaat tussen kracht en wendbaarheid. Het bevat Carbon Reinforcements - koolstofversterkingen - die de duurzaamheid van de structuur van het racket ondersteunen en een Dynamic Holes System met een progressieve opstelling van gaten van verschillende groottes die de kracht van de slag vergroten. Het beschikt ook over het Confort-polsbandsysteem, dat verstelbaar is polsbandje.
€ 213,76
€ 243,76
LOK Be Flow (Rond) - 2024 padel racket
De Be Flow is het racket waarmee je deze geweldige sport ontdekt, je begint padel te worden. Een racket dat balans, comfort, controle en gebruiksgemak combineert en dat in elke wedstrijd het beste in u naar boven haalt. De Be Flow is padel voor spelers die zich in de groeifase op de padelbaan bevinden. Het is ontworpen om gemakkelijk te hanteren te zijn en biedt spelers alle faciliteiten om hun spel te verbeteren, vooral bij controleschoten.Het heeft een ronde vorm waardoor controleschoten in volleys en vanaf de achterkant van het veld effectiever en consistenter worden. Het asymmetrische hart van de Be Flow optimaliseert de gewichtsverdeling in het racket, waardoor de wendbaarheid en stabiliteit bij elke slag worden verbeterd.De Be Flow heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat ertoe bijdraagt ​​dat de peddel een hoog comfortgevoel heeft en ervoor zorgt dat je je comfortabel voelt op de baan. Bovendien is het gemaakt met ons EVA-rubber, dat na een balimpact in minder tijd naar zijn oorspronkelijke positie kan terugkeren. Dankzij zijn dichtheid past dit rubber zich aan elke speler aan, en het wordt geleverd in een exclusieve groene kleur volgens de bedrijfslijn van het merk.
€ 99,13
LOK Be Hype (Diamant) - 2024 padel racket
Het Be Hype racket is het racket waarmee je deze geweldige sport ontdekt, die padel zelf begint te worden. Een racket dat balans, comfort en gebruiksgemak combineert. Het zal in elke wedstrijd het beste in u naar boven halen en u helpen bij aanvallende schoten. De Be Hype is een racket voor spelers die groeien op de padelbaan. Het is ontworpen om gemakkelijk te hanteren te zijn en biedt alle faciliteiten voor de speler om zijn spel te verbeteren. De diamantvorm maakt aanvalsschoten effectiever en consistenter. Het asymmetrische hart van de Be Hype optimaliseert de gewichtsverdeling in het racket, waardoor de wendbaarheid en stabiliteit bij elke slag worden verbeterd.De BE Hype heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een racket met een hoog comfortgevoel, waardoor je comfortabel op de baan blijft.Bovendien is het gemaakt met ons EVA-rubber, dat na een balimpact in minder tijd naar zijn oorspronkelijke positie kan terugkeren. Dankzij zijn dichtheid past dit rubber zich aan elke speler aan en wordt het gepresenteerd in een exclusieve groene kleur, volgens de bedrijfslijn van het merk.
€ 99,13
LOK Easy Flow (Rond) - 2024 padel racket
Het Easy Flow-racket is de meest geschikte keuze voor spelers met een gemiddeld niveau die op zoek zijn naar een veelzijdig racket dat de nadruk legt op controle en comfort. Een van de belangrijkste kenmerken van het Easy Flow-racket is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor een snellere en nauwkeurigere reactie op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere treffers.
Het racket heeft een ronde vorm en biedt een gecentreerde balans en een sweet spot gericht op controle over de slag. De Easy Flow is voorzien van een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een hoog comfortgevoel, terwijl niet wordt vergeten dat het een racket is dat zich richt op de aanval met zijn ruitvorm en verhoogde sweet spot.
Het omvat ook het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit treden en reliëfs die trillingen bij impact helpen verminderen. Bovendien bevat het koolstofversterkingstechnologie, waarbij de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten van het frame betrokken is om de stijfheid en duurzaamheid van het racket te vergroten. Ten slotte is hij uitgerust met de Confort-polsband, een verstelbare polsbandje.
Dit racket is zeer veelzijdig, of je nu vanaf de achterkant van het veld slaat of volleys uitvoert aan het net, de Easy Flow biedt je de controle en het comfort die je nodig hebt om volwassen te worden en elk punt te domineren.
€ 152,85
LOK Easy Hype (Diamant) - 2024 padel racket
Het Easey Hype-racket is de perfecte keuze voor spelers met een gemiddeld niveau en past zich aan alle speelstijlen aan, met een bijzondere nadruk op aanvalsacties. Een van de belangrijkste kenmerken van het Easy Hype-racket is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor snellere en preciezere reacties op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere schoten.
Het racket heeft een gemengd koolstofvezeloppervlak dat bijdraagt ​​aan een hoog comfortgevoel, terwijl de focus op de aanval behouden blijft dankzij de ruitvorm en verhoogde sweet spot. Het beschikt ook over het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit treden en reliëfs die trillingen bij impact helpen verminderen. Bovendien bevat het koolstofversterkingstechnologie, wat de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten in het frame inhoudt om de stijfheid en duurzaamheid van het racket te vergroten.
Ten slotte is hij uitgerust met de Comfort-polsband, een verstelbare polsband. Qua prestaties biedt de Easy Hype een uitzonderlijke speelervaring. Het innovatieve ontwerp en geavanceerd technologieën maken het tot een veelzijdig en krachtig racket dat zich aanpast aan een breed scala aan speelstijlen en vaardigheidsniveaus. Of je nu vanaf de achterkant van het veld slaat of volleys uitvoert aan het net, de Easy Hype biedt je de kracht en het comfort die je nodig hebt om het padelspel te domineren, vooral tijdens aanvallende spelen.
€ 152,85
LOK Carbon On Flow - 6K (Rond) - 2024 padel racket
Het Carbon On Flow racket biedt een uitzonderlijke balans tussen kracht en controle, ondersteund door geavanceerde technologieën en een innovatief ontwerp. Een van de opvallende kenmerken van de Carbon On Flow is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling over het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren. Dit zorgt voor snellere en preciezere reacties op het veld, wat resulteert in effectievere en consistentere schoten.
Het racket is voorzien van een Carbon 6K oppervlak gerangschikt in drie verschillende vlakken, waardoor het een powerracket is, maar de ronde vorm zorgt voor een zeer hoge controle dankzij de sweet spot en balans in het midden. Bovendien introduceert dit racket de exclusieve 3D Spin Lines, strategisch geplaatste lijnen op het slagoppervlak die de rotatie van de bal bij impact vergroten.
Een ander kenmerk is het Gradual Face-ontwerp, dat bestaat uit een slagoppervlak met een speciale functie om trillingen bij slagen te verminderen. Dit racket valt op door zijn carbonversterking technologie, die de strategische integratie van extra koolstoflagen op belangrijke punten van het frame inhoudt. Deze verstevigingen verhogen niet alleen de stijfheid en duurzaamheid van het racket, maar verbeteren ook de energieoverdracht bij elke slag, wat resulteert in meer kracht en stabiliteit op de baan.
Het beschikt ook over een Dynamic Holes System, een progressieve opstelling van gaten met verschillende afmetingen die de kracht van de slag vergroten. Bovendien bevat het koolstofversterkingen en een verstelbare polsband, de Comfort-polsband. De ronde vorm zorgt ervoor dat de balans en de sweet spot bovenaan gepositioneerd zijn, waardoor het een racket is dat gericht is op aanvalsschoten.
€ 206,57
LOK Carbon On Hype - 6K (Diamant) - 2024 padel racket
Het Carbon-On Hype-racket is een geavanceerde optie voor gevorderde padelspelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle, ondersteund door innovatieve technologieën en een zorgvuldig ontwerp. Een van de opvallende kenmerken van de Carbon-On Hype is het asymmetrische hart, een technologie die de gewichtsverdeling in het racket optimaliseert om de manoeuvreerbaarheid en stabiliteit bij elke slag te verbeteren.
Het racket heeft een oppervlak van 6K Carbon gerangschikt in drie verschillende vlakken, waardoor het een krachtgericht racket is. Het bevat ook het Gradual Face-systeem, dat bestaat uit een stapvormig slagoppervlak aan de buitenkant om trillingen bij balimpact te verminderen.
Bovendien beschikt het racket over de exclusieve 3D Spin Lines, strategisch geplaatste lijnen op het slagoppervlak die de balrotatie bij impact vergroten. Het beschikt ook over het Dynamic Holes System, een progressieve opstelling van gaten met verschillende afmetingen die de kracht van de slag vergroten. Voorts heeft het koolstofversterkingen en een verstelbare polsband genaamd de Confort-polsband. Dankzij de diamantvorm bevinden de balans en de sweet spot zich bovenaan, waardoor het een racket is dat zich richt op aanvalsschoten.
€ 206,57
-€ 30,00
LOK Maxx Hype - 18K (Diamant) - 2024 padel racket
De Maxx Hype is LÔK's technologisch meest geavanceerde aanvalsracket voor spelers op Pro-niveau. Het asymmetrische hart biedt structurele stijfheid die stabiliteit biedt en essentieel is voor het bereiken van een optimaal evenwicht.Gemaakt van 18K Carbon in drie verschillende lagen en voorzien van het Gradual Face en Vibration Groove-systeem om trillingen te helpen verminderen. Bovendien verhoogt het 3D Spin Lines-systeem de balrotatie bij impact met het racket, waardoor de spin wordt verbeterd en de controle wordt verbeterd.De Maxx Hype bevat Carbon-versterkingen die de duurzaamheid van de structuur van het racket ondersteunen en het Dynamic Holes-systeem met een progressieve opstelling van gaten van verschillende groottes die de slag kracht geven.Het beschikt tevens over het Comfort Polsbandsysteem, een verstelbare polsband en de diamantvorm van het racket verhoogt de sweet spot, wat helpt bij het verbeteren van slagen en aanvallen.
€ 213,39
€ 243,39