Lijst van producten op merk Softee

Softee Runa Red - 3K (Hybride) - 2024
De Runa Red Hybrid is het andere padelracket in de Runa-lijn. Het valt op door zijn hybride vorm en moderne brug, evenals zijn 3K-koolstofsamenstelling. Deze kenmerken bevorderen een uitstekende balopbrengst en uitstekende beheersbaarheid. Het is een perfect padelracket voor spelers die op zoek zijn naar een balans tussen kracht en controle.
De Runa Red Hybrid is een high-performance racket dat speciaal is ontworpen om een ​​unieke ervaring te garanderen voor padelspelers van gemiddeld of hoog niveau die op zoek zijn naar een goede balopbrengst en gecontroleerde kracht. Ideaal voor de meest veelzijdige spelers die balans tussen kracht en controle nodig hebben. De meest veeleisende padelspelers vinden in de Softee Runa Hybrid alles wat ze nodig hebben om hun spel in korte tijd naar een hoger niveau te tillen. Ze zullen hun tegenstanders kunnen verrassen met een ongeëvenaarde veelzijdigheid, waarbij ze opvallen door grote controle en precisie in de verdediging, evenals agressieve kracht aan het net.

Een Hybride racket, een mix tussen een Druppel en een Diamant blad oppervlak.
Zachte S9 EVA-rubberen kern, een zacht, hoogherstellend schuim dat trillingen tijdens het spelen vermindert
3K Carbon op het blad met een glanzende en gladde afwerking, die stijfheid bieden bij de overdracht van energie en een grotere stabiliteit bij het slaan bereiken.
Collectie: 2024
€ 194,17
Softee Imperium (Hybride) - 2024
Het Imperium-racket is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar veelzijdigheid in hun slagen. De glasvezelsamenstelling en het Eva Soft S3-rubber maken het een handelbaar en comfortabel racket. Het is een padelracket met, afhankelijk van zijn kenmerken, een perfecte balans tussen kracht en controle.
€ 90,87
Softee Raze Evolution Carbon - 3K (Hybride) - 2024
De Softee Raze Evolution Carbon 2024 is een padelracket dat superieure controle vertegenwoordigt in elk aspect van zijn ontwerp. Met een hybride vorm en een medium balans biedt dit racket een uitzonderlijke veelzijdigheid die zich aanpast aan een breed scala aan speelstijlen. Het valt op door zijn grote sweetspot, die een indrukwekkende stabiliteit bij het slaan garandeert, terwijl hij lichtheid, flexibiliteit en opmerkelijke weerstand vertoont.Het gewicht, dat varieert tussen 355 en 375 gram, voegt een cruciaal onderdeel toe aan zijn prestaties: beheersbaarheid. Deze functie resulteert in een aanzienlijke vermindering van vermoeidheid tijdens het spel, waardoor spelers op elk punt een hoog niveau van precisie en effectiviteit kunnen behouden.
Het Raze Evolution Carbon-racket, geïntegreerd in de 2024-collectie van Softee, is ontworpen om optimale prestaties te bieden aan spelers van gemiddeld niveau die hun spel willen verbeteren en snel vooruitgang willen boeken in hun ontwikkeling. Bovendien maken de hybride vorm en de gemiddelde balans hem ideaal voor spelers uit het middensegment die een veelzijdige en effectieve techniek willen verwerven, zowel aan het net als aan de basislijn.

Het heeft een profiel van 38 mm dat de sweet spot vergroot en een balans biedt tussen kracht en controle
Gladde 3K Carbonvlakken met een matte afwerking, die dankzij hun hoge stijfheid een grotere stabiliteit bij het slaan en minimale trillingen na de impact van de bal bereiken.
EVA Soft S3 zachte rubberen kern, met snel herstel, die de trillingen na een botsing opvangt en minimaliseert
Collectie: 2024
€ 144,59
Softee Potenza Rainbow - 3K (Druppel) - 2024
De Softee Potenza Rainbow Blue is een padelracket met een druppelvorm met een medium balans, waardoor het een racket is dat opvalt door een goede combinatie van kracht en controle tijdens het slaan, wat een grotere veelzijdigheid en aanpasbaarheid aan verschillende stijlen mogelijk maakt. van spel. Het heeft een profiel van 38 mm en een gewicht dat varieert tussen 355 en 375 gram. De medium balans verdeelt het gewicht van het racket gelijkmatig, waardoor trillingen na de impact van de bal worden verminderd. Er wordt een comfortabeler, zachter en veiliger slaggevoel bereikt, waardoor je langer kunt spelen zonder blessures op te lopen.
Het Potenza Rainbow Blue racket is een model ontworpen voor padelspelers met een gemiddeld niveau die hun prestaties willen verbeteren en de stap naar een hoger niveau willen zetten. Je zult in korte tijd verbeteren zonder dat je het doorhebt! Bovendien zorgt de druppelvorm met een brede sweetspot die naar de kop van het racket is gericht voor een grotere precisie bij het slaan van het net, waardoor het vertrouwen en de consistentie van de speler bij het slaan toenemen.

EVA Soft S9 rubberen kern, een zacht, snel herstellend schuim dat effectief schokken absorbeert en trillingen vermindert om comfort en stabiliteit te bieden bij het slaan.
Blad is gemaakt met 3K Carbon, een zeer licht en resistent materiaal dat de duurzaamheid, kracht bij slagen verhoogt en de controle verbetert
Blad is voorzien van een gladde, matte afwerking, die elegantie toevoegt en een zachter en comfortabeler speelgevoel biedt
Collectie: 2024
€ 161,12
Softee Runa Blue - 3K (Hybride) - 2024
Het Softee Runa Blue Hybrid padelracket is een model met een hybride vorm en middelhoge balans, dat opvalt door de veelzijdigheid die het spelers biedt. Het garandeert een geweldige balopbrengst en een goede handling dankzij het gewicht van 355-375 gram. Dit racket zal niemand onverschillig laten dankzij de constructie met hoogwaardige, resistente materialen en hoogwaardige technologieën, die u zullen helpen uw prestaties op het veld te verbeteren.
De Runa Blue Hybrid is een high-performance racket dat speciaal is ontworpen om een ​​unieke ervaring te garanderen voor padelspelers van gemiddeld of hoog niveau die op zoek zijn naar een goede balopbrengst en gecontroleerde kracht. Ideaal voor de meest veelzijdige spelers die balans tussen kracht en controle nodig hebben. De meest veeleisende padelspelers vinden in de Softee Runa Hybrid alles wat ze nodig hebben om hun spel in korte tijd naar een hoger niveau te tillen. Ze zullen hun tegenstanders kunnen verrassen met een ongeëvenaarde veelzijdigheid, waarbij ze opvallen door grote controle en precisie in de verdediging, evenals agressieve kracht aan het net.

Een Hybride racket, een mix tussen een Druppel en een Diamant blad oppervlak.
Zachte S9 EVA-rubberen kern, een zacht, hoogherstellend schuim dat trillingen tijdens het spelen vermindert
3K Carbon op het blad met een glanzende en gladde afwerking, die stijfheid bieden bij de overdracht van energie en een grotere stabiliteit bij het slaan bereiken.
Collectie: 2024
€ 194,17
Softee Speed 3.0 Power - 3K (Druppel) - 2024
De Softee Speed ​​3.0 Yellow Power 2024 is een druppelformaat padelracket uit de 2024 collectie. Het is een soort veelzijdig racket om te spelen met doelen die balanceren tussen controle en kracht. Met een medium balans is hij gemakkelijk te hanteren en zijn de slagen met gemak nauwkeurig. Met materialen waarmee je bij elke slag maximale kracht of controle kunt bereiken. 38 mm profiel en 355-375 gram gewicht.
De Speed ​​Power 3.0 2024 van Softee is een padelracket voor gevorderde niveau- of wedstrijdspelers met veelzijdige techniek. Het racketformaat is ontworpen voor spelers die de voorkeur geven aan een veelzijdige techniek tussen controle en kracht. Beheers elke slag terwijl je je rivaal kunt aanvallen met krachtige schoten. Een padelracket dat de meest veeleisende veelzijdige speler zal aanspreken. Het heeft een mal die je controle en kracht geeft, samen met materialen die zorgen voor comfortabel slaan. Een licht en gemakkelijk te hanteren padelracket dat zich aanpast aan elk schot, afhankelijk van de behoeften van de wedstrijd. Ontwerp dat de zwarte body combineert met gele en zilveren details.

Druppelvorm met medium balans voor veelzijdig spel.
Blad gemaakt met 3K Carbon, flexibel en zacht
EVA Soft S8 rubberen kern met een zachte aanraking en snel herstel dat controle en output geeft.
Glanzende oppervlakteafwerking met 3D-ruwheid om te spelen met spin en grip op de bal.
Frame van 100% koolstofvezel.
Collectie: 2024
€ 202,44
Softee Speed 3.0 Woman Power - 3K (Druppel) - 2024
Het Softee Speed ​​3.0 Power racket maakt deel uit van de nieuwe collectie van het merk voor dit jaar 2024. Nieuw design, modern en aantrekkelijk, waardoor je opvalt op de baan. Het is een licht padelracket, gemakkelijk te gebruiken en zeer aanpasbaar aan elk type speler. Dit racket is bedoeld voor spelers van hoog niveau, wier speelstijl is gebaseerd op krachtige en agressieve slagen, om hoofdrolspelers te zijn en beslissend op elk punt. Bovendien valt het op door zijn zeshoekig reliëf, wat voor meer precisie zorgt. Traanvorm en medium balans.
Aarzel niet, dit Softee Speed ​​3.0 racket voor vrouwelijke spelers biedt maximale prestaties op de baan. Daaraan is een modern ontwerp toegevoegd, waardoor u het middelpunt van alle ogen zult zijn. Als je een speler bent met een gevorderd spelniveau en een stap verder wilt gaan, dan is dit je ideale racket.

EVA Soft S8-rubber in de kern van het racket, wat een betere balopbrengst bevordert, zonder aan kracht in te boeten.
3K Carbon op het blad.
100% koolstofframe.
Glanzende en ruwe 3D-afwerking.
Gewicht: 350-360 gram.
Collectie: 2024
€ 202,44
Softee Speed 3.0 Royal Power - 3K (Druppel) - 2024
Met het vernieuwde Softee Speed ​​3.0 Royal Power racket trek jij dankzij het moderne en gedurfde design de aandacht van iedereen op de baan. Een model dat al jaren aanwezig was, maar het ontwerp verandert voor dit seizoen. Het is een licht, handelbaar racket dat zich aanpast aan elke speelstijl.
Deze Softee Speed ​​3.0 Power is vervaardigd om maximale prestaties te bieden aan de meest veeleisende spelers op hoog niveau en garandeert kracht bij het schieten, zonder de precisie te verwaarlozen, dankzij het zeshoekige reliëf. Met dit racket ben jij op elk punt beslissend. Het heeft een druppelvorm en een medium balans.Als jij dit seizoen je rivalen wil verslaan, dan is de Softee Speed ​​3.0 Power jouw ideale racket. Bovendien geeft het vernieuwde ontwerp, met blauwe details, je look een gedurfde en moderne stijl. De beheersbaarheid en het aanpassingsvermogen aan elke speelstijl maken het tot een van de belangrijkste padelrackets voor dit seizoen. De meest veeleisende spelers blijven wedden op dit racket. Aarzel niet en zet in op de Softee Speed ​​3.0 Power!

EVA Soft S8-rubber in de kern van het racket, wat een betere balopbrengst bevordert, zonder aan kracht in te boeten.
3K Carbon op het blad waardoor het lichter en beter hanteerbaar is.
100% koolstofframe.
Glanzende en ruwe 3D-afwerking.
Gewicht: 355-375 gram.
Collectie: 2024
€ 202,44
Softee Summit 3.0 Power - 3K (Hybride) - 2024
De Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 is de heruitgave van de vorige Summit. Het Summit 3.0 padelracket van Softee komt uit de collectie van 2024. Een hybride padelracket bedoeld voor een veelzijdig spel. Dit racket zorgt er door zijn materialen en formaat voor dat u gemakkelijk kunt genieten van beslissende sensaties op de baan. het racket heeft een profiel van 38 mm en een gewicht van circa 355-375 gram.
De Softee's Summit 3.0 Orange Power 2024 padelracket is gemaakt voor spelers op hoog prestatieniveau of voor spelers op professioneel niveau. Een hybride racket voor veeleisende spelers met veelzijdige techniek. Benadruk uw hoge niveau op het veld met dit Softee-racket, ontworpen om u te begeleiden in de meest cruciale wedstrijden.
De Softee Summit 3.0 Orange Power 2024 is een krachtig padelracket voor de meest voortreffelijke gevorderde spelers. Voor veelzijdig maar veilig spel dankzij het EVA-rubber dat trillingen tijdens het spel vermindert en blessures voorkomt. Het heeft ook een modern en aantrekkelijk ontwerp met zwarte gezichten, oranje frame en wit handvat.

Hybride vorm met middelhoge balans.
Blad is gemaakt met 3K Carbon.
Lage dichtheid EVA Zachte S8 rubberen kern met hoog herstel. Vermindert trillingen tijdens botsingen.
Heldere oppervlakteafwerking met 3D-ruwheid die spin en grip op de bal mogelijk maakt.
Collectie: 2024
€ 218,97
Softee Speed Gold Power 3.0 - 21K (Druppel) - 2024
De Softee Speed ​​Gold Power 3.0 2024 is een traanformaat padelracket. Dit racket uit de collectie 2024 is een veelzijdig racket om met controle en kracht te spelen. Met een medium balans is het toegankelijk en beheersbaar om te allen tijde efficiënt te kunnen slaan. Met materialen waarmee je maximale kracht kunt krijgen met controle bij elke slag. 38 mm profiel en 355-375 gram gewicht.
De Speed ​​Gold Power 3.0 2024 van Softee is een veelzijdig padelracket voor gevorderde niveau- of wedstrijdspelers. Het formaat van het racket is bedoeld voor spelers die een uitgebalanceerde techniek tussen controle en kracht beheersen. Voel hoe je elke slag onder controle houdt, terwijl je je tegenstander kunt verrassen met krachtige schoten.

Druppelvorm met medium balans en een balans tussen controle en kracht.
Het blad is gemaakt met 21K Carbon, welke compact en bestand is tegen krachtaanvallen.
EVA Soft kern met een zachte aanraking en een hoog herstelvermogen.
Glanzende oppervlakteafwerking met 3D-ruwheid, geeft effect en controle met betere grip.
Collectie: 2024
€ 210,70
Softee Miami - Pickleball Racket
Het nieuwe Softee Miami Pickleball racket is ontworpen om je kracht te geven bij elke slag en is perfect voor op het veld. Gemaakt met glasvezelmaterialen die het lichter maken om op te vallen bij elke beweging. Ideaal voor spelers die beginnen met de sport.
€ 111,53
Softee Chicago - Pickleball Racket
Het nieuwe Softee Chicago Pickleball racket is ontworpen om je kracht te geven bij elke slag en is perfect voor op het veld. Gemaakt met glasvezelmaterialen die het lichter maken om op te vallen bij elke beweging. Ideaal voor spelers die beginnen met de sport.
€ 128,06
Softee Baltimore - Pickleball Racket
Het nieuwe Softee Houston Pickleball racket is ontworpen om je kracht te geven bij elke slag en is perfect voor op het veld. Gemaakt met glasvezelmaterialen die het lichter maken om op te vallen bij elke beweging. Ideaal voor spelers die beginnen met de sport.
€ 90,87
Softee Houston - Pickleball Racket
Het nieuwe Softee Houston Pickleball racket is ontworpen om je kracht te geven bij elke slag en is perfect voor op het veld. Gemaakt met glasvezelmaterialen die het lichter maken om op te vallen bij elke beweging. Ideaal voor spelers die beginnen met de sport.
€ 152,85
€ 90,87
Softee Denver - Pickleball Racket
Het nieuwe Softee Denver Pickleball racket is ontworpen om je kracht te geven bij elke slag en is perfect voor op het veld. Gemaakt met glasvezelmaterialen die het lichter maken om op te vallen bij elke beweging. Ideaal voor spelers die beginnen met de sport.
€ 99,13