Lijst van producten op merk Fila

Fila Velocitas Woman White (Rond) - 2023 Combi
Fila Velocitas Woman White (Rond) - 2023 Combi
Het Fila padelracket The Velocitas is een verdedigend racket met een klassieke uitstraling. Dit racket wordt geleverd met een bijbehorende Fila padeltas, een overgrip, protector en een Fila tube met 3 padelballen. Ideaal voor de ambitieuze en gemiddelde vrouwelijke padelspeelster. Het lichtere gewicht maakt het ideaal voor de vrouwelijke spelers. Het racket heeft een extra grote ronde vorm en is ideaal om het meeste uit je controle spel te halen. Dankzij de glasvezel lagen op het racketblad kan je meer gevoel en comfort ervaren in je spel.
Het 100% carbon frame zorgt voor een betere duurzaamheid, precisie en power output. Het racket is daarnaast voorzien van ruwe 3D facing op het racketblad, zodat je nog meer effect aan de bal kan meegeven.
Fila Agilis 3K Blue (Rond) - 2023 Combi
Fila Agilis 3K Blue (Rond) - 2023 Combi
Het Fila padelracket The Agilis is een defensief racket met een klassieke uitstraling. Dit racket wordt geleverd met een bijbehorende Fila padeltas, een overgrip, protector en een Fila tube met 3 padelballen. Ideaal voor de ambitieuze en gemiddelde padel spelers. Het racket heeft een ronde vorm met een lage balans, waardoor het gewicht iets meer richting de hendel van het frame zit. Ideaal racket voor controle spelers.
De 3K Carbon lagen op het racketblad zorgen ervoor dat je meer power en precisie kan toevoegen aan je spel. Ook het 100% carbon frame helpt daarbij. Het racket is daarnaast voorzien van een ruwe 3D facing op het racketblad, zodat je nog meer effect aan de bal kan meegeven. De kern van het racket heeft een zachte EVA rubber voor meer controle en vergevingsgezindheid. Een ideaal padel racket voor de gemiddelde padel spelers die controlerend zijn ingesteld.
Fila Laevis Woman 3K Blue (Druppel) - 2023 Combi
Fila Laevis Woman 3K Blue (Druppel) - 2023 Combi
Het Fila padelracket The Laevis is een allround racket met een klassieke uitstraling. Dit racket wordt geleverd met een bijbehorende Fila padeltas, een overgrip, protector en een Fila tube met 3 padelballen. Ideaal voor de ambitieuze en gemiddelde vrouwelijke padelspeelster. Het lichtere gewicht maakt het ideaal voor de vrouwelijke spelers. Het racket heeft een druppelvorm met een hoge balans, waardoor het gewicht iets meer in de top van het frame zit. Een ideaal racket voor de allround spelers.
De 3K carbon lagen op het racketblad zorgen ervoor dat je meer power en precisie kan toevoegen aan je spel. Ook het 100% carbon frame helpt daarbij. Het racket is daarnaast voorzien van een ruwe 3D facing op het racketblad, zodat je nog meer effect aan de bal kan meegeven. De kern van het racket heeft een zachte EVA Rubber voor meer controle en vergevingsgezindheid. Een ideaal padel racket voor de gemiddelde padel spelers.
Fila Exordior Blue (Rond) - 2023
Fila Exordior Blue (Rond) - 2023
Het Fila padelracket The Exordior in de kleur blauw is ideaal voor de beginnende padel spelers. Dit racket wordt geleverd met een bijbehorende Fila padeltas, een overgrip, protector en een Fila tube met 3 padelballen. Het racket heeft een klassieke uitstraling. Het frame is gemaakt van een 100% Full EVA systeem en het racketblad is van glasvezel. Het vergrote frame zorgt voor een iets groter raakvlak.
Dankzij de ronde vorm is het geschikt voor de beginnende speler. De sweetspot van het racket ligt in het midden wat ervoor zorgt dat je een gebalanceerd racket hebt om mee te verdedigen en aan te vallen. Daarnaast zorgen het zachte EVA-foam en het iets lagere gewicht dat dit een uniek beginners racket is waarmee je kan doorgroeien naar een ervaren speler! Een zeer vergevingsgezind racket voor de startende padeller.
Fila Bellator Blue 12K (Rond) - 2023 Combi
Fila Bellator Blue 12K (Rond) - 2023 Combi
Het Fila padelracket The Bellator is een rondvormig racket met een klassieke uitstraling. Dit racket wordt geleverd met een bijbehorende Fila padeltas, een overgrip, protector en een Fila tube met 3 padelballen. Het racket heeft een ronde vorm met een lage balans, waardoor het gewicht iets meer richting de hendel van het frame zit. De sweetspot zit in het midden van het racket. De 12K carbon lagen op het racketblad zorgen ervoor dat je meer power en precisie kan toevoegen aan je spel.
Ook het 100% carbon frame helpt daarbij. Het racket is daarnaast voorzien van een ruwe 3D facing op het racketblad, zodat je nog meer effect aan de bal kan meegeven. De kern van het racket heeft een medium EVA rubber voor meer precisie en power. Een ideaal racket voor de gevorderde controle spelers die niet willen inleveren op power.
Fila Exordior White (Rond) - 2023 Combi
Fila Exordior White (Rond) - 2023 Combi
Het Fila padelracket The Exordior in de kleur wit is ideaal voor de beginnende padel spelers. Dit racket wordt geleverd met een bijbehorende Fila padeltas, een overgrip, protector en een Fila tube met 3 padelballen. Het racket heeft een klassieke uitstraling. Het frame is gemaakt van een 100% Carbon met Full EVA als kern en het racketblad is van glasvezel. Het vergrote frame zorgt voor een iets groter raakvlak. Dankzij de ronde vorm is het geschikt voor de beginnende speler.
De sweetspot van het racket ligt in het midden wat ervoor zorgt dat je een gebalanceerd racket hebt om mee te verdedigen en aan te vallen. Daarnaast zorgen het zachte EVA-foam en het iets lagere gewicht dat dit een uniek beginners racket is waarmee je kan doorgroeien naar een ervaren speler! Een zeer vergevingsgezind racket voor de startende padeller.
Fila Signum Blue (Druppel) - 2023 Combi
Fila Signum Blue (Druppel) - 2023 Combi
Het Fila padelracket de Signum is een verdedigend racket met een klassieke uitstraling. Dit racket wordt geleverd met een bijbehorende Fila padeltas, een overgrip, protector en een Fila tube met 3 padelballen. Het racket heeft een druppelvorm en is ideaal om het meeste uit je controle spel te halen. Dankzij de Glasvezel lagen op het racketblad kan je meer gevoel en comfort ervaren in je spel.
Het 100% carbon frame zorgt voor een betere duurzaamheid, precisie en power output. Het racket is daarnaast voorzien van ruwe 3D facing op het racketblad, zodat je nog meer effect aan de bal kan meegeven.