Lijst van producten op merk Joma


Joma WPT Slam 2209 (Heren) - 2022
Nieuw
Joma WPT Slam 2209 (Heren) - 2022
De Joma WPT Slam 2209 is een specifieke padelschoen gekenmerkt door uitstekende stabiliteit en hoge slijtvastheid. Het bovenwerk is gemaakt van nylon en TPU om gewicht en naden te elimineren. Het bevat een stukje bescherming op de teen om de slijtvastheid te versterken.

Joma Set 2203 (Dames) - 2022
Nieuw
Joma Set 2203 (Dames) - 2022
Deze Joma Set 2203 zijn bedoeld voor spelers met een gemiddeld gewicht die veel stabiliteit op het loopvlak nodig hebben. De snit is gemaakt van synthetisch materiaal, dat werkt als een beschermend schild, en ademend textiel. Het ontwerp laat transpiratie toe in alle gebieden, omdat het synthetische materiaal kleine perforaties heeft waardoor lucht kan in- en uitgaan.
Rubberen versterking aan de binnenkant in het middenvoetgebied om de schoen te beschermen tegen wrijving en microvezel aan de voorkant om wrijving aan de voorkant te weerstaan.

Joma Set 2208 (Heren) - 2022
Nieuw
Joma Set 2208 (Heren) - 2022
De Joma Set 2208 zijn bedoeld voor spelers met een gemiddeld gewicht die veel stabiliteit op het loopvlak nodig hebben. De snit is gemaakt van synthetisch materiaal, dat werkt als een beschermend schild, en ademend textiel.Het ontwerp laat transpiratie toe in alle gebieden, omdat het synthetische materiaal kleine perforaties heeft waardoor lucht kan in- en uitgaan. Rubberen versterking aan de binnenkant in het middenvoetgebied om de schoen te beschermen tegen wrijving en microvezel aan de voorkant om wrijving aan de voorkant te weerstaan.

Joma Set 21 Fuchsia (Dames) - 2022
Nieuw
Joma Set 21 Fuchsia (Dames) - 2022
De nieuwe Joma Set 21 Fuchsia padelschoenen voor dames zijn ideaal voor middelzware spelers die veel stabiliteit aan hun voeten nodig hebben. De binnenzool is van thermisch gevormd EVA om zich aan te passen aan de vorm van de voet en de binnenzool is van 2 mm EVA aan de bovenkant genaaid.De tussenzool bevat het Full Dual Pulsor-systeem, bestaande uit een dubbele phylon in verschillende dichtheden die demping toevoegt.

Joma T-Ace Men 2206 (Heren) - 2022
Nieuw
Joma T-Ace Men 2206 (Heren) - 2022
Bereik de overwinning met je nieuwe Joma T.Ace Men 2206 padelschoenen. Niets houdt u tegen dankzij de enkelversteviging met het FIX COUNTER-systeem voor meer ondersteuning en bescherming met een ergonomische vorm voor maximaal comfort.
Tevens bevat het een enkelversteviging voor meer ondersteuning, comfort en bescherming. Krijg bewegingsvrijheid op het veld dankzij het slijtvaste nylon en KPU-bovenwerk dat de slijtage van zijwaartse bewegingen overwint. Met uitwendige teller en versterkte teen voor maximale duurzaamheid. We hebben een VTS-ventilatiesysteem dat lucht in en uit laat om de ideale temperatuur te behouden.

Joma FIP Slam Woman 2102 (Dames) - 2022
Nieuw
Joma FIP Slam Woman 2102 (Dames) - 2022
Deze Joma FIP slam is een specifieke padelschoen gekenmerkt door zijn uitstekende stabiliteit en hoge slijtvastheid. Het stiksel is gemaakt van op maat gemaakt nylon en TPU gelast om gewicht en naden te elimineren. Het bevat een beschermende neus om de slijtvastheid te versterken.
Het heeft VTS, het ventilatiesysteem van Joma dat de temperatuur van de voet constant houdt. De binnenzool is gemaakt van voorgevormd EVA om zich aan te passen aan de vorm van de voet en het platform is gemaakt van 2 mm natuurlijk EVA dat aan het stiksel is genaaid.

Joma Challenger Slam Woman 2152 (Dames) - 2022
Nieuw
Joma Challenger Slam Woman 2152 (Dames) - 2022
De Joma Challenger Slam Woman is een specifieke padelschoenen die zich kenmerken door een uitstekende stabiliteit en hoge slijtvastheid. Het bovenwerk is gemaakt van op maat gemaakt nylon en gelast TPU om gewicht en naden te elimineren.Het bevat een stuk bescherming op de teen om de slijtvastheid te versterken, heeft het VTS, het ventilatiesysteem van Joma dat de temperatuur van de voet constant houdt en de binnenzool is van voorgevormd EVA om zich aan te passen aan de vorm van de voet en de binnenzool is van 2 mm natuurlijk EVA dat aan de bovenkant is genaaid.

Joma WPT Special Slam (Dames) - 2022
Nieuw
Joma WPT Special Slam (Dames) - 2022
Deze Joma WPT Special Slam is een specifieke schoen voor deze sport die zich kenmerkt door zijn demping, stabiliteit en hoge slijtvastheid. De uitstekende demping wordt gegeven door het gebruik van het REACTIVE BALL-systeem in de tussenzool. Het is een materiaal dat gemakkelijk uitzet, waardoor het een enorm vermogen heeft om de impact van de voetstap op te vangen en tegelijkertijd snel zijn vorm herstelt, wat de start een boost geeft.
Bovendien bestaat de tussenzool uit een andere phylon-basis met een hogere dichtheid die stabiliteit biedt als onderdeel van het FULL DUAL PULSOR-systeem.
Joma Slam 22 World Padel Tour Black/Gold (Heren) - 2022
Joma Slam 22 World Padel Tour Black/Gold (Heren) - 2022
Voel je comfortabel op padelbanen door de nieuwe Joma, Slam 22 World Padel Tour-padelschoenen te dragen. ze bieden je een uitstekende balans en stabiliteit, bescherming in de neus om stoten te voorkomen en zijn afgewerkt met de Reactiveball-technologie.
Joma Set Men 2201 (Heren) - 2023
Joma Set Men 2201 (Heren) - 2023
De Joma Set Men 2201 is een padelschoen voor heren. Aangewezen voor middelzware training voor middelzware spelers die veel stabiliteit in het loopvlak nodig hebben.Evenzo zijn ze zeer ademend en resistent. De middenzool met dubbele dichtheid dempt elke beweging. De snit is gemaakt van micro PU en nylon met een ontwerp dat transpiratie op alle gebieden mogelijk maakt.
Joma Point Men 2204 (Heren) - 2023
Joma Point Men 2204 (Heren) - 2023
De Joma Point Men zijn zeer veelzijdig, omdat ze geldig zijn voor meerdere oppervlakken. Ze zijn bedoeld voor veeleisende spelers die een hoge weerstand nodig hebben. Het bovenwerk is gemaakt van nylon, gelaste TPU en slijtvaste KPU aan de voorkant om de wrijving van de baan te weerstaan. Schuimversteviging op de enkel voor meer steun. Geïnjecteerd materiaal dat naden vermijdt, de flexie en pasvorm verbetert.
Joma Set Men 2228 (Heren) - 2023
Joma Set Men 2228 (Heren) - 2023
De Joma Set Men 2228 is een padelschoen voor heren. Aangewezen voor middelzware training voor middelzware spelers die veel stabiliteit in het loopvlak nodig hebben.Evenzo zijn ze zeer ademend en resistent. De middenzool met dubbele dichtheid dempt elke beweging. De snit is gemaakt van micro PU en nylon met een ontwerp dat transpiratie op alle gebieden mogelijk maakt.
Joma Set Men 2202 (Heren) - 2022
Joma Set Men 2202 (Heren) - 2022
De Joma Set men 2202 zijn aangewezen voor middelzware training voor middelzware spelers die veel stabiliteit in het loopvlak nodig hebben. Evenzo zijn ze zeer ademend en resistent. De middenzool met dubbele dichtheid dempt elke beweging.
Joma WPT Special Slam 2132 (Heren) - 2022
Joma WPT Special Slam 2232 (Heren) - 2022
De Joma WPT Special Slam 2232 zijn specifieke padelschoenen gekenmerkt door uitstekende stabiliteit en hoge slijtvastheid. Het bovenwerk is gemaakt van nylon en TPU om gewicht en naden te elimineren. Het bevat een stuk bescherming op de teen om de weerstand tegen slijtage te versterken.
Joma WPT Open 2204 (Heren) - 2022
Joma WPT Open 2204 (Heren) - 2022
De Joma WPT Open 2204 zijn specifieke padelschoenen ontwikkeld voor hoge concurrentie die wordt gekenmerkt door uitstekende stabiliteit en hoge slijtvastheid. Gemaakt van gelast nylon en TPU om naden en gewicht te elimineren en extra comfort toe te voegen.
Joma Set Men 2109 (Heren) - 2022
Joma Set Men 2109 (Heren) - 2022
De Joma Set Men 2109 is een medium trainingsschoen, voor middelzware spelers die veel stabiliteit in het loopvlak nodig hebben. De snit is gemaakt van micro PU en nylon met een ontwerp dat transpiratie op alle gebieden mogelijk maakt. Het bevat een rubberen versteviging binnen het middenvoetgebied om de schoen te beschermen tegen wrijving.