Lijst van producten op merk Akkeron

Akkeron Oro España (Round) - 2022
Akkeron Oro España (Round) - 2022
Geniet van elke beweging zonder grenzen met de nieuwe Akkeron Oro España, ontworpen met 5K carbonmaterialen, stijf, duurzaam en resistent. Gericht op gevorderde spelers die op zoek zijn naar meer controle bij elk schot. Zijn medium balans en ronde vorm geven hem meer gebruiksgemak.
Akkeron Plata (Teardrop) - 2022
Akkeron Plata (Teardrop) - 2022
Meer gebruiksgemak dankzij de lichtheid van het nieuwe Akkeron Plata 2022 padelracket, de buis en het frame zijn gemaakt van koolstof en glasvezel, de kern is gemaakt van ultrazacht EVA-rubber, een zeer zacht, elastisch materiaal en snel herstel om altijd een uitstekende baluitgang verkrijgen.
Akkeron Atlas (Teardrop) - 2022
Akkeron Atlas (Teardrop) - 2022
Val op op de baan met dit Akkeron Atlas Edition 2022 padelracket. De samenstelling is 90% koolstof en 10% glasvezel en het bezit een ultrazacht medium-rubber. Met de Graphene Inside-technologie en de tests die aan het materiaal zijn onderworpen, heb je 20% hogere prestaties op het gebied van kracht, elasticiteit en duurzaamheid.
Akkeron Vega (Teardrop) - 2022
Akkeron Vega (Teardrop) - 2022
Het nieuwe Akkeron Vega 2022 racket heeft een uniek esthetisch ontwerp dat niet onopgemerkt zal blijven op de baan, met een Teardrop formaat blad voorzien van 5 lagen hoogwaardig koolstof (5K Carbon) aan beide zijden en EVA-rubber als kern. Een perfect racket voor wedstrijdspelers die ook op zoek zijn naar meer balcontrole.
Akkeron Furia (Round) - 2022
Akkeron Furia (Round) - 2022
Ga de baan op met het Akkeron Furia 2022 padelracket, waarmee je een medium balans en ongeëvenaarde controle kunt hebben. Het FURIA-padelracket is vernieuwd met een uitstekend ontwerp in blauwe en gouden tinten, en breidt zijn functies uit met het FaceTense-boorsysteem dat het padelracket meer vuurt naarmate het impactoppervlak meer spanning heeft.
Akkeron Poseidon (Teardrop) - 2022
Akkeron Poseidon (Teardrop) - 2022
Geniet van het moderne Akkeron Poseidon 2022 padelracket met een innovatief design vol nieuwe technologieën die het tot een top-performance padelracket maken. Het heeft een ruwe afwerking om de bal meer effect te geven, met het LEGACY-systeem dat hem resistenter en duurzamer maakt.
Akkeron Armageddon Edition (Teardrop) - 2022
Akkeron Armageddon Edition (Teardrop) - 2022
Het Akkeron Armagedon 2022 padelracket heeft materialen van ideale kwaliteit en nieuwe technologieën die het een padelracket met hoge prestaties maken, ideaal voor spelers die op zoek zijn naar zowel controle als kracht.
Akkeron Cobra GEA Graphene (Teardrop) - 2021
Akkeron Cobra GEA Graphene White (Teardrop) - 2021
De nieuwe Akkeron Gea Graphene 21 keert terug in de Akkoeron collectie, behoudt zijn essentie in de compositie met de nieuwe Graphene technologie met 94% Power, 100% Control, 97% comfort, 100% Effect en maakt dit tot een uniek bespeelbaar racket!