Lijst van producten op merk NB Enebe

Enebe Matrix (Round) - 2022
Enebe Matrix (Round) - 2022
Het Enebe Matrix padelracket ontworpen met een medium balans en ronde vorm, waardoor het gemakkelijk te hanteren is, heeft een carbon bi-tubular frame die meer weerstand biedt. De kern is gemaakt van EVA-rubber met snel herstel, een materiaal dat de beste demping biedt bij impact van de bal op het blad.
Enebe Massive (Diamond) - 2022
Enebe Massive (Diamond) - 2022
De Enebe Massive 2022 heeft meer stabiliteit bij het slaan is resistenter omdat er een dubbele buis is gebruikt in het gebied van het 100% koolstofframe, waardoor het blad worden versterkt met 3K Carbon om een ​​droger gevoel te krijgen. Tevens heeft dit nieuwe model meer comfort dankzij de anti-vibratietechnologie van de Eva HR3-kern voor meer zachtheid.
Enebe Supra Carbon (Teardrop) - 2022
Enebe Supra Carbon (Teardrop) - 2022
De nieuwe Enebe Supra Carbon, een padelracket dat ideaal is voor spelers die op zoek zijn naar een comfortabel, lichtgewicht, zeer goed uitgebalanceerd en hanteerbaar padelracket. Een padelracket dat alleen is gemaakt van hoogwaardige materialen met een frame van 100% carbon en 3K Carbon op het blad.
Enebe Response Woman (Teardrop) - 2022
Enebe Response Woman 24K (Teardrop) - 2022
De nieuwe Enebe Response Woman is een racket gericht op spelers met ervaring in deze sport die op zoek zijn naar een racket op het toppunt van hun spel, een racket met een zeer goede punch en uitstekende hanteerbaarheid. De Enebe Response W 22 is gemaakt van 100% carbon met 24k Carbon op het blad en een binnenkern van HR3 zacht eva-rubber voor een comfortabeler gevoel.
Enebe Aerox (Teardrop) - 2022
Enebe Aerox Carbon (Teardrop) - 2022
Enebe brengt een nieuwe versie van de al bekende Aerox, het padelracket Enebe Aerox Carbon 2022 komt uit de nieuwe meest geavanceerde serie van het merk. De overmaatse mal en de hoge balans zorgen ervoor dat dit padelracket een hogere baloutput heeft.
Enebe Combat Carbon 9.1 (Round) - 2022
Enebe Combat Carbon 9.1 (Round) - 2022
De nieuwe Enebe Combat Carbon 9.1 2022, een veelzijdig racket volledig ontworpen in Carbon. Het biedt precisie, aanraking en comfort bij elke slag, dankzij de EVA HR3 Soft-kern en 3K Carbon op het blad. De Combat Carbon 9.1 is een padelracket ontworpen voor gevorderde spelers, met een nieuw premium ontwerp dat zwart en geel combineert met hoogwaardige materialen zoals 3K Carbon.
Enebe Overgrips (3 stuks)
Enebe Overgrips (3 stuks)
Kleuren: Geel, Blauw en Wit.
Enebe Overgrips Wit (60 stuks)