Lijst van producten op merk Enebe

Enebe Arrow (Druppel) - 2023
Enebe Arrow (Druppel) - 2023
Het Enebe Arrow padelracket valt op door zijn esthetiek en zijn brug in het hart van het frame. Een model van uitstekende kracht en controle. Een padelracket dat zich aanpast aan de behoeften van elke speler. Het heeft een brede sweet spot en medium balans.
Enebe RS 9.1 Yellow (Hybrid) - 2023
Enebe RS 9.1 Yellow (Hybrid) - 2023
Enebe Padel zet opnieuw in op het RS-padelracket met zijn versie 9.1. De RS 9.1 is een hybride gevormd padelracket dat een perfecte balans biedt tussen kracht en controle. Gemaakt van glasvezel voor spelers van initiatieniveau met een medium balans.
Enebe RSX Blue - 3K (Druppel) - 2023
Enebe RSX Blue - 3K (Druppel) - 2023
De perfecte balans tussen power en controle wordt gegarandeerd door het RSX Blue padelracket. Een HR3 EVA-model dat een goede baloutput genereert en de trillingen veroorzaakt door despel. Een model van snelle aanpassing en zeer beheersbaar.
Enebe Combat Carbon 9.2 - 3K (Druppel) - 2023
Enebe Combat Carbon 9.2 - 3K (Druppel) - 2023
De Combat Carbon-lijn wordt vernieuwd met versie 9.2. Een resistent en solide carbon padelracket dat dankzij zijn hybride vorm de functionaliteiten van een control padelracket biedt, naast de kracht voor elke slag. Het heeft een brede sweet spot en een potentieel opzichtige esthetiek.
Enebe Aerox Carbon Pro - 3K (Druppel) - 2023
Enebe Aerox Carbon Pro - 3K (Druppel) - 2023
Het Aerox Carbon Pro padelracket behoudt zijn vorm en structuur en biedt zo een model met een brede sweetspot. Een padelracket met veel power en dat stabiliteit biedt bij het slaandankzij de samenstelling en het hoge herstel EVA, waarmee je blessures aan de pols voorkomt.
Enebe Supra Carbon Yellow - 3K (Diamant) - 2023
Enebe Supra Carbon Yellow - 3K (Diamant) - 2023
De Supra Carbon is een van de padelrackets die we na de lancering elk jaar hebben vernieuwd. Het is een padelracket met een ruwe afwerking om geweldige effecten te bereiken. Dit padelracket is bedoeld voor veelzijdige spelers die op zoek zijn naar een pluspunt in power.
Enebe Massive Attack - 3K (Diamant) - 2023
Enebe Massive Attack - 3K (Diamant) - 2023
De Massive Attack is een van de meest complete padelrackets uit de Enebe collectie. Het is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar kracht en goed slaan. Het rubber met een hoog herstelvermogen genereert zeer goede sensaties en heeft ook een geweldige balopbrengst.
Enebe Spitfire - 12K (Druppel) - 2023
Enebe Spitfire - 12K (Druppel) - 2023
Het Enebe Spitfire-model is een embleem van Enebe geworden en in 2023 hebben we gekozen voor een nieuwe versie ervan. Dit padelracket behoudt de technische specificaties van de vorige versies, maar met een pluspunt in de afwerking en in de materiaalkeuze.
De vorige versie was voorzien van de speed layer technologie achter het snelle oppervlak die veel snelheid geeft aan je schoten. Het oppervlak is van een patroon voorzien, zodat je de mogelijkheid krijgt voor meer spin en precisie.
Tevens voorzien van het Double Tube System; een innovatieve frameconstructie waarin twee sterke carbon buizen zijn verwerkt. Dit verhoogt de stabiliteit en maakt het racket stijf en duurzaam. En als laatste de HR3 Black EVA kern; een zacht schuimmateriaal dat in de kern wordt gebruikt. Dit is een high-rebound EVA-schuim dat zorgt voor snel herstel, goed comfort en superieure krachtoverdracht.