Lijst van producten op merk Cartri

Cartri TYR Backpack - 2022
Cartri TYR Backpack - 2022
Met een verfijnd ontwerp presenteert Cartri deze geweldige rugzak met een speciale zak met aluminium coating om te voorkomen dat je rcket last krijgt van plotselinge temperatuurschommelingen.De Backpack is van 100% Polyester. Afmetingen: Hoogte: 29 cm, Breedte: 27 cm, Diepte: 48 cm. Kleur: Zwart. Model: 2022
Cartri Cannon Vector (Teardrop) - 2022
Cartri Cannon Vector (Teardrop) - 2022
Het "kanon" is terug en dit keer in zijn meest verrassende versie. We vinden het Cannon-racket opnieuw uit, verbeteren alle functies en breken met het ontwerp, de vorm en de sensaties van het racket. Het heeft veel comfort en een geweldige sweet spot door de combinatie van het rubber en de carbon/fiber op het blad.
Cartri Thunder Gold (Teardrop) - 2022
Cartri Thunder Gold (Teardrop) - 2022
Geniet als nooit tevoren van je Cartri-racket dankzij een nieuw concept dat de stabiliteit van het frame verhoogt door middel van een zorgvuldige structuur die het loslaten van de bal tot het maximum versnelt en precisie geeft bij elke slag.
Cartri Tamarit Speed X (Round) - 2022
Cartri Tamarit Speed X (Round) - 2022
We hebben het over een nieuw Cartri racket als geen ander, omdat de materialen qua kwaliteit de beste op de markt zijn. Het blad is voorzien van 3K Diamant 24k Aluminized Carbon met een EVA kern en het frame is voorzien van 6k Carbon en Kevlar. Het boren van het blad is ontworpen om de baloutput te verbeteren en trillingen in het spel te minimaliseren.
Cartri Cosmos (Teardrop) - 2022
Cartri Cosmos (Teardrop) - 2022
De Cartri Cosmos is een racket voor de beginnende padelspeler met een kern die gemaakt is van EVA SOFT-rubber dat uitstekende prestaties garandeert bij het raken van de bal en tegelijkertijd sterke trillingen voorkomt. Het nieuwe SAND GRIP-oppervlak valt op, een behandeling waarmee de bal zich er op een speciale manier aan hecht, waardoor het racket uitstekende controle heeft!
Cartri Wolf Artic (Round) - 2022
Cartri Wolf Arctic (Round) - 2022
Een nieuwe Cartri Wolf is geboren. We hebben het over de combinatie van materialen met de grootste van hen om een ​​"beest" te bedenken dat de rivaal op het speelveld zal opeten. We worden geconfronteerd met een racket met een balans waar de meest veeleisende spelers van kunnen genieten.
Cartri Snake (Round) - 2022
Cartri Snake (Round) - 2022
Een nieuwe Cartri Snake is geboren. We hebben het over de combinatie van materialen met de grootste van hen om een ​​"beest" te bedenken dat de rivaal op het speelveld zal opeten. We worden geconfronteerd met een racket met een balans waar de meest veeleisende spelers van kunnen genieten.
Cartri Alpha Shield (Teardrop) - 2022
Cartri Shield Alpha (Teardrop) - 2022
De nieuwe Cartri Shiel Alpha is voorzien van dezelfde materialen als die in de luchtvaart gebruikt worden, namelijk Kevlar en Carbon, waarmee de speler wint aan controle, efficiëntie en weerstand. De kern is gemaakt van EVA Soft rubber wat garant staat voor een geweldige baloutput en die trillingen voorkomt.
Cartri Black Thunder (Teardrop - 2021
Cartri Black Thunder (Teardrop - 2021
Aangepast aan het meest actuele ontwerp hebben we een racket ontwikkeld voor een agressiever spel dan normaal. Dit racket voor meer technische en agressieve spelers op het veld. De druppelvorm geeft het kracht, maar onze ontwikkeling maakt dit racket een perfect uitgebalanceerd model om van te genieten op het hele veld.
Cartri Galaxy 3 (Round) - 2021
Cartri Galaxy Carbon 3.2 (Round) - 2021
De Cartri Galaxy Carbon 3.2 is het ideale padelracket voor degenen die willen beginnen met het spelen van padel. Dit model verandert de oude modellen en ontwerpen van de vorige collecties, met technische kenmerken die zich aanpassen aan de behoeften en capaciteiten van toekomstige scheuren. Comfortabel en licht, het gewicht is aangepast zodat het beter beheersbaar is.
Cartri Rocket (Round) - 2021
Cartri Rocket (Round) - 2021
De Cartri Rocket is een nieuw racket die iedereen zal verrassen door zijn grote veelzijdigheid en aantrekkelijk design. Perfect voor zowel gemiddeld als beginnersniveau, met een onverslaanbaar gedrag dat prioriteit geeft aan controle over macht. Dankzij de ronde vorm die het een perfecte balans geeft om te genieten van het spelen vanaf de onderkant van het veld of dichtbij het net.
Cartri Einser Backpack - 2021
Cartri Tash padeltas - 2021
Cartri Tash padeltas - 2021
Cartri Ekler padeltas
Cartri Grand Camo padeltas - 2021