Lijst van producten op merk Cartri

Cartri School - Pickleball Racket
Cartri School - Pickleball Racket
Racket ontwikkeld voor beginnende spelers die op zoek zijn naar een racket met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De klassieke vorm gecombineerd met zijn samenstelling maakt dit racket een perfecte keuze tussen kracht en controle. Dankzij het nieuwe ergonomische deksel biedt hij meer comfort en capaciteit op de baan.
Cartri Titan Alpha (Rond) - 2023
Cartri Titan Alpha (Rond) - 2023
Geniet van het Titan Alpha-racket als nooit tevoren, dankzij een nieuw concept dat de stabiliteit van het frame verhoogt. Dit betekent een zorgvuldige structuur die de bal maximaal versnelt en elke slag een millimeterprecisie geeft.Het heeft een meer dan opmerkelijke veelzijdigheid en de beheersbaarheid is zeer hoog. Het is een heel licht model, gemakkelijk te spelen, met geweldige controle en prestaties, ideaal om te groeien op het veld.Daarin is controle belangrijker dan kracht dankzij de ronde vorm, waardoor je zowel aan de achterkant van het veld als aan het net op een goed niveau kunt spelen.Het heeft een ronde vorm en is aan de binnenkant samengesteld, zowel in het frame als in het slagvlak, met een mengsel van koolstofvezel om het duurzaam en resistent te maken en glasvezel voor meer baloutput om je te helpen bij de eerste slagen.
Cartri Hammer Control 520 - 18K (Druppel) - 2023
Cartri Hammer Control 520 - 18K (Druppel) - 2023
De Cartri Hammer CTR 520 is een racket van uitzonderlijke kwaliteit en gericht op de speler die behoefte heeft aan een perfecte balans tussen power en controle. Dit model verrast door zijn nieuwe mal die de bewegingen van het racket tijdens het spel optimaliseert, evenals door zijn nieuwe 3D-reliëftechnologie die een groter effect bereikt. Het nieuwste op het gebied van zeer sterke koolstofvezel voor een hoger prestatieniveau.
Het heeft een groot comfort en een grote 'sweet spot' die wordt geboden door de combinatie van rubberen en carbon slagvlakken met een uitzonderlijke balans. Grijs en groen, een ideale combinatie voor dit Cartri racket. Comfort, design en techniek, alles in één racket.
Cartri Magma Limited Edition - 24K (Druppel) - 2023
Cartri Magma Limited Edition - 24K (Druppel) - 2023
De Magma is herboren uit de as van de TRIUMPH PRO CUP, een legendarisch racket dat in 2019 een groot succes kende. Het is een blad van 24K carbon dat een superfijne controle garandeert dankzij het ruwe oppervlak in het hart van het racket, ideaal voor de speler die van spin zijn beste wapen maakt, dankzij het EVA-rubber.
Ondanks dat het een medium uitgebalanceerd racket is, zorgt de Magma voor een schone en effectieve baluitgang. Het speerpunt van de Cartri 2022-collectie, is het verkrijgbaar in 4 verschillende gewichten, om zich perfect aan te passen aan de speelstijl van mannen en vrouwen die gepassioneerd zijn door padel.
Cartri Frey Padeltas - 2023
Cartri Frey Padeltas - 2023
De Cartri Frey is ontworpen voor uw comfort en stijl. Deze padeltas is ideaal om alles in op te bergen wat je maar wilt. Voorzien van een zijvak om je schoenen apart in op te bergen, en binnen- en buitenvakken zijn ideaal om spullen te organiseren.
Tevens voorzien van een speciale zak met aluminium coating om te voorkomen dat je racket last krijgt van plotselinge temperatuurschommelingen.
Hij wordt geleverd met een Jymsack zodat je bezwete kleding gescheiden kunt houden van je schone spullen.
Cartri TYR Backpack - 2023
Cartri TYR Backpack - 2023
Met een geavanceerd ontwerp presenteert Cartri deze prachtige Backpack en iedereen die hem heeft zal een geweldige atleet zijn. De TYR is voorzien van een speciale zak met aluminium coating om te voorkomen dat je racket last krijgt van plotselinge temperatuurschommelingen.
Cartri Raa Padeltas - 2023
Cartri Raa Padeltas - 2023
De Cartri Raa is een spectaculaire padeltas met details in fluorescerende kleuren en een zwarte basis is hij ideaal om alles mee te nemen wat je nodig hebt voor je sportactiviteiten.De Cartri Raa is voorzien van een zijvak om je schoenen apart in op te bergen, en binnen- en buitenvakken zijn ideaal om spullen te organiseren. Voorts voorzien van een speciale zak met aluminium coating om te voorkomen dat je racket last krijgt van plotselinge temperatuurschommelingen.Hij wordt geleverd met een gymtas, zodat je bezwete kleding gescheiden kunt houden van je schone spullen.
Cartri Neferu Backpack - 2023
Cartri Neferu Backpack - 2023
De Cartri Nefuru is ontworpen voor uw comfort en stijl. Deze rugzak is ideaal om al je spullen in op te bergen.. De Backpack is voorzien van een speciale zak met aluminium coating om te voorkomen dat je racket last krijgt van plotselinge temperatuur schommelingen.
Cartri Set Backpack - 2023
Cartri Set Backpack - 2023
De Cartri Set Backpack is een ideale rugtas om op te bergen wat nodig is. De Backpack is voorzien van een speciale zak met aluminium coating om te voorkomen dat je racket last krijgt van plotselinge temperatuur schommelingen.
Cartri Tsunami Epsilon (Rond) - 2023
Cartri Tsunami Epsilon (Rond) - 2023
Laat je niet misleiden door zijn uiterlijk, zijn naam waarschuwt al dat het niet zomaar een racket is, maar maak je klaar om iedereen die voor je staat te verpletteren. Het zal iedereen verrassen door zijn grote veelzijdigheid en aantrekkelijk design met een mat en glanzend effect op de rand van het racket.
De Cartri Tsunami Epsilon is perfect voor alle soorten spelers, zowel halfgevorderden als beginners, met een onverslaanbaar gedrag waarbij controle over macht voorop staat.Dankzij de ronde vorm die het een perfecte balans geeft om te genieten van het spelen vanaf de achterkant van het veld of dicht bij het net dankzij een grote sweetspot.Dit racket zal iedereen verrassen en zal geen enkele speler onverschillig laten vanwege zijn gedrag op de baan.

Cartri Cosmos (Teardrop) - 2022
-€ 20,00
Cartri Cosmos (Teardrop) - 2022
De Cartri Cosmos is een racket voor de beginnende padelspeler met een kern die gemaakt is van EVA SOFT-rubber dat uitstekende prestaties garandeert bij het raken van de bal en tegelijkertijd sterke trillingen voorkomt. Het nieuwe SAND GRIP-oppervlak valt op, een behandeling waarmee de bal zich er op een speciale manier aan hecht, waardoor het racket uitstekende controle heeft!
€ 116,32
€ 136,32

Cartri Snake (Round) - 2022
-€ 80,00
Cartri Snake 'Limited Edition' (Round) - 2022
Een nieuwe Cartri Snake is geboren. We hebben het over de combinatie van materialen met de grootste van hen om een ​​"beest" te bedenken dat de rivaal op het speelveld zal opeten. We worden geconfronteerd met een racket met een balans waar de meest veeleisende spelers van kunnen genieten.
€ 188,55
€ 268,55

Cartri Black Thunder (Teardrop - 2021
-€ 70,00
Cartri Black Thunder (Teardrop) - 2021
Aangepast aan het meest actuele ontwerp hebben we een racket ontwikkeld voor een agressiever spel dan normaal. Dit racket voor meer technische en agressieve spelers op het veld. De druppelvorm geeft het kracht, maar onze ontwikkeling maakt dit racket een perfect uitgebalanceerd model om van te genieten op het hele veld.
€ 132,44
€ 202,44

Cartri Rocket (Round) - 2021
-€ 25,00
Cartri Rocket (Round) - 2021
De Cartri Rocket is een nieuw racket die iedereen zal verrassen door zijn grote veelzijdigheid en aantrekkelijk design. Perfect voor zowel gemiddeld als beginnersniveau, met een onverslaanbaar gedrag dat prioriteit geeft aan controle over macht. Dankzij de ronde vorm die het een perfecte balans geeft om te genieten van het spelen vanaf de onderkant van het veld of dichtbij het net.
€ 115,45
€ 140,45
Cartri Einser Backpack - 2021
Cartri Tash padeltas - 2021